akurat z tch vlepek pieniadze poszly na oprawy meczów... chociaz nie mialy isc
robota typków z drukarni w której robiliśmy pierwszą serię... chyba im sie spodobało i postanowili sprubowac wlasnych sił. Pomysł zarobku na gadżetach Pogoni został im szybko wybity z głowy i czeka to każdego kto zdecyduje się na uprawianie samowolki w kwestii gadźetow Pogoni.
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Wiem, rozumiem - nie wiedziałem, że nie można użyć zdjęć np. flag lub zdjęć z meczów.
Gdybym na przyszłość próbował coś robić, najpierw odezwę się do Was, w celu konsultacji, czy mogę coś takiego wydawać oraz czy jest to w porządku.
Herbu Choszczna i tej nazwy tez nie można sobie tak urzywać,żeby było mi to ostatni raz .Na wlepke trzeba sobie zasłużyć co innego Gryfino czy Police
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Wiem, rozumiem - nie wiedziałem, że nie można użyć zdjęć np. flag lub zdjęć z meczów.
Gdybym na przyszłość próbował coś robić, najpierw odezwę się do Was, w celu konsultacji, czy mogę coś takiego wydawać oraz czy jest to w porządku.
Herbu Choszczna i tej nazwy tez nie można sobie tak urzywać,żeby było mi to ostatni raz .Na wlepke trzeba sobie zasłużyć co innego Gryfino czy Police
Spoko, więcej nie będe projektował żadnych wlepek, bo zanim zaczęłem to skończyłem. Lepiej nikomu się nie narażać...
Pozdrownienia dla wszystkich kibiców Pogoni!!!
Spoko, więcej nie będe projektował żadnych wlepek, bo zanim zaczęłem to skończyłem. Lepiej nikomu się nie narażać...
Pozdrownienia dla wszystkich kibiców Pogoni!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768798029 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.