Mówisz o trzeciej bramce? Czy to przypadkiem nie Kowal był tym "bambusem"? Oglądałem to w TV z dość daleka i zdawało mi się, że był to nr 8 lub 9 (nr 9 nie było, nr 8 to właśnie Kowal)...
(edit: Obejrzałem na YouTube i jednak Otavio, a nie Kowal, który kręcił się w okolicy)
Gu, mimo tego że przy bramkach bez szans i obronił karnego, jest po prostu tragiczny - nie przypominam sobie bardziej niepewnego bramkarza w Pogoni (a pamiętam takich asów jak Norko czy późny Tomasiewicz).
Jakim cudem sędzia "nie zauważył" tego karnego na Eltonie, to nie mam pojęcia. To powinien być nie tylko karny, ale może i nawet czerwona kartka dla Bronowickiego (bądź co bądź faul taktyczny na napastniku będącym na czystej pozycji 11 metrów od bramki). Pewnie i tak prędzej czy później Legia strzeliłaby na 3:2, ale taki wynik chociaż wyglądałby lepiej.
Ostatnio edytowany przez: Szołn, 6 maja 2007, 23:21 [1 raz(y)]
To są takie kaleki, że nawet na paraolimpiadzie by baty zebrali Ciekawe, że najładniejsze bramki to strzelają do własnej bramki - ale to brazylijczycy - potrzeba strzelania bramek jest u nich tak silna, że strzelają do czego tylko się da. Widocznie w Brazylii nie robi nikomu różnicy, czy strzela się do własnej bramki, czy też nie.
Odp: Legia-Pogoń - 06/05/2007 23:46
A w temacie tego karnego dla Legii - w studiu TVN mówili że ich zdaniem nic nie było, w artykule z Wyborczej podobnie. Oglądam to setny raz i za każdym razem widzę ewidentny faul... Jeżeli tam faktycznie nie było kontaktu między zawodnikami, to Radović jest świetnym aktorem i ma niesamowite wyczucie - stopa "odgięła" mu się do tyłu dokładnie w tym samym momencie, w którym Thiago wystawił nogę.
Swoją drogą spadłem z krzesła, gdy zobaczyłem oceny zawodników na GW - Gu dostał 4 w skali 1-6, to jakiś żart? Miał jakieś superinterwencje w tym meczu (bo w tym skrócie, który pokazali na TVN24 takowych się nie dopatrzyłem)?
Odp: Legia-Pogoń - 07/05/2007 07:26
Oj właśnie wróciłem ze wyjazdu Za mocno.Szkoda że deszcz padał do tteraz ubrania mi się suszą.
Najlepsza nasiadówka oczywiście w Łazienkach.Co do meczu:Żal mi było że cała Polska na nas patrzy i się z nas śmieje.Co do dopingu i innych:Rykowisko myślałem że mi ciarki na plecach przejdą podczas śpiewania Snu o Warszawie :[.Nagłośnienie spikera tu my chociaż w czymś jesteśmy lepsi.Ogolnie to już mój 4 wyjazd na plus.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Niby kilka mu się udało... ale generalnie żenada. Najlepiej wygląda, jak wyskakuje do dośrodkowań : skacze i próbuje wybić piłkę, jakby był bardzo początkującym zawodnikiem w siatkę - po prostu macha obydwiema rękami i stara się trafić w piłkę
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Powtórka będzie na pewno, znajdz program tv C+ na necie i sprawdź. Co do meczu to niestety beznadzieja. Nie wiem skąd oni wytrzasneli tego Gu, ale powinni zaoszczędzić i jemu i nam takiej żenady. Już lepszy był ten pierwszy bambo sprzed roku (zaponiałem jak mu na imie) Co do karnego dla nas - był i to ewidentny, Bronowicki powinien do tego dostać czerwona i wylecieć z hukiem, no ale cóż. Dla Legii niestety też moim zdaniem karny był słusznie podyktowany, ogladałem kilka razy te powtórki i nie wiem jak wszyscy szanowni "eksperci" mogą twierdzić inaczej. Najlepszy na boisku z Pogoni jak zawsze Edi, Julcimar, reszta przecietnie lub nawet tragicznie.
Odp: Legia-Pogoń - 07/05/2007 14:27
wyjazd zajebisty,obfitujacy w wiele %-pozdrowienia dla calego " Zrodla" w szczegolnosci dla Kazika , wszystkich Legionistow i Pogoniarzy z ktorymi sie bawilem - do nastepnego...
Odp: Legia-Pogoń - 07/05/2007 14:47
Wyjazd jak najbardziej na + , odfitujący w sporą ilość procentów-Pozdrawiam Saibot Szkoda ulewnego deszczu , kolejnej przegranej , i tłumu innych pasarzerów w Teresolu. Pozdrawiam
Odp: Legia-Pogoń - 07/05/2007 14:49
Co do karnego dla Pogoni, to dla mnie go nie było, nie widziałem powtórek w C+, ale wyglądało to tak jakby Elton przerwrócił się w polu karnym... w sumie to nic dziwnego, można powiedzieć, że w jego stylu... tak samo z karnym dla Legii, lekko zaaktorzył Radovic, obił się od Thiago i karny...
Nie spodziewałem, że Gu obroni strzał Włodara, ale patrząc jak Włodar podchodzi tak coś czułem, że może być niespodzianka... no i później Martins... zachował się jak rasowy napastik i zdobył swoją bramkę w meczu z mistrzem Polski... kolegom z Brazylii nie powie, że to samobój... a tak n aserio to nie wiem co on chciał zrobić, bo na pewno nie wybić piłkę...
Co do meczu ta atmosfera taka sparingowa... 14.30 to nie jest dobra pora na mecz, ale jak zwykle na plus ;]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Legia-Pogoń - 07/05/2007 16:08
Obejrzyj jeszcze raz tę sytuację - faul na Eltonie ewidentny. Bronowicki trzymał go za rękę i zapaśniczym chwytem w końcu przewrócił.
Odp: Legia-Pogoń - 07/05/2007 16:12
Ja dziekiuje bracia z Ochoty za 48 godzinną gościne... Mecz bez histori doping słaby ale Melanż zajebisty... Pozdrawiam
Odp: Legia-Pogoń - 07/05/2007 16:41
Haha, w Kurierze Gu zaliczony został do zawodników, którym należą się "OKLASKI" . A w Wyboczej napisali, że Majdan "na własną prośbę nie zagrał w meczu"...
Odp: Legia-Pogoń - 07/05/2007 16:58
Zmokłem jak cholera. Jak to bywa na meczach przyjaźni - kibicowsko słabo, ale nie zgadzam się z opiniami, że mecz piłkarsko był tragicznie nudny.
Wręcz przeciwnie. A wszystko dzięki wspaniałej, pięknej, zajebistej, rewelacyjnej, nietuzinkowej - że aż mi słów brakuje - bramce naszych obrońców! Dzięki chłopaki, na Was można zawsze liczyć, ten gol przejdzie do annałów historii piłki nożnej!
Odp: Legia-Pogoń - 07/05/2007 23:07
Karny dla legii moim zdaniem był, w bestplayerze zmniejszyłem prędkość 9 razy i ewidentnie widać ze brazylijczyk kopnął go w noge. A i nie wiem czy zauważyliście ale ten samobój to jeszcze kanałkiem przeszedł między nogami Gu 1 klasa
Ty samolubie
Wyjazd na + jak kolega napisał
Szkoda tej strasznej gry "naszych" oraz deszczu.
Nie ma coś się sprzeczać czy karny powinien być czy nie , oni grają tak beznadziejnie ,że to jest nie do opisania po co maja sie dowartościowywać z powodu strzelonej bramki o ile taka brazylianos by strzelili chociaż z 11`tki...
Odp: Legia-Pogoń - 18/01/2008 13:23
Pogoń - Legia na jesieni
Bodziach, źródło: Pogoń.v.pl / własne
Niedawno informowaliśmy, że piłkarze Legii nie zagrają z Pogonią Szczecin z okazji 60-lecia istnienia MKS-u. Okazuje się, że obie strony doszły jednak do porozumienia i spotkanie Pogoń - Legia dojdzie do skutku! Początkowo planowano mecz na 25 maja, kiedy nasza drużyna przebywać będzie na urlopach. Ostatecznie szczecinianie przełożyli termin rozegrania meczu na przełom września i października i na to rozwiązanie przystali warszawscy działacze. Obie drużyny mają wystąpić w najsilniejszych składach.
Świętująca w tym roku 60-lecie istnienia Pogoń, jubileuszowe obchody rozpocznie już 21 marca, a zakończy w grudniu.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762139 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.