Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Stanisław Grzesiuk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 19:27
Z tego co tu czytam i co mówili ludzie wracający ze stadionu to przyczyną porażki jest zły i niedobry... sędzia Małek.
Otóż nie, cała ta brazyliana to jedno wielkie gówno nie potrafiące kopnąć piłki. I to im podziękujcie za kolejną tak was bolącą porażkę. A pozatym niech to się kończy jak najszybciej. Może spadek i rozwiązanie klubu oszczędzi nam wstydu i zakończy sie kompromitacja Pogoni.
Krok w tył by później zrobić dwa do przodu...

jns
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 19:40
Zgadzam się co do tego, że Małek ponownie gwizdał pod Wisłę, ale prawda jest taka, że gdybyśmy mieli prawdziwą, dobrą drużynę, normalnie prosperujący klub, na zdrowych zasadach to nawet i sędzia rywalom by nie pomógł - Wisła słabiutka lecz nie na tyle by z nami przegrać.

Poziomu meczu nie ma co komentować, bo wygląda to tak jak co tydzień - żałosny pokaz drewniactwa, kalectwa i piłkarskiego dna. Nawet moja babcia lepiej "sklejałaby" i panowała nad piłką niż te oszołomy z brazylijskiej plaży.

Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 7036 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 19:44

benny napisał:  
Baniak przed konferencja powiedzial ze polowa zawodnikow miala robione po jego przyjsciu badania wydolnosciowe a lekarz ktory je robil powiedzial ze wyglada na to ze prawie zaden z nich do tej pory nie uprawial sportu wyczynowego.

wkoncu czeska szkola, wiec nie ma sie co dziwic

HERRING POWER
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 19:47
Przecież pracował nad nimi spec od przygotowania fizycznego - Bohumil Panik ;)

Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 7036 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 20:00

Cytat:  
boczny stanął z chorągiewką wyciągniętą do przodu tzn pokazał aut bramkowy

to cytat z komentarzy z oficjalki... czy tak bylo naprawde?

o 22.30 jest liga+ na c+ postaram sie sciagnac skrot z mecuz Pogoni i tu umiescic

HERRING POWER
db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 20:13

Bzyku napisał:  
Normalnie to bym bluzgał jak szewc i wysyłał sędziów do wszystkich diabłów - ale teraz jest tak, że nawet takie wałkarskie bramki (o ile taka to była) mi zwisają i powiewają.

Dodałbym jeszcze, że dodatkowo mnie one cieszą...I nie muszą być wcale "wałkarskie"

LEOnek
Kibic
Na forum od 7287 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 20:13
Szczerze powiedziawszy to mi zwisa czy byla bramka czy nie a jakby nie bylo to co ???? 1:1 satysafcjonuje ??Załosny poziom obu drużyn i tyle - Baniak chyba im nie przetlumaczy bo co ma im tlumaczyc ja to cos czarnego sie w "glowe kopie" i nawet tu kupowanie nie pomoże .... brasilielos dobrze ze pilke widzieli bo o grze w piłke nie maja zielonego pojecia i tyle ....

Nie wiem czy dobrze czy zle ze nie oglada tego ś.p. Pan Florian - dziekujemy za wczesniejszą POGOŃ

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
no
Kibic
Na forum od 6940 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 20:26
tak odbiegając od tematu mam pytanie.. czy Tomek Wałdoch grał w Pogoni kiedyś?

goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 20:27
mecz to k.... jakas kpina .Totalny antyfutbol.Poziom 4- ligowy albo nizszy.Zawodowy pilkarz Tomasz Parzy w 64 minucie ma skurcz.W 85 znowu skurcze.Za taki pokaz pilki powinni ich natychmiast karnie zdehgradowac.
Sedzia malek?Bramka chyba nieslusznie uznana. Czerwona ewidentna.Typ ktory ja dostal to kpina.Caly czas mijany, osmieszany , ani razu nie potrafil kopnac pilki do partnera.Nie ma co zganiac porazki na sedziow.Oni sie tylko dostroili do widowiska.Glowna przyczyna sa umiejetnosci , a raczej ich brak

goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 20:29

MolestaEwenement napisał:  
tak odbiegając od tematu mam pytanie.. czy Tomek Wałdoch grał w Pogoni kiedyś?

Nie . W polsce gral tylko w Zabrzu i w Stoczniowcu Gdansk

michalpogon
Kibic
Na forum od 7786 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 21:09
ptak - masz na sumieniu kilkadziesiat osob ktore przez ciebie staly sie rasistami!!!!!!

Luk Luk
Kibic
Na forum od 8023 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 21:31

D.A.W napisał:  

Cytat:  
boczny stanął z chorągiewką wyciągniętą do przodu tzn pokazał aut bramkowy

to cytat z komentarzy z oficjalki... czy tak bylo naprawde?

o 22.30 jest liga+ na c+ postaram sie sciagnac skrot z mecuz Pogoni i tu umiescic

jesli on pokazal aut bramkowy to czemu dostal wpierdol zamaist glownego?

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 21:38
Żenada i mizeria w wykonaniu obu zespołów. Naprawdę aż dziw bierze, że tacy zawodnicy występują w ekstraklasie. Co do pracy sędziów, wydaje mi się że bramka nie powinna być uznana, a Pogoń jest już pewnym spadkowiczem.

A takie jeszcze spostrzerzenie. Chyba wzięto sobie do serca akcje z meczu z Górnikiem :), bo coś więcej ochrony było i niektórych nawet przy wejściu na sektory kontrolowano.

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8023 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 21:40
obejrze sobie powtorki bo za bardzo nie moge uwierzyc w to co tu czytam.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 21:58

Łukasz napisał:  
obejrze sobie powtorki bo za bardzo nie moge uwierzyc w to co tu czytam.

Jak masz zamiar ogladac to wez jakas lekture do reki , moze gazete , ewentualnie pograj na komputerze.Tego nie da sie ogladac.Bez innego zajecia zasniesz :)Takiego meczu jeszcze nie widzialem.Nawet za Gondora gra nie wygladala tak tragicznie

Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 22:01
Ochrona tak mi się wydaje się zmieniła... wyadaje mi się że jeszcze ostatnio był Fort a dziś już był Alkon i ochorniarzy znacznie mniej niż na meczu z Górnkiem...
W tym meczu nic się nie działo... dobre 5 minut gry Pogoni i tyle na co stać talenty Pali i Panika... później bramka na 2:1 zdobyta w skandalicznych okolicznościach gdzie potwórki pokazały, że piłka wyszła na aut... Majdan trochę zaszalał, ale chyba nie można mieć do niego o to pretensji...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
g
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 22:02
po prostu szkoda gadac ... na brazylijczykach co prawda sie nie zawiodlem, bo spodziewalem sie wiochy ( no moze poza edim), ale grosicki mnie po prostu rozjebal - co on robil na boisku 90 minut to ja nie wiem. zreszta co tu duzo jebac - zenada, niech spadna, bird niech wyp....la, niech sie to wszystko juz skonczy bo zal dupe sciska jak sie na to wszystko patrzy. Radek Majdan - brawo za akcje - chcialbym byc na twoim miejscu :D I juz tak nie placzcie ze malek sedziowal pod wisle - thiago czy jak mu tam - ewidentna czerwona, no i Majdan w koncu tez powinien czerwo zobaczyc ;)

- Tylko Pogoń -
BS
Kibic
Na forum od 7114 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 22:02
zazwyczaj trzymałem nerwy na wodzy ale tym razem mam jedną prośbe do Antoniego Ptaka i całego zarządu oraz piłkarzy..... WYPIERDALAC ZE SZCZECINA !!!!
Sędzia sędzią ale ta cała drużyna grała jak pizdy , brazylijczycy oraz polacy....
szkoda słów , kończ waść wstydu oszczędz....

Truszeg
Kibic
Na forum od 7115 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 31/03/2007 22:49

g napisał:  
Radek Majdan - brawo za akcje - chcialbym byc na twoim miejscu :D

Ja bym na jego miejscu jednemu z tych murzynów wyjebał...

"W życiu piękne są tylko chwile"
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 31/03/2007 22:52

WarzywO napisał:  

g napisał:  
Radek Majdan - brawo za akcje - chcialbym byc na twoim miejscu :D

Ja bym na jego miejscu jednemu z tych murzynów wyjebał...

Radzia Rabczewska sie zdenerwowala heheh

Sami przeciw wszystkim!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768775339 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005