Odp: Ultra Protest - 26/10/2006 22:25
hehe brechtam i co to da..?? i tak w następnym meczu będa race i to nawet wiecej bo musza być małą recydywą mi tu zajeżdza biedny prezes nerwy bedzie miał przez nas "pseudokibiców" zszargane wiec bedzie dobrze dla nas wszystkich jak niedługo go stamtąd wykopią
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!!
"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
Odp: Ultra Protest - 27/10/2006 16:30
No tylko że chciałem dziś kupić i wziąść na jutrzejszy meczyk. A myślałem że jakiś sklep jest w Szczecinie co to można je kupić Ale dzięki.
Odp: Ultra Protest - 27/10/2006 16:43
hmm..a wiesz co..możesz poszukac w jednym ze sklepów z militariami czy czyms takim..tam może być..Military Shop na Tkackiej lub podobny sklepik na Wyszka chyba..sam co prawda tam nie zaglądałem ale może swego czasu szukałem w sklepach z kibicowskimi bajerami i jedna typiara to nawet nie wiedziała co to raca
Tylko, że z tego co widze masz 15 lat - sry ale wolałbym żeby nie było u nas na stadionie takiej sytuacji jak na Wiśle, że coś płonie bo ktoś nie potrafił racy odpalić. Jak już bardzo chcesz to kup te race i oddaj komuś z MW, oni na pewno będą wiedzieli co z nią zrobić... Tak na marginesie to nie wiem też czy w ogóle Ci race sprzedadzą - niepełnoletni oficjalnie petard nawet kupić nie może
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Ty już o to się nie martw nie raz już miałem race w ręku i je odpalałem i także wiem co to jest poparzenie od racy Więc o mnie się martwić nie musisz.
PS. wiek 15 lat nie zawsze oznacza że to jakiś bachor czy coś w tym stylu jeżeli uważasz mnie za dziecko to się mylisz.
No tylko że chciałem dziś kupić i wziąść na jutrzejszy meczyk. A myślałem że jakiś sklep jest w Szczecinie co to można je kupić Ale dzięki.
Tylko, że z tego co widze masz 15 lat - sry ale wolałbym żeby nie było u nas na stadionie takiej sytuacji jak na Wiśle, że coś płonie bo ktoś nie potrafił racy odpalić. Jak już bardzo chcesz to kup te race i oddaj komuś z MW, oni na pewno będą wiedzieli co z nią zrobić... Tak na marginesie to nie wiem też czy w ogóle Ci race sprzedadzą - niepełnoletni oficjalnie petard nawet kupić nie może
Ty już o to się nie martw nie raz już miałem race w ręku i je odpalałem i także wiem co to jest poparzenie od racy Więc o mnie się martwić nie musisz.
PS. wiek 15 lat nie zawsze oznacza że to jakiś bachor czy coś w tym stylu jeżeli uważasz mnie za dziecko to się mylisz.
Nie no spoko i tak zrobisz jak uważasz hehe... Dodam jeszcze, że fajnie masz jeżeli mając 15 lat nie jesteś/nie uważasz się za dziecko - bez żadnej złośliwości
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Nie no spoko i tak zrobisz jak uważasz hehe... Dodam jeszcze, że fajnie masz jeżeli mając 15 lat nie jesteś/nie uważasz się za dziecko - bez żadnej złośliwości
hehe POGOŃ robi z ludzi prawdziwych facetów.. ale dobra bo rozmywamy temat
A nie ma przypału z tymi racami z wejsciem na stadion...? Znaczy czy ochrona się nie bedzie pruć o taką racę?
oczywiście że z nią nie wejdziesz.. w regulaminie stadionu wyraźnie jest napisane iż nie wolno wnosić ani używać środków pirotechnicznych.. ale nasza ochrona jej nie zauważy jak ją dobrze schowasz
A nie ma przypału z tymi racami z wejsciem na stadion...? Znaczy czy ochrona się nie bedzie pruć o taką racę?
oczywiście że z nią nie wejdziesz.. w regulaminie stadionu wyraźnie jest napisane iż nie wolno wnosić ani używać środków pirotechnicznych.. ale nasza ochrona jej nie zauważy jak ją dobrze schowasz
np wsadzając ************** (nie nie do dupy..) (żeby nie bylo ze ochrona czyta to usunąłem) .. troche sie z tym trzeba namęczyć ale idze wcisnąć LOL mam nadzieje że żaden ochroniarz tego nie czyta..
Ostatnio edytowany przez: Fidel, 29 października 2006, 21:13 [2 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768784110 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.