Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 20:38
Szkoda,ze dopiero w 2 polowie byla przeprowadzona ta akcja. Od nastepnego meczu powinna byc selekcja przed meczem i poinformowani starsi kibice, fan-cluby, grupy, ze nie bedzie dzis na piekle szczeniactwa i moga spokojnie przyjsc aby zrobic wreszcie konkretna atmosfere na naszym stadionie. Dzieciaki, ktore nie wejda niech pujda razem na 10 albo 7 i tam stojac w grupie niech spiewaja to co mlyn- moze nawet troche rozochocza tych co normalnie na tych sektorach siedza cicho...
ni chuja z orzywieniem innych kibicow dzisiaj w 2 polowie na krytej utworzyl sie mlyn z 20-30 ludzi ktorzy przeszli z piekla i kurde ludzie jak na nich patrzyli to kiwali glowami tylko :/
Obecnie 12 to dla mojej osoby jest sektor rodzinny i omijam go szerokim łukiem ze względu, że wstyd tam wchodzić. Dawniej nikogo nie obchodziło, że mając 12 lat mam ochotę pośpiewać w młynie jazda była prosta MAŁOLAT WYPAD!!Ale nie należy zapominać, że miał, kto to egzekwować i robili to wszyscy.
Małolat do tego aby wejść na 12 musi po prostu dorosnąć. I z tym się w 1000% zgadzam, bo jak widzę pijanego bądź ze szlugiem 11 latka na tym sektorze to zaczynam wątpić czy to aby na pewno szczeciński młyn? Selekcja wiekowa- popieram. Selekcja płciowa- zdecydowanie potępiam. Może jest takich dziewczyn mało, ale jeśli już takie SĄ to czemu nie można dać im szansy?
Tylko Pogoń, ukochana Pogońńń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo twe!
Obecnie 12 to dla mojej osoby jest sektor rodzinny i omijam go szerokim łukiem ze względu, że wstyd tam wchodzić. Dawniej nikogo nie obchodziło, że mając 12 lat mam ochotę pośpiewać w młynie jazda była prosta MAŁOLAT WYPAD!!Ale nie należy zapominać, że miał, kto to egzekwować i robili to wszyscy.
Małolat do tego aby wejść na 12 musi po prostu dorosnąć. I z tym się w 1000% zgadzam, bo jak widzę pijanego bądź ze szlugiem 11 latka na tym sektorze to zaczynam wątpić czy to aby na pewno szczeciński młyn? Selekcja wiekowa- popieram. Selekcja płciowa- zdecydowanie potępiam. Może jest takich dziewczyn mało, ale jeśli już takie SĄ to czemu nie można dać im szansy?
to sobie daj im szanse ... przecież to żałośnie brzmi jak one piszczą .. i przychodzą się lansować tylko na 12 ( oczywiscie nie mówie tu o wszystkich kobietach pozdro )
to sobie daj im szanse ... przecież to żałośnie brzmi jak one piszczą .. i przychodzą się lansować tylko na 12 ( oczywiscie nie mówie tu o wszystkich kobietach pozdro )
racja, dla dziewczyn nie jest to miejsce, jakby to wyglądało, jakby więcej było lasek na 12 niż chłopaków
Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 18:42
Widze, ze specjalnie sie po to rejestrowałaś żeby i tu siać ferment. Na wszystkich stronach Pogoni sie juz wpisalas?
Miej pretensje nie do tych którzy to zrobili, a do koleżanek ktore chuj tylko wie po co przychodza tam. Darmowe bilety dla kobiet a korzysta na tym damska patologia.
Kilka dziewczyn weszlo i dopingowaly w miare mozliwosci. Moze tez bedziesz miala taka mozliwosc. Może...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766007 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.