Odp: POLSKA - Obcokrajowcy OE - 12/03/2008 10:27
Nie ma to jak mieć pretensje do całego świata, że ma się bilety od razu przy płocie i nic nie widać, a bilety to kto kupował? nie można się było wtedy zainteresować?
Przecież dla niego i jego dziewczyny,była transmija w tv na żywo! Mógł zostać w domu,tam nikt by nie stał,flagi by mu nie przeszkadzały,obejrzałby wszystkie bramki plus powtórki.A tak przylazł i zabrał miejsce dla normalnego kibica. Smutne realia...
Koles stracil szalik Legii sprzed 5 lat, zenada. Jednak niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo, dostal... szalik Pogoni, 5 trabek (ktorych nie wzial ofc) i zapewnienie zeby na zylecie krzyknac ze on "od Jurka" i ma "nowiutenki szaliczek Legii" ;o
Odp: POLSKA - Obcokrajowcy OE - 12/03/2008 17:28
A czy ktoś wie coś na temat flagi: Kosovo jest serbskie? Nie zauważyłem momentu ściągnięcia jej z płotu.Zrobiła to ochrona,czy sami zainteresowani?
Odp: POLSKA - Obcokrajowcy OE - 13/03/2008 09:28
Faktycznie flagę "Kosowo jest serbskie" pociągnął jeden ochroniarz. Chwilę wcześniej udało mi się zrobić jej fotkę. Zapodam ją po powrocie z Warsaw.
Odp: POLSKA - Obcokrajowcy OE - 14/03/2008 16:42
do tych którzy oddali barwy...teraz wezcie dobrze sie rozbiegnijcie i głową w mur...to chyba jedyne rozwiazanie na wsza głupote..jak mozna oddac barwy swojej druzyny ciotom z ochrony?? jakby wam kazali sie rozebrac do golasa i biegac po ulicy tez byscie to zrobili??..bez odbioru
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766002 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.