Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 01/05/2011 20:20
Ja szczerze nie mam nic do Fabika, jednak pragen zeby gral Radek. ma charakter,ma autorytet w druzynie jest pewnym punktem. Fabiniak ? wczoraj chuj wie czemu wybil pilke przy 1 bramie..pozniej paralitycznie chcial ja dogonic noga...ma swoje dobre momenty, pare razy nas uratowal, ale i tak jest slabszy od Radka.
Wkońcu zaczeli cos robic w jego sprawie. Piotrek raz sie podniósl w ostatnim czasie, niestewty nei na dlugo. Watpie zeby go zatrzymali u nas bo raczej nie jest typem czlowieka ktory zacznie zapier*alac w rezerwach i przebojem wroci do pierwszego skladu. Zapewne pogra tam niezle do konca rundy, strzeli pare bramek i odejdzie.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/05/2011 14:17
No to zobaczymy, czy Peti będzie na tyle ambitnym człowiekiem, aby wrócić do kadry pierwszego zespołu, czy też znajdzie sobie cieplutkie miejsce połączone z pobieraniem sporej kasy za ogrywanie tuzów z V ligi.
Nie wiem jak długi kontrakt ma Petasz, ale z polskimi piłkarzami jest tak, że nagle po podpisaniu lukratywnej umowy na 3-5 lat obniżają loty. W Groclinie Warszawa jest nawet tzw. Klub Kokosa, który skupia takie piłkarskie niedorajdy, niemające za grosz ambicji.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/05/2011 14:27
A gdzie ten Kokosinski bedzie mial lepiej ? 8 godzin pracy , spore zarobki. Ostatnio nawet zalapal sie na podwyzke 20 % , ktora gwarantuje mu kontrakt . Chlopak wie , ze z jego umiejetnosciami nie ma szans na podpisanie chocby zblizonego kontraktu w innym klubie to bierze co daja. Problemem sa Ci , ktorzy potrafia kopnac pilke a po podpisanu kontraktu maja wszystko w d...
Nie wiem jak długi kontrakt ma Petasz, ale z polskimi piłkarzami jest tak, że nagle po podpisaniu lukratywnej umowy na 3-5 lat obniżają loty. W Groclinie Warszawa jest nawet tzw. Klub Kokosa, który skupia takie piłkarskie niedorajdy, niemające za grosz ambicji.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 05/05/2011 23:36
"Płatek nie chce powiedzieć, o co konkretnie poszło. - Nie mam obowiązku informowania o przyczynach. Jeżeli Piotr Petasz będzie chciał coś dać zespołowi, to wróci do pierwszej jedenastki - obiecuje. Po chwili daje do zrozumienia, że chodzi o pozaboiskową sytuację: - Jeżeli ktoś wyłamuje się z funkcjonowania zespołu, nie chce brać udziału w sukcesach drużyny, nie widzę powodu, by trenował z pierwszym zespołem.
- Kontrakt mam ważny do czerwca 2012 roku, ale jeżeli trener uważa, że nie jestem potrzebny jego zespołowi w walce o utrzymanie, to chyba trzeba będzie jeszcze latem tego roku usiąść do rozmów - mówi nam zawodnik. - Na razie będę trenował z rezerwami. To dla mnie żadna ujma.
Petasz też nie chce mówić o przyczynach zaistniałej sytuacji. Potwierdza tylko domysły: - Chodzi o sytuację pozaboiskową."
Na razie będę trenował z rezerwami. To dla mnie żadna ujma.
Piękna sportowa postawa. Żadnego honoru, a tym bardziej ambicji. Mniejsza o co poszło, dla takiego to nawet trening z mopem do podłogi nie będzie ujmą. Byle hajs się na koncie zgadzał i byle dali mu spokój.
Człowieku zamiast się obrażać lepiej rusz dupę i pokaż że jesteś cokolwiek wart. Że te pieniądze które miasto i my kibice od miesięcy wykładamy na twój kontrakt nie idą na marne...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Piękna sportowa postawa. Żadnego honoru, a tym bardziej ambicji. Mniejsza o co poszło, dla takiego to nawet trening z mopem do podłogi nie będzie ujmą. Byle hajs się na koncie zgadzał i byle dali mu spokój.
Człowieku zamiast się obrażać lepiej rusz dupę i pokaż że jesteś cokolwiek wart. Że te pieniądze które miasto i my kibice od miesięcy wykładamy na twój kontrakt nie idą na marne...
niby masz racje ale z drugiej strony widocznie rozumie ze cos odjebal i ma zamiar trenowac...z drugiej strony gdyby byl jebana kurwa to by sie obrazil i chuj kladl...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
niby masz racje ale z drugiej strony widocznie rozumie ze cos odjebal i ma zamiar trenowac...z drugiej strony gdyby byl jebana kurwa to by sie obrazil i chuj kladl...
to się teraz okaże, jeżeli zacznie pracowac w rezerwach to znaczy że zrozumiał, jeżeli nie to potwierdzi się drugi wariant
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
w rezerwach bezie mógł sie jeszcze bardziej opierdalać, a każdy chciałby taka kasę zgarniać za kopanie amatorskiej lidze w jakiej są rezerwy. sam nie wiem po co wraca temat tego gamonie, po zakończeniu sezonu Pogońić go w pizdu.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
koleś jest niereformowalny, a Wy nadal w cuda wierzycie. jego życiowe motto to fura, skóra i komóra i balety w baila.
w rezerwach bezie mógł sie jeszcze bardziej opierdalać, a każdy chciałby taka kasę zgarniać za kopanie amatorskiej lidze w jakiej są rezerwy. sam nie wiem po co wraca temat tego gamonie, po zakończeniu sezonu Pogońić go w pizdu.
kurwa mowie teoretycznie...moje zdanie na temat tego lamusa znaja wszyscy i to od dawna...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.