Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ultra Protest << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BNY
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7819 dni

Odp: Ultra Protest - 26/10/2006 19:34

Pionas napisał:  
http://www.youtube.com/watch?v=1b8LdsDyDK0

Coś na temat rac.

Kibice z Dresna pokazuja jak mozna bawic sie racami

kolejny pokaz

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Ultra Protest - 26/10/2006 19:48
Ekstra to wygląda

Stachura
Kibic
Na forum od 7191 dni

Odp: Ultra Protest - 26/10/2006 19:57
Po pierwsze jest to zajebiste ale raczej u nas niemożliwe.

bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7811 dni

Odp: Ultra Protest - 26/10/2006 21:25
http://www.legialive.pl/news.php?id=20076

...

Ko nie pije,ten kapuje
Fidel
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Ultra Protest - 26/10/2006 22:25
hehe :D:D brechtam :D i co to da..?? i tak w następnym meczu będa race i to nawet wiecej bo musza być :D małą recydywą mi tu zajeżdza :D:D biedny prezes nerwy bedzie miał przez nas "pseudokibiców" zszargane :( wiec bedzie dobrze dla nas wszystkich jak niedługo go stamtąd wykopią :D

PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!!

"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
Stachura
Kibic
Na forum od 7191 dni

Odp: Ultra Protest - 27/10/2006 14:02
A nie orientuje się ktoś gdzie w miare tanio można kupić RACE ??

Fidel
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Ultra Protest - 27/10/2006 15:08

Kali napisał:  
A nie orientuje się ktoś gdzie w miare tanio można kupić RACE ??

http://oprawa.prv.pl/ może tu..:P

jest jeszcze allegro i tam spory wybór :D sam stamtąd mam :)

Stachura
Kibic
Na forum od 7191 dni

Odp: Ultra Protest - 27/10/2006 16:30
No tylko że chciałem dziś kupić i wziąść na jutrzejszy meczyk. A myślałem że jakiś sklep jest w Szczecinie co to można je kupić:D:D Ale dzięki.

Fidel
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Ultra Protest - 27/10/2006 16:43
hmm..a wiesz co..możesz poszukac w jednym ze sklepów z militariami czy czyms takim..tam może być..Military Shop na Tkackiej lub podobny sklepik na Wyszka chyba..sam co prawda tam nie zaglądałem ale może :P swego czasu szukałem w sklepach z kibicowskimi bajerami i jedna typiara to nawet nie wiedziała co to raca :D:D

Stachura
Kibic
Na forum od 7191 dni

Odp: Ultra Protest - 27/10/2006 16:50
Aha dzięki jeszcze dzisiaj przejde się zobaczyć za tymi racami :D:D

mem
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Ultra Protest - 27/10/2006 17:03

Kali napisał:  
No tylko że chciałem dziś kupić i wziąść na jutrzejszy meczyk. A myślałem że jakiś sklep jest w Szczecinie co to można je kupić:D:D Ale dzięki.

Tylko, że z tego co widze masz 15 lat - sry ale wolałbym żeby nie było u nas na stadionie takiej sytuacji jak na Wiśle, że coś płonie bo ktoś nie potrafił racy odpalić. Jak już bardzo chcesz to kup te race i oddaj komuś z MW, oni na pewno będą wiedzieli co z nią zrobić... Tak na marginesie to nie wiem też czy w ogóle Ci race sprzedadzą - niepełnoletni oficjalnie petard nawet kupić nie może ;)

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Stachura
Kibic
Na forum od 7191 dni

Odp: Ultra Protest - 27/10/2006 17:17

mem napisał:  

Kali napisał:  

Tylko, że z tego co widze masz 15 lat - sry ale wolałbym żeby nie było u nas na stadionie takiej sytuacji jak na Wiśle, że coś płonie bo ktoś nie potrafił racy odpalić. Jak już bardzo chcesz to kup te race i oddaj komuś z MW, oni na pewno będą wiedzieli co z nią zrobić... Tak na marginesie to nie wiem też czy w ogóle Ci race sprzedadzą - niepełnoletni oficjalnie petard nawet kupić nie może ;)

Ty już o to się nie martw :D nie raz już miałem race w ręku i je odpalałem i także wiem co to jest poparzenie od racy :D Więc o mnie się martwić nie musisz.
PS. wiek 15 lat nie zawsze oznacza że to jakiś bachor czy coś w tym stylu :D jeżeli uważasz mnie za dziecko to się mylisz.

mem
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Ultra Protest - 27/10/2006 17:25

Kali napisał:  

mem napisał:  

Kali napisał:  

Ty już o to się nie martw :D nie raz już miałem race w ręku i je odpalałem i także wiem co to jest poparzenie od racy :D Więc o mnie się martwić nie musisz.
PS. wiek 15 lat nie zawsze oznacza że to jakiś bachor czy coś w tym stylu :D jeżeli uważasz mnie za dziecko to się mylisz.

Nie no spoko i tak zrobisz jak uważasz hehe... Dodam jeszcze, że fajnie masz jeżeli mając 15 lat nie jesteś/nie uważasz się za dziecko - bez żadnej złośliwości ;)

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Fidel
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Ultra Protest - 27/10/2006 18:03

mem napisał:  

Kali napisał:  

mem napisał:  

Kali napisał:  

Nie no spoko i tak zrobisz jak uważasz hehe... Dodam jeszcze, że fajnie masz jeżeli mając 15 lat nie jesteś/nie uważasz się za dziecko - bez żadnej złośliwości ;)

hehe :D POGOŃ robi z ludzi prawdziwych facetów..;) ale dobra bo rozmywamy temat :P

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: Ultra Protest - 29/10/2006 12:56
A nie ma przypału z tymi racami z wejsciem na stadion...? Znaczy czy ochrona się nie bedzie pruć o taką racę?

Mick
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Ultra Protest - 29/10/2006 18:51

..::Krzysiek::.. napisał:  
A nie ma przypału z tymi racami z wejsciem na stadion...? Znaczy czy ochrona się nie bedzie pruć o taką racę?

oczywiście że z nią nie wejdziesz.. w regulaminie stadionu wyraźnie jest napisane iż nie wolno wnosić ani używać środków pirotechnicznych.. ale nasza ochrona jej nie zauważy jak ją dobrze schowasz :P

Obrazek jpg wstawiony na forum
Fidel
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Ultra Protest - 29/10/2006 19:33

Mick napisał:  

..::Krzysiek::.. napisał:  

oczywiście że z nią nie wejdziesz.. w regulaminie stadionu wyraźnie jest napisane iż nie wolno wnosić ani używać środków pirotechnicznych.. ale nasza ochrona jej nie zauważy jak ją dobrze schowasz :P

np wsadzając ************** (nie nie do dupy..:P) (żeby nie bylo ze ochrona czyta to usunąłem;)) ..:P troche sie z tym trzeba namęczyć ale idze wcisnąć LOL :D:D:D mam nadzieje że żaden ochroniarz tego nie czyta..:P

Ostatnio edytowany przez: Fidel, 29 października 2006, 21:13 [2 raz(y)]

msc.
Kibic
Na forum od 7289 dni

Odp: Ultra Protest - 29/10/2006 21:29
Wporządku ochroniarz to i z racą Cie wpuści niby nie mogą ale ...
Tymbardziej jak zna się kogoś na bramce :)

MKS 78
Kibic
Na forum od 7685 dni

Odp: Ultra Protest - 29/10/2006 21:40

odezwij sie na GG.swoje namaiary wyslalem Tobie.bedziesz weidzial.

Fanatycy ze stolicy
Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Ultra Protest - 30/10/2006 00:25

mks78 napisał:  

odezwij sie na GG.swoje namaiary wyslalem Tobie.bedziesz weidzial.

na gg nie bywam, mam Twoj numer telefonu, odezwe sie jutro.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784110 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005