muzzy proszę cię pomyśl jeszcze parę razy zanim coś napiszesz ... a co mieliśmy może dopingować barlinek, aż taka wielką sprawą jest śpiewanie strzelcie kur... gola? a może hehe hmmm strzelcie kolegom gola? chcesz ognisko to organizuj dasz sobie rade
Widzę, że niektórzy po prostu nie rozumieją o co chodzi. Albo macie jeszcze za mało lat (co można wywnioskować po tym jak piszecie - wiele osób tutaj należy już do pokolenia, które zamiast w szkole, pisać uczyło się na gg), albo po prostu nie rozumiecie. Czym jest jakikolwiek marketing dotyczący klubu, jego promocja, nie macie w ogóle pojęcia. W dodatku komentarze na ten temat spotykają się od razu z wrogością ludzi, którzy tego po prostu nie rozumieją. Że nie rozumiecie miejcie pretensje do siebie, a nie do tych, którzy próbują wam coś wytłumaczyć. W kwestii marketingu klubu jesteśmy jeszcze daleko w Azji. I to nie tylko na szczeblu organizacyjnym (co jest zrozumiałe - klub się dopiero odbudowuje), ale przede wszystkim mentalnościowym. I z wypowiedzi niektórych widzę, że w tej Azji chcemy pozostać.
Koniec tematu.
Swięta racja. Popieram - to jest faktycznie problem mentalnościowy w WLKP Lech by sobie na to nie pozwolił. Natomiast napewno pozyskiwałby kibiców i 4 liga jest dla kibiców Pogoni szansa na umocnienie swoich FC i na pozyskanie nowych. Nie powiem że jestem jakiś kumaty w kibicowskich sprawach ( od dawna nie uczestnicze z racjii swojej pracy - chociaż co mam wiedzieć to wiem ), ale marketing to faktycznie podstawa i od następnego wyjazdu ktoś powinien ogarniać towarzystwo. Poza tym zwracam uwagę na jedną rzecz. Szczecin jest morskim miastem, a Pogoń Morskim Klubem Sportowym - czy ktoś pomyślał żeby chociażby zrobić flagi nawiązujące do tych dwóch rzeczy? - za mało tego jest. Żeby nie być gołosłownym obiecuje że w ciągu tego tygodnia zrobie wam projekt jakiejś konkretnej flagi właśniez tym tematem. Jeśli komuś z kumatszych osób się spodoba to może ją robić .
muzzy proszę cię pomyśl jeszcze parę razy zanim coś napiszesz ... a co mieliśmy może dopingować barlinek, aż taka wielką sprawą jest śpiewanie strzelcie kur... gola? a może hehe hmmm strzelcie kolegom gola? chcesz ognisko to organizuj dasz sobie rade
Widzę, że niektórzy po prostu nie rozumieją o co chodzi. Albo macie jeszcze za mało lat (co można wywnioskować po tym jak piszecie - wiele osób tutaj należy już do pokolenia, które zamiast w szkole, pisać uczyło się na gg), albo po prostu nie rozumiecie. Czym jest jakikolwiek marketing dotyczący klubu, jego promocja, nie macie w ogóle pojęcia. W dodatku komentarze na ten temat spotykają się od razu z wrogością ludzi, którzy tego po prostu nie rozumieją. Że nie rozumiecie miejcie pretensje do siebie, a nie do tych, którzy próbują wam coś wytłumaczyć. W kwestii marketingu klubu jesteśmy jeszcze daleko w Azji. I to nie tylko na szczeblu organizacyjnym (co jest zrozumiałe - klub się dopiero odbudowuje), ale przede wszystkim mentalnościowym. I z wypowiedzi niektórych widzę, że w tej Azji chcemy pozostać.
Koniec tematu.
Swięta racja. Popieram - to jest faktycznie problem mentalnościowy w WLKP Lech by sobie na to nie pozwolił. Natomiast napewno pozyskiwałby kibiców i 4 liga jest dla kibiców Pogoni szansa na umocnienie swoich FC i na pozyskanie nowych. Nie powiem że jestem jakiś kumaty w kibicowskich sprawach ( od dawna nie uczestnicze z racjii swojej pracy - chociaż co mam wiedzieć to wiem ), ale marketing to faktycznie podstawa i od następnego wyjazdu ktoś powinien ogarniać towarzystwo. Poza tym zwracam uwagę na jedną rzecz. Szczecin jest morskim miastem, a Pogoń Morskim Klubem Sportowym - czy ktoś pomyślał żeby chociażby zrobić flagi nawiązujące do tych dwóch rzeczy? - za mało tego jest. Żeby nie być gołosłownym obiecuje że w ciągu tego tygodnia zrobie wam projekt jakiejś konkretnej flagi właśniez tym tematem. Jeśli komuś z kumatszych osób się spodoba to może ją robić .
1Trzeba wykorzystac potencjal województwa!!!
2.Dac szanse ludziom wybicia się,zakosztowania kibicki w Szczecinie poprzez akcje promocyjne,zwłaszcza ze strony klubu skierowane do miejscowości nie tylko takich jak Stargard,Gryfino,Police,czyli tych największych i najlepszych,ale mniejszych i dalej od Szczecina położonych jak np.Wałcz,Kołobrzeg,Świnoujście.Klub mógłby wyznaczyć przedstawiciela klubu,który pozwolilby zorganizować przejazd ludziom z tych miejscowości,zwrócił 50% kosztów-wspomniany przejazd lub zagwarantował pule darmowych biletów,wreszcie w takich ,,punktach-rubieżach" województwa mogłyby się zacząć akcje powiedzmy propagandowe typu Bilboardy klubowe,plakaty w mieście.
To wszystko wpływałoby na mentalność ludzi,których jakaś grupa w końcu zawitałaby na Twardowskiego mówiąc np.: ,że są spod Koszalina
Uprawianie polityki klubowej nastawionej na ,,łapanie" kibiców musi czy tego chcemy czy nie zacząć się już od teraz!!Ktoś mi zarzuci,że atam co ja gadam,ale ja tak naprawde nie staram się wymyśleć nic lepszego,od tego co już zaczęło przynosić owoce u naszego sąsiada zza miedzy.....odpowiedzmy sobie kto dysponuje jedną z największych liczbą fan clubów.....Lech.....kto wprowadzić legalizację i dotowanie funkcjonowania fan clubów z budżetu klubu.....Lech.......kto nam podpierdala kibiców w małym czy dużym stopniu...Lech-dowód Fany Świnoujścia czy Szczecinka mówią same za siebie.
Efekt-łatwo można sobie odpowiedzieć-boom na Lecha w całej Wlkp,nawet w połozonym o 150 km Kępnie moim byłym rodzinnym mieście gdzie jak byłem dzieciakiem zawsze po cichu mówiło się o Śląsku,a nie Kolejorzu,pełen stadion,świetne liczby wyjazdowe,o reszcie nie wspomne...
Jak ma sie to do nas? No właśnie uważam,że zanim piłkarska Polska najwyższej pólki znowu sobie o nas przypomni,trzeba pielęgnować i bronic tego co już mamy a co mieć jeszcze w regionie możemy,właśnie poprzez nasze wspólne starania o dobrą atmosferę,promowanie barw w regionie,wspóne picie z miejscowymi,zaproszenie do Szczecinia-w sumie błahostki,ale wytwarzające klimat,aure i magię Naszego Klubu.Drugi ruch należy do klubu-patrz zarządu właśnie w ww pomysłach promocyjnych
Inaczej wiele rzeczy legnie w gruzach (w ciagu kilku lat),a widoki takie jak w Trzciance będą symbolem błędnej przeszłości-smutnej rzeczywistości-stare napisy Pogoń na murach,teraz pełno KKS Lech,co do ludzi zostanie garsteczka wiernym barwom jak Jacek-respect i pozdro dla Ciebie!!!!!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Koniec tematu.
Projekt flagi zrobiony. Niektórzy mówią że kozacki - chociaż ja sam nie wiem i się nie wypowiadam. Jak ktoś jest zainteresowany tym żebym przesłał projekt to pisać! - ale nie że każdy, tylko jedna dwie konkretne osoby. Dodam tylko że flaga jest nawiązaniem do tradycji morskiej - szerzej co i jak nie będę wyjaśnial na forum . GG 542788. Może też ktoś podać maila na forum to wyśle.
Dodam tylko że właśnie takich flag mi na Pogoni brakuje, flag z nawiązaniem do tego co tkwi w charakterze tego miasta i klubu - a raczej co powinno być jego elementem, a co jest troche zaniedbywane - chociaż mogę się mylić ...chciałbym się mylić. Takie sprawy też się składaja na marketing i to nie tylko klubu. Jak to mówił nie tak dawno jeden z radnych platformy Arkadiusz Pawlak "skończmy z tą fikcją. Szczecin nie leży nad morzem". Radziłbym zapamiętać nazwisko tego radnego i już na niego więcej nie głosowac nigdy, bo dla wszystkich powinno być jasne że Szczecin jest Morski, a w polsce kibice powinni kojarzyć skrót MKS nie z miejskim klubem sportowym jak to się często spotykałem, tylko z Morskim Klubem Sportowym.
Ostatnio edytowany przez: IS, 17 sierpnia 2007, 08:25 [3 raz(y)]
Odp: Pogoń Barlinek-Pogoń Szczecin 1:1 - 17/08/2007 10:11
FAKT:
Dzicz rozrabia w IV lidze
``Na to piłkarskie święto czekał cały Barlinek, bo miejscowa Pogoń w czwartoligowym meczu podejmowała Pogoń, ale tę słynną - ze Szczecina. 1,5 tysiąca biletów zostało błyskawicznie wyprzedanych. Ale święta jednak nie było, bo banda łobuzów, udających kibiców przyjezdnej drużyny, rozpętała zadymę na stadionie.`` - krotki wstep z gazety
zalosne....chcialbym spotkac autora tego tekstu...zadyma ta chyba z spalonych serpentyn,co za gazeta nosz kurwa mac.
edit: napisalem maile ale i tak to gowno ta,pewnie tak zawsze zero odezwu
Odp: Pogoń Barlinek-Pogoń Szczecin 1:1 - 17/08/2007 10:18
a w środku jeszcze gorzej.. czytałem to.. a redaktora jednego z serwisów internetowych Pogoni (chyba v.pl) nazwali bałwanem.. a wszystko idzie w Polskę.. i potem większość myśli, że tak jest naprawdę...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
a w środku jeszcze gorzej.. czytałem to.. a redaktora jednego z serwisów internetowych Pogoni (chyba v.pl) nazwali bałwanem.. a wszystko idzie w Polskę.. i potem większość myśli, że tak jest naprawdę...
Typowa faktowa ściema, nie wiem czemu ludzie kupują taką gazetę, ale wracając do artukułu to faktycznie zacytowali fregment relacji z vałki po czym skomentowali to tak, ze to fragment relacji jakiegoś bałwana itd... nie ma co komentować...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Ale bydło! Chodzą plotki, że ci sami chuligani, którzy rzucali kamieniami, wyrywali ławki, rzucali autami i podpalali flagi ściśle współpracują zarówno ze szczecińską jak i warszawską mafią (o czym świadczy obecność na meczu kibiców Legii, którzy to z kolei wrócili po ciężkich walkach na ulicach Wilna do kraju).
Ale bydło! Chodzą plotki, że ci sami chuligani, którzy rzucali kamieniami, wyrywali ławki, rzucali autami i podpalali flagi ściśle współpracują zarówno ze szczecińską jak i warszawską mafią (o czym świadczy obecność na meczu kibiców Legii, którzy to z kolei wrócili po ciężkich walkach na ulicach Wilna do kraju).
Nie ma to jak fuckt...
a fotka jak kibice niby wbiegaja na murawie jest na 10000% po golu na 1:1 i jakos nie widac na ich ``gebach`` zlosci tylko radosc po golu
``Kibice Pogoni wpadli w jakis amok rozpetali rozrobe w ktorej m.in podpalali serpentyny i szaliki``
Odp: Pogoń Barlinek-Pogoń Szczecin 1:1 - 17/08/2007 13:12
Cytuje zapis w www.barlinek24.pl tragedia ;C
"O ile o dopingu tych prawdziwych kibicow ze Szczecina moge sie wypowiadac w samych superlatywach, o tyle reszta tych pseudokiboli zachowywala sie jakby przyjechala z wioski do miasta, a nie na odwrot.
Speceruje taki jeden z drugim po biezni boiska mimo wyraznego zakazu od sedziego i komentatora. Na zwykle zwrocenie uwagi, aby oposcili teren boiska wyskakuja z piesciami i wyzwiskami. W drugiej polowie dwoch kolesi wpada na sektor kibicow z Barlinka i zaczynaja sie szarpac z panem okolo 70 lat. Gdy na pomoc przychodza mu mieszkancy miasta to te buraki uciekaja na swoj sektor oglaszajac, ze za chwile wroca z wieksza ekipa i bedzie rozjeb. To maja byc kibice? To ma byc pojednanie regionu?
Race rzucane na boisko, podpalane sterty serpentyn. W przerwie kibole wpadaja na murawe i kopia sobie jakby nigdy nic pilke miedzy rozgrzewajacymi sie rezerwowymi. Jeden z wiesniakow parodiuje nawet wystepy grupy Feeling.
Przez wieksza czesc drugiej polowy kibice szczecinscy stoja obok bramki naszego bramkarza i ublizaja mu. Na koniec spotkania jeden z nich podbiega do naszego zawodnika (Macka Kawalca) i kopie go, a pozniej w triumfalnym gescie odwraca sie w strone swojej trybuny i podnosi szalik szczecinskiego klubu. Za takie cos powinien byc natychmiast aresztowany. Tylko kto mial go niby aresztowac jak panowie policjanci grzecznie czekali za murami boiska na opuszczajacych obiekt, a na stadionie mozna bylo sobie robic co tylko sie chcialo.
Jakby tego bylo malo to po spotkaniu te wiesniaki tluka sie sami miedzy soba w okolicach ronda. Policja oczywiscie tylko sie temu przyglada.
Wstyd, buractwo i prostactwo. Ja nie chce takich ludzi w naszym miescie i zyczylbym sobie rowniez, aby sluzby porzadkowe byly bardziej skuteczne w dzialaniu.
Dobrze, ze mecze z taka widownia nie beda odbywac sie u nas zbyt czesto..."
Odp: Pogoń Barlinek-Pogoń Szczecin 1:1 - 17/08/2007 13:27
Nie ma sił na tych skurwieli z FUCKTu. Zawsze robili wszystko aby oczernić i ośmieszyć Pogoń ale tym razem przesadzili. Najgorsze jest to że te pajace uważają że na temat Pogoni mogą pisać tyle oczerniających informacji, ile tylko wlezie. Może gdyby sprawa za każdą obraze klubu lub kibiców trafiała do sądu inaczej ci "dziennikarze" podchodziliby do swoich obowiązków.
Widać że normalność w Pogoni jest bardzo nie na ręke temu szmatławcowi. Bo nie ma już jak oczerniać klubu. Teraz zaczeli więc nowy etap - oczernianie kibiców.
Bardzo dobrze by było gdyby tego szmatławca na drodze sądowej zaatakował zarząd klubu i jednocześnie stowarzyszenia kibiców. Może byśmy nie uzyskali kolosalnych odszkodowań w przypadku wygranej sprawy ale przynajmniej te zjeby zastanowiłyby sie 10 razy zanim coś tak durnego napiszą.
Nie ma sił na tych skurwieli z FUCKTu. Zawsze robili wszystko aby oczernić i ośmieszyć Pogoń ale tym razem przesadzili. Najgorsze jest to że te pajace uważają że na temat Pogoni mogą pisać tyle oczerniających informacji, ile tylko wlezie. Może gdyby sprawa za każdą obraze klubu lub kibiców trafiała do sądu inaczej ci "dziennikarze" podchodziliby do swoich obowiązków.
Widać że normalność w Pogoni jest bardzo nie na ręke temu szmatławcowi. Bo nie ma już jak oczerniać klubu. Teraz zaczeli więc nowy etap - oczernianie kibiców.
Bardzo dobrze by było gdyby tego szmatławca na drodze sądowej zaatakował zarząd klubu i jednocześnie stowarzyszenia kibiców. Może byśmy nie uzyskali kolosalnych odszkodowań w przypadku wygranej sprawy ale przynajmniej te zjeby zastanowiłyby sie 10 razy zanim coś tak durnego napiszą.
Popieram, bo wkońcu trzeba coś zrobić bo to nie pierwszy raz i z pewnością nie ostatni te "gazecidło" pisze bzdury na niekorzyść Pogoni, a o tym czyta cała Polska, bardzo dużo ludzi kupuje niestety fakt, lubią sensacje, lubią plotki, to kupują to ścierwo
no własnie mysle że ich to tak naprawde chuj boli niestety.. będzie sprawa przegrają zapłacą a i tak będzie o nich głośno..o to właśnie chodzi takim "gazetom". Ja bym sobie nia nawet dupy nie podtarł..:/ szkoda słów..W klubie sytuacja sie ustabilizowała to teraz trzeba najechać na kibiców jak to robią wioche na cały region i niszcza klub o który tak walczyli...
A tu cytat jednego z kibiców Barlinka.."Kibice ze Szczecina zbyt masowa przyjedzaja na meze swojej druzyny i jesli w dalszym ciagu tk bendzie to Barlinek nie bendzie jedynem miasteczkiem w ktorym zdarza sie podobne incydety.." pozostaje chyba tylko "przeprosić...."
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 17 sierpnia 2007, 13:53 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775324 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.