Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
W zimie trzeba wziąć trenera z charyzmą,doświadczonego w bojach 1ligowych,dać mu półtora roku na awans.Wywalić połowę grajków i na ich miejsce ściągnąć innych by przez pół roku się zgrywali,bo jeśli robić czystkę to tylko w zimie.Gratuluje wywalenia Wólkiewicza bo inaczej tego nazwać nie można.
Masz rację, obawiam się jednak, że gastro tego nie rozumieją
Wolałbym, żeby gastronomicy uczyli się prowadzenia klubu ogrywając młodych, zdolnych wychowanków niż wywalali furę pieniędzy i wszystkie nasze nadzieje na awans promując jakichś piłkarskich ćwoków, pośiciąganych z d... pseudogwiazd bez krzty ambicji. Wyniki może byłyby podobne ale przynajmniej kibic nie czułby się jak frajer, któremu sprzedaje się kit w opakowaniu "drużyny skazanej na awans".
Co do częstych tutaj zapewnień forumowiczów, że pakę mamy niezłą, to proszę o ciut realizmu - ta paka pokazała już wszystko i nadaje się co najwyżej do zamiatania krzesełek na Twardowskiego. Z piłkarskiego frajera nie zrobi wojownika nawet Mourinho.
Co nie zmienia faktu, że Stolarczyk nie zrobił nic, co by go stawiało w dobrym świetle. W mojej opinii uratuje twarz, jeśli po dzisiejszym meczu wyrzuci kilku "gwiazdorów" do rezerw i zostawi tych, z których można coś wykrzesać. Dość udawanej trenerki i udawanej gry w piłkę. Wolę popatrzeć na nowe, świeże nazwiska z ambicją, nawet przegrywające (przyzwyczaiłem się już) niż piłkarzy "na niby". Może to by było jakimś n owym otwarciem i dla trenera i dla drużyny - bo na razie Stolar firmuje nazwiskiem totalny bubel.
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/10/2010 16:51
Wiele razy powtarzałem i jeszcze raz powtórzę: "PRZEWIETRZYĆ SZATNIE".Tu nawet Lenczyk by nie pomógł a co dopiero Stolarz który się uczy.Ale zaraz będzie znów wysyp pełnych nadzieji naiwniaków że to piłkarzyki są wspaniali ale trener nie ogarnięty.Proponuje wypierdolić paru skórokopów i ewentualnie zmienic trenera.Tylko czy jest sens?O awans już NIE WALCZYMY
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/10/2010 16:53
Może tych pajacy wykorzystamy i każdy u buka postawi coś symbolicznie na "wygrany" kolejny mecz ,a wygraną wspomożemy SKPS . Taki jedyny pożytek widzę z tej bandy " profesjonalistów "
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/10/2010 16:54
no to chłopaki "wywalczyli" sobie frekwencja na kolejny mecz, ale mniemam że nic sobie z tego nie robią. no to walczymy o utrzymanie panowie i panie co wcale z taką grą pewne być nie musi...
bojarski tą kartką, jeśli bedzie konsekwentny to pożegał sie z klubem, mam nadzieje że zabierze ze sobą większość "piłkarzyn" jestem przekonany że te łajzy sabotując nasz klub w głębi ducha są z siebie dumni. czas Pogońić tą śląską koalicja z dymkowskimi petaszami i nowakami na czele.
Ostatnio edytowany przez: anathema, 16 października 2010, 17:04 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Wiele razy powtarzałem i jeszcze raz powtórzę: "PRZEWIETRZYĆ SZATNIE".Tu nawet Lenczyk by nie pomógł a co dopiero Stolarz który się uczy.Ale zaraz będzie znów wysyp pełnych nadzieji naiwniaków że to piłkarzyki są wspaniali ale trener nie ogarnięty.Proponuje wypierdolić paru skórokopów i ewentualnie zmienic trenera.Tylko czy jest sens?O awans już NIE WALCZYMY
Sens jest tylko jeden żeby budować już coś na przyszły sezon, jakiś trzon drużyny już z nowym trenerem, ewentualnie ściągnąć dodatkowo paru graczy w zimie!!!!!!!
INNEGO SENSU NIE WIDZĘ!
Sens jest tylko jeden żeby budować już coś na przyszły sezon, jakiś trzon drużyny już z nowym trenerem, ewentualnie ściągnąć dodatkowo paru graczy w zimie!!!!!!!
INNEGO SENSU NIE WIDZĘ!
I kto niby ma wybrać tych nowych zawodników? Nieopierzony trener Stoalrczyk, czy sztab, któy zgromadził w tym sezonie takie "perły"? I znowu pójdzie wagon pieniędzy za jakąś piłkarską padlinę, a w tym samym czasie takie ekipy jak FLota czy Podbeskidzie będą nas uczyć futbolu, mimo że to my jesteśmy "finansową elitą I Ligi".
Nowi? OK. Ale wybrani przez kogoś kto wie jak znależć nie przebrzmiałe gwiazdy ale ludzi, którym będzie się chciało pokazać.
www.merx.biz.pl
INNEGO SENSU NIE WIDZĘ!
I kto niby ma wybrać tych nowych zawodników? Nieopierzony trener Stoalrczyk, czy sztab, któy zgromadził w tym sezonie takie "perły"? I znowu pójdzie wagon pieniędzy za jakąś piłkarską padlinę, a w tym samym czasie takie ekipy jak FLota czy Podbeskidzie będą nas uczyć futbolu, mimo że to my jesteśmy "finansową elitą I Ligi".
Nowi? OK. Ale wybrani przez kogoś kto wie jak znależć nie przebrzmiałe gwiazdy ale ludzi, którym będzie się chciało pokazać.
a co wyżej napisałem: " budować już coś na przyszły sezon, jakiś trzon drużyny już z nowym trenerem"
Dziekujemy ! Dziękujemy ! Stolarczyk masz jaja to odejdz...
Kuras nie, Mandrysz nie, Stolarczyk nie...tu zaden z trenerow nie pomoze dopoki nie przewietrzy sie szatni,kopacze robia co chca, bo wiedza ze nie beda miec zadnych konsekwencji ani morlanych ani finansowych ani innych ``przykrych``.Kiedys na takich sie spiewalo najskromniej i najlagodniej ``złodzieje`` dzis sie spiewa ``nic sie nie stalo``,wiec jak nic sie nie stalo to po co sie starac?
no to chłopaki "wywalczyli" sobie frekwencja na kolejny mecz, ale mniemam że nic sobie z tego nie robią. no to walczymy o utrzymanie panowie i panie co wcale z taką grą pewne być nie musi...
Już kilka kolejek temu to pisałem, za co zostałem ostro zganiony Niestety taka jest prawda, że w obecnej dyspozycji Pogoń staje się pośmiechem ligi i coraz bliżej jej do roli drużyny "chłopca do bicia"
INNEGO SENSU NIE WIDZĘ!
a co wyżej napisałem: " budować już coś na przyszły sezon, jakiś trzon drużyny już z nowym trenerem"
Spoko, emocje ponoszą. Zresztą pisałem nie w kontrze do Ciebie, tylko bardziej jako uzupełnienie. Bo to jest poważny problem - czy Pogoń ma w ogóle szansę na jakąś sensowną politykę transferową?
www.merx.biz.pl
to dobitnie pokazuje nasze miejsce w szeregu
mecz "walki" za Gorzowem, czyli beznadziejna gra i 0:0
solidne GKP remisuje na własnym podwórku z ostatnią drużyną w tabeli
INNEGO SENSU NIE WIDZĘ!
Spoko, emocje ponoszą. Zresztą pisałem nie w kontrze do Ciebie, tylko bardziej jako uzupełnienie. Bo to jest poważny problem - czy Pogoń ma w ogóle szansę na jakąś sensowną politykę transferową?
nie ma bo u nas preferuje się scouting typu łapanka.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/10/2010 17:15
Ja mam pomysł dla działaczy, bilety za darmo dla kibiców, za każdy "rozdany" bilet płaca te piłkary, bo jak oni dostaną po kieszeniach i nie zaczną lepiej grać to są po prostu wybitnie słabi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.