Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.1948.S
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7672 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 08:15

KloceK napisał:  

eF^ napisał:  
A z jakiej racji ten 12 latek nie mogl wejsc na stadion ? Czasami widuje szczyli mlodszych albo w jego wieku robiacych wszystko oprocz ogladania meczu czy kibicowania

na stadion bez opiekuna mozna wejsc w wieku 16lat

Nie od 16 lat tylko od 15 lat.

kibic24
Kibic
Na forum od 7445 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 09:49
a tak na alkon kazdy bluzgal, jeszcze zatesknicie za alkonem :) ..agencja ochrony to zespol p.... :))))))))) pozatym niema co sie czepiac do ochrony a szczegolnie do fortu, alkonu niema bo ort byl tanszy i gorszy wiekszosc co tam robi to ludzie przypadkowi z lapanki,alkon wg mnie lepiej sie sprawowal nie liczac kilku "wpadek" :) np na jagielloni ,

FC_PRUSZKOW
Kibic
Na forum od 7563 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 10:12
heh..uwaznie sledze ten temat i jedyne co mam do powiedzenia na ten temat to...
DOPIERDOLIC TEJ LAJZIE niemoze byc tak ze jakis pentak(goryl) bedzie szargac normalnym kibicem ,dzisiaj on jutro jakas dupe pobije bo mu sie w glowie jebie od koksu. W normalnym klubie w srod kibicow sa wyspecjalizowane"słuzby" ktore zalatwiaja takie sprawy--(Czytaj akcja alkon)
a do tego Baranowskiego --czy ci sie w glowie przewrcilo?nie zapomij kto placi za bilety, kto przychodzi na mecze, kto dopinguje dla mnie byles jestes i bedziesz najwieksza ............juz ty wiesz kim!! he
ps.
obserwoje co sie dzieje na Legii i innych klubach gdzie duzo bywam Ruch,lech z racji koneksji z kibicami i powiem jeszce raz tam problemu z zadna ochrona nie ma poniewaz zostala"uswiadomiona" czyje zabawki sa w piaskownicy.
a w ramach humoru jeżeli to prawda z ochrona -hools LKS to niezly chuj pani basiu...

K M
Kibic
Na forum od 8949 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 10:21
Prawie wszyscy myla pojecia i zle rozumieja problem... "goryle ptaka" a ochrona to calkiem co innego. Malpeczki ptaka to jak juz mozna bylo przeczytac wyzej goscie wlasnie z Lodzi (i nic nie maja wspolnego z alkonem czy forte), ktorzy po meczu zdejmuja garnitury i ubieraja bluzy z kapturem, z nazwa pewnego klubu na trzy litery.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
Orło
Kibic
Na forum od 8314 dni

*

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 14:16

K M napisał:  
Prawie wszyscy myla pojecia i zle rozumieja problem... "goryle ptaka" a ochrona to calkiem co innego. Malpeczki ptaka to jak juz mozna bylo przeczytac wyzej goscie wlasnie z Lodzi (i nic nie maja wspolnego z alkonem czy forte), ktorzy po meczu zdejmuja garnitury i ubieraja bluzy z kapturem, z nazwa pewnego klubu na trzy litery.

Z drugiej strony troszkę mnie dziwi ze prawdziwi hools ŁKS-u chcą być ochroniarzami Ptaka, to troszkę tak jakby ktoś "kumaty" z Pogoni został ochroniarzem Gondora ;]

Babilon Team
kibic24
Kibic
Na forum od 7445 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 15:02
liczy sie kasa

DPSM
Kibic
Na forum od 8582 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 15:18
Dajcie zdjecie tego ochroniarza na pewno gdzies sie napatoczyl.

http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 15:23
Mylicie osobista ochrone Ptaka z ochrona, ktora zabepieczala mecze.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski

Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 16:37
Przeczytałem komentarze na v-pl i nie wiem czy śmiać się czy płakać... Głupota ponoć nie boli....

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
jarooo
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 17:26

śmielaq89 napisał:  
Przeczytałem komentarze na v-pl i nie wiem czy śmiać się czy płakać... Głupota ponoć nie boli....

Na v-ce to ostatnio cenzura wieksza niz na oficjalce; moze Antos znow pogrozil??? Dziwni ludzie tam pisza....

bumelant
Kibic
Na forum od 7286 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 31/03/2006 01:06
przeczytalem przed chwila oswiadczenie na glownej... panie cobra, pismo oficjalne wypadaloby pisac bez bledow ortograficznych i literowek...
No i faktycznie na v-ce jest cenzura... tam chyba nie puszczaja bluzgow...zreszta na tej stronie rowniez jest cenzura, prawda admini??? tylko nie wulgaryzmow a tresci wybitnie niewygodnych...

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 31/03/2006 06:20

bumelant napisał:  
przeczytalem przed chwila oswiadczenie na glownej... panie cobra, pismo oficjalne wypadaloby pisac bez bledow ortograficznych i literowek...
No i faktycznie na v-ce jest cenzura... tam chyba nie puszczaja bluzgow...zreszta na tej stronie rowniez jest cenzura, prawda admini??? tylko nie wulgaryzmow a tresci wybitnie niewygodnych...

napinaj sie, napinaj na internecie ograniczony anonimowy człowieku, tylko to ci pozostało

bumelant
Kibic
Na forum od 7286 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 31/03/2006 10:29
hehe, i Ty reprezentujesz poziom? czlowieku, wydajesz oficjalne oswiadczenie z bledami ortograficznymi i literowami?? i Ty mi bedziesz mowil o ograniczonosci?

SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 31/03/2006 10:35

bumelant napisał:  
hehe, i Ty reprezentujesz poziom? czlowieku, wydajesz oficjalne oswiadczenie z bledami ortograficznymi i literowami?? i Ty mi bedziesz mowil o ograniczonosci?

Ty chyba jesteś tym 'gorylem' Antonio?

Szczecińska albo żadna!
bumelant
Kibic
Na forum od 7286 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 31/03/2006 10:36
niee, ja tylko tam sprzatam

SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 31/03/2006 10:44

bumelant napisał:  

To idź lepiej posprzątać, bo Antonio nie lubi bałaganu w pokoiku..

Szczecińska albo żadna!
g
Kibic
Na forum od 7377 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 31/03/2006 11:21

bumelant napisał:  

po co tacy napinacze sie jak ty sie wogole tutaj udzielaja? bledy ortograficzne ci nie pasuja? to przenies sie na jakies forum jezyka polskiego pajacu. jak nie masz nic madrego do napisania na temat to nie pisz wcale i swoje kretynskie uwagi zachowaj dla siebie.

- Tylko Pogoń -
ARO
Kibic
Na forum od 7975 dni

*

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 31/03/2006 11:34

Power napisał:  

bumelant napisał:  

To idź lepiej posprzątać, bo Antonio nie lubi bałaganu w pokoiku..

Mydełko już rzucone ...

bumelant
Kibic
Na forum od 7286 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 31/03/2006 13:30
heh, a Wy co? klakierzy naczelnego? A wystarczylo przyznac sie do bledu... to takie proste...

Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 31/03/2006 13:39

bumelant napisał:  
heh, a Wy co? klakierzy naczelnego? A wystarczylo przyznac sie do bledu... to takie proste...

bumelant powiedz mi co ci daje takie napinanie? pomaga ci to w czymś uspokój się.

Pogoń To My!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768810842 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005