Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 18/08/2007 22:19
ja troche dorzucę swoich pięciu groszy.powiem tak "narazie" źle to widzę.nic nie graja.nie ma tu ładu ani składu.a szczegolnie wkurza mnie trener Kaczmarek...co to jest?jakaś ciapka.szczegolnie zwracałem na niego uwage.prawie cały czas siedział na ławce wogole nie wstawał,nie pomagał drużynie nic.bardziej energiwszy był Mizak.tatus ma nazwisko to i synek jest trenerem.coś jak Engel jr. ja prędzej już bym brał Zbigniewa Kozłowskiego.Zna środowisko piłkarskie"ten rejon" ma doświadczenie troche klubów prowadził m.in wprowałdził Błękitnich od 4 do 2 ligi ale nie dali mu szans bo przyszedł synuś Engela.a teraz Kozioł prowadzi Iskierke Śmierdnice.Ale ten trener ma doświadczenie,zna ludzi ktorzy moga pomoc(piłkarzy) na te warunki 4,3 ligi.a moze i jest lepszy?trzeba takim ludziom dac szanse a nie Kaczmar ciepłe kluchy,bez doświaadczenie a on cche budowac Pogoń.niech najpier trnuje A klase a nie zabiera do roboty o czym nie wie.nie mowie o tym ze jeszce by było lepiej jak by przyszedł Baniak to by było coś.Musi być facet z charyzma,wizją i werwą.a propo gastonomików to coraz bardziej mi sie nie podobają.nie chce np.Julsiego bo za drogi,bilety drogie,zadnych wzmocnien.chca tylko zarabiac na nas i na Pogoni.starzy kretacze.no ale jak jest tak jest.ale zeby druzyna zaczeła grac trzeba zaczac zmieniac na górze,nowy trener bo daleko nie zajedziemy.a w szatni to pewnie motywuje zespol Matlak czy Biliński a Kaczar siedzi w kacie i pierdzi...
Oj uwierz byliśmy na tym samym meczu. Najbardziej w grze Walburga irytowały mnie jego wykopy, zawsze w górę na X metrów i zawsze niecelne, kiedy ktoś z Energetyka się do niego zbliżał miał (Walburg) nogi z waty. A co do Skórskiego to według mnie kompletne nieporozumienie, przewracał się o własne nogi, miał parę okazji żeby popisać się strzałem oczywiście ani razu nie trafił nawet czysto w piłkę, do tego bezmyślne rajdy i nieudane kiwki - wyróżniał się tym, że dużo piłek dostawał i był widoczny, ale co z tego skoro z jego akcji nie było prawie wcale zagrożenia (może 2 akcje w których poszedł skrzydłem i dośrodkował - niecelnie).
Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 02:52
Ja bym chciał zwrócić uwage na jeden fakt mianowicie taki,że czytam tu o konieczności wzmocnien.Zgadzam się!Nasi prezesi nie widzą takiej potrzeby a jak nie widzą to niech nam odpowiedzą kto ma strzelać bramki w przypadku kontuzji Kowala i Przewoźniaka?i tak coś czuje że jak nie wiadomo czemu....a co do frekwencji to gdyby wygrali wszystko od początku w chociaż dobrym stylu to dzis było by 8000 a nie 3000. PS.Kiedyś gdzieś przeczytałem wypowiedź Rafka że jest dogadany z Wisłą w sprawie wypozyczenia zawodnikow ich rezerw,jesli to prawda to moze warto by skorzystac?
Ja bym chciał zwrócić uwage na jeden fakt mianowicie taki,że czytam tu o konieczności wzmocnien.Zgadzam się!Nasi prezesi nie widzą takiej potrzeby a jak nie widzą to niech nam odpowiedzą kto ma strzelać bramki w przypadku kontuzji Kowala i Przewoźniaka?i tak coś czuje że jak nie wiadomo czemu....a co do frekwencji to gdyby wygrali wszystko od początku w chociaż dobrym stylu to dzis było by 8000 a nie 3000. PS.Kiedyś gdzieś przeczytałem wypowiedź Rafka że jest dogadany z Wisłą w sprawie wypozyczenia zawodnikow ich rezerw,jesli to prawda to moze warto by skorzystac?
Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 10:22
Ja powiem tak to nie stety nie była niespodzianka że mieliśmy remis z Pogonią Barlinek jeżeli oni po 4 meczach mają tylko jeden remis z nami to trochę źle wskazuje na Pogoń. I tak samo można porównać zespół z Victoria 95 Przecław jeżeli my na własnym stadionie remisujemy z nimi 1-1 a oni przegrywają zaraz z Astra Ustronie Morskie 4-0 no to źle wskazuje na Pogoń. Ale trzeba wierzyć że zaczniemy grać
Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Odp: Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino - 19/08/2007 10:55
no nie moge!!! co to za slogan ch..j z wynikami?? co za buc to wymyslił?? przeciez własnie wynik jest wykładnikiem i nadaje sens kibicowania!!! jak was wali wynik to przychodzcie w kazdy inny dzien tygodnia jak nie ma meczu
no nie moge!!! co to za slogan ch..j z wynikami?? co za buc to wymyslił?? przeciez własnie wynik jest wykładnikiem i nadaje sens kibicowania!!! jak was wali wynik to przychodzcie w kazdy inny dzien tygodnia jak nie ma meczu
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775366 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.