Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na piekiełku !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PS.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6698 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 19:48
Chodzi mi o gówniarzy w sensie psychicznym. Nie dorośli jeszcze żeby chodzić na Pogoń.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7765 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 19:52

WiernyPogoni napisał:  
A skandalem było to, że przed nami siedziały jakieś małolaty i zamiast oglądać mecz to biły się... Ale czym? Szalikami oczywiście... No i to jest doping?

Było podejść i zwrócić uwagę, że takie zachowanie nie przystoi na stadionie a nie teraz żale wylewać na internecie...

V...
Kibic
Na forum od 8777 dni

*

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 20:38
Szkoda,ze dopiero w 2 polowie byla przeprowadzona ta akcja. Od nastepnego meczu powinna byc selekcja przed meczem i poinformowani starsi kibice, fan-cluby, grupy, ze nie bedzie dzis na piekle szczeniactwa i moga spokojnie przyjsc aby zrobic wreszcie konkretna atmosfere na naszym stadionie. Dzieciaki, ktore nie wejda niech pujda razem na 10 albo 7 i tam stojac w grupie niech spiewaja to co mlyn- moze nawet troche rozochocza tych co normalnie na tych sektorach siedza cicho...

MKS
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7995 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 20:42
zrobi się wodzu

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 20:50

Vega napisał:  
Szkoda,ze dopiero w 2 polowie byla przeprowadzona ta akcja. Od nastepnego meczu powinna byc selekcja przed meczem i poinformowani starsi kibice, fan-cluby, grupy, ze nie bedzie dzis na piekle szczeniactwa i moga spokojnie przyjsc aby zrobic wreszcie konkretna atmosfere na naszym stadionie. Dzieciaki, ktore nie wejda niech pujda razem na 10 albo 7 i tam stojac w grupie niech spiewaja to co mlyn- moze nawet troche rozochocza tych co normalnie na tych sektorach siedza cicho...

ni chuja z orzywieniem innych kibicow dzisiaj w 2 polowie na krytej utworzyl sie mlyn z 20-30 ludzi ktorzy przeszli z piekla i kurde ludzie jak na nich patrzyli to kiwali glowami tylko :/

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 20:56
Nie ma co rozkręcać dopingu na krytej (nawet próbować) kiedy na całym stadionie nie ma nawet tysiąca ludzi bo to według mnie nie przejdzie.

PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 21:31
Ja się piszę... Mogę iść na sektor nr. 10 ale żeby byli tam też ludzie którzy będą śpiewać!

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
M.
Kibic
Na forum od 7844 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 21:34

WiernyPogoni napisał:  
Ja się piszę... Mogę iść na sektor nr. 10 ale żeby byli tam też ludzie którzy będą śpiewać!

Chcesz spiewac dla ludzi czy dla Pogoni???

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 21:34
Tylko dla Pogoni! Ale nawet jak tam nikt nie będzie śpiewać to ja i tak będę... Chodzi mi o to, że w grupie lepiej :D

Patrz komu ufasz!
MB
Kibic
Na forum od 7441 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 22:36
W takiej grupie ??
http://ligowiec.net/fotografia/mecz-8714/11935146640.98190100/0

PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 00:24
Nie koniecznie :D
Cóż... Będzie grupa, czy nie... Ja i tak będę bawił się! ;D

Patrz komu ufasz!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8954 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 01:41
http://pl.youtube.com/watch?v=C-ycP8yEdYs

warte uwagii odnosnie selekcji,

phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 09:30
edit

Ostatnio edytowany przez: phoenix, 4 listopada 2007, 13:37 [1 raz(y)]

Wszyscy razem JP.
N.
Kibic
Na forum od 6652 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 09:33

phoenix napisał:  

Junior napisał:  

to zdjecie sie pojawio na forum :D

To nie zdjęcie tylko filmik z legi, na którym staruch mówi na temat dzieciaków na żylecie ;) pozdro

PS
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 12:05

Junior napisał:  

"Ten film wideo został usunięty przez użytkownika." ... Ma ktoś inny link do tego filmu, bo nie zdążyłem obejrzeć. Będę naprawdę wdzięczny :)

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 13:37

freetom napisał:  

phoenix napisał:  

Junior napisał:  

to zdjecie sie pojawio na forum :D

To nie zdjęcie tylko filmik z legi, na którym staruch mówi na temat dzieciaków na żylecie ;) pozdro

heh sory nie ten link skomentowalem :D
pzdr.

Wszyscy razem JP.
Green
Kibic
Na forum od 6650 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 17:02

mmmmmmmaly napisał:  
Obecnie 12 to dla mojej osoby jest sektor rodzinny i omijam go szerokim łukiem ze względu, że wstyd tam wchodzić. Dawniej nikogo nie obchodziło, że mając 12 lat mam ochotę pośpiewać w młynie jazda była prosta MAŁOLAT WYPAD!!Ale nie należy zapominać, że miał, kto to egzekwować i robili to wszyscy.

Małolat do tego aby wejść na 12 musi po prostu dorosnąć. I z tym się w 1000% zgadzam, bo jak widzę pijanego bądź ze szlugiem 11 latka na tym sektorze to zaczynam wątpić czy to aby na pewno szczeciński młyn? Selekcja wiekowa- popieram. Selekcja płciowa- zdecydowanie potępiam. Może jest takich dziewczyn mało, ale jeśli już takie SĄ to czemu nie można dać im szansy?

Tylko Pogoń, ukochana Pogońńń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo twe!
Rosa
Kibic
Na forum od 7686 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 17:39

Green napisał:  

mmmmmmmaly napisał:  
Obecnie 12 to dla mojej osoby jest sektor rodzinny i omijam go szerokim łukiem ze względu, że wstyd tam wchodzić. Dawniej nikogo nie obchodziło, że mając 12 lat mam ochotę pośpiewać w młynie jazda była prosta MAŁOLAT WYPAD!!Ale nie należy zapominać, że miał, kto to egzekwować i robili to wszyscy.

Małolat do tego aby wejść na 12 musi po prostu dorosnąć. I z tym się w 1000% zgadzam, bo jak widzę pijanego bądź ze szlugiem 11 latka na tym sektorze to zaczynam wątpić czy to aby na pewno szczeciński młyn? Selekcja wiekowa- popieram. Selekcja płciowa- zdecydowanie potępiam. Może jest takich dziewczyn mało, ale jeśli już takie SĄ to czemu nie można dać im szansy?

to sobie daj im szanse ... przecież to żałośnie brzmi jak one piszczą .. i przychodzą się lansować tylko na 12 ( oczywiscie nie mówie tu o wszystkich kobietach pozdro )

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
no
Kibic
Na forum od 6940 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 18:38

Rosa21 napisał:  

Green napisał:  

mmmmmmmaly napisał:  

to sobie daj im szanse ... przecież to żałośnie brzmi jak one piszczą .. i przychodzą się lansować tylko na 12 ( oczywiscie nie mówie tu o wszystkich kobietach pozdro )

racja, dla dziewczyn nie jest to miejsce, jakby to wyglądało, jakby więcej było lasek na 12 niż chłopaków :|

AlterB
Kibic
Na forum od 7732 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 18:42
Widze, ze specjalnie sie po to rejestrowałaś żeby i tu siać ferment. Na wszystkich stronach Pogoni sie juz wpisalas?
Miej pretensje nie do tych którzy to zrobili, a do koleżanek ktore chuj tylko wie po co przychodza tam. Darmowe bilety dla kobiet a korzysta na tym damska patologia.
Kilka dziewczyn weszlo i dopingowaly w miare mozliwosci. Moze tez bedziesz miala taka mozliwosc. Może...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768766007 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005