Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/03/2011 16:20
Tak sobie patrze na wyniki i ogólnie naszą sytuacje w tabeli-za tydzień gramy z ostatnim w tabeli KSZO, jesli nie zdobędziemy żadnych punktów, naprawdę zacząłbym być pełen obaw o nasze utrzymanie sie w lidze.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Skoro w środku defensywy mieliby grać Hrymowicz z Dymkowskim to na prawej widziałbym Radlera jeśli nie dałbym szansę Szałkowi.
Szkoda że "Szczeciński Tsubasa" niema z kim pograć w środku z klepki bo techniczne jest najlepszy w kadrze, liczyłem na Pietruchę ale dla niego ważniejszy pomeczowy całus od dziewczynki, o El Capitano napisze dwa słowa: Na ławkę.
PS: A nie chciałby pan otworzyć kolejnego? Mam nawet propozycję i inwestora.
Słucham z ciekawością.
PS: Klub Kokosa, w Warszawie.
Nie ja jestem założycielem Klubu Kokosa i nie mam do niego praw autorskich. Zakładam szkółkę piłkarską z Maćkiem Stolarczykiem w Szczecinie. To na razie jedyny klub, który tworzę.
Wydawało się iż będzie to pojedynek Dawida z Goliatem, bowiem drugi w tabeli ŁKS od trzynastej Pogoni dzieliły dwadzieścia trzy oczka. Jednak to szczecinianie pierwsi zdobyli gola, a Łódzki Klub Sportowy do remisu zdołał doprowadzić dopiero dzięki rzutowi karnemu z 90. minuty meczu.
nie wiem ile miał redaktor promili jak oglądał mecz, ale musiał mieć grubo
Skład prawie optymalny, nie wiem tylko jak to prawe skrzydło wygląda, czy tam Peti czy Kolendowicz czy może Frączczak gra? Widocznie Majkowski ma wejść w drugiej połowie na zmęczonych obrońców
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.