Ja niestety nie moge jechac, nie ma finansow i matura za pasem wiec takie wypady w srodku tygodnia troszke nie na reke
SZEROKIEJ DROGI PANOWIE, POKAZCIE ZE POGON TO MY
no faktycznie prawie rok to rzeczywiście za pasem ja proponuje uciszać takie typy bo wpisują się byle by zaistnieć ale to i tak nikogo nie interesuje
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Ja niestety nie moge jechac, nie ma finansow i matura za pasem wiec takie wypady w srodku tygodnia troszke nie na reke
SZEROKIEJ DROGI PANOWIE, POKAZCIE ZE POGON TO MY
chuj mnie obchodzi ze masz mature za pol roku,a ja za 4 miechy kolejne egzaminy na studiach ktore przypominaja mature tylko 10 razy trudniejsza, wiec skończ pierdolic, bo ma dosyc tych Twoich zalosnych wpisow...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Śląska policja zatrzymała ośmiu kibiców Pogoni Szczecin, którzy jeszcze przed meczem swojej drużyny z Górnikiem Zabrze wszczęli awantury na stadionie rywali. Teraz odpowiedzą w trybie przyspieszonym przed sądem.
Do incydentu doszło przed meczem Górnika Zabrze i szczecińskiej Pogoni, kiedy część przyjezdnych nie chciała poddać się kontroli przed wejściem na stadion.
Kolejny przyklad jak media i TVN klamie w swoich relacjach.
Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zabrza! - 17/09/2009 18:34
strasznie prowokujace scierwo ale nie jest to zadna nowoscia, byloby gdyby wszystko odbylo sie tak jak powinno. Mimo wszystko wyjazd pozytywny napewno inny niz Świnoujscie czy Gorzow. Dobrze ze jeździ coraz więcej FC, oby tak dalej. Doping na tle Gornika wygladał słabo ale pare razy napewno nas uslyszeli
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758490 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.