miałeś na myśli Drozdowicza czy to jakiś skryty talent o którym nie wiem
Mnie ciekawi tylko jedno, jakim trzeba być idiotą, imbecylem i nie wiem kim, by z takim podejściem się chwalić na około wiedziałem, że piłkarze z reguły mają nierówno pod kopułą, ale nie sądziłem, że aż tak
wielki ch*j im w krzyż
Ps. Ktoś tam dobrze prawi, uprzykrzyć im życie na maksa i znaleźć pretekst do rozwiązania kontraktu niech nie mają tak łatwo, może ktoś podsunie pomysł naszym włodarzom bo oni sami pewnie nie wpadną na takie megapomysły...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 15/11/2010 19:58
Kontrakty są dobre, większość piłkarzyków jest przepłacona, ale....
Wysokie pensje i wysokie premie nie powinny być motorem napędowym do zapierdalania?
Lenistwo i brak ambicji tutaj tylko wychodzi
Nie byłyby mi obojętne tylko losy Mysiaka i Janukiewicza
Ostatnio edytowany przez: manisz, 15 listopada 2010, 20:46 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 15/11/2010 20:04
Jak chcą być pośmiewiskiem bez ambicji to droga wolna, mają szansę na popisówę z GKS, ale potem niech wypierdalają ze Szczecina i szukają kolejnego frajera który da im szmal na żel do włosów i dobre balety.
To jest jawne olewanie swojego zawodu, 0 jakiegokolwiek profesjonalizmu i pokazanie dupy kibicom. Ci ostatni, mam nadzieję, pokażą w najbliższym meczu co sądzą o tym wszystkim.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Święte słowa Tonny Montana!!! Sabotaż awansu Pogoni trwa od połowy rundy. Podejrzewam, że za jawnym przyzwoleniem Stolarczyka. Nie wierze w to, że nic piłkarkom nie można zrobić, tylko idioci podpisują umowy zabezpieczające jedną ze stron, w tym przypadku te drugą, a siebie w ogóle. Po GKSie pada propozycja nie do odrzucenia, rozwiązanie kontraktu + dwumiesięczna odprawa. Jeśli na to nie przystaną, to trzeba zacząć grać w ich sposób. Perfidnie, wyrachowanie, bezwzględnie. Zesłanie do rezerw, okrojenie wynagrodzenia i „mocny” nadzór. Jak się nie mylę, to Hajcie i Świerczewskiemu też się wydawało, że są nie do ruszenia i ŁKS mogą doić bez końca. Już ich tam nie ma, a łodzianie liderują w I lidze. Metody Filipikowo-Wojciechowskie jak najbardziej wskazane. Czas odpłacić pięknym za nadobne
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Tak na marginesie...dalej nie ma konfliktu kibice-pilkarzyki?
U nas pilkarze sa, a nie pilkarzyki
A tak na powaznie, z obecnej kadry zostawilbym z 5-6 zawodnikow m.in. Janukiewicz, Mysiak, Bojarski(nie lubie go, ale ambitny gosc i widac ze walczy), plus chlopaki od Nas jak Lebedynski, Ropiejko. Reszta nadaje sie do kopania rowow.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 15/11/2010 22:04
A'propo Bojarskiego, to na meczu z Niecierza któryś raz z rzędu miałem wrażenie, że inni nie podają mu piłki. Tak jakby było spoza "grupy" (właśnie z tego powodu, że się stara).
Oczywiście, może mi się tylko wydawać.
A'propo Bojarskiego, to na meczu z Niecierza któryś raz z rzędu miałem wrażenie, że inni nie podają mu piłki. Tak jakby było spoza "grupy" (właśnie z tego powodu, że się stara).
Bojar, mimo, że jak przychodził, wielu było nastawionych sceptycznie, to pokazał niektórym nażelowanym pizdusiom co to znaczy wkładać serce w grę
Bojar, mimo, że jak przychodził, wielu było nastawionych sceptycznie, to pokazał niektórym nażelowanym pizdusiom co to znaczy wkładać serce w grę
Miałem takie samo wrażenie po meczach, że jak wchodził i grał to mało co mu podają... byłem do niego nastawiony bardzo sceptycznie- poważna kontuzja i wydawało mi się, że przyjdzie tutaj odcinać kupony a w wielu meczach pokazał jak w tej lidze trzeba zapieprzać żeby coś ugrać dlatego reszcie "piłkarzyków" (poza paroma wyjątkami) mówię sp...
a najbardziej mnie bawi kolejny wasz koncert życzeń-Dawidowicz czy czarny z Floty, a może jeszcze frytki do tego? raz, że dla nich to była by sportowa degradacja na dzis dzien-a po co im jeszcze jakas presja i tym podobne sprawy?
miałeś na myśli Drozdowicza czy to jakiś skryty talent o którym nie wiem
Mnie ciekawi tylko jedno, jakim trzeba być idiotą, imbecylem i nie wiem kim, by z takim podejściem się chwalić na około wiedziałem, że piłkarze z reguły mają nierówno pod kopułą, ale nie sądziłem, że aż tak
wielki ch*j im w krzyż
Ps. Ktoś tam dobrze prawi, uprzykrzyć im życie na maksa i znaleźć pretekst do rozwiązania kontraktu niech nie mają tak łatwo, może ktoś podsunie pomysł naszym włodarzom bo oni sami pewnie nie wpadną na takie megapomysły...
a jeden pies, wiadomo o kogo chodzi tu nie o nazwiska sie rozchodzi a o system panujący w naszym klubie. Najgorsze jest to że ludzi stąd czyli Ława, Moskalewicz, Stolarczyk, Dymkowski, Mandrysz nic nie robią a nawet uczestniczą(uczestniczyli) w tym całym chlewie. widać jak kochali i szanowali nasz klub, to jest najsmutniejsze. Ikony szczecińskiej piłki, kurwa mać. A my jeździliśmy po sprzedawcach krawatów z Brazylii, którzy byli po prostu słabi, a co sądzic o tych sprzedawczykach? Jak sobie człek jeszcze przypomni takiego Majdana to...
swoja droga mam czutke że bedzie ciekawie w trakcie i po meczu z Katowicami, oczywiste nie oszukujmy sie, przegranym rzecz jasna.Ja współczuje juz teraz grajkom którym przyjdzie reprezentować nasz klub, nie dosc że podani zostana totalnej presji, to jeszcze na dzien dobry w takim podłym położeniu przyjdzie im zacząć tu grać.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Miałem takie samo wrażenie po meczach, że jak wchodził i grał to mało co mu podają... byłem do niego nastawiony bardzo sceptycznie- poważna kontuzja i wydawało mi się, że przyjdzie tutaj odcinać kupony a w wielu meczach pokazał jak w tej lidze trzeba zapieprzać żeby coś ugrać dlatego reszcie "piłkarzyków" (poza paroma wyjątkami) mówię sp...
Jeśli potwierdzi sie info, ze Bojar odejdzie do Sracovi to bedzie mi naprawde zal. Jeden z niewielu graczy ktory sie staral i mimo, ze mamy kilku graczy z doswiadczeniem z E-klasy to chyba tylko po nim bylo widac, ze wie jak sie zastawici co zrobic z piłką.
Od jakiegos czasu nalezal mu sie pierwszy sklad ale na uklady nie ma rady, nie chlejesz ze Stolarem nie grasz i tyle;p Mam wielka nadzieje, ze jednak zostanie
Dlatego trzeba stawić sie na nastepnym meczu w jak najwiekszej liczbie by pokazać co My kibice o tych pseudopiłkarzach sądzimy
"chuj z wynikami.. NIE
Chuj z piłkarzami!!
Przecierz w telewizji Kiepscy beda leciec..A tak na serio to mam nadzieje ze nikt sie nie wybiera, lepiej niech sie wszyscy spotkaja gdzies w parku na piwie,pospiewac tez mozna.... Pogon To My!
a nie lepiej przyjść 3-4 h przed meczem, i wyjść 15min przed rozpoczęciem spotkania? a potem zrobic pożegnalną fete grajkom, taka zeby im w pięty poszło. Złodziejów i sabotażystów trzeba godnie pożegnać.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/11/2010 15:33
i najśmieszniejsze jest to, że Bojar jako jeden z nielicznych zapierdalających nie łapał się nawet na ławkę na początku rundy...
Ja nie rozumiem też tych debili, którzy po zakończeniu kontraktu z Pogonią będą musieli jeszcze parę lat grać w piłkę bo po tym co tu odpierdalają to nie dość, że zbyt wielu chętnych na nich się nie znajdzie, a jak już to na pewno ta ich aktualna postawa odbije się na wysokości kontraktu
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
i najśmieszniejsze jest to, że Bojar jako jeden z nielicznych zapierdalających nie łapał się nawet na ławkę na początku rundy...
Ja nie rozumiem też tych debili, którzy po zakończeniu kontraktu z Pogonią będą musieli jeszcze parę lat grać w piłkę bo po tym co tu odpierdalają to nie dość, że zbyt wielu chętnych na nich się nie znajdzie, a jak już to na pewno ta ich aktualna postawa odbije się na wysokości kontraktu
Ja mam nadzieje ze te doniesienia o podejściu naszych piłkarek odbiją sie dużym echem w piłkarskiej polsce... jak ktos ma na starcie podejscie ze nie chce awansowac to co on musi miec w głowie... chyba tylko $$$! Licze na to ze to byly juz ostatnie kontrakty z cyfrą "naście" tysiecy miesiecznie tych oto "super" zawodników i żaden klub nie będzie chciał mieć ich w swoich szeregach za takie podejście...
POGOŃ TO MY!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.