Koszulki wygladaja bardzo dobrze a 20 zl to chyba nie majatek...
p.s wie ktos moze do ktorej otwarty jest salon lotto kolo pl.Grunwaldzkiego?
Dziś do 14.00.
Ps. Wracając z Turzynu gdzie nabyłem koszulkę (jeszcze raz - naprawde świetna,dobre wykonanie jak i pomysł z akcją) jechał tramwaj linii numer 7 w barwach Pogoni. Naprawde ładnie się to przentuje. No i po za herbem nie widziałem na nim reklamy żadnego dziadostwa.
Mi się udało spokojnie kupić koszulke. W sumie byłem na Turzynie koło 10:20... Z czystej ciekawości: można wiedzieć ile mniej więcej takich koszulek było przygotowanych (czyli ilu osób w nich można się dzisiaj spodziewać na stadionie)?
Przemo czytaj ze zrozumieniem 100 sztuk było ;] a tak btw. musielismy sie minac na Turzynie bo ja tez kolo tej godziny bylem =]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768788287 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.