Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na Pogoni ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eF^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:19
To że ma karnet nie znaczy że zna wszystkie przyśpiewki, umie wszystko ładnie śpiewać etc.

Na krytej też mają karnety

kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:20

Cytat:  
Hmyy okej argument świetny tylko jest jeszcze jeden problem,jak sprawdzić to czy to właśnie ta osoba lub czy ona naprawdę tak świetnie dopinguje.Przecież bramkarze nie są jasnowidzami

czlowieku, to nie chodzi, ze ja Ci sie pochwale jakie mam bilety, czy jakie zdjecia...

pozwoliłam sobie zeskanowac 2 fotki, czuje ze wiekszosc z BANDY ROGALA nie byla wtedy na piekielku.

P.S. - nie szukajcie tych fotek na necie, bo ich nie znajdziecie, są z mojej prywatnej kolekcji :)

FOTKA 1 - z daleka
FOTKA 2 - z piekiełka

Wtedy nie bylo selekcji, i byli mali i duzi, i bylo fajnie! Zreszta powyzsze zdjecie to prezentują...

Do eF - moze wprowadzimy casting? KTO LADNIEJ SPIEWA, kto ma poczucie rytmu... i kto ladnie wyglada :) o ludzieeeeeeeee

Fidel
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:20

eF^ napisał:  

Na krytej też mają karnety

jednak na krytej za bardzo nie ma jak sie osłuchać z tym dopingiem bo tam wszyscy siedzą na dupskach i wpierdzielają słonecznik..a wczoraj znalazło sie kilku co nie ogarniało dopingu a jednak znaleźli sie na 12..tylko dlatego że byli facetami..nie chce sie tu pucowac poprostu znam przykład osoby dla której Pogoń to całe życie żyje od meczu do meczu i dlatego mi jej szkoda..

"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
Gaca
Kibic
Na forum od 8622 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:21
Selekcja została wprowadzona i zadne lamenty na necie tego nie zmienia. Skonczcie wiec ta dyskusje gdyz jest zbedna.

Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:23

PSG. napisał:  
Katarzyno! Cool
Czyzby Kazia Szczuka cie tu naslala aby walczyc o równouprawnienie kobiet na sektorze 12? eek?

1 miejsce

kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:24

Gaca napisał:  
Selekcja została wprowadzona i zadne lamenty na necie tego nie zmienia. Skonczcie wiec ta dyskusje gdyz jest zbedna.

Dyskusja jest jak najbardziej potrzebna, gdyz jest problem, jest grupa ludzie (kobiet), ktora zostala w pewien sposób oszukana i okradziona ze swojej godnosci... a , nieptorzebne są natomiast Twoje posty...

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:24
hahaha jak ta pierwsza fotka jest z Twojej prywatnej kolekcji to wielki lool dla Ciebie :)
nie było żadnej selekcji kiedyś ?
następny lool dla Ciebie :)
piszcie piszcie niedługo koniec ;)

Better dead than red!
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:26

Cytat:  
jest grupa ludzie (kobiet), ktora zostala w pewien sposób oszukana i okradziona ze swojej godnosci

Ahahaha 1 miejsce

kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:27

Rafał napisał:  
hahaha jak ta pierwsza fotka jest z Twojej prywatnej kolekcji to wielki loo dla Ciebie :)
nie było żadnek selekcji kiedyś ?

Sluchaj dzieciaku, jak ja chodzilam na mecze, to pewnie srales jeszcze majty, selekcji nie bylo, a jak byla, to moze akurat nie wpuszczali takich zarozumialych SUPERMENÓW jak Ty? Nie przypominam sobie, w tamtych czasach, wszyscy mogli wejsc na 12 i kazdy spiewał RÓWNO, dajmy przykad po meczu z CHEMIKIEM, stalam na dole i widzialam kto wchodzi na murawe, kto sie przewija...

ODnosnie zdjec, zal Ci dupke sciska, ze ktos mi zrobil fotki na meczu ze slaskiem z murawy, a nie z trybun?

eF^ - czy aby napewno jestes kibiciem POGONI LOLU?

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:29

Cytat:  

1. Nie pisz do mnie LOLU
2. Nie - tak naprawde jestem kibicem Lecha Poznań i Lechii Gdańsk a czemu pytasz ?

koniec dyskusji ja juz w tym temacie nie napisze ani jednego posta

SELEKCJA = jak najbardziej TAK

kaska26 a swoimi wypowiedziami w pewien sposob pokazujesz ze ta selekcja jednak jest sluszna

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:30

kaska26 napisał:  

Rafał napisał:  
hahaha jak ta pierwsza fotka jest z Twojej prywatnej kolekcji to wielki loo dla Ciebie :)
nie było żadnek selekcji kiedyś ?

Sluchaj dzieciaku, jak ja chodzilam na mecze, to pewnie srales jeszcze majty, selekcji nie bylo, a jak byla, to moze akurat nie wpuszczali takich zarozumialych SUPERMENÓW jak Ty? Nie przypominam sobie, w tamtych czasach, wszyscy mogli wejsc na 12 i kazdy spiewał RÓWNO, dajmy przykad po meczu z CHEMIKIEM, stalam na dole i widzialam kto wchodzi na murawe, kto sie przewija...

ODnosnie zdjec, zal Ci dupke sciska, ze ktos mi zrobil fotki na meczu ze slaskiem z murawy, a nie z trybun?

dobra jak już mi od dzieciaków ubliżają czas najwyższy chyba
temat do zamknięcia :)

Better dead than red!
kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:35
Dobra, musze konczyc, dziekuje niektórym za konstruktywne wypowiedzi, dziekuje adminowi, ze zachowal temat, wspólczuje tez paru osobom. Tak czy siak, problem jest, nie wiem jak jest na innych stadionach, ale jesli ktos wie, prosze o jakies zrodla do tematów z innych forów, czy stron.

Szczerze, to skrzywdziliscie prawdziwych kibiców, dla których POGON to coś więcej niz klub. Szkoda, ze tak wyszlo, ale kazdy sobie w zyciu da sobei jakos rade, ja sie np. przesiądne na sektor przyjezdnych itp. :)

POGOŃ POWINNA ŁĄCZYĆ, a nie DZIELIĆ, ze względu na płeć, czy kolor skóry.

POGON PONAD WSZYSTKO!

eF - w Twoim wypadku selekcja by sie przydala.
PSG. - milo ze wpadlam, szkoda, ze tak naprawde nic z tego dobrego nie wynioslam, ze jako stary kibol, bo takim sie moge mienic, nie mam prawa wstepu tam, gdzie chodzilam od dziecka... szkoda, szkoda, boli......

eM
Kibic
Na forum od 7361 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:36
To na razie Kacha.
Miło ze wpadłaś.

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:38
żegnaj nasza gwiazdeczko
do zobaczenia na ...sektorze gości 1 miejsce
było miło ale się skończyło :)

Better dead than red!
WM
Kibic
Na forum od 7179 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:38

Oktxx napisał:  

pinki15 napisał:  
Hmyy okej argument świetny tylko jest jeszcze jeden problem,jak sprawdzić to czy to właśnie ta osoba lub czy ona naprawdę tak świetnie dopinguje.Przecież bramkarze nie są jasnowidzami :]

hmm..skoro ma karnet, poświęciła kase dla Pogoni to chyba wiadomo że potrafi domingować porzadnie..Myśle że lanserką szkoda by było tyle kasy..wolały by kupic sobie nową bluzke czy lakier do paznokci..:D a ktoś z karnetem przestał kilka ładnych godzin na 12 i mysle że potrafi ogarnąć doping

Skarbie... Stać możesz na przystanku autobusowym ty masz śpiewac... Ba jak widzialem na Lechu osoby ktore mowily ze nie chce mi sie śpiewać bo źle graja i ze woli sobie postać to mnie strzela... Mogl tam przebywac na piekielku dlugo ale to nie znaczy że ogarnia w jakims stopniu doping rownie dobrze mogl gówno robic bo mu sie nie chcialo...
Jezeli dziewczyny mają problem to KTO im broni stanac na sektorze nr 10 przy samej kracie kolo 11/12? Przecież to jest 10 cm do piekielka... Tak chca te 10 cm przejsc? Ten schodek na piekielku rozni sie od tego na 10 lub 13? NIE Czy to wazne czy jest ze 11/12 czy 10 cm obok? Idz na inny sektor i tam dawaj z siebie wszystko w czym problem? Podjeta decyzja i tyle. Ludzie cieszcie ze nareszcie nadeszla selekcja bo to co bylo na Lechu to szok... Gratulacje za podjeta decyzje.

Ja nie wiem ale jakoś faceci ktorzy nie weszli na piekielko nie marudza tak jak dziewczyny. Teeż nie weszli a napinaja sie na necie? Moze tak ale nie w takim stopniu jak dziewczyny. Odrazu leci ze chlopaki dyskryminuja... Ludzie to jest życie jak macie zamiar plakac ze nie mozecie wejscc na piekielko to idzcie lepiej do domu... Trudno śpiewać na innym sektorze?

Amat victoria curam
kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:41

kaska26 napisał:  
Dobra, musze konczyc, dziekuje niektórym za konstruktywne wypowiedzi, dziekuje adminowi, ze zachowal temat, wspólczuje tez paru osobom. Tak czy siak, problem jest, nie wiem jak jest na innych stadionach, ale jesli ktos wie, prosze o jakies zrodla do tematów z innych forów, czy stron.

Szczerze, to skrzywdziliscie prawdziwych kibiców, dla których POGON to coś więcej niz klub. Szkoda, ze tak wyszlo, ale kazdy sobie w zyciu da sobei jakos rade, ja sie np. przesiądne na sektor przyjezdnych itp. :)

POGOŃ POWINNA ŁĄCZYĆ, a nie DZIELIĆ, ze względu na płeć, czy kolor skóry.

POGON PONAD WSZYSTKO!

eF - w Twoim wypadku selekcja by sie przydala.
PSG. - milo ze wpadlam, szkoda, ze tak naprawde nic z tego dobrego nie wynioslam, ze jako stary kibol, bo takim sie moge mienic, nie mam prawa wstepu tam, gdzie chodzilam od dziecka... szkoda, szkoda, boli......

Rafał - gwiazdki mozna bylo zobaczyc na 12-stce na meczuz ŁĘCZNĄ

eM
Kibic
Na forum od 7361 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:42
Kacha tylko uwazaj bo w sektorze dla gosci podobno tez jest selekcja.
Musisz napisac petycje do Mariana zeby na Twardowskiego wybudowali 4 trybune.Może tam znajdziesz dla siebie jakiś ciepły kącik , z ktorego będziesz mogla wspierac gorącym dopingiem piłkarzy Pogonii.

kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:44

PSG. napisał:  
Musisz napisac petycje do Mariana zeby na Twardowskiego wybudowali 4 trybune.Może tam znajdziesz dla siebie jakiś ciepły kącik , z ktorego będziesz mogla wspierac gorącym dopingiem piłkarzy Pogonii.

Ja slyszalam o dobudowania 5 trybuny dla takich jak Ty, zastanawia mnie tylko fakt, czemu w planach, jej lokalizacja jest pod ziemią...? :P

Fidel
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:45

kaska26 napisał:  

PSG. napisał:  

Ja slyszalam o dobudowania 5 trybuny dla takich jak Ty, zastanawia mnie tylko fakt, czemu w planach, jej lokalizacja jest pod ziemią...? :P

Skończ.....

"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:45
Zeby tam zasiadajacy nie musieli sie meczyc czytaniem takich bzdur

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768793844 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005