| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:31
No to mamy po Pogoni... Ale jak na moje to w tym momencie jakoś chce mi się płakać ze śmiechu Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Mercedes... no dobra ale od czego jest Dawidek heh od sprowadzania piłkarzy chyba. No i jeżeli chodzi o wypowiedź Pana Ptaka to... Niech se Pan da na looz bo serce może walnąć w każdej chwili i spierdalaj Pan na wakacje, nie wiem...? Do Brazylii! (Łona r0x). Hehe Poważnie mówiąc to mam nadzieje że Ptak żartuje z tym odejściem, niech nie przegina heh Milar jak Milar może i wyszło na jaw, że jest z okręgówki ale się jak narazie dobrze spisuje no i jak dla mnie to mógłby w tym momencie grać wcześniej nawet w 8 lidze Wysp Owczych. Na koniec dodam jeszcze tak od siebie, że troche krytyki nikomu nie zaszkodzi heh i jak człowiek jest krytykowany to na pewno nie za darmo ;/ No i ... Heh Szacunek dla kibiców Lecha... ich strona przyłączyła się do protestu w sumie czego się nie spodziewałem.
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:36
> > > Robi sie naprawde glosno - jeszcze Fakt o tym jutro napisze 
> > > niestety chyba za głośno, to się może źle skończyć...
> > Co masz na mysli ?
>
> np Pogon w A klasie bez szans na przyszlosc...
Ptak to stary buc ktoremu sie wydaje ze jak ma kase to mu wszystko wolno,ale jezeli mam wybierac pomiedzy dwoma zlami, to juz wole zeby zostal w Szuczecinie niz czekac 5 lat jak Pogon rozegra znowu mecza w profesjonalnej klasie
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:36
Cyt"- Zarząd nie wystosował takiego pisma. Jako prezes oficjalnie oświadczam, że nie sygnowałem żadnego ultimatum i nie słyszałem, by ktokolwiek z zarządu to robił - powiedział w rozmowie z "Głosem” Krzysztof Waszak, prezes Pogoni."
Tak a ta informacja na oficjalce napisana zostala przez krasnoludki
Cyt "- Zażądaliśmy natomiast zaprzestania działalności strony, która posługiwała się naszą nazwą i logo - stwierdził Waszak. - To działanie czysto handlowe, zmierzajace do uporządkowania własności klubu. Nie ukrywam jednak, że artykuły ukazujące się na portalu atakowały klub i dyskredytowały jego działalność. Mimo wielokrotnie podejmowanych rozmów, nie mogliśmy z nimi dojść do porozumienia. Słowo "kibic” kojarzy mi się z kimś, kto pomaga swojemu klubowi, a nie go atakuje."
Wasza nazwa ? Ciekawe, to zaskarzcie wszystkie media o uzywanie waszej nazwy. Najgorsze jest to jak powazni wydawaloby sie ludzie nie wiedza co to wolnosc prasy i ze prasa za uzywanie nazw i symboli nie musi placic. Co za debil z tego Waszaka. Takiej kompromitacji dawno nie widzialem. Do sadu niech podadza osoby z Pogoń.v.pl wtedy sie przekonaja kto ma racje. Klamcy i niedouczone palanty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 20:48
Z nadzieją, że redakcja „pogon.v.pl” wyciągnie wnioski z dotychczasowego postępowania, godzącego w dobro Pogoni, liczymy, że uda nam się nawiązać poprawne relacje z kibicami tworząc stowarzyszenie lub nawiązując kontakty z istniejącym już stowarzyszeniem kibiców i wspólnie pracować na rzecz Dumy Pomorza a prawdziwi kibice nie dadzą się nabrać na tanie sztuczki Pana Antosa i jemu podobnych.
Taki tekst na oficjalce? Jak już to Pana Antoniego, a jeśli już zdrobniale, to Pana Antosia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|