Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 16/05/2005 19:12
Doktor! podoba mi sie twoja strona bo dobrze jest sciagac z niej bramki i oprawe:d milo by bylo gdybys mogl wiecej zamieszczac filmikow z opraw...........jak bys mogl to zrob filmik z dopingiem bo wiem ze mozesz Pogoń- wisla bo on byl naprawde dobry.....poprostu nagraj jakes przeblyski gdzie byl naprawe dobry przez dluzsza chwile....oczywiscie jak bys mogl i wrzuc na strone
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/05/2005 01:40
Zapraszam na strone gdzie dodalem wlasnie skrot meczu z Wisla... no idodalem te chamstwa z 74 minuty Kuzery i Blaszczykowskiego... trwa to 8:35 sekund i zajmuje 30.6 MB
Milego sciagania zycze.
http://www.pogon.go.pl
PS. Linki sa na glownej stronie oraz w dziale puchar polski.
PS2. troche pozniej niz mialobyc ale wiecie te emocje mnie dobily... no i ten sędzia :/
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/05/2005 07:15
Mam ,i dziala, a wszystko widac jak na dloni. Chodz jestem dosc daleko od Polski, ale takiego przekretu w zyciu nie widzialem..
1.. Ewidentny faul na Batacie- dostal kopa w twarz..
2 Kazimierczak naskok na noge i to nie przypadkowo jedna noga ale uzyl dwoch specjalnie.., przeciez mogl mu zlamac noge..
3 Majdan ewidenty faull--
4 Grzelak za co ta kartka, myslalem ze Rafal mu walnie...
Przeciez to K..wa ewidentny przekret..
Gdzie sie taki sk..wy syn urodzil i kto mu dal gwizdek??
Wyslac ten filmik do Listkiewicza i innych oficieli z PZPN-u, ciekawe co powiedza na ten temat.
Radek obejrzyj sobie to i badz na tyle odwazny i przyznaj sie do faulu.. Wynik juz poszedl i nic Ci juz nie zrobia.. Jezeli masz honor i cywilna odwage- a moze juz jej nie masz.. Swoja wypowiedzia skrzywdziles kibicow Dumy Pomorza, oj dlugo Ci tego nie darujemy..
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/05/2005 13:42
Mam pytanie do Doktora. Po meczu Wisła-Pogoń (PP) w Szczecinie był do ściągnięcia skrót z tego meczu. Niestety nie udało mi się tego zrobić. Masz go jeszcze, możesz go wrzucić na stronkę?
Dziwnie napisales... po meczu Wisla - Pogon w PP jest do sciagniecia skrot... ale od kiedy pisze sie druzyne wyjazdowa jako pierwsza pomimo iz to gospodarze graja na wlasnym terenie? Po meczu Pogon Szczecin - Wisla Kraków PP nie bylo zadnego skrotu do sciagniecia... jedynie oprawa.Wszystko nadal jest na stronie.
Co do pytania Tymona... dzis wrzuce bramki z Drugiej ligi ale w slabej jakosci... moze kogos to usatysfakcjonuje :>
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 20/05/2005 21:42
Nie żebym marudził... ale jakby ktoś miał te brameczki z 2 ligi w lepszej jakości obrazu, i jakieś motywy nakręcone kamerą czy aparatem jak nasi kibice śpiewają, z ostatnich kilku sezonów, jakby ktoś miał do tego dostęp to proszę o cynk
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Doktor, please - daj jakieś skróty z AMIGA-POGOŃ bo mnie .....strzeli zaraz!!!!
Poważnie - słyszałem że bardzo ciekawy mecz był więc jeżeli mogł byś (był byś w stanie)zarejestrować na DVD to zgłosił bym się do Ciebie ?!
Pozdrawiam
Niestety nie mam jak zgrac tego meczu :/
Pozdrawiam.
Wielka szkoda ale jak byś coś mial to mam nadzieję że podrzucisz, natomiast jak ja czy ktoś inny, to napewno podeślę(ą) żebyś mógł umieścić na stronie!!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758268 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.