Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Protest kibiców << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eF^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 16:17

Cytat:  
I nie pisz mi ze obcokrajowcy sa w kazdych klubach, zgadzam sie sa, przewaznie jest ich mniej (...)

Legia - 10
Wisla Krakow - 11
Wisla Plock - 10
Zaglebie - 11
Pogoń - 18

Wiec tak duzo nie odbiegaja, oczywiscie z drugiej strony jest GKS Belchatow lider OE ktory ma 0 obcokrajowcow w kadrze, na drugim koncu tabeli Arka - 1 obcokrajowiec
Dane z najnowszej "Pilki Nożnej"

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8154 dni

**

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 16:26

cEzY napisał:  

że kibiców przychodzi 1.000 albo 2.000

hihihih :)

eF^ napisał:  

Legia - 10
Wisla Krakow - 11
Wisla Plock - 10
Zaglebie - 11
Pogoń - 18

No tak gdyby nie to, że uderzyliśmy na alarm byś miał cały skład z brazyliczyków i wymagane kilku wychowanków.Jeśli już mówimy o sprawach perslonalnych, bo nie tylko tutaj jest źle, to problem nie jest tylko w tym, że Antek jest tak zakochany w brazyli ale i głupim przepisie który nienakłada na kluby żadnych ograniczeń. Gdzie jeszcze na świecie tak jest ? Że możesz sobie tęcze na boisku urządzić ? Naprawde póki PZPN się nie opamieta, możemy stać krucho z wychowaniem młodzieży... :)

Ostatnio edytowany przez: Z daleka nie będzie widać, 25 sierpnia 2006, 16:39 [2 raz(y)]

Z daleka nie będzie widać.
Ibdzia15
Kibic
Na forum od 7233 dni

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 16:33

Paulinus napisał:  

Idbdzia a czy jedyne miejsce do dopingowania na stadionie to 12??? masz do dyspozycji jeszcze około 20 sektorów - tam też mozna dopingować. To nie tylko przywilej 12 . Nie rozumiem więc dlaczego się skarżysz??

pozdrawiam:)

tak to spróbuj coś krzyknąć i jak usłyszy to koleś w białek koszulce to zaraz podejdzie do ciebie i zacznie cie wyzywac i starszyć.. Na Meczy z Arka byłam tego świadkiem..więc nie mów takich rzeczy bo wiem co widziałam i słyszałam...

Pozdro!

flaga1 Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...!flaga1 spiew "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"spiew
tarpan
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 16:47

Ibdzia15 napisał:  

Paulinus napisał:  

Idbdzia a czy jedyne miejsce do dopingowania na stadionie to 12??? masz do dyspozycji jeszcze około 20 sektorów - tam też mozna dopingować. To nie tylko przywilej 12 . Nie rozumiem więc dlaczego się skarżysz??

tak to spróbuj coś krzyknąć i jak usłyszy to koleś w białek koszulce to zaraz podejdzie do ciebie i zacznie cie wyzywac i starszyć.. Na Meczy z Arka byłam tego świadkiem..więc nie mów takich rzeczy bo wiem co widziałam i słyszałam...

Pozdro!

No widzisz teraz już narescie wiesz ile masz do gadania :D bo to nie demokracja że wszyscy robią co chcą a jak komuś się coś nie podoba to niech wypierd....

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7818 dni

*

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 18:09

Ziemiak napisał:  

... problem nie jest tylko w tym, że Antek jest tak zakochany w brazyli ale i głupim przepisie który nienakłada na kluby żadnych ograniczeń. Gdzie jeszcze na świecie tak jest ? Że możesz sobie tęcze na boisku urządzić ? . :)

Trochę się chyba zagalopowałeś. Tak jest niestety prawie wszędzie. Przykłady? Arsenal, Chelsea ....itd

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
P.
Do końca!
Na forum od 8127 dni

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 18:12

s_portowiec napisał:  

Ziemiak napisał:  

... problem nie jest tylko w tym, że Antek jest tak zakochany w brazyli ale i głupim przepisie który nienakłada na kluby żadnych ograniczeń. Gdzie jeszcze na świecie tak jest ? Że możesz sobie tęcze na boisku urządzić ? . :)

Trochę się chyba zagalopowałeś. Tak jest niestety prawie wszędzie. Przykłady? Arsenal, Chelsea ....itd

Unia europejska, prawo bosmana.....co do brazylii to "work permit" ;)

Sami przeciw wszystkim!!!
Kibic
Na forum od 8154 dni

**

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 18:16
Dokładnie gdyby unas były takie zasady jak w angli, żaden brazyliczyk by nie dostał pozwolenia :) Tam grają najlepsi, a na piłkarzy z Uni i tak nie było by nas stać chyba ze naszych sasiadów. :)

Stary
Kibic
Na forum od 8866 dni

**

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 18:51
Prawda jest taka, ze w okresie przemian ustrojowych znaczaca wiekszosc klubow ze wzgledu na klopoty finansowe i organizacyjne zarzucila powazne szkolenie mlodziezy. Teraz widac tego efekty. W kraju brakuje utalentowany grajkow (starcza na 3-4 kluby) i bossi chcac funkcjonowac na jako takim poziomie sa skazani na sprowadzanie pilkarzy z zagranicy. Niech mi nikt nie probuje wciskac kitow, ze w oparciu o szczecinska mlodziez da sie zbudowac w tym momencie silna druzyne. Trzecia liga to max. Trzeba spojrzec prawdzie w oczy - ostatnia fala w miare utalentowanych pilkarzy tu wychowanych badz uksztaltowanych wlasnie sie konczy (Majdan, Moskalewicz, Matlak, Szubert sa juz grubo po trzydzistce, Dymkowski i Adamczuk zakonczyli kariery a z postaci obracajacych sie w pierwszoligowym towarzystwie zostal tylko Lawa). Kontynuacji brak.

Trzeba postawic szkolke z prawdziwego zdarzenia i zaczac czerpac z efektow jej pracy za kilka-kilkanascie lat, ale do tego czasu trzeba jakos funkcjonowac. Dlatego nie dziwie sie naplywowi obcokrajowcow do naszej ligi i nie bede protestowal. Turcy nauczyli sie grac w pilke zatrudniajac zachodnich szkoleniowcow i sciagajac do swojej ligi podstarzalych pilkarzy z lig zachodniej Europy. To samo bylo w Japonii, z ta roznica, ze zamiast Europejczykow najczesciej trafiali tam wiekowi Brazylijczycy.

Inna sprawa jest, ze czesto ci "stranieri" pojawiajacy sie na polskich boiskach to ludzie przypadkowi, wcisnieci naiwniakom przez jakiegos sprytnego menedzera. Sa i tacy, ktorzy maja potencjal ale nie potrafia sie w Polsce zaadoptowac, albo brakuje im motywacji. Jest tez kwestia pewnych proporcji i umiaru w rotacji tych pilkarzy. Ptak widac zna sie na pilce jak swinia na gwiazdach skoro o tym nie pomyslal.

Nie widze jednak powodu by odwracac sie plecami od pilkarzy tylko dlatego ze sa obcokrajowcami. Tak samo nie widze sensu uprawiania nieuzasadnionej apoteozy miejscowych graczy tylko dlatego, ze urodzili sie tu a nie tam. Ludzie domagaja sie by gral Grosicki (bo mlody i ze Szczecina) a ja widzialem tego pilkarza w meczu z Arka i co? Wchodzi na boisko w 70 min. meczu - zero walki, zero biegania. Symbol Pogoni? Jeszcze mu daleko! Zbieranine z regionu (w rundzie rewanzowej) mielismy juz za gondora i chyba niektorzy juz zapomnieli jak to sie skonczylo.

A wiec kubel zimnej wody na rozgrzane glowy panowie zanim zaczniecie wypisywac rozne farmazony.

cEzY
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 19:24
To w ramke panowie to i na ściane powiesić. Bo lepszej wypowiedz na tym forum nei znajdziecie.

Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
Kibic
Na forum od 8154 dni

**

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 19:44
Nitk nie bedzie się pruć jak w Pogoni, będzie grać 3-4 Brazyliczyków, nikt też nie prosi nikogo, żeby w Pogoni grali sami ludzie ze szczecina, każdy chyba zna sie na tyle na piłce i wie, że coś takiego jest niemożliwe, szczególnie posiadając takie zaplecze. Aha mówisz nie ma nikogo, ze sz-na, dla mnie są Kowal, Celeban, Przewoźniak chłopak naprawde ma talet, Grosicki też umiejeności posiada musi się ograć widocznie. Podciągnijmy pod region... Mysiak, Fabiniak...

Szołn
Kibic
Na forum od 7898 dni

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 19:57
A ja zapytam o coś innego - pieniądze ze sprzedaży koszulek miały iść m.in. na oprawę. Na co pójdą obecnie, gdy opraw nie ma i nie będzie - o ile jeszcze cokolwiek zostało po "wyczerpującym" wyjeździe do Płocka i wcześniejszym "pokazie pirotechnicznym" na Arce? Bo tak się składa, że są takie 2 cele, na które możnaby (czytaj: powinno się) te pieniądze wydać.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
cEzY
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 20:34
Skoro chlopakom kasy na piwa zabraklo, ze musieli ukrasc ze stacji paliw, to nie wiadomo czy te pieniadze jeszcze sa...

Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
fenster
Kibic
Na forum od 8578 dni

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 20:46
Świetnie napisane Stary.Tylko do kogo to trafi??Do tych co myślą logicznie i nie unikają korzyści płynących z własnej wyobrażni a co za tym idzie radykalne i bezmyślne zapędy odrzucają z zasady?Tak do nich na pewno jako potwierdzenie własnych myśli.Ale czy trafi do tych którzy rozsmakowali się w proteście i czynią z niego oręże zniszczenia wszystkiego i wszystkich chociażby dlatego że ktoś jest z Łodzi,ktoś jest Brazylijczykiem albo jest czarny czyli inny.Protest jak najbardziej(dał już pierwsze efekty w postaci prawdopodobnego powrotu zespołu do Szczecina) ale doprowadzanie do upadku w myśl zasady Polska dla Polaków,czarni do buszu,Sponsor(jaki by nie był )niech sie goni.?????
A JA PYTAM CO DALEJ??
Ptak odchodzi ,zaczynamy od zera entuzjazm ,chłopcy z regionu itp.i....?
Marsz ala Lechia?Buhhhhaa-mógłbym zanucić -Marzyciele!!
Trzeba zdać sobie sprawę że w tak skorumpowanym mieście i tak słabym gospodarczo szanse na wyjście wyżej niż III liga nie istnieją.Kilka sezonów na poziomie III i IV ligi i kibice sie wykruszą(patrz Resovia,Górnik Wałbrzych,Zawisza Bydgosz i wiele innych.).A pewni ludzie w tym mieście tylko na to czekaja.Juz wraca temat zagospodarowania terenu w formule ...domków jednorodzinnych (niech zgadnę kto by tam chciał się pobudować?..a może nie bo mnie posadzą!).Oczywiście "Marzycielom"sprzeda sie kilka projektów nowego stadionu w Dąbiu,pomocy finansowej miasta itp.i domki powstaną.Kto pamięta dobrodzieja Sochańskiego i jego odebranie giełdy Pogoni w zamian za dotacje z miasta to wie jak to się odbyło.
Przedsmak tego juz nie długo przy okazji wyborów i radosna twórczość takich cwaniaków jak Krzystek i kilku innych.
Wiedzieli i wiedzą o tym Ci co układali sie z Ptakiem jak go tu ściągniętą.Wiedzieli również jakie jest ryzyko związane z tym człowiekiem ale mieli świadomość że początek od zera to ostateczność zważywszy na to że jest to Szczecin i kto pociąga tu za sznurki.Przekleństwem Pogoni jest to że jest na Pogodnie i to że ludzie którzy bronią chwastów i miejsca dla kolesiów dużo mogą.Trzeba postępwać z rozsądkiem a na gorącą czachę przyłożyć mokry ręcznik.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Mrc.
Kibic
Na forum od 8288 dni

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 20:56

cEzY napisał:  
Skoro chlopakom kasy na piwa zabraklo, ze musieli ukrasc ze stacji paliw, to nie wiadomo czy te pieniadze jeszcze sa...

i po co taki komentarz , uważasz go za śmieszny - wnosi coś do tematu ...

Pogoń Legia!
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7654 dni

**

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 21:00

Szołn napisał:  
A ja zapytam o coś innego - pieniądze ze sprzedaży koszulek miały iść m.in. na oprawę. Na co pójdą obecnie, gdy opraw nie ma i nie będzie - o ile jeszcze cokolwiek zostało po "wyczerpującym" wyjeździe do Płocka i wcześniejszym "pokazie pirotechnicznym" na Arce? Bo tak się składa, że są takie 2 cele, na które możnaby (czytaj: powinno się) te pieniądze wydać.

to nie miesce na taką informacje :P

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
P.
Do końca!
Na forum od 8127 dni

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 21:44
Kurde...co jakis czas pojawiaja sie pytania o hajs, o rozliczenia(najczesciej u osob ktore nic sie do tego typu sparw nie dokladaja)...Na Pogonce pieniadze, ktore sie pojawiaja nie sa wydawane przez jedna osobe, tylko w miare mozliwosci rozliczane w wiekszym gronie...Na internecie latwo jest kogos zbesztac, wysuwajac jakies tam dziwne historie...Od czasow zlotowki i machlojek Pawlaka raczej sie nie zdarzylo wydanie pieniedzy niezgodnie ze zdaniem szrszego grona osob decyzyjnych.Osoby ktore trzymaja fundusze(np. Mlode Wilki) zazwyczaj dokaldaja do tego jeszcze.Race na Arce, byly zakupione z prywatnych pieniedzy

Sami przeciw wszystkim!!!
PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 21:52

vicente napisał:  
dla mnie to jest idiotyczne - place pieniadze za mecz a Papricana trzęsie wszystkimi i nikt przez caly mecz nie moze sie odezwac. Mam dosyc przynoszacych wioche rzekomym prawdziwym(?) kibicom, odwracajacym sie od pilkarzy (wierni?), wrzucajacym race, wiedzac ze spadaja za to kary na klub (5000 zl, a jeszcze niedawno kibice Portowcow dostal 7, 5 tys. od Orange Fair Play za runde jesienna 2005/2006) i okradajacym sklepy z browarkiem jak zwykli chuligani. Marki to szczecinianom nie wyrobi, a brak dopingu w calym meczu przeszkodzi i wylacznie pilkarzom bo zarzad zaczyna brac sie za przeprowadzke zespolu do Szczecina. Bylem na wczorajszym treningu i slyszalem apel Kurasa o doping.
Prosi o to Portowiec z krwi i kosci.Jemu odmowicie?? To po co flaga (Szacunek Mario)?? Jak dla mnie to niektorzy chca dorownac w nienormalnosci zarzadowi z cwikla , lopinskiemu i braciszkom ptakom. Nietedy droga.

Dobra wez dzieciak skoncz juz pierdo*** pzdety...
Piszecie o racach ,o Plocku itp...po co >?? cos to zmieni >? tematy juz zostaly przerobione i zamkniet wiec po co znowu cos tam see piszecie. Macie z tym problemy to wezcie kartek papieru i dlugopis i napiszcie list do przyjaciółki moze WAM pomoze.. Dalej.. wszyscy pisza ze popieraja protest ale nie to ze nie ma dopingu...MAcie inny pomysl na manifest to napisze albo zaproponujcie swoje pomysly a nie biadolicie co wam sie niepodoba..

Paulinus
Kibic
Na forum od 8540 dni

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 22:14

Ibdzia15 napisał:  

Paulinus napisał:  

Pozdro!

Ojej zaraz się wzruszę....;) Skoro mi nie pozwalasz już więcej nie będę mówiła TAKICH RZECZY - wybacz nie wiedziałam co czynie... Ci kolesie w białych koszulkach to straszni są....kurcze białe koszulki postrachem....chyba swojej już nie ubiorę, bo wszyscy będą się mnie bali ;)

"CSWD" i to się nie zmieni....
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 22:34
del

Piona!
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 22:35

Ibdzia15 napisał:  

Paulinus napisał:  

Pozdro!

Jak Cie ktos wyzwie i postraszy to zrob tak samo. A tak na powaznie to skonczcie wylewac swoje zale na forum, bo az slabo sie robi. Zaraz wyjdzie na to, ze sie wszyscy podziela, bo "ten ma biala koszulke i jest be, bo ja nie mam". Druga sprawa: Jesli chcesz dopingowac to krzy sobie ile tylko chcesz. Na meczu z Arka bylo powiedziane odgornie: "Pierwsza polowa bez dopingu", wiec o co Ci k*** chodzi? Nie potrafisz zrozumiec? Do tego zeby nie bylo malo, czytalas co zostalo podane do ogolnej wiadomosci? Za PogonOnline: "Podczas sobotniej potyczki z Koroną Kielce najzagorzalsi fani Dumy Pomorza nie będą prowadzić zorganizowanego dopingu." Tyle ode mnie.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770554 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005