Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 11/04/2011 00:16
Jeszcze o Fabiniaku - sprawdzilem na 90minut, ze przez ostatnie poltora roku zanim do nas przyszedl zagral razem 1 (slownie: jeden) oficjalny mecz!!! Co za geniusz wpadl na pomysl, ze ten koles bedzie dla nas wzmocnieniem? Czy oni naprawde biora kazdego, kto sie nawinie, byle z karta na reku = za darmo? Profesjonalny klub, ze ho ho.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 11/04/2011 12:42
Fabiniak miał przyjść jako zmiennik, bo Pyskaty odchodził po rundzie. Nikt nie spodziewał się, że Janukiewicz dozna kontuzji w trakcie przygotowań.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Petasz już kolejny raz pokazał, że jest pożyteczny jako rezerwowy. Grając od początku meczu gra anemicznie i po prostu słabo. Jak Płatek daje mu 15-20 minut to Petasz jest aktywny i przydatny. Może jednak drzemią w nim jakieś pokłady ...ambicji :O ?
Rubik jest gejem a ich nie lubimy Padły propozycje na następny mecz dwie:
- Jump- grupy Boys!
- Mercedesy wiozą na- zespołu Akcent!
Opcja numer 2 zdecydowanie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 11/04/2011 23:39
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem,
żeby ciebie spotkać, gdzieś na muranowie,
żeby tobie kurwo poskakać po głowie!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757323623 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.