Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Zen
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7341 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 22:19
ja troche dorzucę swoich pięciu groszy.powiem tak "narazie" źle to widzę.nic nie graja.nie ma tu ładu ani składu.a szczegolnie wkurza mnie trener Kaczmarek...co to jest?jakaś ciapka.szczegolnie zwracałem na niego uwage.prawie cały czas siedział na ławce wogole nie wstawał,nie pomagał drużynie nic.bardziej energiwszy był Mizak.tatus ma nazwisko to i synek jest trenerem.coś jak Engel jr. ja prędzej już bym brał Zbigniewa Kozłowskiego.Zna środowisko piłkarskie"ten rejon" ma doświadczenie troche klubów prowadził m.in wprowałdził Błękitnich od 4 do 2 ligi ale nie dali mu szans bo przyszedł synuś Engela.a teraz Kozioł prowadzi Iskierke Śmierdnice.Ale ten trener ma doświadczenie,zna ludzi ktorzy moga pomoc(piłkarzy) na te warunki 4,3 ligi.a moze i jest lepszy?trzeba takim ludziom dac szanse a nie Kaczmar ciepłe kluchy,bez doświaadczenie a on cche budowac Pogoń.niech najpier trnuje A klase a nie zabiera do roboty o czym nie wie.nie mowie o tym ze jeszce by było lepiej jak by przyszedł Baniak to by było coś.Musi być facet z charyzma,wizją i werwą.a propo gastonomików to coraz bardziej mi sie nie podobają.nie chce np.Julsiego bo za drogi,bilety drogie,zadnych wzmocnien.chca tylko zarabiac na nas i na Pogoni.starzy kretacze.no ale jak jest tak jest.ale zeby druzyna zaczeła grac trzeba zaczac zmieniac na górze,nowy trener bo daleko nie zajedziemy.a w szatni to pewnie motywuje zespol Matlak czy Biliński a Kaczar siedzi w kacie i pierdzi...

DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6734 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 22:56
Pogoń - Energetyk

Jakość niestety komórkowa.Filmik nagrywany z sektora 11 ;) Przy okazji pozdrowienia dla tych kolesi co rozkręcali doping :D

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 23:01

Seth napisał:  

eF^ napisał:  
Żenada..

- Biliński - widać, że po kontuzji - ledwo biegał, dlaczego cały mecz grał?!
- nr. 22 (nie pamiętam nazwiska), żadnej dobrej piłki do przodu (parę celnych do tyłu) do zmiany po pierwszej połowie,
- Skórski - gwiazdor, kwintesencja sieroctwa,
- Kowal - kolejny gwiazdor z bajeczną techniką, kiwać kiwać i jeszcze raz kiwać, niestety prawie wcale udanych kiwek,
- Walburg - .. przemilcze.

No chciałbym móc nie marudzić, ale gra naprawdę niepokoi.

Szczerze mowiac to mam wrazenie jakbysmy byli na innych meczach:
Skórski - bardzo dobrze szarpał jak grał na lewej flance a sily mial niespozyte, chyba najbardziej sie dzis wyroznial
Walburg - praktycznie nie mial interwencji wiec nic nie zawalil, mam wrazenie ze tutaj dzialaja na ocene wspomnienia z tego co wyczynial gdy wczesniej gral w Pogoni :)

Oj uwierz byliśmy na tym samym meczu. Najbardziej w grze Walburga irytowały mnie jego wykopy, zawsze w górę na X metrów i zawsze niecelne, kiedy ktoś z Energetyka się do niego zbliżał miał (Walburg) nogi z waty. A co do Skórskiego to według mnie kompletne nieporozumienie, przewracał się o własne nogi, miał parę okazji żeby popisać się strzałem oczywiście ani razu nie trafił nawet czysto w piłkę, do tego bezmyślne rajdy i nieudane kiwki - wyróżniał się tym, że dużo piłek dostawał i był widoczny, ale co z tego skoro z jego akcji nie było prawie wcale zagrożenia (może 2 akcje w których poszedł skrzydłem i dośrodkował - niecelnie).

G.
*zablokowany
Na forum od 7030 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 23:05

maniek^^ napisał:  
No własnie, co to za pajacunio na 8 był :) ?

Prawde mówiąc nie wiem kto to był ,ale wołał cały czas policje :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 23:13
Oprawa. jakość aparat cyfrowy.

Jo
Kibic
Na forum od 7260 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 23:19
Ja podziwiam Bardzo oprawy na Pogoni Szczecin . Te oprawy są lepsze niż na na pierwszej lidze :P :P :P A to przecież tylko IV liga coś nie prawdopodobnego. :) BRAWO !!

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
NoName
Kibic
Na forum od 6839 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 01:18
A czemu Sandała nie było?

BadBoy
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 02:52
Ja bym chciał zwrócić uwage na jeden fakt mianowicie taki,że czytam tu o konieczności wzmocnien.Zgadzam się!Nasi prezesi nie widzą takiej potrzeby a jak nie widzą to niech nam odpowiedzą kto ma strzelać bramki w przypadku kontuzji Kowala i Przewoźniaka?i tak coś czuje że jak nie wiadomo czemu....a co do frekwencji to gdyby wygrali wszystko od początku w chociaż dobrym stylu to dzis było by 8000 a nie 3000. PS.Kiedyś gdzieś przeczytałem wypowiedź Rafka że jest dogadany z Wisłą w sprawie wypozyczenia zawodnikow ich rezerw,jesli to prawda to moze warto by skorzystac?

No One Like Us....We don't Care...
mem
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 03:22

NoName napisał:  
A czemu Sandała nie było?

A coś Ci przeszkadzało? Bo jak dla mnie wszystko było ok...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 09:02

badboy napisał:  
Ja bym chciał zwrócić uwage na jeden fakt mianowicie taki,że czytam tu o konieczności wzmocnien.Zgadzam się!Nasi prezesi nie widzą takiej potrzeby a jak nie widzą to niech nam odpowiedzą kto ma strzelać bramki w przypadku kontuzji Kowala i Przewoźniaka?i tak coś czuje że jak nie wiadomo czemu....a co do frekwencji to gdyby wygrali wszystko od początku w chociaż dobrym stylu to dzis było by 8000 a nie 3000. PS.Kiedyś gdzieś przeczytałem wypowiedź Rafka że jest dogadany z Wisłą w sprawie wypozyczenia zawodnikow ich rezerw,jesli to prawda to moze warto by skorzystac?

kowal nie ma kontuzji i nie strzela bramek ;]

Jo
Kibic
Na forum od 7260 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 10:22
Ja powiem tak to nie stety nie była niespodzianka że mieliśmy remis z Pogonią Barlinek jeżeli oni po 4 meczach mają tylko jeden remis z nami to trochę źle wskazuje na Pogoń. I tak samo można porównać zespół z Victoria 95 Przecław jeżeli my na własnym stadionie remisujemy z nimi 1-1 a oni przegrywają zaraz z Astra Ustronie Morskie 4-0 no to źle wskazuje na Pogoń. Ale trzeba wierzyć że zaczniemy grać :) :P:P

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
ch.
Kibic
Na forum od 8473 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 10:23
Pogoń - Energetyk Gryfino 0:0

Fotogaleria 1

Fotogaleria 2

Jeszcze dziś na www.mmszczecin.pl film video.

* Dla przypomnienia 5 filmów video z Barlinka.

frajer
Kibic
Na forum od 6839 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 10:55
no nie moge!!! co to za slogan ch..j z wynikami?? co za buc to wymyslił?? przeciez własnie wynik jest wykładnikiem i nadaje sens kibicowania!!! jak was wali wynik to przychodzcie w kazdy inny dzien tygodnia jak nie ma meczu

wczoraj frajerem,jutro premierem ;)
Jo
Kibic
Na forum od 7260 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 11:44
Nie przesadzaj :P

Ostatnio edytowany przez: Jo, 19 sierpnia 2007, 13:55 [1 raz(y)]

WH02
Kibic
Na forum od 7048 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 12:34

frajer napisał:  
no nie moge!!! co to za slogan ch..j z wynikami?? co za buc to wymyslił?? przeciez własnie wynik jest wykładnikiem i nadaje sens kibicowania!!! jak was wali wynik to przychodzcie w kazdy inny dzien tygodnia jak nie ma meczu

DEBIL

Jedność Lojalność Braterstwo
spagetti
Kibic
Na forum od 8138 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 12:37
Frajerze zamilcz w koncu dzieciaku

,,Vi är överallt,,- POGON
ch.
Kibic
Na forum od 8473 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 16:37
Pogoń - Energetyk [ video ]

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 17:42

lotto napisał:  

To sie zdecyduj czy go popierasz czy mówisz mu żeby nie przesadzał...

Jo
Kibic
Na forum od 7260 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 21:32

.:Krzysiek:. napisał:  

lotto napisał:  

Mówię żeby nie przesadzał :P

Ron
Kibic
Na forum od 7346 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 21:55

lotto napisał:  

.:Krzysiek:. napisał:  

lotto napisał:  

Mówię żeby nie przesadzał :P

musisz wszędzie wrzucać te głupawe "języczki"? Wyglada jakbyś chciał zrobić komuś minetę..

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768775366 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005