Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 02/07/2007 17:31
no wyjdzie tak jak juz było ujete-długopis sie wypisał i nijak złożyć podpisów a że w gutowie wszystkie oba kioski pozamykane,postanowiono całość przełożyć na jutro..a że panowie smolny i kałużny w trybie pilnym muszą powrócić do szczecina cała caremonia została przełożona noa koniec tygodnia...tylko zapomniano z tego wszystkiego uzgodnić na koniec którego tygodnia...to zgroza już jest,poprostu zgroza
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 13:15
W spółce Antoniego Ptaka mieliśmy miejsce w Radzie Nadzorczej oraz w zarządzie, plus opłaty za licencję. Myślę, że to nie są zbyt wygórowane wymagania – mówi Krzysztof Waszak.-----------------------O kurna Waszak posadki szuka!!!
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 14:41
Dziś o godz. 17.00 odbędzie się konferencja prasowa zwołana przez zastępcę prezydenta Miasta Szczecina Tomasza Jarmolińskiego dotycząca sytuacji Pogoni Szczecin.. Jak się nieoficjalnie dowiedział portal Ligowiec.net na konferencji przedstawiona zostanie nowa decyzja w sprawie Dumy Pomorza. Klub od nowego sezonu ma grać nie w II lidze - jak było zapowiadane, a jednak w IV lidze na bazie Pogoni Nowej i szczecińskich "gastronomików".
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 15:15
4 czy 2 , mi juz wszystko jedno , byleby ten cyrk z tym zezowatym pajacem jak najszybciej się skończył , a mieszkancom Zielonej Góry współczuję "czarnej drużyny" grającej pod jej szyldem....
Szkoda mi także "gastronomików" którzy dzielnie negocjowali z Antosiem o to abyśmy mieli drugą ligę , ale niestety była to przysłowiowa "walka z wiatrakami" ....
ee tam szok.to było do przewidzenia-ale ze tego kutasa ktos jeszcze chce..ale blizej do Wrocławia-prokuratura czeka
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
a jeszcze jedno-nie można jakiegoś pisma do uefa napisać by zajeli sie tym panem? przxeciez to co on czyni to istny sabotaż i działanie na szkode futbolu
przeciez gdyby tylko pzpn mial odrobine checi moglby byc zezowaty gamon persona non grata w polskim futbolu.
widocznie nie przeszkadza to lesnym ludkom $$$
to wlasnie my powinnismy takich ludzi szkalowac za to co robia.kibicowsk swiatek podczas jednej kolejki powinien zrobic oprawe dotyczaca takich grabarzy polskiego futbolu z konretnymi przykladami
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 15:35
A chuj temu frajerowi w dupe 2, 4 czy nawet 8 liga nas kibiców Pogoni i naszego klubu nie zniszczy. Jak coś wrócimy za kilka lat i nasza Pogoń skopie dupe tej jego Zielonej Górze, Łodzi, Rzgowowi, Gutowowi i cemu się tylko zezolowi zechce. A zemsta będzie słodka
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768784550 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.