| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 17:26
> > hmm...560 wiadomości.
Zróbmy zatem eksperyment.Niech każdy forumowicz do
> zdania krytucznego o A.Ptaku dołaczy swoja receptę na to co bedzie "potem".
> Potem ktos będzie musiał po nim posprzątać i zacząć budować.Oby nie okazało
> się,
> że zostana tylko ludzie, którzy budowali PW, a forumowicze zamilkną...Wiecie o
> tym dobrze. Lepiej poczekać,az wypowiedza sie "madrzejsi" w tej sprawie.
a co
> będzie "potem", jeśli wszyscy przyjmą taką postawę jak ty i uwierzą, że Ptak
> jest jedynym zbawicielem Szczecina i należy wszystko mu oddać bez zastrzeżeń?
> Wiesz czemu nie odpuszcza się szantażystom? Bo jak uda się im jeden numer, to
> nie przestają, tylko chcą więcej i częściej.
> do mem:
twoje zdanie jest zaczerpnięte z oficjałki, Milar był raczej tylko
> pretekstem.
Myślałem ze moja wypowiedź jest jasna, ale tylko dodam, ze jesli rozmawiamy juz o obecniej sytuacji, to powinnismy miećna uwadze pózniejsze warianty działania. Tylko o tym mówiłem. Zgadzam sie w 100% z redaktorami v.pl, cała krytyką Ptaka itp.Nie musze zreszta tego powtarzac, bo moje odczucia sa podobne do waszych. Chciałbym tylko,żeby dyskusja była nieco wybiegajaca poza krótkie "nie". Chodzi mi tylko o Pogoń.Ptaka - podobnie jak wy uważam za szkodzacego Pogoni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 17:28
Dziwny atak na nieoficjalną stronę kibiców ma na pewno swoje podteksty i prawdopodobnie jest tylko pretekstem do innej, ważniejszej rozgrywki. Tak samo, jak artykuły o Milarze były pretekstem do ataku na forum v.pl.
Jeżeli ktoś prześledzi dotychczasowe dokonania Panów Ptaka oraz Czesnego, wydaje się co najmniej dziwne, że po wielu latach prowadzenia działalności gospodarczej i społecznej na taką skalę, tak doświadczony i skuteczny biznesmen załamał się w obliczu kilku publikacji na nieoficjalnym forum, w większości redagowanych przez młodzież. Był gotów porzucić z dnia na dzień przedsięwzięcie, o którym mówił, że jest jego pasją, w którą już zaangażował olbrzymi kapitał.
Musimy teraz uważnie i na zimno przyglądać się rozwojowi sytuacji, bo gotów jest on zrobić jakąś woltę, zrzucając wszystko na kibiców i różnego rodzaju „tajemne” siły i moce, które za tymi kibicami się kryją.
Dziwnym trafem, w tym samym czasie rozpoczęto czystkę w UM Szczecina, bo jak usłyszałem w radio, zwolniony dzisiaj v-ce Prezydent nie pasował do układu, w którym jest Pan Jurczyk i Pan Czesny.
|
3 X L
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 17:29
> > > Myślę, że twórcy tej stronki powinni zająć jakieś stanowisko w tej
> sprawie...
>A ja mysle ze nie.
i co ali jednak chyba zajeliscie jakies
> stanowisko
szkoda tylko ze nie sami z siebie tylko pajacujecie po serwisach
> legii
gowno wiesz wiec nie gadaj, wspolnie z woytkiem z Legialive wymyslilsimy ten protest...
czlowieku zastanow sie z tym co robisz i o czym piszesz !! robisz chujowa atmosfere teraz na forum!
sorry ze sie unioslem ale sie wkurwilem
http://legia.net/
www.lkslodz.pl
rowniez dolaczyli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 17:33
brawo za protest moze ptak zobaczy ze jak ruszyl jednych to inni sie za nich wstawiaja. wiec nie ma szans albo sie wycofa albo bedzie przepraszal.... 
PS strajkują
PogonOnline.pl
LegiaLive.pl
Legia.com.pl
i tu mozecie zobaczyc ze jednak jakas zgoda jest z Legia . a nie pisaliscie ze oni tacy zli bo niby race nam zucili itp. mimo wszystko w ciezkich chwilach potrafia zjednoczyc sily i dzialac!! 
taki male sprostowanie do posta : widzialem ze pare ludzi pisalo ze ta przyjazn nic nie warta i to do nich kieruje " PS " [Ostatnio edytowane przez MaślaK ®: 2004-08-23 17:34]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 17:48
> i tu mozecie zobaczyc ze jednak jakas zgoda jest z Legia . a nie pisaliscie ze oni tacy zli bo niby race nam zucili itp. mimo wszystko w ciezkich chwilach potrafia zjednoczyc sily i dzialac!! 
>
> taki male sprostowanie do posta : widzialem ze pare ludzi pisalo ze ta przyjazn nic nie warta i to do nich > kieruje " PS " 
Popieram.Szacunek dla Legii
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4