4. czy 5. miejsce nie obliguje do udzialu w Pucharze Intertoto. Do Pucharu wybierany zostaje klub najwyzej stojacy w tabeli, ale nie kazdy sie zglasza. Tak bylo w ubieglym roku, gdy Pogoń zajela miejsce w srodku tabeli, a nikt z gornej czesci sie nie zglosil.
Dodaj jeszcze pytanie "A gdzie można kupić bilety" a pokemon roku już czeka
a ty cfaniaczku pod krytą idz zeby ci głowka nie zmokła bo podobno ma padac i nie napinaj sie....bo to jest forum dyskusyjne wiec mam prawo sie dowiedziec
A ty lepiej zajrzyj najpierw do słownika języka polskiego.
A co do tabeli - to faktycznie jest całkiem realna szansa na 4-5 miejsce.
Tylko teraz trzeba się zastanowić czy nie powinno nam bardziej zależeć na zajęciu piątego aniżeli czwartego miejsca (trzecie - Amica, wydaje mi się być poza zasięgiem). Ktoś może powiedzieć, że to głupota chcieć zajmować niższe miejsce. Trzeba jednak pomyśleć, że zajmując 4 miejsce będziemy zobligowani do grania w P. Intertoto, a skądinąd wiadomo, że to nie jest najlepsze doświadczenie dla drużyn - lepiej dobrze przepracować okres przygotowawczy i podejśc dobrze przygotowanym do ligi jak na mój gust.
W Pucharze Lata i tak nic wielkiego nie wywalczymy i do trójki awansującej do PUEFA raczej na pewno nie dojdziemy.
4. czy 5. miejsce nie obliguje do udzialu w Pucharze Intertoto. Do Pucharu wybierany zostaje klub najwyzej stojacy w tabeli, ale nie kazdy sie zglasza. Tak bylo w ubieglym roku, gdy Pogoń zajela miejsce w srodku tabeli, a nikt z gornej czesci sie nie zglosil.
nie prawda. Od tego sezonu 4 dtużyna w tabeli gra w Pucharze Intertoto. Zmieniły się zasady.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Mi sie wydaje ze Pogon sie "przelamie" w koncu padnie 3 bramki dla "nas" ;-)
Ehh, Leonik a co to wogóle za różnica ? mnie osobiście bramki nawet już nie cieszą nie warto chodzić na ten zespól warto chodzić na Pogoń a to jak wiadomo dwie różne sprawy.
dokladnie, ta gra juz nie cieszy tak jak kiedys gra Polakow, moze i czasami jest ladna dla oka, moze i beda coraz wiecej zwyciezac ale i tak to nie bedzie to samo. Tak tak wiem, takie pieprzenie glupie - i tak bede chodzil na kazdy mecz i tak niezaleznie od tego kto bedzie gral, bo na stadion przychodze dla Pogoni a nie dla grajkow.
Przed chwila wrocilem ze stadionu i murawa wyglada po prostu cudnie, caly czas pracuja nad nia jak przyszedlem to akurat podcinali trawe i robili pasy wzdluz - wyglada naprawde super
Mi sie wydaje ze Pogon sie "przelamie" w koncu padnie 3 bramki dla "nas" ;-)
Czasy II ligi sie skonczyły gdzie wygrywaliśmy roznicą 3-4 goli...
Ale przyznajcie ze piekne to byly dni ...Niezla gra,wysokie zwyciestwa i swietna atmosfera...no i polacy grali a nawet Pogoniarzy kilku....Echhhh a potem te szumne zapowiedzi i mamy co mamy....
Ja sie ciesze ze ci brazylijczycy jeszcze potrafią grać
Chyba mowisz o reprezentacji Brazylii bo Ci piłkarze wystepujący w Pogonii (o ile mozna ich tak nazwać) niczym sie nie rożnią od polskich kopaczy i jak narazie nie pokazali nic specjalnego a wygrywać po 1:0 to zaden sukces. Poza tym dotychczasowe zwyciestwa odnieśliśmy dzieki portowcom wystepującym już jesienią no ale nie bede gdybać. Jednak czy potrafią grac tak jak prawdziwi brazylijczyc hmmm ? zobaczymy....
Ja sie ciesze ze ci brazylijczycy jeszcze potrafią grać
Chyba mowisz o reprezentacji Brazylii bo Ci piłkarze wystepujący w Pogonii (o ile mozna ich tak nazwać) niczym sie nie rożnią od polskich kopaczy i jak narazie nie pokazali nic specjalnego a wygrywać po 1:0 to zaden sukces. Poza tym dotychczasowe zwyciestwa odnieśliśmy dzieki portowcom wystepującym już jesienią no ale nie bede gdybać. Jednak czy potrafią grac tak jak prawdziwi brazylijczyc hmmm ? zobaczymy....
Niby tak, tylko, ze juz troche dlugo patrzymy i szczerze mowiac malo mnie to interesuje czy zaczna grac czy nie. I tak polowa z nich po sezonie wyleci do Brazylii.
Ciekawe kto zagra w ataku obok Ediego , wydaje mi sie jednak ze Junior. Właściwie obecnie ciężko szukać jakis pewniaków na poszczególne pozycje , po meczu w Kielcach wiadomo jedynie że w bramce wystąpi Peskovic.
Zobacyzmy jak bedzie, Łęczna nie zachwyca ale nie można lekceważyć tego zespołu , licze jednak po cichu na nasze zwycięstwo
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768806804 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.