Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 31/03/2006 01:04
Oj małolaci są na tym forum. Biedactwa nie pamiętacie Piotra B. To gość związany z POGONIĄ od lat. A zawsze popełniał różne gafy, ale potrafił powiedzieć publicznie że nie podoba się mu to co widzi na boisku. A jak za dużo wypije to fantazja chłopa ponosi. Obrigado, oj Piotruś za dużo dałeś w palnik. A wy małolaci kreujący się na kibiców POGONI poczytajcie gdzieś o historii zanim zaczniecie coś pieprzyć. Nie pamiętacie histori klubu a tu się silicie na super kiboli. Żałosne staje się to forum. Szkoda że nie szanujecie starych kibiców. Leszcze jesteście. Pa!!!! ,
Szkoda, ze zapomniales jak sprzedal dupe Ptakowi i wazelinuje mu na kazdym kroku (ostatnio rowniez). Ten czlowiek nie robi tego dla Pogoni, tylko dla kasy, ktora dostaje od Antoniego - zapewne kasa ta nie jest srednia krajową.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Koleżko uważaj na język - ja pamiętam Baranowskiego grubo za Rynkiewicza, jeszcze za czasów programów sportowych w TVP Szczecin ,itd, itp - i co ? I nic ! Ten Pan się kompromituje właśnie TERAZ i od jakiegoś dobrego już czasu. O czym ty piszesz - krytyka małolatów ? Już właśnie pisałem pod twoim adresem w innym topicu jaki z ciebie super dojrzały kibic Pa !!!
Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 14/04/2006 19:35
Baranowski jest przwodniczącym komitetu rodzicielskiego w mojej byłej szkole czyli LO1, i na studniówce z kumplem zaśpiewaliśmy mu "proszę cię" typ był tak napierdolony(gorzej niż my) i zaczął się brechtać w pewnym momencie myśleliśmy, że zacznie śpiewać razem z nami.
Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 15/04/2006 09:24
To to h.. każdy sie może pomylić albo pierdolnąć farmazon ale ta muze co puszcza to już h.. rozpierdala mnie ... troszke wstyd.Najgorsze to ze niektórzy mają przy tym niezły ubaw.Ostatnio np. mecz już sie rozpoczoł Zagłębie Nas atakuje a ta muzyczka dalej leci i ludzie sie gibają
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768802717 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.