Jak na dziś mamy mniej punktów niż arka i łęczna i nie zanosi się żebyśmy mieli więcej a PZPN zawyrokował, że mimo 3 v.o. nie spadają z ligi. Tak więc II liga już czeka bo nawet w barażach nie mamy szans żadych. ptak won. POGOŃ TO MY. Nie dajmy sobą pomiatać i szanujmy nasze TRADYCJE.
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 03/04/2007 09:36
Za newsem z głównej:
hola hola pANIE aNTONI mozesz sprzedac klub ale dopiero jak wszystkim kibicom postawisz na ostatnim meczu u nas to co obiecałeś za te nasze "europejskie puchary"
swoja droga fajnie by bylo jakby miasto przejelo i wreszcie jakiegos porzadnego sponsora sciagnelo ktory by nie ingerowal w sprawy sportowe tylko zostawil to fachowcom a sam tylko kase wykladal nie ma to jak sobie pomarzyc z rana
jak brazyliana odleci to znowu frekwencja skoczy
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 03/04/2007 11:42
Nie uwierzę jak nie zobacze,Ptak dużo mówi ale obawiam się że nie oda tak łatwo naszej ukochanej Pogoni. Już ja sobie sam postawie mały trunek niech tylko ptaszor wypie....
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 03/04/2007 12:01
swoją drogą taka butelka dobrego brazylijskiego trunku to ze stówke kosztuje.. skoro obiecał ją 18.000 kibiców no to sie robi sumka 1,8mln zł. Może mu napiszemy jakiś list - my zrzekamy sie butelki, a on niech odda Pogoń i jeteśmy kwita
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
swoją drogą taka butelka dobrego brazylijskiego trunku to ze stówke kosztuje.. skoro obiecał ją 18.000 kibiców no to sie robi sumka 1,8mln zł. Może mu napiszemy jakiś list - my zrzekamy sie butelki, a on niech odda Pogoń i jeteśmy kwita
Wsrod tych 18tys sa tez niepelnoletni
Więc niech się zrzekną na korzyść mojej osoby swojego przydziału
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 04/04/2007 15:49
Komisja Sędziowska UEFA nominowała sędziów na młodzieżowe mistrzostwa Europy (reprezentacje do lat 21), które zostaną rozegrane w czerwcu w Holandii. W gronie sześciu arbitrów głównych znalazł się Polak – Robert Małek.
Na podstawie sprawozdania obserwatora sędziów oraz zapisu wideo stwierdzono:
"brak podstaw do kwestionowania słuszności decyzji sędziów na zawodach Orange Ekstraklasy (31.03.07) POGOŃ Szczecin – WISŁA Płock, a dotyczących domniemanego "wyjścia" piłki poza linię bramkową.
Zarząd KS PZPN z całą stanowczością potępia zachowanie zarówno kapitana, jak też jednego z zawodników rezerwowych (nr 6) drużyny POGOŃ Szczecin w 90 + 3 minucie zawodów.
Pretensje po meczu kierownictwa Pogoni, a dotyczące wypaczenia wyniku meczu, są całkowicie nieuzasadnione., gdyż po przedmiotowym domniemanym – wyjściu piłki przez linię bramkową, gra toczyła się dalej, piłkę na aut boczny wybiła drużyna gospodarzy i dopiero po wykonaniu wrzutu i kolejnym zagraniu piłki, bramkę zdobyła drużyna Wisły Płock.
Zarząd Kolegium Sędziów PZPN wydał dziś komunikat w sprawie wydarzeń, jakie miały miejsce w meczu Pogoń Szczecin - Wisła Płock.
Na podstawie sprawozdania obserwatora sędziów oraz zapisu wideo stwierdzono:
"brak podstaw do kwestionowania słuszności decyzji sędziów na zawodach Orange Ekstraklasy (31.03.07) POGOŃ Szczecin – WISŁA Płock, a dotyczących domniemanego "wyjścia" piłki poza linię bramkową.
Zarząd KS PZPN z całą stanowczością potępia zachowanie zarówno kapitana, jak też jednego z zawodników rezerwowych (nr 6) drużyny POGOŃ Szczecin w 90 + 3 minucie zawodów.
Pretensje po meczu kierownictwa Pogoni, a dotyczące wypaczenia wyniku meczu, są całkowicie nieuzasadnione., gdyż po przedmiotowym domniemanym – wyjściu piłki przez linię bramkową, gra toczyła się dalej, piłkę na aut boczny wybiła drużyna gospodarzy i dopiero po wykonaniu wrzutu i kolejnym zagraniu piłki, bramkę zdobyła drużyna Wisły Płock.
Za Zarząd
Przewodniczący KS PZPN
Sławomir Stempniewski"
Skad ja to wiedzialem
Ale przeciez to uzasadnienie jest prawdziwe
Pilka wyszla pozniej na aut, a to ze Majdan sie wyklucal w miedzy czasie z bocznym / gestykulowal mozna miec gleboko gdzies, wina tylko i wylacznie Majdana, pilka moze wyszla moze nie ale resztki spokoju trzeba zachowac.
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 06/04/2007 10:09
"- Władze Miasta stoją twardo na swym stanowisku - mówi Miedziak. - Mam wrażenie, że chcą dać jakąś nauczkę spółce. Dla mnie stanowisko Miasta jest trochę bezsensowne. Mam nadzieję, że do końca kwietnia coś się w nim zmieni. "
Mogli sie 100 razy zastanowić 4 lata temu gdy zaorali swój własny stadion w Piotrkowie Trybunalskim i zmienili go w bazar ze skarpetami. Teraz nie było by problemu...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.