Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kantos
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 16:38
tylko zeby przez te nasze wpisy i na ta strone nie sciagnac gniewu ptakow

Itsme
Kibic
Na forum od 8179 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 16:39
Spokojnie panowie. Jeszcze mu sie odwdzieczymy.
Nie wiem jaki to jest dokument w ktorym okreslono te 100 % zgody udzialowcow, ale Ptak nie jest glupi moze to byc dokument ktorego zmiany moga byc dokonane przez wiekszosc udzialowcow. Czyli istnieje mozliwosc ze przeniesie Pogon i nic mu sie nie zrobi. Kolejna sprawa jest ze przeniesie wbrew temu co jest zapisane i co wtedy ? Bedziemy sie z nim sadzic ? Ale kto ? I kiedy taka sprawa sie zakonczy ? Gdzie w tym czasie bedzie Pogon ? Owszem mozemy zaczac wszystko od zera od nowa na bazie Pogoni Nowej. Na 4 lige kasy moze by starczylo ale na 3 juz ciezko. O utrzymaniu klubu w 2 lidze mozna pomazyc. Skad budzet w granicach 2 mln zl ?
Jedno jest pewne. Przy takim postepowaniu juz se na tyle przegral ze radni nie dadza mu kawaleczka ziemi. W ostatecznosci jakby mial dostac ziemie mozna mu sie odwdzieczyc robiac pikiete pod UM przeciwko temu.
Stracilismy najbardziej wartosciowa ze stron ale przekonalismy sie do konca ze na Ptaka nie ma co liczyc.

Co do nazwy Pogon to ludzie Ptaka pieprza glupoty nad glupotami. Pogon to slowo potoczne np. Pogon za pieniadzem. Nie mozna uzywac symboli Pogoni (ale to jest tylko jeden znak). Za to uzywanie barw i glowy gryfa sa dozowolone bo barwy sa miasta, a herb gryfa jest symbolem miasta nadanym przez ksiecia Otto I juz 1295 roku. Wiec niech sie bujaja buraki. Tak to jest jak klub ma herb zerzniety z herbu miasta. Trzeba by bylo zobaczyc tylko jak wyglada ten herb gryfa w urzedzie patentowym.

Pomysl XXXL co do forum niezly. A do osob ktore beda robily nowa strone Pogoni (bo zapewne taka powstanie jako wypelniacz luki po Pogoń.v.pl radze uzyc innego gryfa niz ma zarejstrowanego Pogon.

Co do wojowania z Ptakiem to nie wiem czy to dobry pomysl.

VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 16:40
Wielkie słowa uznania dla Was za protest :D a także dla Legialive.pl & Legia.com.pl :biggthumpup:

:
ZDR
Kibic
Na forum od 8395 dni

**

Dobry pomysł z tym wylaczeniem stronek :)

el_presidente
Kibic
Na forum od 7821 dni

Ja już umieściłem swój słodko-kwaśny komentarz na oficjalce, a TY??!! ;)

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
el_presidente
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 16:45
>A co do
> finansowania klubu to można by zrobic jak w Barcelonie. Abonament na Pogoń dla
> chetnych. czyli ci co bedą chcieli wspólfinansowac Pogoń bedą płacic np. 50 zł
> miesięcznie.

W obecnych warunkach gotów jestem wysupłać ze studenckiej kieszeni taką sumkę co miesiąc - obiecuję :) czy ktoś jesczze?

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 16:46
Brawo za akcję przeciwko wolności i wielkie dzięki serwisom z Warszawy - szacunek dla Was Panowie.

K M
Kibic
Na forum od 8950 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 16:47
> POGOŃ DO BOJU MARSZ!!! Uważam że Ptaka trza wygnac z Pogoni bo on i tak
> kiedyś odejdzie. Jak nie jutro to za tydzień kiedyś znajdzie pretekst. A co do
> finansowania klubu to można by zrobic jak w Barcelonie. Abonament na Pogoń dla
> chetnych. czyli ci co bedą chcieli wspólfinansowac Pogoń bedą płacic np. 50 zł
> miesięcznie. I wtedy nie bedziemy sie bali czy jakiś tam Antoś zagrozi odejściem
> z klubu czy nie. zalóżmy że w szczecinie znajdzie się 10% ludzi popierających
> ten pomysł. czyli będzie to 50000 ludzi. Co po przeliczeniu daje nam 2,5
> miliona zł miesiecznie. czyli 30 milonów rocznie i wyszedl by ladny budżet.
> Nawet przy 5 % zainteresowanych to by bylo 15 mln rocznie. do tego wpływy z
> biletów od sponsorów, z pamiątek uzbierala by sie niezla sumka. Ale to narazie
> tylko marzenie jakbym chcial by ono sie spełnilo. Pozdrowienia dla Prawdziwych
> kibicow.

Hehe. Przypomnij sobie co było tuż przed przyjściem Ptaszka. Miała być 4 liga. PW zorganizowala cegiełki (jednorazowe a nie jak piszesz co miesieczne :) ). Chętnych jednak było bardzo mało. Gadać a robić to dwie zupełnie inne rzeczy ;)
pozdro

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
XXXL
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 16:47
> tylko zeby przez te nasze wpisy i na ta strone nie sciagnac gniewu ptakow

Kantos, a co będzie, jak Ptak się dowie, że jeszcze gorzej i bardziej nieprawdziwie piszą na stronach lecha, arki czy cracovii? Ciekawe, czy jak im wyśle ultimatum, to zlikwidują swoje stronki, czy też Ptaki wrócą do łodzi? To tak z przymrużeniem oka. Na poważnie, to jego akcja spowodowała, że "rak" z v.pl rozprzstrzenił się na inne forum, nie tylko w Szczcinie, ale i w Polsce i to w ciągu jednego dnia. Do tej pory nie chciało się mi szukać innych forum do wypowiedzi prócz v.pl, ale teraz jak ten bezdomny bard zaglądam pod każdy dach. Na miejscu Ptaka, to był wziął za łeb tego doradcę, co mu to podpowiedział i wyrzucił na zbity pysk, bo mając takich przyjaciół to wrogów on już nie potrzebuje.

3 X L
Passir
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 16:55
Ja nie mówie o tym że to odrazu przyjdzie. Tylko, że to takie moje male marzenie. Bo ja bym chetnie wplacal kase na klub i do tego chodził na mecze. Jestem Studentem ale 50 zl miesięcznie to bym znalazł. Tylko klub wowczas by musial prezentować pewen poziom. I na zebranie rzeszy mini sponsorów trzeba więcej czasu. Pozdro dla fanów portowej jedenastki.

DO BOJU MKS MARSZ MARSZ MARSZ DO BOJU MARSZ!!! ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS!!!
Passir
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 16:59
A tak wogóle to na oficjalce sie nic nie dzieje. I kilka godzin zabrało mi przeczytanie wszystkich wypowiedzi. Na Pogoń.v.pl zawsze czytałem wszystkie:)

MiSiEk_sz-n
Kibic
Na forum od 8080 dni

Na meczu z wisłom cały stadion powinien krzyknac JEBAC PTAKA JEBAC!!!!!!!!!!

LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

trzeba walczyc, spojrzmy tak na to 1 szantaz byl w styczniu drugi pół roku póżniej a 3 po chyba 2 miesiacach, jak bysmy teraz odpuscili nastepny bylby pewnie za miesiac jak nie wczesniej

Łobez zawsze z Pogonią
VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 17:05
Jak tak czytam wcześniejsze posty odnośnie finansowania klubu ze składek (tak jak ktoś pisał 50zł miesięcznie) to powiem ,że pomysł niezły jednak uważam ,że się na pewno nie sprawdzi. Po pierwsze z takich kwot + innych zródeł nie utrzymasz klubu w I lidze a po drugie to na forum zawsze prawie każdy deklaruje siĘ do danych spraw a w praktyce wychodzi inaczej . Takie składki musiało by reguralnie płacić kilka tysięcy osób aby taka incjatywa miała sens :) a co do Barcelony jak się ona wcześniej pojawiła jako przykład to oprócz 100 000 socios posiada ona mocnych sponsorów takich jak: TV3 , Telefonica, Coca-Cola, Nike, Estrella Damm i la Caixa

:
tctad
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 17:06
Qrwa myslalem, ze tamte czacy bezpowrotnie minely, ze teraz mozna wyrazac swobodnie swoje opinie. Czy sie to komus podoba, czy nie. A tutaj cyk i zamyka sie strone. Dzis ta jutro moze inne, a moze i jakies tytuly prasowe?Jezeli Ptak chce odejsc jego sprawa, jego pieniadze, wolno mu. Nie mozna ulegac takiemu szantazowi. To tylko zaslona dymna Ptaka. Cos jest juz postanowione, reszta to szukanie pretekstu. Dlatego apel do Redakcji V.PL glowy do gory - uruchomic strone. Chcemy wiedziec o co chodzi naprawde.

choćby piwo było z gówna nic mu w smaku nie dorowna
City ŁKS Łódź
Kibic
Na forum od 7820 dni

internetowa solidarnośc kibiców, nie tylko zgód ... - 23/08/2004 17:09
My tez mamy kose z Ptakiem . U nas to kibice tworza stronę oficjalną www.lkslodz.pl

zapraszam na forum http://www.lkslodz.pl/forum.php

PS Tekst to przeróbka tekstu Legii ...

ŁKS - www.lkslodz.pl
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 17:12
WIELKIE BRAWA dla autorów strony PogonOnline.
Na oficjalce rzeczywiście cisza, ciekawe czemu dzisiaj nie było stałej pozycji, czyli "przeglądu prasy" :D

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
ch.
Kibic
Na forum od 8475 dni

**

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 17:13
Baranowski,Waszak i reszta wesołego towarzystwa tańczy jak im Ptak zagra bojac sie cokolwiek powiedziec od siebie.Zwykłe marionetki ktore,podejrzewam niekiwną nawet palcem gdy Antoni i jego "wykształcony" synek postanowią zabrac zabawki ze Szczecina.To nie sa ludzie Pogoni tylko ludzie Ptaka.

Idiotyczny szantaz, którego sie Antoni za czyjąś namową dopuscił przyniesie mu wiecej szkody niz pozytku - choc on sam pewnie nie dokonca wiedział co czyni i jakie to w efekcie przyniesie konsekwencje.

BTW
Sprawa szantażu trafiła do najnowszego numeru ogólnopolskiego (Dawidzie P. :)) tygodnika "Nasza Legia", który do Szczecina dotrze w piątek.

Passir
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 17:15
hehehe faktycznie na oficjalce nic sie nie dzieje a zaglądam tam od 12 bo czekam czy może przypadkiem wyświetlą mój komentarz cytuje: "Ja naprawdE zawsze Będe kochAĆ PTAKA za to co robi naszemu klubowi" podpisano zakochany. Brawo dla tych co zauwazyli maly podstęp :) Mam nadzieje że cenzor się nabierze :P

ganja man
*zablokowany
Na forum od 8150 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 17:23
> > Myślę, że twórcy tej stronki powinni zająć jakieś stanowisko w tej
> sprawie...

>A ja mysle ze nie.

i co ali jednak chyba zajeliscie jakies stanowisko
szkoda tylko ze nie sami z siebie tylko pajacujecie po serwisach legii

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892145 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005