Tłumaczenie Płatka jest takie: Mam dwóch dobrych bramkarzy, jednych lepszych w lidze - obaj potrzebują grania i obu daje szansę. Na ostatniej konferencji prasowej tak tłumaczył, dodając, że od tamtego czasu obaj bramkarze będą grali na zmianę - mówił tak wtedy, dziś to podtrzymał. Tak więc w Niecieczy zagra Janukiewicz.
Uprzedzając wybiórczą i pytania: Tak, dostało się kibicom od Płatka. Nie wiem w jakim kontekście przedstawi to wyborcza, ale chodzi o fakt, że nie ma dopingu i przez to doskonale słychać, że gdy przegrywamy co chwila jakiś głos zapyta: co Ty Płatek odpierdalasz... itd., które trenerowi się raczej nie podobają.
Co do Petasza, to od paru dni trenuje już z pierwszą drużyną, ale jak sam Płatek podkreśla to od samego zawodnika zależy czy będzie grał w pierwszej drużynie...
Ostatnio edytowany przez: Plum, 25 maja 2011, 23:55 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 26/05/2011 08:05
witam po meczu coś mi tu śmierdzi z bramkarzami tzn: czyzby Bartka ogrywali w 1 lidze a Radka mieli chęć sprzedać po zakończonym sezonie ? Aby podreperowć budżet jak im miasto ucieło kase !Już przecież w przerwie zimowej głośno było o zainteresowaniu Janukiewiczem klubów z EX.Oby to były tylko moje złe przypuszczenia.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Dzisiaj na mecz przyszedłem na styk, ale pod kasami widziałem jeszcze tak z 200-300 osób, które zapewne i tak nie weszły. Niektórzy zrezygnowali właśnie przez te zasrane PESELE.
Dokładnie, 2 kontrole i 2 razy sprawdzany pesel, także pierwszej bramki nie widziałem. A co będzie jak frekwencja pójdzie w górę? Większe kolejki i większe wku**ienie...
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 26/05/2011 14:33
Jak przy frekwencji 1000-1500 osób (bo tyle gdzieś wczoraj na meczu było) były problemy to co dopiero będzie jak powrócą kibice sukcesu i na stadionie będzie po kilka tysięcy widzów - przed kasami ta sama śpiewka od dłuższego czasu, dlatego lepiej zaopatrywać się w bilet wcześniej (dzień przed, w dniu meczu) - to sprawdzanie i 2 bramki kontrolne też chyba niespecjalne potrzebne jak na taką ilość osób, kilka razy już widziałem jak przy 1 bramce osoby bez dokumentu pomimo posiadania biletu były cofane, chyba można by na to przymknąć oko, takim odsyłaniem do domu nie zachęca się kibiców do ponownego pojawienia się na meczu.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/05/2011 00:18
Hurra, utrzymalismy sie!!!!!!
Nie ma w tym zadnej ironii, to byl nasz najwaznieszy cel w tej rundzie i zostal osiagniety, wiec jest co swietowac. Oczywiscie, ze kazdy by chcial swietowac cos wiekszego, ale my jeszcze na poczatku maja bylismy w strefie spadkowej, wiec przynajmniej mi spadl kamien z serca.
Poza tym, najwazniejsze, ze jest postep w grze, walcza do konca, graja ofensywnie, do tego niektorzy zaprezentowali sie bardzo obiecujaco, wiec jesli tylko beda rozsadne i spokojne wzmocnienia, to w przyszlym sezonie powinno byc lepiej (nawet jesli nie bedzie awansu). Moze zreszta tak trzeba bylo od poczatku - zamiast sie spinac, ze ekstraklasa teraz albo nigdy i sprowadzac na potege odpady z tejze, najpierw sie spokojnie utrzymac, w nastepnym sezonie gorna polowka tabeli, a dopiero w kolejnym walka o awans.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/05/2011 16:10
6 ,min. - Gramy, gramy, nic się nie stało! – krzyczy bramkarz Niecieczy, Budka. – Jak to się nic nie stało, jak znów przegrywamy! – odpowiedział mu Kowalski.
32'Mamy wyrównanie! Dośrodkowanie Pawlusińskiego spada na nogę ustawionego na piątym metrze Jana Ciosa, a ten pokonuje Fabiniaka. Ciężko nie winić bramkarza Portowców za tę bramkę. Totalna bierność golkipera Pogoni.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.