Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rzeznik
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 7556 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 13:10

pawlito napisał:  
Witam po dłuższej przerwie.
Do wszystkich wiernych sympatyków apeluję o przyjście na stadion w sobotę o godzinie 18. Wiem...wiem...Po tym
wszystkim co się ostatnio dzieje trudno o optymizm. Ale co nam kibicom pozostało. Najgorsze w tym wszystkim byłoby
gdybyśmy teraz się odwócili od Dumy Pomorza. Jak czytam te wszystkie posty na NIE to zaczynam watpic w naszą
siłę. Przed sezonem 90% było nastawione niezwykle bojowe, przescigalismy sie wrecz w wyszukiwaniu informacji co do
nowych zawodnikow. Konkurencyjne strony wrecz weszly w maly konflikt kto pierwszy podal info o amaralu, ze roberto itd. Wszyscy pomagalismy Antkowi pompowac ten balon. Nie wyszło. Nasz prezesiunio przyznal sie do błędu i
po zwolnieniu kilku grajkow wyjechal wsciekly i podlamany na urlop. Fakt....troche kasy wtopil i zawiodl oczekiwania
wielkiej rzeszy kibicow. Ale grac trzeba do konca........o utrzymanie niestety, ale tez o jak najwyzsza lokate. Tymczasem od jakiegos czasu czytam na naszych forach, ze "to nie Pogoń....niech przegrają.....chcemy michalskiego czy kowala......bambusy do domu........prawdziwa Pogoń gra w IV lidze.itp." Ludzie przeciez to jest chore!!!Tez mnie wkur... eksperymentowanie na Pogoni, lenistwo piłkarzy, podstarzałe gwiazdki itp, ale odwaracanie sie od druzyny o 180 stopni, deklarowanie iz to wcale nie jest Pogon i porazki nawet mnie ciesza swiadczy o tym jak wielu w Szczecinie to zwykłe chorągiewki. Po nastepnej wygranej bedzie 200 komentarzy w stylu - kocham Was. Podobne nastawienie było np do Claudio Milara. Pogon to MY spiewamy na stadionie. To MY rozumiem - kibice, trenerzy, piłkarze, działacze. Juz raz pokazalismy jakich to wspanialych kibicow ma POGON - vide sezon za Gondora i 1000 osob na meczach. I taka chyba jest niestety rzeczywistosc. Reszta to choragiewki i internetowi napinacze. Wyzwolenie naszego sporego potencjału w duzej mierze zalezy od wyników, a w mniejszym kto gra w Pogoni. Za Gondora grało sporo chlopakow z regionu i co? 700 osob na Odrze. Za Turka czy Ptaka, mimo ze armia zaciezna, srednio 10-12 tysiecy. Tak wiec nie plakac i nie wyrzekac sie tej Pogoni, bo innej druzyny z gryfem w herbie, z tymi barwami i historia nie ma. Trzeba wierzyc i dopingowac. A jak trzeba to rowniez pogrozić. W sobote wielki come back - MARIO. Musimy pomóc!Pozdrawiam wszystkich wiernych!

No wkońcu ktoś napisał coś mądrego !! Przychodzimy na stadion dla Pogoni !!

Pogoń do MY

hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 13:17
Słyszałem ze dzis ma wystąpic Cezary Przewoźniak :) heheh tylko nie wiem czy chłopak da rade bo widziałem go wczoraj w Elit i na trzeźwego raczej nie wyglądał :D W kazdym bądz razie zycze mu szybkiego debiutu i mniej piwka a wiecej ganiania za piłką... Pzdr

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 13:30

Łysy napisał:  
Słyszałem ze dzis ma wystąpic Cezary Przewoźniak :) heheh tylko nie wiem czy chłopak da rade bo widziałem go wczoraj w Elit i na trzeźwego raczej nie wyglądał :D W kazdym bądz razie zycze mu szybkiego debiutu i mniej piwka a wiecej ganiania za piłką... Pzdr

Hehe :) Znajomy obrazek :) Nasz Zdolny Wychowanek :)

1948
wacek57
Kibic
Na forum od 7218 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 13:37
a mi tam wszystko jedno jaki bedzie dzisiaj wynik ...
Jesli wyladujemy w barażach to będę szczesliwy bo nareszcie bedziemy o cos naprawde grali w tym sezonie :D PRECZ Z LIGOWĄ SZARZYZNĄ
baraże=emocje :P

tttttt
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 13:46
Dziś Peskovic z panną i Grzesiu na zakupach w Galaxy :)

Lisu
Kibic
Na forum od 7237 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 14:00

Cytat:  
Mój post był kontynuacją i odpowiedzią na post poprzednika a dokładniej na zdanie

Wobec tego przepraszam za moją uwagę, teraz zauważyłem konstrukcję ;) Ale chodzi mi tylko o to, że Ty uważasz (zresztą jak większość, wyłączając mnie dla jasności), że nie trzeba śpiewać dla kopaczy bez ambicji. Nie narzucaj tego innym. Po prostu szanujmy swoje zdanie, nic więcej. Pozdrawiam.

s_portowiec
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 14:13

Łysy napisał:  

Jeśli rzeczywiście "nie wyglądał na trzeźwego" w przeddzień meczu w którym ma szansę zadebiutować w lidze i wywalczyć miejsce w składzie to dla mnie jest skończonym debilem i kolejnym piłkarzykiem bez ambicji.
Kolejny "talencik" bez chęci uzyskania sukcesu.
No ale może tylko "nie wyglądał na trzeźwego" a jego zachowanie było spowodowane przedmeczowym stresem :D. Bo w przeciwnym razie to lepiej niech gra do końca życia w rezerwach.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 14:39

Łysy napisał:  

w takim razie dzieki bogu ze mnie wczoraj nie widziales buhaha

POGOŃ SZCZECIN!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 15:20

Bart1987 napisał:  

Łysy napisał:  

w takim razie dzieki bogu ze mnie wczoraj nie widziales buhaha

Ty brzydalu wstrętny wyniesli Cie zanim wpadłem... :D

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 15:38

s_portowiec napisał:  

Łysy napisał:  

Jeśli rzeczywiście "nie wyglądał na trzeźwego" w przeddzień meczu w którym ma szansę zadebiutować w lidze i wywalczyć miejsce w składzie to dla mnie jest skończonym debilem i kolejnym piłkarzykiem bez ambicji.
Kolejny "talencik" bez chęci uzyskania sukcesu.
No ale może tylko "nie wyglądał na trzeźwego" a jego zachowanie było spowodowane przedmeczowym stresem :D. Bo w przeciwnym razie to lepiej niech gra do końca życia w rezerwach.

A potem nagle wszyscy sie dziwia dlaczego u nas tyle dobrych pilkarzy zmarnowalo swoje talenty. Kwestia mentalnosci - trzeba byc naprawde skonczonym idiota zeby dzien przed waznym spotkaniem zamiast jeszcze mocniej zapieprzac na treningach isc do klubu (nawet nie musi pic)...

Obrazek gif wstawiony na forum
LeOnik
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 20:15
Pogon miala absolutna przewage, mogla zakonczyc mecz w rozmiarze co najmniej 5-0 :) Nudny jak z flaki olejem ale bylo tez pare ciekawych akcji ( Edi z Williamem itd ). Zdecydowanie poprawa gry Pogoni. Na wyroznienie zasluzyl ( z wyjatkiem koncowki ) zdecydowanie William oraz Edi ale takze niezle zagrali Matlak, Lilo no i te rajdy Tavaresa... :> No i swietny mecz w wykonaniu Pilarza - gdyby nie on - 3-0 by bylo :>

Veni, vidi, vici
U84%
RM
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 20:23
tak jak LeOnik mowi, Pogoń miala znaczna przewage przez wiekszosc akcji. Nie wiem czy cos przegapilem ale z tego co widzialem to Peskovic jedyne problemy mial przy obronie rzutu karnego, zadnej ciekawszej akcji Odry zakonczonej strzalem w swiatlo bramki nie pamietam.
1 polowa to straszna nuda, zarowno na murawie jak i na stadionie (widoczny brak Sandala). Pare skladnych akcji ale raczej nic z nich nie wynikalo. Karny w 5 min dla Odry, nie widzialem dokladnie czy byl faul czy nie ale bylem pewien ze Peskovic obroni tego karnego, nie wiem czemu mialem akurat takie przeczucie. W 2 polowie znaczna poprawa gry Pogoni, z bardzo dobrej strony pokazal sie William - spieprzyl ze 2 sytuacje, ale widac ze jest to perspektywiczny gracz. Jak zwykle dobrze gral Edi co udokumentowal bramka zdobyta z karnego.
Widac jakas poprawe gry po zmianie trenera, ale przeciwnik (Odra) byl po prostu tragiczny, dawno nie widzialem w Szczecinie tak slabego przeciwnika.

Co do dopingu, to nawet pomimo tego ze bylo tak malutko osob to nie wszyscy spiewali, sporo osob stalo i nie spiewalo prawie nic (nie tylko przez 1 polowe).

Ostatnio edytowany przez: eF^, 29 kwietnia 2006, 20:33 [1 raz(y)]

Lisu
Kibic
Na forum od 7237 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 20:31
Końcówka była trochę dramatyczna, bo Pogoń, mimo przewagi trochę się pogubiła. Reszta meczu moim zdaniem niezła, choć podania często były niecelne, jakby piłkarze grali na pamięć, jeszcze pod ustawienia Panika (jak najdalej do przodu na skrzydło). Druga połowa lepsza (pewnie dzięki Sandałowi :P)
Doping niestety tragiczny. Sandał jeszcze wali w bęben jako tako, ale jak go odda, to już lepiej, jakby tego bębna nie było... :/

No i młody, który wybiegł po meczu na murawę i ominął z 5 ochroniarzy, którzy go złapali dopiero jak sam się zatrzymał- to dopiero akcja;)

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 20:41
no gra dalej była w stylu "kopanina" - jeden Edi potrafi jakoś kombinacyjnie zagrać - dziś do pomocy miał Williama, którego gra mi się podobała. Ale wykończenie akcji u niego to tragedia, sam mógł ze 2 bramki strzelić.

Grzelak niestety bez formy, Valdir pracuje mocno na pseudonim "drewniany kołek" - to dzięki jego stracie był karny.

Sędzia podejmował wiele śmiesznych i niezrozumiałych decyzji, ale kluczowe dla meczu decyzje były słuszne - karny dla Odry ewidentny, karny dla nas słuszny. Sytuacji z czerwoną kartką akurat nie widziałem, ale po słabiutkich protestach Odry wnioskuję, że też była słuszna.

Cieszą 3 punkty, i to, że po golu nie było obrony częstochowy, jak to wcześniej bywało.

Pesković 8 - Matlak 7, Julcimar 7, Valdir 4, Tavares 5 - Lilo 6, Grzelak 5 (Anderson 6), Kaźmierczak 6, Batata 6 - Edi 8, William 6

P.S. Wykrakałem, że karnego będzie strzelał w prawy róg i że Pesković obroni :)

Mateusz
Kibic
Na forum od 7393 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 20:48
Na meczu byłem od 60 minuty .... Powiem tylko jedno, że Pogon nie umie korzystnie wykorzysac przewagi i wykorzystac stworzonych dogonych sytuacji bramkowych ! Cieszą 3 ptk ...

Pogoń to MY !

Obrazek gif wstawiony na forum
Jey - M
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 20:50
mecz w miare :) sedzia do dupy:/ brawo dla Peskovica :)brawa takze dla Pilarza,zajebiscie dzisiaj gral :)

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Zgred
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 20:51
W koncu przerwana zła passa.Mecz był nudny (szczególnie w pierwszej połowie) dwa karne i czerwona kartka to tyle emocji.William grał dobrze ale seryjnie marnował sytuacje.przyzwoicie Lilo z Tavaresem.Tym razem słabo Polacy.Kaźmierczaka prawie w ogóle nie było widać.a Grzelak potrzebuje jeszcze ogrania.Bardzo dobry mecz Ediego dużo mieszał i zdobył gola.Valdir po jego stracie był karny, dużo błędów. ale pózniej troche sie poprawił.Batata powoli wraca do formy po kontuzjach.oby grał będzie z niego pożytek.ogólnie dużo strzałow które ocierały się o poprzeczke.Sedzia był słaby.Karne podyktowane słusznie.kartka też.ale chocby sytuacja jak Valdri podał piłke Pilarzowi i (chyba) niechcacy założył mu siate jest klasyfikowana na żółta kartke? raczej nie.Słaby doping w pierwszej połowie, w drugiej troche lepiej.

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Lisu
Kibic
Na forum od 7237 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 20:58

Cytat:  
Valdri podał piłke Pilarzowi i (chyba) niechcacy założył mu siate

Mi się wydawało, że to było z premedytacją. Ale żeby od razu kartkę? :D

Arathorn
Kibic
Na forum od 8170 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 20:58
Pierwszy karny dla Pogoni w tym sezonie. :D

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 20:59
I co SZOŁN nadal twierdzisz ze Pilarz jest slaby i malo efektywny,efektowny i efekciarski i Fabiniak jest od niego lepszy?

p.s Ale Pawlaczkowi sie dostalo jak nigdy....z 6 nowych piosenek:D na samego Pawlaka:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768779123 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005