Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ernestopoulos
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7364 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 07/04/2006 10:47

Arathorn napisał:  

Mały123 napisał:  

tarpan napisał:  

Mały123 napisał:  
Bedzie przygotowana oprawa na mecz z Łeczna??

Dodaj jeszcze pytanie "A gdzie można kupić bilety" a pokemon roku już czeka :D

a ty cfaniaczku pod krytą idz zeby ci głowka nie zmokła bo podobno ma padac i nie napinaj sie....bo to jest forum dyskusyjne wiec mam prawo sie dowiedziec

A ty lepiej zajrzyj najpierw do słownika języka polskiego.

A co do tabeli - to faktycznie jest całkiem realna szansa na 4-5 miejsce.
Tylko teraz trzeba się zastanowić czy nie powinno nam bardziej zależeć na zajęciu piątego aniżeli czwartego miejsca (trzecie - Amica, wydaje mi się być poza zasięgiem). Ktoś może powiedzieć, że to głupota chcieć zajmować niższe miejsce. Trzeba jednak pomyśleć, że zajmując 4 miejsce będziemy zobligowani do grania w P. Intertoto, a skądinąd wiadomo, że to nie jest najlepsze doświadczenie dla drużyn - lepiej dobrze przepracować okres przygotowawczy i podejśc dobrze przygotowanym do ligi jak na mój gust.
W Pucharze Lata i tak nic wielkiego nie wywalczymy i do trójki awansującej do PUEFA raczej na pewno nie dojdziemy.

4. czy 5. miejsce nie obliguje do udzialu w Pucharze Intertoto. Do Pucharu wybierany zostaje klub najwyzej stojacy w tabeli, ale nie kazdy sie zglasza. Tak bylo w ubieglym roku, gdy Pogoń zajela miejsce w srodku tabeli, a nikt z gornej czesci sie nie zglosil.

LeOnik
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 07/04/2006 11:04
Mi sie wydaje ze Pogon sie "przelamie" w koncu padnie 3 bramki dla "nas" ;-)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Święty
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 07/04/2006 11:14

Ernestopoulos napisał:  

Arathorn napisał:  

Mały123 napisał:  

tarpan napisał:  

Mały123 napisał:  
Bedzie przygotowana oprawa na mecz z Łeczna??

Dodaj jeszcze pytanie "A gdzie można kupić bilety" a pokemon roku już czeka :D

a ty cfaniaczku pod krytą idz zeby ci głowka nie zmokła bo podobno ma padac i nie napinaj sie....bo to jest forum dyskusyjne wiec mam prawo sie dowiedziec

A ty lepiej zajrzyj najpierw do słownika języka polskiego.

A co do tabeli - to faktycznie jest całkiem realna szansa na 4-5 miejsce.
Tylko teraz trzeba się zastanowić czy nie powinno nam bardziej zależeć na zajęciu piątego aniżeli czwartego miejsca (trzecie - Amica, wydaje mi się być poza zasięgiem). Ktoś może powiedzieć, że to głupota chcieć zajmować niższe miejsce. Trzeba jednak pomyśleć, że zajmując 4 miejsce będziemy zobligowani do grania w P. Intertoto, a skądinąd wiadomo, że to nie jest najlepsze doświadczenie dla drużyn - lepiej dobrze przepracować okres przygotowawczy i podejśc dobrze przygotowanym do ligi jak na mój gust.
W Pucharze Lata i tak nic wielkiego nie wywalczymy i do trójki awansującej do PUEFA raczej na pewno nie dojdziemy.

4. czy 5. miejsce nie obliguje do udzialu w Pucharze Intertoto. Do Pucharu wybierany zostaje klub najwyzej stojacy w tabeli, ale nie kazdy sie zglasza. Tak bylo w ubieglym roku, gdy Pogoń zajela miejsce w srodku tabeli, a nikt z gornej czesci sie nie zglosil.

nie prawda. Od tego sezonu 4 dtużyna w tabeli gra w Pucharze Intertoto. Zmieniły się zasady.

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 07/04/2006 11:59

LeOnik napisał:  

Ehh, Leonik a co to wogóle za różnica ? mnie osobiście bramki nawet już nie cieszą nie warto chodzić na ten zespól warto chodzić na Pogoń a to jak wiadomo dwie różne sprawy.

Pogoń To My!
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 07/04/2006 12:47

Cytat:  
mnie osobiście bramki nawet już nie cieszą

dokladnie, ta gra juz nie cieszy tak jak kiedys gra Polakow, moze i czasami jest ladna dla oka, moze i beda coraz wiecej zwyciezac ale i tak to nie bedzie to samo. Tak tak wiem, takie pieprzenie glupie - i tak bede chodzil na kazdy mecz i tak niezaleznie od tego kto bedzie gral, bo na stadion przychodze dla Pogoni a nie dla grajkow.

Przed chwila wrocilem ze stadionu i murawa wyglada po prostu cudnie, caly czas pracuja nad nia jak przyszedlem to akurat podcinali trawe i robili pasy wzdluz - wyglada naprawde super

hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 07/04/2006 13:49

LeOnik napisał:  

Czasy II ligi sie skonczyły gdzie wygrywaliśmy roznicą 3-4 goli... ;)

Ostatnio edytowany przez: hPS, 7 kwietnia 2006, 16:49 [1 raz(y)]

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 07/04/2006 13:58
miało być pewnie II ligi...

jeszcze trochę takich eksperymentów i nieługo (raczej już nie w tym roku) znowu będą wyniki po 3-0 w II lidze...

Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 07/04/2006 14:04

Bzyku napisał:  
miało być pewnie II ligi...

jeszcze trochę takich eksperymentów i nieługo (raczej już nie w tym roku) znowu będą wyniki po 3-0 w II lidze...

Chciałeś powiedzieć w IV Lidze ;) bo Ptak już niedługo się ze Szczecina zwinie :D

Pogoń To My!
Święty
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 07/04/2006 14:17
Niech tylko Boris uważa.. Jak znowu będzie grał na czas i dostanie żółtą kartkę to będzie to jego 4 kartka i bedzie pauzował.

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 07/04/2006 14:43
Dzisiaj Tavares z Batata sie wozili po mieśćie he

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7300 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 07/04/2006 15:41

Rosa napisał:  
Dzisiaj Tavares z Batata sie wozili po mieśćie he

ja byłem dzisiaj w galaxy to widziałem Cleisona i Amarala.

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
F48
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 07/04/2006 16:04
Poj****** was? co to ma wspólnego z tym temat? ile można k**** czytać że ten widział banana tu drugi tam.

W Jedności Siła...
jarooo
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 07/04/2006 16:58

Łysy napisał:  

LeOnik napisał:  

Czasy II ligi sie skonczyły gdzie wygrywaliśmy roznicą 3-4 goli... ;)

Ale przyznajcie ze piekne to byly dni ...Niezla gra,wysokie zwyciestwa i swietna atmosfera...no i polacy grali a nawet Pogoniarzy kilku....Echhhh a potem te szumne zapowiedzi i mamy co mamy....

dewu
Kibic
Na forum od 7400 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 07/04/2006 20:52
Ja sie ciesze ze ci brazylijczycy jeszcze potrafią grać :D

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 08/04/2006 00:08

MksPogoń1948 napisał:  

Chyba mowisz o reprezentacji Brazylii bo Ci piłkarze wystepujący w Pogonii (o ile mozna ich tak nazwać) niczym sie nie rożnią od polskich kopaczy i jak narazie nie pokazali nic specjalnego a wygrywać po 1:0 to zaden sukces. Poza tym dotychczasowe zwyciestwa odnieśliśmy dzieki portowcom wystepującym już jesienią no ale nie bede gdybać. Jednak czy potrafią grac tak jak prawdziwi brazylijczyc hmmm ? zobaczymy....

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 08/04/2006 00:13

Łysy napisał:  

MksPogoń1948 napisał:  

Chyba mowisz o reprezentacji Brazylii bo Ci piłkarze wystepujący w Pogonii (o ile mozna ich tak nazwać) niczym sie nie rożnią od polskich kopaczy i jak narazie nie pokazali nic specjalnego a wygrywać po 1:0 to zaden sukces. Poza tym dotychczasowe zwyciestwa odnieśliśmy dzieki portowcom wystepującym już jesienią no ale nie bede gdybać. Jednak czy potrafią grac tak jak prawdziwi brazylijczyc hmmm ? zobaczymy....

Niby tak, tylko, ze juz troche dlugo patrzymy i szczerze mowiac malo mnie to interesuje czy zaczna grac czy nie. I tak polowa z nich po sezonie wyleci do Brazylii.

Piotrek1522
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 08/04/2006 14:40
nawet ciepło dzisiaj jest, wygramy ;)

Bóg wybacza, Pogoń nigdy !!!
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8556 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 08/04/2006 14:46
Standardowo bedzie 1:1 :D

Po życia kres!
net chóls
Kibic
Na forum od 7323 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 08/04/2006 15:03

Cinek457 napisał:  

coś ostatnio odbiegamy od standardów ;)

Ciekawe kto zagra w ataku obok Ediego , wydaje mi sie jednak ze Junior. Właściwie obecnie ciężko szukać jakis pewniaków na poszczególne pozycje , po meczu w Kielcach wiadomo jedynie że w bramce wystąpi Peskovic.
Zobacyzmy jak bedzie, Łęczna nie zachwyca ale nie można lekceważyć tego zespołu , licze jednak po cichu na nasze zwycięstwo :)

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 08/04/2006 15:13

Cinek457 napisał:  

jaki to standard skoro Pogoń odkąd grają brazylijczycy nie zanotowała ani jednego remisu w lidze?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768806804 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005