Pogoniarz93, taka prosba dla Twojego dobra.Fajnie , ze sie zalogowales i kibicujesz Pogoni, ale na forum zacznij sie udzielac jak masz cos do powiedzenia.To nie chat.Poczytaj, przeanalizuj i wtedy ewentualnie cos wpisz.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Tak apropos najblizszego meczu , pamiętajmy w jaką i którą ważną rocznicę jest ten mecz . Mam nadzieję że pokażemy choć jakimś małym akcentem że pamiętamy.
Tak jak kilka lat temu na meczu z Legią http://www.youtube.com/watch?v=1qRqDEEsp4c
po długiej przerwie wracam na forum (poprzednio pod nickiem ARO). Chciałbym tylko coś dodać dla tych, którzy przeglądają to forum ale nie przejawiają aktywności. Wiem, że są to m.in. ojcowie i już nawet wujkowie wielu młodych chłopaków, którzy na podwórku wśród rówieśników dosłownie marzą aby wykrzyczeć "Pogoń" na naszym stadionie, aby poczuć to co widać na w ułamku na zdjęciach m.in. telefonów. Mając nieustannie od lat w sercu Pogoń Szczecin, mija mi tak życie jak z bicza strzelił. Do rzyczy, mam dwóch chłopaków (8 i 12 lat) i wierny Tradycji ale przede wszystkim realizując ich marzenie zabieram ich na mecz - sektor rodzinny i chciałbym zaapelować do wszytkich Tatusiów (do Mam o przychylność) aby nie bali się dać dzisciakom odrobiny szczęścia by przeżyć coś co zostaje do końca życie i jest jakże ważną cegiełką podtrzymywania świadomości naszej społeczności. Brzmi patetycznie ale o to k..wa chodzi.
po długiej przerwie wracam na forum (poprzednio pod nickiem ARO). Chciałbym tylko coś dodać dla tych, którzy przeglądają to forum ale nie przejawiają aktywności. Wiem, że są to m.in. ojcowie i już nawet wujkowie wielu młodych chłopaków, którzy na podwórku wśród rówieśników dosłownie marzą aby wykrzyczeć "Pogoń" na naszym stadionie, aby poczuć to co widać na w ułamku na zdjęciach m.in. telefonów. Mając nieustannie od lat w sercu Pogoń Szczecin, mija mi tak życie jak z bicza strzelił. Do rzyczy, mam dwóch chłopaków (8 i 12 lat) i wierny Tradycji ale przede wszystkim realizując ich marzenie zabieram ich na mecz - sektor rodzinny i chciałbym zaapelować do wszytkich Tatusiów (do Mam o przychylność) aby nie bali się dać dzisciakom odrobiny szczęścia by przeżyć coś co zostaje do końca życie i jest jakże ważną cegiełką podtrzymywania świadomości naszej społeczności. Brzmi patetycznie ale o to k..wa chodzi.
Pozdrawiam i do zobaczenia Razem.
Powiem szczerze że czytając Twój post troche Ciarki przeszły mnie po plecach,bo przypomniało mi sie jak sam naście lat temu latałem z ojcem na POGOŃ i jak już wtedy zaszczepił mi coś od czego nie można się uwolnić. Czy to B-klasa czy IV liga czy Ekstraklasa to Byłem Jestem i Zawsze Będę..Teraz jako ojcowie, wujkowie powinniśmy robić to samo tj. Zaszczepić Naszym małym brzdącom Pogonke w sercu żeby to wszsytko trwało i trwało..Pozdrawiam Cię i dzięki za bardzo trawny i treściwy post!
Tak apropos najblizszego meczu , pamiętajmy w jaką i którą ważną rocznicę jest ten mecz . Mam nadzieję że pokażemy choć jakimś małym akcentem że pamiętamy.
Tak jak kilka lat temu na meczu z Legią http://www.youtube.com/watch?v=1qRqDEEsp4c
A jak pięknie takie trybyuny wyglądają.
Obyśmy w tym sezonie mogli sobie przypomnieć takie widoki.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762031 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.