Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
malcoolm
Ultraoptymista
IP: zapisany
Na forum od 8078 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 11:38

Cytat:  
Mam nadzieję, że więcej takie incydenty nie będą miały miejsca.

?

I dlaczego rozlegly sie gwizdy jak kibice Dębu odpalili race? :|

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
jns
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 11:46

malcoolm napisał:  
?

jankos napisał:  
Jedyne co niektórzy potrafią to gwizdać i bluzgać - jakieś ciśnienia na Dębno bo zrobili oprawę czy skandowali swoją drużynę żenujące.

Kibice Dębu są również kibicami Pogoni, co też widać na załączonej fotce (i na innych w fotorelacji). Stąd wczorajsze zachowanie niektórych czysto wieśniackie. Ale nie ma co drążyć tematu, sprawa podobno została wyjaśniona.

BS
Kibic
Na forum od 7113 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 12:09
Nie wiem jak was ale powoli zaczyna mnie wkur.... widok pseudo-gwiazdeczek ( bez nazwisk ) lejących ostro w palnik na baletach czy w pubie , a potem grających na ostrym kacu... Niektórym chyba w dupach sie po przewracało .
Co do Kaczmarka to trudno go winić za to że Przewozniak czy Skórski nie potrafią wpakować piłki do bramki z 3 metrów ale z drugiej strony , w drugiej połowie nie zauważyłem jakiego kolwiek pomysłu na grę a gdy ogląda się już w kolejnym meczu akcje ofensywne w stylu " pchamy się środkiem , do bramki " to aż ręce opadają...

Brawo dla kibiców Dęba za oprawę , doping i liczne stawienie się na Twardowskiego . Pozdrowienia!
Co do nas się nie wypowiadam bo chyba każdy widzi jak jest...

jarooo
Kibic
Na forum od 7418 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 13:07
Kolejny raz dno jak patrze na niektorych pilkarzy ktorzy biegaja po boisku to mam wrazenie ze hańbią nazwe Pogoń!!! Ludzi coraz mniej gra fatalna co powoli doprowadza do tego ze niedlugo zostaniemy malym prowincjonalnym klubikiem. Brawa dla kibicow Debu juz nawet kibole z malych miasteczek sa lepsi od nas..... Kaczmarek i co poniektore pilkarzyny won dosc przynoszenia wstydu Szczecinowi !!!!!

LEOnek
Kibic
Na forum od 7287 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 13:26
Z meczu na mecz coraz gorzej a miało być podobno lepiej ;-/ . Zero ustawienia ,zero koncepcji gry, bzdurne zmiany Kaczmarka - gdyby gracze z Dębna mieli troszke więcej zimnej krwi to mecz zakończył by się ich zwycięstwem. Pod koniec piłkarze Pogoni wyglądali jakby nie mieli sił na nic a Biliński ledwo co dreptał po boisku tym bardziej zdziwiło mnie ściągniecie Skórskiego który mimo słabego meczu potrafi czasem rozegrać jakaś piłke a ponadto ma na pewno więcej sił na cały mecz niż Biliński. Jak na ten czas trzeba wzmocnić środek pola o jakiegos dobrego rozgrywającego który pokieruje grą ( jak widzi się że piłkarze na bokach stoją nie kryci przez nikogo a my się pchamy na siłę środkiem to szlag człowieka trafia) . W ataku mimo wszystko mamy piłkarzy którzy strzelaja bramki ale muszą ku temu być okazje - nie oszukujmy się to tylko 4 liga i powinniśmy w każdym meczu dominowac nad przeciwnikiem pod każdym aspektem a tak nie było. Brak kondycji ( nie wiem nie chciało sie czy co ???) to już było widać w meczu z Błękitnymi jak nasi piłkarze nie mieli sił by wracać do obrony.... Trener nie może być kolegą dla piłkarzy bo to nigdy się nie udaje.

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 13:28
Chyba przesadzacie trochę.. Były wyniki - nie było narzekania, a teraz od razu nagonka na Kaczmarka i wszystko w koło.

Moim zdaniem po prostu nie mamy drużyny na to, żeby wygrywać wszystkie mecze z kolei (nawet z tymi drużynami wyżej rozstawionymi w tabeli), a oprócz tego jesteśmy słabo przygotowani do sezonu (brak obozu przygotowawczego przed sezonem), i wreszcie najważniejsze brakuje nam paru klasowych, doświadczonych zawodników w miejsce naprawdę bardzo przeciętnych czy nawet słabych piłkarzy (np. Zawadzki, Norsesowicz - według mnie nawet na IV ligę to za mało). W przerwie zimowej kupić 2-3 zawodników nieco starszych, kogoś szybkiego do środka pola bo powoli gra Bilińskiego zaczyna mnie irytować z meczu na mecz jest coraz wolniejszy, kogoś na lewą stronę obrony no i oczywiście jakiegoś snajpera z prawdziwego zdarzenia.

Bzdurne zmiany? A co w nich było bzdurnego?

Łapczyński za Judkowiaka - wiadomo kontuzja,
Jarymowicz za Wójtowicza - bardzo dobra zmiana, "łysy" w drugiej połowie najaktywniejszy z graczy Pogoni,
Kosakowski za Skórskiego - Skórski w pierwszej połowie dno dna, jak się nie wykorzystuje takich setek jakie miał to się schodzi z boiska w trybie natychmiastowym,
Kowal za Parzego - Parzy wyraźnie słabszy mecz, wiadomo wynik 0:0 i stawiamy wszystko na jedną szalę wprowadzając napastnika Kowala (bo kogo innego niby?)

Zmiany jak najbardziej trafne i według mnie nic bzdurnego w nich nie było.

abc
Kibic
Na forum od 6774 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 13:38
jesli chodzi o bilinskiego to rozmawialem z kolega ktory gra w Blekitnych i mial go kryc w meczu Pogon-Blekitni ( chlopak w moim wieku 17 lat) i mowil ze spokojnie wytrzymal kondycyjnie kryjac go.

Scarface
Kibic
Na forum od 7818 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 13:42
Wynik mówi wszystko nieważne jaki trener jest musi zawsze brać wyniki na siebie a jeśli chce zganiać wszystko na piłkarzy to niech nam powie co oni robią codziennie na treningach ???
Bo to chyba trener je prowadzi prawda !!!

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Gucio
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 14:14

eF^ napisał:  
a oprócz tego jesteśmy słabo przygotowani do sezonu (brak obozu przygotowawczego przed sezonem)

Niektore druzyny 4 ligowe moga sobie pomarzyc o takim obozie bo pracuja i graja po pracy.Nasze przygotowania i tak wygladaly lepiej niz nie ktorych zespolow... Nasi trenuja w normalnych warunkach(codziennie?) to powinno im dawac juz DUZO wieksza przewage moim zdaniem.

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
LEOnek
Kibic
Na forum od 7287 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 14:24

eF^ napisał:  

Bzdurne zmiany? A co w nich było bzdurnego?

Łapczyński za Judkowiaka - wiadomo kontuzja,
Jarymowicz za Wójtowicza - bardzo dobra zmiana, "łysy" w drugiej połowie najaktywniejszy z graczy Pogoni,
Kosakowski za Skórskiego - Skórski w pierwszej połowie dno dna, jak się nie wykorzystuje takich setek jakie miał to się schodzi z boiska w trybie natychmiastowym,
Kowal za Parzego - Parzy wyraźnie słabszy mecz, wiadomo wynik 0:0 i stawiamy wszystko na jedną szalę wprowadzając napastnika Kowala (bo kogo innego niby?)

Zmiany jak najbardziej trafne i według mnie nic bzdurnego w nich nie było.

Łapczyński wiadomo , Jarymowicz też dobra zmiana - pokazywał sie tylko co z tego skoro stoi sam nie kryty na skrzydle a nasi uparcie wala środkiem . CO do Skórskiego sie nie zgodze ze to było dobre posunięcie - dzięki temu po "osłabnięciu" Bilińskiego środek pola nie istniał - kto wracał do obrony z pomocników ??? Nikt . Bili stracił całkowicie siły - moim zdaniem nadaje się tylko na 45 minut co najwyzej a nikogo lepszego chyba nie mamy oprócz Skórskiego i Bilińskiego na środek. Parzy słabszy mecz ale to własnie bardziej bym na niego stawiał niż na Kowala który jest po prostu słaby akurat w tym momencie - taki jeździec bez głowy- dużo kiwek , kóleczek i nic pozatym. Troszke pomyślunku ze strony trenera - nie potrafimy wejść z piłka do bramki - strzelajmy z dystansu a Parzy dysponuje dobrym strzałem z daleka. Co do tego ze stawiamy "wszystko na jedną szale" to był tego przykład z Błękitnymi

Ogólnie słaby mecz naszych piłkarzy - słabe sędziowanie (łysy liniowy się wykazał a głowny zapomniał chyba żółtych kartoników ) - a krytyka za taką "podwórkową kopanine na boisku" należą się niby komu jak nie trenerowi ??? Zrzucanie wszystkiego na brak obozu po tylu kolejkach co juz rozegraliśmy jest już troszke niepoważne- rzeczywiście na początku mogło to być przyczyną słabszej postaw. Mimo to dużo zespołów w 4 lidze nie miało obozów i graja tam czasem amatorzy, półprofesjonaliści a jednak potrafia walczyć z naszymi jak równy z równymi.

eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 14:46
Może i Skórski czasami rozkręca akcje, ale te jego niewykorzystane sytuacje mnie po prostu dobijają, jak można z 10 metrów nie będąc przez nikogo nie atakowanym nie strzelić bramki, nie mówie, że co akcje ma strzelać ale takie pudła zdarzają mu się nadzwyczaj często.

Dlaczego niepoważne? Właśnie teraz widać skutki, tego że przed sezonem nie było żadnych przygotowań tzn. niektórzy mają siły na 60 min. nie mówiąc o zagraniu całego meczu na 100 procent. Nie porównujcie nas do innych drużyn IV ligi bo to jest dopiero niepoważne.

goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 15:01

eF^ napisał:  
. Nie porównujcie nas do innych drużyn IV ligi bo to jest dopiero niepoważne.

Dlaczego nie? To pilkarze Pogoni zyja z pilki czy pilkarze Astry, Barlinka czy Debna? To pilkarze Pogoni przed treningiem tyraja po 8 godzin w robocie?
Ilu naszych przeciwnikow mialo obozy przygotowawcze?
Czy trener o tym nie wiedzial? On chcial tym skladem grac w 2 lidze(plus jakies drobne wzmocnienia). Tam bysmy zobaczyli roznice w przygotowaniu fizycznym . I wtedy bym rozumial , ze moga nie miec sily biegac za przygotowanym zespolem . Ale kondycyjnie zajezdzaja ich sprzedawcy , kelnerzy , prawnicy .
Porzadny trener w ciagu tych kilkunastu spotkan wyrobilby im kondycje.

eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 15:40
No spoko, inne drużyny nie miały obozów przygotowawczych, ale miały za to wykrystalizowany skład, którym wiedzieli, że będą prawdopodobnie grali w IV lidze, a u nas jak dobrze wiemy skład tworzył się aż do rozpoczęcia sezonu.

Ja tam dalej uważam, że słabsza gra Pogoni, brak zgrania to (w pewnym stopniu) brak odpowiedniego przygotowania przedsezonowego, bo co by nie mówić nie było ono normalne. Zobaczymy po przerwie zimowej jak to będzie wyglądać, jeśli dalej tak samo to jednak będzie oznaczało, że przygotowania nie miały wpływu na to co teraz oglądamy.

Yahoo
Kibic
Na forum od 6744 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 16:41
mi jest obojetne jak grają. Wazne aby byli na 1 miejscu i awansowali, nie liczy sie teraz styl tylko efekty. Jesli spadniemy z 1 pozycji lub nie awansuja wyzej to zaczne myslec co jest nie tak.

Swoja droga czesc z was gada ze w 2 lidze bysmy dostawali a w 1 to pogrom. A ja sie pytam czy to ma byc druzyna na II lige ??? NIE bylo powiedziane ze to jest sklad na IV lige aby ja wygrac i tyle, po co nam teraz lepsi w III lidze kupi sie lepszych w II tez. Jestesmy pierwsi i przestancie marudzic.

ZAWSZE Z POGONIĄ !
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 16:46
Yahoo nie zdajesz sobie chyba sprawy z tego, że jeśli wygramy ligę i na koniec sezonu będziemy pierwsi to zagramy z najlepszą drużyną z innej grupy, a tam to już nie będą tacy kelnerzy w stylu Dąb Dębno (bez urazy), i aktualny skład może nie wystarczyć na ich pokonanie.

Luigi
Kibic
Na forum od 7676 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 18:04

Yahoo napisał:  
mi jest obojetne jak grają. Wazne aby byli na 1 miejscu i awansowali, nie liczy sie teraz styl tylko efekty. Jesli spadniemy z 1 pozycji lub nie awansuja wyzej to zaczne myslec co jest nie tak.

Swoja droga czesc z was gada ze w 2 lidze bysmy dostawali a w 1 to pogrom. A ja sie pytam czy to ma byc druzyna na II lige ??? NIE bylo powiedziane ze to jest sklad na IV lige aby ja wygrac i tyle, po co nam teraz lepsi w III lidze kupi sie lepszych w II tez. Jestesmy pierwsi i przestancie marudzic.

Tak to ma być drużyna,której chociaż szkielet będzie ssie zarysowywał na drugą lige- młode talenty z regionu,które przy profesjonalnym prowadzeniu mogliby stworzyc za 2-3 lata szkielet dobrego zespołu drugoligowego-bo w ten sposób będziemy znowu ściągać starych najemnych wyjadaczy co sezon,a takiej okazji na przegląd naszego regionalnego rynku piłkarskiego mieć nie będziemy.

Ostatnio edytowany przez: Luigi, 21 października 2007, 18:29 [1 raz(y)]

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
DebnoPogoń
Kibic
Na forum od 6666 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 19:11
Tak macie racje słabo to dużo powiedziane... jak na utytułowaną Pogoń Szczecin z tym składem nie macie co wchodzić do II ligi potrzebne są duże wzmocnienia... Pozdro z Dębna i podziękowania za mecz... zapraszamy da nas za rewanż 31 maja POZDRO!!!

O mój MKS-ie - ja kocham Cię!
Inni Cię zdradzili - Lecha polubili, ale ja nie!
A jak ktoś mnie nazwie "Ty szczeciński psie!"
W mordę leję chama, Pogoń ukochana - ja kocham Cię!
Porto
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 21:16
po tym meczu coraz utwierdzam sie w przekonaniu ze Kaczmarka jak najszybciej trzeba zwolnic.
Co z niego, zreszta jak on moze byc dobrym trenerem, podczas gdy byl pilkarzem nic nie osiagnal tulal sie po klubach II-ligowych, a najlepszy klub w jakim gral to Pogoń.
Potrzebny tu jest taki doswiadczony napastnik tak jak np. Patalan w Rumi(bodajze) mogli wydac na Chifona te 20 tysiakow ale Golym gastronomikom zal pieniedzy.
gre Kowala i Przewozniaka pozostawie bez komentarza..... co do Skorskiego tez nie lepszy ale przynajmniej cos tam probowal szarpac.

Bengoro
Kibic
Na forum od 6687 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 21/10/2007 23:01
Czepiacie się Kaczmarka, nie jego wina, że właściciele nie kupili teraz paru piłkarzy, w zimę się zobaczy.
Poza tym, nie przegrali, są liderem...

Ojczyzna – to wielki zbiorowy obowiązek.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
LEOnek
Kibic
Na forum od 7287 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Dąb Dębno Lubuskie 20.10. godz. 17 - 22/10/2007 01:50

eF^ napisał:  
. Zobaczymy po przerwie zimowej jak to będzie wyglądać, jeśli dalej tak samo to jednak będzie oznaczało, że przygotowania nie miały wpływu na to co teraz oglądamy.

Dokładnie tak . Ale mimo wszystko trzeba dograć tą rundę ( nie zapominajmy że jest kilka meczów rozgrywanych już teraz awansem na przyszła rundę ) i najlepiej być na 1 miejscu z jakimś zapasem punktów nad kolejną drużyną w tabeli . Nie chciałbym żeby stało się tak przypadkiem że o awans będziemy walczyć do ostatniej kolejki bo wtedy byle słabszy mecz może oznaczać dla nas kolejny sezon w 4 lidze ( czy tam 3 zależy od reorganizacji a z tą może być jeszcze różnie ;-p).

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770595 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005