Z kim jak nie z Radzionkowem? Zreszta do tej pory wnioskowac mozna, ze gra wygladala calkiem niezle, a tu znowu czerwo.
Za kazda kartke powinni placic i to nie malo. Zwlaszcza, ze Bojar, podobnie jak Petasz ma juz troche tego na sumieniu.
dlugo nie czekalismy... A juz myslalem ze czasy jak za gondora nie wroca..
edit: w sumie błąd , bo tam mimo braku umiejetnosci pilkarze walczyli,dzis jakies tam umiejetnosci co niektorzy maja, a maja wyjebane zeby cos grac i soba reprezentowac.
pilkarze nie przypominaja pilkarzy... Radek Janukiewicz zajezdzany przez Szypowskiego na treningach, nie przypomina naszego "pewniaka" z ostatnich miesiecy
jaka jeszcze fantastyczna decyzje popelni nasz zarzad ?
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/10/2010 16:35
W zimie trzeba wziąć trenera z charyzmą,doświadczonego w bojach 1ligowych,dać mu półtora roku na awans.Wywalić połowę grajków i na ich miejsce ściągnąć innych by przez pół roku się zgrywali,bo jeśli robić czystkę to tylko w zimie.Gratuluje wywalenia Wólkiewicza bo inaczej tego nazwać nie można.
pilkarze nie przypominaja pilkarzy... Radek Janukiewicz zajezdzany przez Szypowskiego na treningach, nie przypomina naszego "pewniaka" z ostatnich miesiecy
Z pewnych źródeł wiadomo, że treningi Szypowskiego znacznie odbiegają jakościowo od treningów Długosza i to się niestety przekłada na grę Radka, skądinąd jednego z niewielu profesjonalistów w tym zespole. Mam nadzieję, że gastro wreszcie wejdą do akcji. Dyscyplinarka musi k.... być - tu co najmniej 8 zawodników nadaje się do spuszczenia do rezerw.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/10/2010 16:43
Z Kolejarzem Stróże powinni ludzi za darmo wpuscic przeciez max. bedzie 1000osob...i z tego 1/3 kupi bilety ,wiec prezesostwo az tak bardzo tego nie odczuje.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.