To kto był tym cwaniakiem pewnie Hackiewicz ?? A co mu robiliście ??
Co to w ogóle za pytanie? :icon_eak:
Tak jak napisał Bzyku - poleciały dwie butelki i bluzgi w jego stronę.
Ale nie trafiliście ?? I kto to był Hackiewicz ??
eF troche przsadza, po kilku min chłopak odzyskał przytomnosc po 1 butelce, nie bylo tak zle.
Swoja droga ciekawe co mial na tej koszulce, niestety nie wiem nie widzialem, ale na pewno cos prowokujacego, kilka osob spod krytej chcialo juz ruszyc w jego strone No i ladnie zostal "okrzykniety", zreszta jak oni wszyscy ("wiesniaki!").
Mecz baaardzo pozytywny, bylo w nim wszystko czego mi i chyba wszystkim trzeba, no i pod koniec troche sie doping ruszyl pod kryta za sprawa juz wposmnianego wczesniej pana ;] Troche nie udalo sie wejscie Sandala pod kryta nie wiedzac czemu, moze ten megafon byl niepotrzebny bo slabo bylo go slychac na krytej, tego pana w czerwonej koszulce duzo lepiej bylo slychac bez megafonu i odrazu byly efekty
Teraz zeby ze Sławna wygrali i o awans bede spokojny.
Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 21:07
W końcu większość sytuacji przez Pogoń wykorzystana .... Łapczyński .... panowie to nieporozumienie nie chce oceniać go zbyt surowo ale takie błędy w ustawieniu muru i SAMEGO SIEBIE przy rzucie wolnym to nawet małolaci w salosie nie popełniają ... szczególnie 3 bramka .... koleś maksymalnie przy lewym słupku chyba niecałe pół metra i jak ma on wybronić nawet najlżejsza piłkę przerzuconą nad murem która jest totalna zawiesinką... pora chyba poszukać innego młodzieżowca na bramkę albo zastapić go Judkowiakiem.. myśle ze takie numery ze Sławą nie przejdą i może to być przyczyną porażki. Szkoda Parzego i jego czerwonej kartki bo zachował sie jak totalny amator przy wyniku bardzo korzystnym dla Pogoni - troche spokoju i ze Sławą by zagrał a tak osłabienie. Kowal jak wszedł nie wiem nie dają mu jeść czy coś Strzały anemiczne tak samo podania ... dokarmiać trzeba chyba zawodników .... Kosakowski jak dla mnie naprawdę przyszłościowy zawodnik jak go nie wykupią z Victorii to bezie to chyba jeden z większych błędów - chłopak ma potencjał i to bardzo duży - dobre ustawianie sie i czucie piłki jak dla mnie duży plus ... Skrzypek co tu dużo mówić oprócz jednego błędu to klasa sama w sobie najlepszy obrońca w lidze.. Marek W. także mocny punkcik razem w trójkę z Jarymowiczem stanowią trzon obrony. Koleś z numerem 23 (Radtke) słaby na obronie jak i w ataku straszliwie .... Nie wiem, czy mi sie wydaje że nasi młodzieżowcy nie są najwyższych lotów i dostają szansę na wyrost ? Mało jest zdolnych młodzieżowców w regionie których warto ściągnąć Własnie ku temu jest b dobra okazja. Rydzak - jeżdziec bez głowy duże umiejętności, szybkość ale wszystko robione jakoś na opak .. troszkę spokoju i będzie z niego wielki pożytek. Biliński ... bez niego Pogoń nie gra jak powinna, spokój, opanowanie i .... dokładne dogrania czego brakuje Skórskiemu. Ogólnie mecz sie podobał dużo bramek większość sytuacji wykorzystana jak nie przez naszych zawodników to przez przeciwników ( ładna główka zawodnika Sokoła;-p)
Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 21:20
No Judkowiak na pewno bronilby lepiej, moze ze Sława w bramce zagra Judkowiak a w polu zamiast Parzego któryś z młodzieżowców? Orłowski? Wtedy będziemy mieli raczej mocny punkt w bramce i 3 młodzieżowców na boisku.
Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 21:24
Co wkoncu bylo na tej koszulce? Siedzialem na 5tce ale nie widzialem.. Wiem ze bylo podejrzenie ze mial tam jakis pozytywny napis i dlateog nie dostal katrki ani nic. ale nie jestem pewny
Odp: Pogoń - Sokół - 08/09/2007 21:38
Ja na tej koszulce widziałem napis LECH, a nad nim koronę. No ale odległość była spora, więc możliwe że wmówiłem to sobie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770566 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.