ja to chcialbym miec bramke ediego z leczna a nie jakies z II ligi. mi wystarczy sama bramka, a nie caly mecz.
ma ktos jestem bardzo zainteresowany moje gg 3721864
z gory dzieki
A cóż to za arogancja? - komu to potrzebne,jeżeli ty nie jesteś zainteresowany II-go
ligowymi to jest twoja sprawka i nie mów za wszystkich OKY!!!!!!
Mogę podesłać zainteresowanym bramki z Fylkirem(gdzie najpiękniejsza była brameczka strzelona przez Darka Dźwigałe z wolnego i byk Tomasiewicza......
fenster
"Ja mam 21 MB filmik z oprawą z foliami z drugiej części Pogoń-Wisła Kraków ale.... .
Nie wiem jak to gdzies umieści c przekazać itp. "
Można ten pliczek podzielić np. Commanderem i wrzucić w częsciach np na walla, "ligapolska0" hasło "nokia"
Ponadto jest tam kilka plików z ostatnich meczyków i historyczny dwumecz z Fylkirem!
Pozdrawiam
mi oto chodzi ze z II ligi ja juz mam juz dlugo mam wiec jak nie znasz wszystkich szczegołow to sie nie wypowiadaj, a z lecznej wlasnie nie mam bramki a reszte to mam, z II ligi to juz dlugo sa na necie a tera jak najszybciej chce miec z lecznej
Trzeba było jechać i zobaczyc bramke na żywo ...
dobra spoko sorki jak kogos wkurzylem
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758260 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.