Niedługo ta nasza "telenowela" przeskoczy w liczbie odcinków "Mode na sukces" O-o
Moze wlasnie dlatego Antonioo jest w Brazylii ...za pare miesiecy zobaczymy go w jakims tandetnym serialu z Ameryki...
Swoją drogą jakim prawem Antonio jest tam tyle czasu, skoro Batate wyrzucili z kraju i tłumaczył to tym, że obcokrajowcy nie mogą tam przebywać więcej niż pół roku...
Niedługo ta nasza "telenowela" przeskoczy w liczbie odcinków "Mode na sukces" O-o
Moze wlasnie dlatego Antonioo jest w Brazylii ...za pare miesiecy zobaczymy go w jakims tandetnym serialu z Ameryki...
Swoją drogą jakim prawem Antonio jest tam tyle czasu, skoro Batate wyrzucili z kraju i tłumaczył to tym, że obcokrajowcy nie mogą tam przebywać więcej niż pół roku...
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 27/06/2007 10:58
Jest duza roznica. Antek jest biznesmenem (da jakas lapowke , wspomoze skzole i juz jest cacy), Batata nieznanym pilkarzem. I nawet jak Antka beda chcieli wyrzucic , antek wyjedzie i zamieszka w Argentynie , Francji lub gdzies indziej. A Batata dostanie zakaz wjazdu do Brazylii na 10 lat . A w Brazylii ma rodzine , znajomych itd.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 27/06/2007 13:30
Dziś miała zapaść ostateczna decyzja w sprawie pozyskania Pogoni przez szczecińskich biznesmenów zwanych potocznie "gastronomikami", ale jak mówi Grzegorz Smolny (jeden z zainteresowanych) na rozstrzygnięcie musimy poczekać do jutra. – Wróciliśmy do gry, ciągle rozmawiamy. Jutro wieczorem wszystko się wyjaśni – dodaje Smolny, który przyznał, że w grę wchodzi już tylko i wyłącznie przecięcie sekcji piłkarskiej ze spółki.
Dwaj biznesmeni Artur Kałużny i Grzegorz Smolny nie zrażeni odmową sprzedaży przez Antoniego Ptaka akcji MKS Pogoń Szczecin SSA chcą kupić miejsce w drugiej lidze szczecińskiej drużyny. Jest to możliwe pod warunkiem, że obecny właściciel wydzieli ze "spółki matki" sekcję piłkarską i samą sprzeda zainteresowanym przedsiębiorcom.
Dziś miała zapaść ostateczna decyzja, ale jak mówi Grzegorz Smolny na rozstrzygnięcie musimy poczekać do czwartku. - Negocjujemy i walczymy, sprawa jest otwarta i po głębokim kryzysie jest szansa.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 27/06/2007 14:40
Nawet jeśli PZPN sie zgodzi na ten numer za pare dni to wtedy dopiero będą sie mogły rozpocząć negocjacje z ptakiem. Bo jaka jest pewność że on sie na to wogóle zgodzi nawet jeśli PZPN da zielone światło ? Negocjacje rozpoczną sie od zera, potrwają ze 3-4 tygodnie i kiedy juz przepadną wszelkie terminy odwoławcze dla Pogoni Nowej ptaszysko oświadczy że sie rozmyśliło i potrzebna mu nie tylko spółka ale też 2 liga bo jakiś latynos z jego szkółki sie potknoł i niechcąco gola strzelił więc trzeba ten talent oszlifować w europejskiej lidze Tak więc jak widać niekończący sie kabaret może jeszcze trwać tygodniami i wcale nie jest powiedziane że skończy sie wraz z decyzją PZPN. Paradoksalnie PZPN może więc pozwoleniem na ten manewr z nową spółką zamiast uratować 2 lige w Szczecinie, dać nam emocje w A-Klasie. Wiem że to czarny scenariusz ale wszyscy znamy ptaka i wiemy ze nie takie numery juz robił. Obawiam sie że jeśli postanowił spalić za sobą wszystko to dopnie swego a narzędziem staną sie niestety wciągnieci w pułapke gastronomicy, którzy nie wątpie że chcą dla dobra naszej piłki dobrze ale mogli by już dać na luz. I tak sie zakończy ostatni etap pobytu SSA "Pogoń" w Szczecinie zwany słodka zemsta ptaka.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 27/06/2007 15:00
od razu przyznaje ze to nie moje-ale nie omieszkałem tego umiescic na forum
OTO TEKST NOWEJ PIOSENKI DUMKA NA DWA PTAKI
Mój Antoni zezooki
Co zagrywasz wciąż na zwłoki
Sprzedaj wreszcie naszą Pogoń
I uwolnij ją
Mój Antoni, mój puszysty
Wypuść latynosów wszystkich
Spytam o nich w twojej szkółce
I uwolnię ich,
mój ptaku
Jak mam pytać dziennikarzy?
Są szczęśliwi z reportaży
O skarpetach czterech skrzyniach
I o gębie twej
Mój ptaku...
Jak mam pytać tych dwóch kobiet
Co ich imię Damian i Tomek
I choć wiedzą, nie powiedzą
Że kochają Cię
Mój Miedziaku ciągle władny
Pytaj Antka o gacie z lajkry
Pytaj kiedy sprzeda Pogoń
I uwolni ją
Przez ptaszyszka spopielałe
Przez Dawida gówno mamy
Snu już nie znam, czas odmierzam
By uwolnić ją
Mój ptaku...
Jakże pytać mam Smolnego?
Albo nawet Kałużnego
Oni dobrze przecież wiedzą
Nie wypuścisz jej
Mój ptaku...
Jakże pytać mam Baniaka?
Co na ptasią grypę zapadł
On by z żalu świat podpalił
Lecz nie zmieni nic
Nic...
My wpatrzeni, zasłuchani
Tak zmartwieni aż do granic
Tylko w ekran spoglądamy,
Nie zmienimy nic...
Jutro należy oczekiwać rozstrzygnięcia. A rozwiązanie może być takie, że parę osób udławi się z wrażenia...
W kontekście dzisiejszych rewelacji GW o "drobnych" problemach Odry, Łks, Polonii i Zagłebia S rzeczywiście można się spodziewać, że PZPN może nam zaserwować piorunującą mieszankę. Zwłaszcza, że jak słychać i w PZPN i w Ekstraklasie mamy inflacje pomysłów.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 27/06/2007 17:07
Jeszcze sie okaze ze niezbyt, ze Ci tzw. "gastronomicy" kupia klub to na dodatek dostaniemy 1 lige w prezencie ale to juz poza tematem bo najpierw trzeba ptaszysko wypedzic do tej brazylii raz na zawsze i zeby go tam krokodyle pozjadaly...
Jutro należy oczekiwać rozstrzygnięcia. A rozwiązanie może być takie, że parę osób udławi się z wrażenia...
takie marzenie..... :
sekcja wydzielona z ssa ktora przejmuja gastronomicy laczy sie z PN(3 lata istnienia jakby nie patrzec sa) i dolaczajac rewelacje GW I liga. czyli (chyba omijamy korupcje),jest juz tylko 1 druzyna-nasza,koniec podzialow miedzy kibicami...i wszyscy by mlaskali wrecz z zadowolenia...i wszyscy po tym cyrku by odetchneli...Pogon w pelni szczecinska,kibice pojednani....cos pieknego....marzenie....
Don't ever lose hope....
Jesli ktos Cie poniza to tylko dlatego,bo na to pozwalasz...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768779139 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.