Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Piona!
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7449 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 00:15

stahu napisał:  

Klakier_ napisał:  

Shivan napisał:  

mkss napisał:  
Noo:) Wreszcie Dobra Nowina! Koniec okupacji ptakowsko-brazylijskiej :D
wg mnie gitarka z tym, że jednak zaczynamy od II ligi, przynajmniej jesteśmy dwa lata w przód. Poza tym jest poparcie Pogoni Nowej i trzeba być naprawdę totalnym 'konserwatystą' żeby mówić, że czwarta liga jest lepszą opcją. Teraz tylko czekać na konferencję prasową, trening i śledzić informację ogólnie o Pogoni i transferach zwłaszcza.

No to ja jestem "konserwatysta", bo sadze, ze mamy 2 liga na sile, ale co dalej? W miesiac nie wybuduje sie domu, tak samo nie zbudujesz druzyny, ona musi miec czas na skonsolidowanie, zrozumienie sie i zgranie poszczegolnych formacji. Bedziemy walczyc o utrzymanie i wtedy tym "fanatykom 2 ligi" odechce sie chodzic na mecze, a pozostana ci najwiernijsi, co i tak byli za opcja 4 ligowa. Zycie pokaze kto mial racje.

Jeden dobrze prawi oki ;)

Eh... Chyba lepiej 2 lata grac slabo w 2. lidze niz ogrywac wiesniakow w 4. lidze. Wole ogladac slabych Polakow niz smiesznych brazylijczykow - to jest niewatpliwy plus. A na mecze i tak bede chodzil niezaleznie od tego w jakiej lidze beda grali - ciesze sie ze bedzie to 2. , a nie 4.

Wyzej, nie znaczy lepiej.

Bosman
Kibic
Na forum od 7960 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 01:31
Dwaj "szczecincy gastronomicy" chyba nie zdaja sobie sprawy ile trzeba wpompowac w klub zeby odniesc sukces. Nie wydaje mi sie zeby mieli na tyle srodkow zeby wlanczyli sie o awans do ekstraklasy. Ale badzmy dobrej mysli, przynajmniej wroci normalnosc :)

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
kln
Kibic
Na forum od 7867 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 02:20

mkss napisał:  
wg mnie gitarka z tym, że jednak zaczynamy od II ligi, przynajmniej jesteśmy dwa lata w przód. Poza tym jest poparcie Pogoni Nowej i trzeba być naprawdę totalnym 'konserwatystą' żeby mówić, że czwarta liga jest lepszą opcją. Teraz tylko czekać na konferencję prasową, trening i śledzić informację ogólnie o Pogoni i transferach zwłaszcza.

IV liga jest lepszą opcją pod każdym względem. Mam na mysli oczywiscie same racjonalne powody. ;)
A czy jestesmy 2 lata w przód okaże się za 2 lata. Wg mnie w najlepszym wypadku będziemy w tym samym miejscu, w którym moglibyśmy być, a w przyszlosci moze jeszcze roznie sie zdarzyc.

Rch.
Kibic
Na forum od 7028 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 06:19
Dajcie czas tym ludzią. Jescze nawet nie zaczeli i już piszecie, że bedzie źle. Ja też byłem za 4 ligą, Ale wyrzucenie z tąd Ptaka (mam nadzieje, że w poniedziałek sie to skończy) jest i tak wielkim osiągnięciem.(Widocznie wszystkiego nie można miec czyli IV ligi,wyrzucenia Ptaka,Sponsoringu gastronomikow dla drużyny 4 Ligowej.)

Damy rade. Może nie bedzie takiego efektu stworzenia dobrej drużyny od podstaw z graczami z 3 i 4 ligi jak to by miało miejsce w 4 lidze. Ale myśle, że w II Lidze jest natyle dużo słabych zespołów,że napewno coś tam ugrają. zobaczymy co przyszłosć pokaże...

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 08:38

Klakier_ napisał:  

stahu napisał:  

Klakier_ napisał:  

Shivan napisał:  

mkss napisał:  

No to ja jestem "konserwatysta", bo sadze, ze mamy 2 liga na sile, ale co dalej? W miesiac nie wybuduje sie domu, tak samo nie zbudujesz druzyny, ona musi miec czas na skonsolidowanie, zrozumienie sie i zgranie poszczegolnych formacji. Bedziemy walczyc o utrzymanie i wtedy tym "fanatykom 2 ligi" odechce sie chodzic na mecze, a pozostana ci najwiernijsi, co i tak byli za opcja 4 ligowa. Zycie pokaze kto mial racje.

Eh... Chyba lepiej 2 lata grac slabo w 2. lidze niz ogrywac wiesniakow w 4. lidze. Wole ogladac slabych Polakow niz smiesznych brazylijczykow - to jest niewatpliwy plus. A na mecze i tak bede chodzil niezaleznie od tego w jakiej lidze beda grali - ciesze sie ze bedzie to 2. , a nie 4.

zobaczymy co bedziesz mowil jak przyjdzie nam grac z Motorem,Lechia,GKS czy Slaskiem.tez wole w tym sezonie walczyc o utrzymanie(wyboru raczej niema) niz meczyc sie przez 2 lata(oczywiscie przy ciaglych awansach)w 4 lidze,lepiej w 2 lidze ogrywac/zgrywac zawodnikow,szybciej i wiecej moga sie nauczyc niz po 4-ligowych wioskach...

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Bartas
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 08:56

Randall McMurphy napisał:  
niz po 4-ligowych wioskach...

jakiś Ty miastowy chłopak- to widać.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 09:28

NN napisał:  

miastowy nie,tez z wioski tylko z tramwajami....

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 09:58
Ja bym sie jeszcze tak nie cieszyl. Zezowaty zapewne w poniedzialek znowu zmeini zdanie. Uwierze jak podpiszą umowę.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
BS
Kibic
Na forum od 7114 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 09:59

NN napisał:  

co prawda to prawda

tie
Kibic
Na forum od 6841 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 10:14
Pogoń grać będzie w drugiej lidze piłki nożnej. Zajmujący się gastronomią Artur Kałużny i Grzegorz Smolny kupili miejsce w drugiej lidze od Antoniego Ptaka, właściciela MKS Pogoń Szczecin.
Suma transakcji owiana jest tajemnicą. Mówi się o kwocie w okolicy miliona złotych. Antoni Ptak nadal jest właścicielem spółki MKS Pogoń, ale już bez prawa gry w drugiej lidze. Ptak zostawił akcje, bo chce jeszcze na piłce zarobić. Na konto spółki wpływają pieniądze za transfery piłkarzy. Ptak wydzielił ze spółki "matki" sekcję piłkarską z miejscem w drugiej lidze, która kupili Kałużny i Smolny PZPN zgodził się na takie rozwiązanie. Władz miasta także poparły szczecińskich gastronomików.
Pogoń może przystąpić do rozpoczynających się na początku sierpnia rozgrywek o mistrzostwo drugiej ligi piłki nożnej.
Źródło: Gazeta Wyborcza Szczecin

szalikNa miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....raca
tie
Kibic
Na forum od 6841 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 10:14
Pogoń grać będzie w drugiej lidze piłki nożnej. Zajmujący się gastronomią Artur Kałużny i Grzegorz Smolny kupili miejsce w drugiej lidze od Antoniego Ptaka, właściciela MKS Pogoń Szczecin.
Suma transakcji owiana jest tajemnicą. Mówi się o kwocie w okolicy miliona złotych. Antoni Ptak nadal jest właścicielem spółki MKS Pogoń, ale już bez prawa gry w drugiej lidze. Ptak zostawił akcje, bo chce jeszcze na piłce zarobić. Na konto spółki wpływają pieniądze za transfery piłkarzy. Ptak wydzielił ze spółki "matki" sekcję piłkarską z miejscem w drugiej lidze, która kupili Kałużny i Smolny PZPN zgodził się na takie rozwiązanie. Władz miasta także poparły szczecińskich gastronomików.
Pogoń może przystąpić do rozpoczynających się na początku sierpnia rozgrywek o mistrzostwo drugiej ligi piłki nożnej.
Źródło: Gazeta Wyborcza Szczecin

Krzysiek-Goleniów
Kibic
Na forum od 7422 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 11:09

Klakier_ napisał:  

stahu napisał:  

Klakier_ napisał:  

Shivan napisał:  

mkss napisał:  

zobaczymy co bedziesz mowil jak przyjdzie nam grac z Motorem,Lechia,GKS czy Slaskiem.tez wole w tym sezonie walczyc o utrzymanie(wyboru raczej niema) niz meczyc sie przez 2 lata(oczywiscie przy ciaglych awansach)w 4 lidze,lepiej w 2 lidze ogrywac/zgrywac zawodnikow,szybciej i wiecej moga sie nauczyc niz po 4-ligowych wioskach...

Jesli udalo sie awansowac Poloni Bytom to dlaczego nie mialo by sie udac nam. Szczegolnie ze w tym sezonie liga nie jest jakos szczegolnie mocna. :)

GOLENIÓW NA ZAWSZE Z POGONIĄ
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 11:14

tie napisał:  
Poinformowany

Ty powinienes miec kalendarzy Ptaka sprawdz kiedy konczy mu sie okres mam nadzieje ze w tym tygodniu,zeby znowu mu sie cos nie odwidzialo w poniedzialek! hehe

To nie kwestia okresu, tylko cukrzycy i miażdżycy + skoki ciśnienia ;) trzeba sprawdzić prognozę pogody :)

tie napisał:  
Co do Grzesia Matlaka to dam Ci przyklad bez urazy oczywiscie.
Załuzmy ze masz dziewczyne dla ktorej jestes pierwszym chlopakiem niestety ta dziewczyna puszcza sie z kolesiem ktorego bardzo nie lubisz po czym wraca do Ciebie jak gdyby nigdy nic i mowi ze wszystko jest wporzadku i ze bedzie wspaniale hyhy
Wybaczasz?

Piotrek daj już spokój z tym Matlakiem bo nudny się stajesz - masz ciepłe pozdrowienia od Bartosza.

Co do sytuacji z Pogonią, tak na zdrowy rozum to na razie sytuacja przypomina wierzchołek góry lodowej. Mnóstwo niewiadomych, najważniejsze będą najbliższe godziny. Czy do poniedziałku ich wystarczy?

Pogoń to My
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 12:41

Longinus napisał:  

głupolków z nas robią!!:)pasuje

Longinus vel Lampart czy jak Ci tam, przestań przede wszystkim Ty robić z siebie głupka, szczególnie na kibice.net w temacie Fan Clubów. Rok temu ŚP Helmut coś Ci napisał:

ŚP Helmut napisał:  

Prawda, nie jesteś chuliganem, Ty jesteś poprostu idiotą. I skoro 30 osob Ci to mowi to cos w tym musi być wiec wez to sobie do serca, a fana Gryfic już wisi na płocie i kolejnej nie potrzeba, uszyj sobie i powieś w piwnicy. Przestań przesiadywać na necie, czerpać wiedze z forum, najlepiej odlacz sobie internet, wyjeb kompa przez okno i spierdalaj do Piły "bzykać" swoją dziewczyne, bo takiego przygłupa dawno tu nie było.

Widzę, że nadal do Ciebie nie dotarło.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 7036 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 12:46

Krzysiek-Goleniów napisał:  

Jesli udalo sie awansowac Poloni Bytom to dlaczego nie mialo by sie udac nam. Szczegolnie ze w tym sezonie liga nie jest jakos szczegolnie mocna. :)

to chyba dokładnie nie wiesz kto zagra w tej lidze ;-) Śląsk Wrocław, Lechia Gdańsk, Arka Gdynia, Wisła Płock, Polonia Warszawa...

poza tym Polonia awansowala tylko dzieki temu, ze Zawisza oglosila upadlosc a PZPN nadal kary Arce i Łecznej

jesli nie w tym, a w nastepnym seoznie uda nam awansowac to i tak powinnismy sie cieszyc...

HERRING POWER
69
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 13:30

tie napisał:  
Poinformowany

Ty powinienes miec kalendarzy Ptaka sprawdz kiedy konczy mu sie okres mam nadzieje ze w tym tygodniu,zeby znowu mu sie cos nie odwidzialo w poniedzialek! hehe

Co do Grzesia Matlaka to dam Ci przyklad bez urazy oczywiscie.
Załuzmy ze masz dziewczyne dla ktorej jestes pierwszym chlopakiem niestety ta dziewczyna puszcza sie z kolesiem ktorego bardzo nie lubisz po czym wraca do Ciebie jak gdyby nigdy nic i mowi ze wszystko jest wporzadku i ze bedzie wspaniale hyhy
Wybaczasz?
biczbeisbolraca

A znasz bajeczkę o pewnym złodzieju, który dla 500 biletów po 10 zł sprzedał dupę gondorowi ?

monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 14:28

I taki gamoń jak Ty uważa sie za kibica Pogoni Szczecin...

MKS Pogoń Szczecin Polska
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 14:58

Klakier_ napisał:  

Shivan napisał:  

mkss napisał:  

Nie bierzecie pod uwage aspektu kibicowskiego.Druga liga jest obecnie bardzo atrakcyjna i to jest najwiekszy plus tego wszystkiego.Salomonowe rozwiazanie.
Dla mnie rowniez istotne jest, ze bedzie to na bazie Nowej(prawnie, bo Pogon Nowa istnieje w strukturach PZPN od 4 lat), a nie znowu jakas fuzja z ŁKS-Ptak lub Piotrcovia-Ptak, jak to sie zapowiadalo.

Tie vel Z. , ja to pamietam jak po upadku Pogoni Gondorowskiej niby zrezygnowales"z duzej pilki" i zajales sie parkingiem, arkonka, futsalem, wiec moze teraz bys sie juz kurwa zamknal, bo widze, ze tylko szukasz jakichs zgrzytow...

Sami przeciw wszystkim!!!
Metyl
Kibic
Na forum od 6884 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 29/06/2007 15:43
Jak Smolny (lub Kałużny) pierwszy raz mówił o pomyśle wyodrębnienia sekcji piłkarskiej z MKS Pogoń SSA i przekazania jej do innej spółki i powiedział że "pan Antoni taką spółke posiada" to aż zbladłem bo też sie wystraszyłem fuzji z ŁKS-Ptak z b-klasy albo jeszcze innym tego typu chujostwem. Takiego stworka raczej bym nie zaakceptował. Ale jeśli w gre wchodzi powstanie nowej szczecińskiej spółki Pogoń SA na bazie Pogoni Nowej to myśle że naprawde nie ma sie czego czepiać. Fajnie by też było zobaczyć w niej Grześka Matlaka, ewentualnie Darka Adamczuka lub Mariusza Misiure a w zarządzie nowej spółki kilku działaczy z Pogoni Nowej, szczególnie ludzi od marketingu którzy udowodnili tworząc kapitalną atmosfere wokół b-klasowego klubu że naprawde sie na tym znają.

Ostatnio edytowany przez: Metyl, 29 czerwca 2007, 16:35 [1 raz(y)]

tie
Kibic
Na forum od 6841 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 01/07/2007 00:58

Metyl napisał:  
Jak Smolny (lub Kałużny) pierwszy raz mówił o pomyśle wyodrębnienia sekcji piłkarskiej z MKS Pogoń SSA i przekazania jej do innej spółki i powiedział że "pan Antoni taką spółke posiada" to aż zbladłem bo też sie wystraszyłem fuzji z ŁKS-Ptak z b-klasy albo jeszcze innym tego typu chujostwem. Takiego stworka raczej bym nie zaakceptował. Ale jeśli w gre wchodzi powstanie nowej szczecińskiej spółki Pogoń SA na bazie Pogoni Nowej to myśle że naprawde nie ma sie czego czepiać. Fajnie by też było zobaczyć w niej Grześka Matlaka, ewentualnie Darka Adamczuka lub Mariusza Misiure a w zarządzie nowej spółki kilku działaczy z Pogoni Nowej, szczególnie ludzi od marketingu którzy udowodnili tworząc kapitalną atmosfere wokół b-klasowego klubu że naprawde sie na tym znają.

Czy ty sie chlopie nie zagolopowales?Pamientaj ze wlascicielami Pogoni Szczecin sa Kaluzny i Smolny a nie PN i to oni beda sobie dobierac wspolpracownikow.Owszem wskazane bylyby zeby jakis dzialacz z PN byl w zarzadzie Pogoni ale bez przesady przeciez nie moga to byc wszyscy dzialacze PN!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768779211 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005