Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 30/08/2009 18:58
Co by nie mówić Flota punktuje ładnie, patrząc na ich dokonania do tej pory to tylko Pogoń i to jescze na wyjździe wydarła im koplet punktów ! Zapewne jescze nie jedna drużyna polegnie na wyspie.
Przed chwilą sprawdziłem,czy może ten mec transmituje TVP Sport,w końcu spotkanie lidera z wiceliderem,ale będzie mecz 14-stej z 16-stą drużyną w tabeli....Podbeskidzie - Łęczna...bez komentarza(chociaż jedyne usprawiedliwienie to to,że Górnik pokazywali chyba co kolejkę)
Swoją drogą to,jak wygramy z Kluczborgiem, który chyba w tej lidze jest najsłabszy, to później mamy dwa, teoretycznie, łatwe spotkania u siebie - możemy dobić do ścisłego czuba tabeli...choć gra ,jak na razie nie zachwyca.
Pogoń - Sandecja - 31/08/2009 13:59
Odnotować chyba należy powrót na płot stosunkowo nowych, drukowanych flag "Love and be brave" i "MKS - MMS". Moim zdaniem szczególnie ta druga ma potencjał i powinna być często eksponowana centralnie.
Co do dopingu: pierwsze 10-15 min młyn ma bardzo dobre, widać było że śpiewa i bawi się zdecydowana większość. Martwi mniejsze uczestnictwo pozostałego stadionu w śpiewaniu (marny odzew na "Powstań, jeśli..", i powtarzanie "O mój MKS-ie"). Na małe usprawiedliwienie można dodać, że to było przy 0:0.
Piłkarsko, co by nie mówić dość szczęśliwe zwycięstwo, mimo że takie wysokie. Fanie że aż dwie bramki Ola, jego nazwisko wyskandowane chyba najgłośniej z całego meczu.
Edit w sprawie dopingu: jeszcze trzeba pochwalić osobę od bębna, nie wiem czy kiedykolwiek wcześniej ktoś tak dobrze na Pogoni wystukiwał rytm.
Ostatnio edytowany przez: Kuba L., 31 sierpnia 2009, 14:06 [1 raz(y)]
Na meczu z Sandecja stalem pod kryta i niestety nie slyszalem, ani "Powstan ....", ani "O Moj MKS'ie ... "
Raz ladnie z mlyna poszlo "Caly stadion rece w gore". Taka sugestia do L. - jak z mlyna ma pojsc cos na caly stadion to na 1,2,3 z calej piz*y kazdy musi krzyknac. Zaobserowawel, ze jak z mlyna glosno pojdzie to pod kryta ludzie chetniej sie podlaczaja.
Do zobaczenia na motorze.
Ostatnio edytowany przez: Pichu, 31 sierpnia 2009, 22:59 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 31/08/2009 20:27
Jeśli już w tym temacie mówimy o dopingu to jako osobnik z krytej, chętnie usłyszałbym w jej kierunku najpierw "Coście tak cicho, hej kryta coście tak cicho!?" a następnie zaraz po tym... "Bawcie się z nami, hej kryta bawcie się z nami". Jednak musi to być pierdolnięcie wokalne! Pod dachem jest wielki potencjał, trzeba tylko tych ludzi mocniej zachęcić, a raczej ośmielić. Mam nadziję Panowie L. i M., że do poprawy dopingu włączycie też chęć dialogu z krytą..
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 01/09/2009 21:18
jak dla mnie nie ma to znaczenia. Sędzia z Łodzi, Poznania, Płocka czy innego miasta, to jeden pies. Lepiej niech nasze grajki się zepną i nie dadzą okazji do popisu arbitrą. Zresztą uważam, że cała ta sprawa z korupcją w polskiej piłce odstrasza do tego procederu w znaczącym stopniu.
A mnie powoli troch ewkuriwa skupienie tylko na prawej stronie od mlyna ma wstac caly stadion wsyzscy patrza na 5-10 wystarczy ze 7-10 wstanie i juz jak by caly stadion stal.
NIestety nawet jak stoja/ podnosza rece wszyscy od 3-10 to spojrzyjscie na lewo (tam nikt nic nie robi zupelnie ludzie z innego swiata) Przydalo by ich tez sie jakos zachecic. Super by bylo jak by caly luk sie dolaczal do mlyna (na sektory 7-10 mozna zazwyczaj liczyc) 13-15 gdyby zachowywalo sie tak jak luk z prawej strony to by nasza sila mocno wzrosla
Ostatnio edytowany przez: V..., 2 września 2009, 12:57 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/09/2009 13:02
Transmisja meczu Pogoni z MKS-em Kluczbork i Floty Świnoujście z Górnikiem Zabrze od 17.05 w specjalnym wydaniu audycji Halo Stadion na antenie Polskiego Radia Szczecin.
Plan transmisji TVP SPORT na najbliższe 2 kolejki:
Sobota, 5 września
Warta Poznań - GKS Katowice
godz. 14:50
Poniedziałek, 7 września
Widzew Łódź - KSZO Ostrowiec
godz. 18:30
Sobota, 12 września
MKS Kluczbork - Górnik Zabrze godz. 12:50
Niedziela, 13 września
Flota Świnoujście - Stal Stalowa Wola godz. 11:50
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.