DZIEKI DLA MODERATORA ZA USUNIECIE ARTYKUŁU... WY Z ITI? Rozumiem ,ze temat odnosnie wystepu Pogoni. Artyku byl poniekad odnosnie wystepow Pogoni (PP) mogl byc rowniez przedstawiniem idei na kolejne spotkania z zaprzyjaznionymi klubami dlatego wklejam jeszcze raz:
Post zostal przeniesiony do innego tematu- zanim cos napiszesz do moderatorow to sobie przejrzy forum.
I nie znajduje nic wspolnego z Zaglebiem Sosnowiec odnosnie wystepow Pogoni.
DZIEKI DLA MODERATORA ZA USUNIECIE ARTYKUŁU... WY Z ITI? Rozumiem ,ze temat odnosnie wystepu Pogoni. Artyku byl poniekad odnosnie wystepow Pogoni (PP) mogl byc rowniez przedstawiniem idei na kolejne spotkania z zaprzyjaznionymi klubami dlatego wklejam jeszcze raz:
Post zostal przeniesiony do innego tematu- zanim cos napiszesz do moderatorow to sobie przejrzy forum.
I nie znajduje nic wspolnego z Zaglebiem Sosnowiec odnosnie wystepow Pogoni.
Dzieki za info jak bym wiedzial to pewnie tak ostro bym nie skomentowal. Podobienstwo polegalo na dzilaniach ktore podobnie jak zaglebie moglibysmy stosowac. Jeszcze raz przepraszam i dziekuje.
Ale w niezbyt dużym A tak już na serio- będąc w Świnoujściu widziałem 1 rzecz- Chi-Fon zagrał jak zagrał ale ten ich napastnik to cudo. Silny, szybki, umie grać tyłem do bramki, skoczny też jest (sytuacja jak główkował po rożnym z 5 metrów) no i podobno 19 lat Trzeba go wyrwać za rok
A dziś mam nadzieję, że Parzy na ławkę razem z Dziubą (wiem wiem marzenia ściętej głowy) bo inaczej będzie znowu lipa czyli zero gry środkowej formacji.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/08/2009 11:02
A ja ciagle nie moge pojąć tego ze Dziuba byl gwiazdeczka we Flocie i strzelal wiele bramek a u nas ledwo sie porusza po tym boisku, gra bez pomyslu i poprostu szkoda gadac, sam jakis Ronaldinio nie jestem ale od niego powinno sie wymagac, a z tego co pamietam on chyba bez testow zostal wziety...wiec kleska
Było maile wysyłać?! Chłopak sie załamał ze nikt nie podzielajego sympatii...
PS.Skacze na meczu,owija sie flagą(tak jak kazdy "kibic") , łazi po płotach a potem sie dziwi ze siły nie ma!
Rezygnuje bo szykuje się do wyborów prezydenckich w których będzie kandydował min. z Arłukiewiczem, te szopki na stadionie to tylko wczesna kampania wyborcza.
O dziwo ostatnio wszyscy, którzy planują start w wyborach byli na stadionie.
Było maile wysyłać?! Chłopak sie załamał ze nikt nie podzielajego sympatii...
PS.Skacze na meczu,owija sie flagą(tak jak kazdy "kibic") , łazi po płotach a potem sie dziwi ze siły nie ma!
Rezygnuje bo szykuje się do wyborów prezydenckich w których będzie kandydował min. z Arłukiewiczem, te szopki na stadionie to tylko wczesna kampania wyborcza.
O dziwo ostatnio wszyscy, którzy planują start w wyborach byli na stadionie.
teraz kazdy kandydat na prezydenta miasta bedzie obiecywal nowy stadion lub modernizacje, czyli drugi krzystek
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.