Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Metyl
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6884 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 01/07/2007 02:03

tie napisał:  

Metyl napisał:  
Jak Smolny (lub Kałużny) pierwszy raz mówił o pomyśle wyodrębnienia sekcji piłkarskiej z MKS Pogoń SSA i przekazania jej do innej spółki i powiedział że "pan Antoni taką spółke posiada" to aż zbladłem bo też sie wystraszyłem fuzji z ŁKS-Ptak z b-klasy albo jeszcze innym tego typu chujostwem. Takiego stworka raczej bym nie zaakceptował. Ale jeśli w gre wchodzi powstanie nowej szczecińskiej spółki Pogoń SA na bazie Pogoni Nowej to myśle że naprawde nie ma sie czego czepiać. Fajnie by też było zobaczyć w niej Grześka Matlaka, ewentualnie Darka Adamczuka lub Mariusza Misiure a w zarządzie nowej spółki kilku działaczy z Pogoni Nowej, szczególnie ludzi od marketingu którzy udowodnili tworząc kapitalną atmosfere wokół b-klasowego klubu że naprawde sie na tym znają.

Czy ty sie chlopie nie zagolopowales?Pamientaj ze wlascicielami Pogoni Szczecin sa Kaluzny i Smolny a nie PN i to oni beda sobie dobierac wspolpracownikow.Owszem wskazane bylyby zeby jakis dzialacz z PN byl w zarzadzie Pogoni ale bez przesady przeciez nie moga to byc wszyscy dzialacze PN!

Gościu to Ty troche zwolnij - po pierwsze: panowie Kałużny i Smolny będą właścicielami Pogoni SA ale może najpierw daj jej faktycznie powstać, OK ? I nie zapominaj że gdyby nie Pogoń Nowa to nie było by możliwości powstania 2-ligowej Pogoni bo gastronomicy nie mieli spółki min. 3 lata zarejestrowanej w PZPN. To może sprawić że gastronomicy będą nie właścicielami a współwłaścicielami klubu. A Ty już z góry ustalasz strukture własnościową w spółce której jeszcze nawet nie ma. Poczekaj, będzie konferencja prasowa gdy zakończą sie rozmowy to wszystkiego sie dowiemy. Po drugie: wskaż mi zdanie w którym napisałem że w zarządzie nowej spółki mają być WSZYSCY działacze PN. A jeśli nie umiesz wskazać to przynajmniej nie pisz głupot

Halk
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 01/07/2007 10:00
Czy ktos wie o ktorej godzinie bedzie ta konferencja prasowa w poniedzialek ? Czy bedzie transmisja z niej w jakims radiu, czy moze gdzie indziej ?

........................MKS mks MkS mks MKS mks MkS................................
tie
Kibic
Na forum od 6841 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 01/07/2007 11:03
Metyl
Piszac swoje posty po czesci oboje zakladamy ze wszystko w poniedzialek pojdzie dobrze i Kaluzny ze Smolnym zostana wlascicielami Pogoni Ssa choc dla Ciebie zwolennika PN i opcji IV liga dobrze moze rowniez oznaczac to iz umowa nie zostanie podpisana.Gdyby nie PN napewno znalazlo by sie inne wyjscie z sytuacji.Gastronomicy pokazali ze zalerzy im na Pogoni i latwo sie nie poddaja,ale to oczywiscie najlepsze rozwiazanie pod warunkiem ze nie bedzie dochodzic do jakis tarć czego wykluczyc niestety nie mozna.Tak na marginesie czytalem ze to z ta spolka ktora musi byc zarejstrowana minumum 3 lata w PZPN dotyczy tylko I ligi.Takie stawia wymogi UEFA.
Stary ja nic nie ustalam tylko spekuluje jak to bedzie.Po to jest te forum zeby dyskutowac na wszystkie tematy i snuc domysly a nie przytaczac tylko gotowe artykuly z prasy.

Fajnie by też było zobaczyć w niej Grześka Matlaka, ewentualnie Darka Adamczuka lub Mariusza Misiure a w zarządzie nowej spółki kilku działaczy z Pogoni Nowej

Tu wlasnie napisales kilku dzialczy z PN w strukturach spolki Pogoń Ssa.Nie mam pojecia ilu PN ma dzialaczy ale chyba jako klub A klasowy nie duzo wiec kilku to moze sie okazac ze wszyscy.Pozatym piszac to nie masz pojecia ilu ludzi ma zasiadac w zarzadzie Pogoń Ssa moze wlasni tylko kilku i gdybym byl upierdliwy napisalbym ze juz ustalasz sklad.
No nic czekamy do poniedzialku.
Mnie niepokoji fakt ze APAP zagral sparing z Widzewem i nawet wygral.Zeby Ptak nie odjebał w poniedzialek jakiegos numeru bo moze niesiony ,,fala sukcesu'' faktycznie bedzie chcial grac w II lidze tymi brazylijczykami.

szalikNa miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....raca
Bartas
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 01/07/2007 11:35

tie napisał:  

Mnie niepokoji fakt ze APAP zagral sparing z Widzewem i nawet wygral.Zeby Ptak nie odjebał w poniedzialek jakiegos numeru bo moze niesiony ,,fala sukcesu'' faktycznie bedzie chcial grac w II lidze tymi brazylijczykami.

nie zdziwił bym się. Też taką wersję rozważam

Samo
Kibic
Na forum od 7031 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 01/07/2007 11:59

NN napisał:  

tie napisał:  

nie zdziwił bym się. Też taką wersję rozważam

Widzew grał jednym piłkarzem z podstawowego składu , czterech było z rezerw a reszta to juniorzy :) . A myśle sobie , że ptak i tak tego meczu uczciwie nie wygrał:)

Kuba L.
Kibic
Na forum od 7528 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 01/07/2007 17:03

Pogoniarz73 napisał:  

Metyl napisał:  
Klub będzie czysto Szczeciński, ponieważ kupujemy tylko miejsce w lidze a nie SSA Pogoń. Znika wiec na zawsze Piotrkowski ślad z czego sie bardzo ciesze. Pisano że to miejsce trzeba przekazać jakiejś spółce. Ciekawe więc czy stworzą nową spółke, czy może klub będzie bazował na Pogoni Nowej...

...niby w porządku bo kupujemy tylko miejsce w lidze... ale tak czy owak wyodrębniona zostaje sekcja piłkarska właśnie z tejże Piotrcovii...także czy jest to czysto szczeciński klub... oczy
każdy może to interpretować inaczej... mnie już ku..a głowa pęka :(

Mnie tez to wszystko jakos malo przekonuje...wydaje mi sie, ze zaczynajac od czwartej ligi, czy ewentualnie od A klasy i przy tym definitywnie konczac okres ptakowy lepiej bysmy na tym wyszli zarowno kibicowsko (mocne katharsis, promocja Pogoni w regionie, poznawanie tego regionu przez szczecinian) jak i pilkarsko (wierze, ze wielu z tych chlopakow w PN daloby rade wyzej, do tego moznaby dobrac lokalne talenty i powoli sie odradzac, bez sprzedajnych, starych kombinatorow).

Na moje poglady na pewno ma wplyw zaufanie do dzialaczy PN, podoba mi sie ich sposob prowadzenia klubu i traktowanie kibica.

Ale tak po prawdzie to, podobnie jak wielu tu sie wpisujacych, chuja moge wiec pozyjemy, zobaczymy

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
kijevo
Kibic
Na forum od 7870 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 01/07/2007 17:22
zobaczymy co będzie jeśli PZPN weznie sie we wrzesniu za Pogoń w zwiazku z afera korupcyjna.
Z bagna w bagno.

Ostatnio edytowany przez: kijevo, 1 lipca 2007, 17:41 [1 raz(y)]

kibic79
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 01/07/2007 18:02

kijevo napisał:  
zobaczymy co będzie jeśli PZPN weznie sie we wrzesniu za Pogoń w zwiazku z afera korupcyjna.
Z bagna w bagno.

nic nie bedzie no chyba ze antonio za kratki pojdzie:)

http://e-dieselservice.pl/
pit26
Kibic
Na forum od 8283 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 01/07/2007 21:28
W audycji Halo Stadion w Radiu Szczecin, byla dzis rozmowa z "gastronomikami" , ogolnie o negocjacjach z Ptakiem, o przygotowaniach do sezonu, transferach itd.
Warte powtorzenia jest , ze podkreslano ze druzyna jest budowana z mysla o awansie do I ligi nie w tym,ale w nastepnym sezonie (w tym za malo czasu na mocne transfery, dobre przygotowania itp.) oraz ,ze klub juz w tym sezonie ma dysponowac budzetem mieszczacym sie w piatce najwyzszych budzetow II ligi.

Aha, w rozmowie tej, "gastronomicy" potwierdzili,ze sa dogadani min. z Matlakiem, Parzym, ChiFonem, Hincem, Bilinskim, Szalkiem.

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
Ostry
Kibic
Na forum od 7542 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 01/07/2007 23:06
troche poza tematem..jedzie ktos jutro na trening ?

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
christoph
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 01/07/2007 23:44
Poczekajcie na podpisy pod umowami...ja dopiero ja je zobaczę to uwierzę w to wszystko.

Dziękuję :)
MaT
Kibic
Na forum od 8021 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 02/07/2007 00:13

christoph napisał:  
Poczekajcie na podpisy pod umowami...ja dopiero ja je zobaczę to uwierzę w to wszystko.

Dokladnie jestem takiego samego zdania bo po Antku to juz mozna sie wszystkiego spodziewac

emjay06
Kibic
Na forum od 7223 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 02/07/2007 12:13
nie chwalmy dania przed zachodem słońca...

pucharTYLKO POGOŃ king
Metyl
Kibic
Na forum od 6884 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 02/07/2007 12:23
Stowarzyszenie MKS wypowiedziało sportowej spółce akcyjnej antoniego ptaka umowe o korzystanie z nazwy, herbu i tradycji Pogoni Szczecin.
Źródło: ligowiec.net

anathema
Kibic
Na forum od 7189 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 02/07/2007 13:43
...a ja mam takie nieodparte wrażenie że oni dzis tego nie podpiszą...i nie tylko dziś...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Zen
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 02/07/2007 14:31
wiadomo czy jest dzis trening Pogoni?

Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 7036 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 02/07/2007 15:15
@up
zawsze warto sie przejsc :) z checia bym to zrobil gdyby nie choroba :|

zbliza sie 16, a tu nic nie slychac co z nowymi wlascicielami...

HERRING POWER
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 02/07/2007 15:19
a kto powiedział, że o 16 ma być wiadomo ? :>

Pogoń To My!
Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 7036 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 02/07/2007 15:29
o 16 ma odbyc sie trening pod warunkiem ze Kaluzny i Smolny stana sie wlascicielami, tak przeczytalem w ktorejs z gazet

HERRING POWER
Prw
Kibic
Na forum od 7337 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 02/07/2007 16:37
Trochę to wszystko prowizorką zalatuje... Jak to niby miało wyglądać? Chłopaki zebrali się przed treningiem, siedzą sobie w szatni i czekają na info z Warszawy, czy gdzie oni to mają podpisać... Ewentualnie się potem przebierają i wychodzą na trening? Jak dla mnie pojebana i chora sytuacja. No ale czego można się póki co spodziewać... :|

I widzę, że nie tylko mi się wydaję, że ptaszysko jeszcze jakiś numer wykręci... Obym się mylił.

pzdr.

To nie są leszcze Stefan...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768779191 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005