Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 19:27
Z tego co tu czytam i co mówili ludzie wracający ze stadionu to przyczyną porażki jest zły i niedobry... sędzia Małek.
Otóż nie, cała ta brazyliana to jedno wielkie gówno nie potrafiące kopnąć piłki. I to im podziękujcie za kolejną tak was bolącą porażkę. A pozatym niech to się kończy jak najszybciej. Może spadek i rozwiązanie klubu oszczędzi nam wstydu i zakończy sie kompromitacja Pogoni.
Krok w tył by później zrobić dwa do przodu...
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 19:40
Zgadzam się co do tego, że Małek ponownie gwizdał pod Wisłę, ale prawda jest taka, że gdybyśmy mieli prawdziwą, dobrą drużynę, normalnie prosperujący klub, na zdrowych zasadach to nawet i sędzia rywalom by nie pomógł - Wisła słabiutka lecz nie na tyle by z nami przegrać.
Poziomu meczu nie ma co komentować, bo wygląda to tak jak co tydzień - żałosny pokaz drewniactwa, kalectwa i piłkarskiego dna. Nawet moja babcia lepiej "sklejałaby" i panowała nad piłką niż te oszołomy z brazylijskiej plaży.
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 20:13
Szczerze powiedziawszy to mi zwisa czy byla bramka czy nie a jakby nie bylo to co ? 1:1 satysafcjonuje ??Załosny poziom obu drużyn i tyle - Baniak chyba im nie przetlumaczy bo co ma im tlumaczyc ja to cos czarnego sie w "glowe kopie" i nawet tu kupowanie nie pomoże .... brasilielos dobrze ze pilke widzieli bo o grze w piłke nie maja zielonego pojecia i tyle ....
Nie wiem czy dobrze czy zle ze nie oglada tego ś.p. Pan Florian - dziekujemy za wczesniejszą POGOŃ
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 20:27
mecz to k.... jakas kpina .Totalny antyfutbol.Poziom 4- ligowy albo nizszy.Zawodowy pilkarz Tomasz Parzy w 64 minucie ma skurcz.W 85 znowu skurcze.Za taki pokaz pilki powinni ich natychmiast karnie zdehgradowac.
Sedzia malek?Bramka chyba nieslusznie uznana. Czerwona ewidentna.Typ ktory ja dostal to kpina.Caly czas mijany, osmieszany , ani razu nie potrafil kopnac pilki do partnera.Nie ma co zganiac porazki na sedziow.Oni sie tylko dostroili do widowiska.Glowna przyczyna sa umiejetnosci , a raczej ich brak
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 21:38
Żenada i mizeria w wykonaniu obu zespołów. Naprawdę aż dziw bierze, że tacy zawodnicy występują w ekstraklasie. Co do pracy sędziów, wydaje mi się że bramka nie powinna być uznana, a Pogoń jest już pewnym spadkowiczem.
A takie jeszcze spostrzerzenie. Chyba wzięto sobie do serca akcje z meczu z Górnikiem , bo coś więcej ochrony było i niektórych nawet przy wejściu na sektory kontrolowano.
obejrze sobie powtorki bo za bardzo nie moge uwierzyc w to co tu czytam.
Jak masz zamiar ogladac to wez jakas lekture do reki , moze gazete , ewentualnie pograj na komputerze.Tego nie da sie ogladac.Bez innego zajecia zasniesz Takiego meczu jeszcze nie widzialem.Nawet za Gondora gra nie wygladala tak tragicznie
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 22:01
Ochrona tak mi się wydaje się zmieniła... wyadaje mi się że jeszcze ostatnio był Fort a dziś już był Alkon i ochorniarzy znacznie mniej niż na meczu z Górnkiem...
W tym meczu nic się nie działo... dobre 5 minut gry Pogoni i tyle na co stać talenty Pali i Panika... później bramka na 2:1 zdobyta w skandalicznych okolicznościach gdzie potwórki pokazały, że piłka wyszła na aut... Majdan trochę zaszalał, ale chyba nie można mieć do niego o to pretensji...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 22:02
po prostu szkoda gadac ... na brazylijczykach co prawda sie nie zawiodlem, bo spodziewalem sie wiochy ( no moze poza edim), ale grosicki mnie po prostu rozjebal - co on robil na boisku 90 minut to ja nie wiem. zreszta co tu duzo jebac - zenada, niech spadna, bird niech wyp....la, niech sie to wszystko juz skonczy bo zal dupe sciska jak sie na to wszystko patrzy. Radek Majdan - brawo za akcje - chcialbym byc na twoim miejscu I juz tak nie placzcie ze malek sedziowal pod wisle - thiago czy jak mu tam - ewidentna czerwona, no i Majdan w koncu tez powinien czerwo zobaczyc
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock - 31/03/2007 22:02
zazwyczaj trzymałem nerwy na wodzy ale tym razem mam jedną prośbe do Antoniego Ptaka i całego zarządu oraz piłkarzy..... WYPIERDALAC ZE SZCZECINA !!!!
Sędzia sędzią ale ta cała drużyna grała jak pizdy , brazylijczycy oraz polacy....
szkoda słów , kończ waść wstydu oszczędz....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775339 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.