oj tam, taki wyjazd to raz w zyciu sie zdarza, bo jak wiadomo Pogonka to nie jest druzyna, ktora jakos by przepadala za gra w pucharach, tak wiec trzeba sobie km nabijac na krajowym podworku, a wyjazdu do Kiszyniowa zazdroszcze,
pozdro
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
dla mnie najwazniejsze sa kilometry...bo wyjazd wyjazdowi nie rowny( u mnie było ich 21), po ostatnim wyjezdzie podliczylem, i wyszlo mi ze juz +/- 17136km zjezdzilem za Pogonia...
srednio to widze bo ja na samym kiszyniowie zarobilem ponad 4000 a nie ma sie czym chwalic
oj tam, taki wyjazd to raz w zyciu sie zdarza, bo jak wiadomo Pogonka to nie jest druzyna, ktora jakos by przepadala za gra w pucharach, tak wiec trzeba sobie km nabijac na krajowym podworku, a wyjazdu do Kiszyniowa zazdroszcze,
pozdro
Cinek a ile mam wpisac KM na "wyjazd" na LECHA>?? ) Pozdro
Odp: wyjazdy - 29/04/2006 13:50
Na Pogon 26.
Plus 3 mecze Legii.
a takze:
kilka meczow w bundeslidze i w lidze ang.
a najciekawszy Chelsea-Barca z tego sezonu.
póżniej popodpisuje w skrocie jakies charakterystyczne momenty z tych meczów, żeby się nie mylilo
błedy mogą być, więc jak coś to poprawiajcie (jak ktoś jest pewny)
dalsze sezonyzostały wrzucone do teamtu o "hiostorii..." [img=http://forum.pogononline.pl/temat.php?did=1&tid=6900&strona=19#154420]
Ostatnio edytowany przez: BzM, 21 maja 2006, 13:05 [2 raz(y)]
Odp: wyjazdy - 03/05/2006 14:04
Ja mam kilka narazie wyjazdow ale to poczatek
Pogoń Szczecin-Amica
Pogoń Szczecin-Zagłebie w Polkowicach
Pogoń Szczecin-Sigma Ołomunie
Pogoń Szczecin-Wisła Płock
Odp: wyjazdy - 08/05/2006 13:43
Widze niektorzy pomimo mlodego wieku maja na koncie sporo wyjazdow,coz chyle czolo panowie ja nie mam sie zbytnio czym chwalic bo jak na moj ze tak powiem seniorski wiek parenascie(nie pamietam dokladnie 13 lub 14) wyjazdow jest jak na razie skromnym osiagnieciem;
3 razy Poznan - dwa razy Lech,raz Olimpia
Walbrzych
Belchatow P.P.
Widzew
LKS
Wawa piec razy- raz P.P. raz liga,dwa razy L.M. raz kadra
Konin
Gdynia
pojedynczych wypadow typu Police,LasekArkonski ,Berlin nie wypisuje bo uwazam iz nie warto.. naturalne nie dopuszczam mysli azeby ta skromna liczba miala sie nie powiekszyc.. coz czas pokaze..
Pozdrowka dla wszystkich notorycznych wyjazdowiczow
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 15:55 [2 raz(y)]
Odp: wyjazdy - 08/05/2006 20:19
Wedlug wyliczen BzM mam 39 wycieczek na Pogon(jeszcze do zweryfikowania, bo czasu nie mialem).Do tego Flota - Pogon w Swinoujsciu...Kilka(nascie) razy Legia(czy to w Warszawie, czy na wyjazdach), w tym w Wieden.No i oficjalnie jako Pogon , Polska - Anglia w Chorzowie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768802766 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.