Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 28/06/2007 21:55
mi się wydaje że pzpn jest za Pogonią aby zmienić kierunek w piłce skopanej na szkolenie młodzieży np. Celeban, Grosicki,
ale spokojnie tylko nowi działacze obiorą "szczeciński" kierunek to jeszcze Nas nie raz nie dwa przekręcą
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 28/06/2007 21:57
"...To tylko formalność, ale w czwartek było na to za wcześnie - mówi Smolny. - W
naszych staraniach wsparło nas miasto i Pogoń Nowa i jest to nasze wspólne
stanowisko. Dzięki temu powstanie Pogoń SA i będziemy mieć szczeciński zespół w
II lidze.
Nowa spółka powstanie na bazie Pogoni Nowej. Jej przedstawiciele także byli za.
- Najważniejsze, że dochodzi do konsolidacji piłkarskiego środowiska w
Szczecinie - podsumował Dymkowski. - Bez najważniejszych elementów nie byłoby
porozumienia."
Jeśli nowa spółka powstanie na bazie Pogoni Nowej klub bedzie raczej czysto szczeciński. Ja od początku byłem przeciw kupowaniu SSA Pogoń Antoniego Ptaka bo ta spółka jest dla mnie, podobnie jak dla Ciebie i wielu kibiców zwykłym tworem z Piotrkowa który udaje Pogoń. Ale jeśli kupujemy od tego tworu tylko i wyłącznie miejsce w lidze to takie rozwiązanie ja akceptuje i uznaje że to jest prawdziwa Szczecińska Pogoń - mój klub z którego będe dumny, nawet jeśli wyniki nie będą najlepsze
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 28/06/2007 22:25
Moim zdaniem naprawde wyszlo super jeszcze lepiej niz mieliby odkupic spółke od Ptaka.Kibice ktorzy byli za opcja II czy IV ligowa powinni byc zadowoleni.Oczywiscie na pewno znajdzie sie kilku ktorzy beda rozczarowani bo przeciez inaczej sie nie da.Trudno to juz ich osobisty dramat.
.
Na miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 28/06/2007 22:32
Noo Wreszcie Dobra Nowina! Koniec okupacji ptakowsko-brazylijskiej
wg mnie gitarka z tym, że jednak zaczynamy od II ligi, przynajmniej jesteśmy dwa lata w przód. Poza tym jest poparcie Pogoni Nowej i trzeba być naprawdę totalnym 'konserwatystą' żeby mówić, że czwarta liga jest lepszą opcją. Teraz tylko czekać na konferencję prasową, trening i śledzić informację ogólnie o Pogoni i transferach zwłaszcza.
Sprawiedliwej sprawy nie zrujnuje kilka błędów. <= to o Pogoni
Dzialanie nie zawsze prowadzi do szczescia, ale nie ma szczescia bez dzialania. - Benjamin Disraeli
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 28/06/2007 22:33
niema co narzekac jest lepiej jak bylo jak jeszcze w sklad nowego zarzadu wejdzie ktos z Nowej to bedzie jeszcze lepiej , ledcz najwazniejsza jest atmosfera na paprikanie jak ona wroci to bedzie ok
Bo ja kocham ten styl życia ryk na stadionie Tych ludzi te przeżycia!
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 28/06/2007 23:22
I wszystko wydaje się być cacy.Teraz krok na miasto, moim zdanien powinni wreście włączyć sie aktywnie w rozwoj Pogoni. Mówiono o nowym stadionie na powrót MKS do elity ( wersja PN ) teraz gdy mamy już pewną 2 lige i wspolne popracie wszystkich stron można pomysleć o wybudowaniu tego troszke wcześniej ( dwa lata i razem z nową infrastrukturą brnąc po koleii do celu jakim niewątpliwie bedzię POGOŃ walcząca co rok o mistrza. Znajać nasze szczecińskie reali to sukcesu bedziemy oczekiwali od zaraz a jeśli coś nie wyjdzie to wszyscy bedą źli, wszyscy beee... myśle właśnie że teraz powinniśmy podejść to tego wszystkiego ze spokojem a przedewszystkim z wiarą. Nie przecze że awansu nie bedzię w tym roku bo przy dobrych wiatrach i atmosferze na stadionie ( a to napędzi napewno i dziada po 32 i średniego grajka ) osiągnąć możemy to juz w tym roku choć bedzię niezmiernie trudno.
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 28/06/2007 23:27
Wszyscy się cieszą a ja mam dziwne wrażenie że ptaszysko jeszcze coś odjebie bo przecież umowa nie została podpisana. Obym się mylił ale z radością lepiej się wstrzymać do czasu kiedy wszystko będzie pewne.
wg mnie gitarka z tym, że jednak zaczynamy od II ligi, przynajmniej jesteśmy dwa lata w przód. Poza tym jest poparcie Pogoni Nowej i trzeba być naprawdę totalnym 'konserwatystą' żeby mówić, że czwarta liga jest lepszą opcją. Teraz tylko czekać na konferencję prasową, trening i śledzić informację ogólnie o Pogoni i transferach zwłaszcza.
No to ja jestem "konserwatysta", bo sadze, ze mamy 2 liga na sile, ale co dalej? W miesiac nie wybuduje sie domu, tak samo nie zbudujesz druzyny, ona musi miec czas na skonsolidowanie, zrozumienie sie i zgranie poszczegolnych formacji. Bedziemy walczyc o utrzymanie i wtedy tym "fanatykom 2 ligi" odechce sie chodzic na mecze, a pozostana ci najwiernijsi, co i tak byli za opcja 4 ligowa. Zycie pokaze kto mial racje.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
No to ja jestem "konserwatysta", bo sadze, ze mamy 2 liga na sile, ale co dalej? W miesiac nie wybuduje sie domu, tak samo nie zbudujesz druzyny, ona musi miec czas na skonsolidowanie, zrozumienie sie i zgranie poszczegolnych formacji. Bedziemy walczyc o utrzymanie i wtedy tym "fanatykom 2 ligi" odechce sie chodzic na mecze, a pozostana ci najwiernijsi, co i tak byli za opcja 4 ligowa. Zycie pokaze kto mial racje.
Jeden dobrze prawi
Eh... Chyba lepiej 2 lata grac slabo w 2. lidze niz ogrywac wiesniakow w 4. lidze. Wole ogladac slabych Polakow niz smiesznych brazylijczykow - to jest niewatpliwy plus. A na mecze i tak bede chodzil niezaleznie od tego w jakiej lidze beda grali - ciesze sie ze bedzie to 2. , a nie 4.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768779115 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.