Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 15/12/2010 22:28
Ja pierdole ! sory za wyrazenie ale nie da sie tego czytac! Jak Pogon gra dobrze to wszyscy Pogon kochaja wielbia, chodza na mecze a jak runda nie wyszla to juz masakra kazdy tylko nazeka marudzi steka juz nie wspomne o pojscie na mecz! Ta sama sytuacja z Petaszem (choc tez za nim nie przepadam) jak strzelal bramy z 30 paru metrow to byl pupilkiem co drugi by go w dupe pocalowal a teraz same bluzgi! wezcie sie dzieciaki lepiej za Fife albo PES :/
Oka. Przepraszamy. Jakież to dziwne przecież, że człowiek się wkurwia jak widzi taką hujnie na boisku i w tabeli. Ty pewnie ze stadionu zawsze wychodzisz z bananem na ustach nie zależnie od wyniku? Wiadomo że "czy wygrywasz, czy nie", ale mimowolnie nie da się czasem nie wkurwić.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/12/2010 11:11
"Po Bekdasie, Gondorze, Ptaku chcieliśmy robić klub po szczecińsku" - no tym to mnie pan Adamczuk rozjebał. Już zapomniał jak bardzo chciał mieć Groclin w Szczecinie ?!
Generalnie to chyba bardzo nieszczęśliwy człowiek, bo z tego co przeczytałem to cały świat jest przeciwko niemu
eF- niektórzy nie widzą problemu, zobaczą jak z hukiem polecimy z ligi. oj ale to będzie wielkie zdziwienie...a liczba osób na trybunach widze ze juz nikomu nie przemawia do świadomości. czasem mam wrażenie że marginalna Pogoń jak i nijaki status miasta na tle innych miast niektórym jest na ręke.
Ostatnio edytowany przez: anathema, 16 grudnia 2010, 17:29 [2 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/12/2010 21:27
Od 150 do 200 osób przemiezało pół polski, śpiewało, dopingowało i podnosiło na duchu tych patałachów.
Oni swoją beznadzieją grą, brakiem zaangazowania, zlewali nas totalnie.
A teraz jakiś frajer będzie mówił, ze się od nich odsuneliśmy.
Chuj ci w dupe gościu od wyrzucania piłki z autu.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/12/2010 23:29
Zasadniczo - za mecz z GKSem można mieć do nich najmniejsze - no, może poza Ławą, za kretyńskie popisy pod własnym polem karnym pod koniec meczu, skończone stratą bramki - pretensje, bo tam była walka.
Biegali, zostawiali zdrowie na boisku, czyli to, czego od nich oczekujemy.
Mecz można wygrać, zremisować, albo przegrać - ale tylko PO WALCE na całym boisku do końca meczu. Tak jak z GieKSą.
Miał swego czasu do mnie pretensje aktualny działacz Dysko-Polo za krytykę jego poczynań odnośnie pewnych wydarzeń na trybunach (choć nie miałem z tym nic wspólnego), może mieć i do mnie pretensje "Ich Arkowiec", za to, że mamy pretensje do niego i drużyny o zaangażowanie w walkę o ekstraklasę, o czym sam wspomina w wywiadzie udzielonym GW. I przypadkiem niech się nie obraża za "Arkowca" - to nie ja "wisiałem na płocie w Gdyni" i to nie ja kombinuje jak się wymiksować ze Szczecina.
Kiedyś, My walczyliśmy o Pogoń i o nich o zawodników, nie tylko na trybunach. Niech sobie przypomną czarne koszulki Pogoń Walcząca, nasze zbiórki pieniędzy, nasz bój o ich godność i kasę dla nich, bo każdy ma zobowiązania, rodzinę...
Tym się różnimy - dla nas Pogoń to wszystko - dla większości z nich...
Zgadzam się co do meczu z GieKSą, jedno z nielicznych spotkań tej rundy, w którym było widać, że im się chce.
No i też nie mogę zrozumieć po co się przypierdala do kibiców - sam przypomina czasy odbudowy klubu ale już nie pamięta o kibicach którzy byli wtedy z klubem? Mówi, że w Szkocji coś takiego nie miało by miejsca, żeby kibice cisnęli po piłkarzykach, ale nie zauważa faktu, że tam na boisku jest walka a nie odpierdalanie fuszerki. I też nie chce mi się wierzyć, żeby facet który walczył na boisku nie widział tego, że piłkarze lecieli w chuja przez większość meczy w tej rundzie, chyba że bardziej skupiał się na tym jak ci źli kibice mogą się tak zachowywać.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 18/12/2010 12:40
'' W drugą sobotę nowego roku, czyli 8 stycznia 2011 o godzinie 15 w hali goleniowskiego liceum odbędzie się II. Memoriał Zygmunta Kopaczewskiego... W turnieju, poza Iną, wystąpią jeszcze takie zespoły, jak Pogoń Szczecin, Chemik Police, Rega Trzebiatów i Energetyk Gryfino ''
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/01/2011 22:56
Sorry, że troche rozmyję temat, ale malcolm czy jaki ty tam masz nick, na miłość boską na chuj wrzucasz na forum ciągle jakieś konkursy rankingi czy fotki z demotów związane z miastem, chcesz całemu swiatu przez to udowodnić, jaki Szczecin jest wspanialy i niedoceniany, dzięki glupim internetowym rankingom czy co? To już żałosne się robi.
Każda forma promocji miasta jest dobra Dzięki "głupiemu rankingowi" Szczecin w Monopoly nasze miasto miało rozgłos na całą Polskę. Fakt, nie awansowaliśmy, ale brakło niedużo.
Teraz np. konkurs swiecsie.pl też daje taką możliwość.
Każda forma promocji miasta jest dobra
Ostatnio edytowany przez: malcoolm, 3 stycznia 2011, 06:00 [3 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.