Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> A najbardziej mi żal ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Safe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7791 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 29/11/2005 18:03
szkoda mi ludzi wypowiadajacych sie na tematy Zydowskie ... duzo wiosen nei licze ale co nieco wiem od pewnych ludzi ... a propo gdyby nie Zydzi moja rodzina moziwe ze by nie przetrwala ... nie rozumiem takich ludzi ...

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
pchela
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 29/11/2005 19:07

KloceK napisał:  
szkoda mi ludzi wypowiadajacych sie na tematy Zydowskie ... duzo wiosen nei licze ale co nieco wiem od pewnych ludzi ... a propo gdyby nie Zydzi moja rodzina moziwe ze by nie przetrwala ... nie rozumiem takich ludzi ...

Klocek daj se spokoój z tymi rasistami. Nic na ich głupote nie poradzisz!Niech se piszą co chcą. Mądrzejszy zawsze pierwszy ustępuje.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
olo84
Kibic
Na forum od 8857 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 29/11/2005 19:21

Pampers1948 napisał:  

kukis_ napisał:  
Fornalaka i te jego slynne karne

A Zwlaszcza karny z Gornikiem Zabrze dawno dawno temu u nas.. co Pogoń przegrywala 1:0 i w 92 karny i jak Darek strzelil to ledwo co kibice na samej gorze korony lapali pilke <lol>

A po meczu mala awantura z policja na plycie boiska i w okol stadionu ;)

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
samhain
Kibic
Na forum od 7425 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 30/11/2005 11:21
Zamknij morde blaznie. Kretyn to sobie do taty mozesz wolac. Nie zrozumiales, ze przytoczenieten piosenki bylo w formie zartu? Koniec tematu, ze slepym o kolorach nie da sie rozmawiac.[/cytat]

A zdziwilbys sie - da sie rozmawiac - widac nie na wszytskim sie znasz. Do Taty swojego nie wolam "kretyn" bo nie gada takich farmazonow jak Ty - gdyby mial takie samo podejscie napewno tak bym go nazwal. Jesli to byl zart to wg mnie jeszcze bardziej wychodzisz na idiote bo ten temat do dzis boli wielu ludzi. W podpisie masz pewno zdanie... A na ile od Ciebie bylo zalezne to, ze urodziles sie bialy, co? A gdybys to wlasnie o swojej nacji lub rasie czytal, ze powinna isc do gazu czy dyndac na sznurach? Ktos Ci naopowiadal glupot chlopie, moze gdybys to wszystko - czego tak pragniesz ujrzal na wlasne oczy, moze wowczas zmienil bys zdanie chocby na chwile. Póki co - jestes kretynem. Faktycznie koniec tematu bo to nie miejsce na takie rzeczy, w sumie dziwie sie, ze nikt nie blokuje rasistowskich lub nacjonalistycznych postow...

g
Kibic
Na forum od 7377 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 30/11/2005 11:49

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

samhain napisał:  
Widze, ze mamy tu niezle pojebanych kolesi... Ekipa Giertycha, buraki jedne? Szkoda slow na takich jak Wy i przykro sie robi, gdy sie przeczyta, ze jeden z takich idiotow sie historia interesuje i polityka... W czasach kiedy "wujek Hans na CKMie gral" ramie w ramie z takim zydem, o ktorych tak namietnie piszecie szli Wasi POLSCY przodkowie! Gdybys Ty Vasyl, kretynie zyl wtedy mozliwe, ze zamiast kibicowac swojej druzynie zastanawialbys sie czy dotrwasz do nastepnego dnia... Byc moze ktos z twojej rodziny skonal w meczarniach a Ty smrodzie jeden piszesz takie pierdoly. W sumie to tylko do Ciebie pisze bo ten drugi debil co Ci racje przyznaje ma IQ pewnie niewiele wyzsze od swiezo wysranej kupy. I tak bedziecie dalej pisac tu i trzodzic bo nic sie nie da z takim dnem jak Wy zrobic i trudno. Nara idioci.

Zamknij morde blaznie. Kretyn to sobie do taty mozesz wolac. Nie zrozumiales, ze przytoczenieten piosenki bylo w formie zartu? Koniec tematu, ze slepym o kolorach nie da sie rozmawiac.

komus cisnienie skacze bardzo, a zart byl kiepski.

- Tylko Pogoń -
pchela
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 01/12/2005 18:47

samhain napisał:  
Zamknij morde blaznie. Kretyn to sobie do taty mozesz wolac. Nie zrozumiales, ze przytoczenieten piosenki bylo w formie zartu? Koniec tematu, ze slepym o kolorach nie da sie rozmawiac.

A zdziwilbys sie - da sie rozmawiac - widac nie na wszytskim sie znasz. Do Taty swojego nie wolam "kretyn" bo nie gada takich farmazonow jak Ty - gdyby mial takie samo podejscie napewno tak bym go nazwal. Jesli to byl zart to wg mnie jeszcze bardziej wychodzisz na idiote bo ten temat do dzis boli wielu ludzi. W podpisie masz pewno zdanie... A na ile od Ciebie bylo zalezne to, ze urodziles sie bialy, co? A gdybys to wlasnie o swojej nacji lub rasie czytal, ze powinna isc do gazu czy dyndac na sznurach? Ktos Ci naopowiadal glupot chlopie, moze gdybys to wszystko - czego tak pragniesz ujrzal na wlasne oczy, moze wowczas zmienil bys zdanie chocby na chwile. Póki co - jestes kretynem. Faktycznie koniec tematu bo to nie miejsce na takie rzeczy, w sumie dziwie sie, ze nikt nie blokuje rasistowskich lub nacjonalistycznych postow...[/cytat]

Samhain popieram twoje słowa , no może bez tych wulgaryzmów hehe. Ale masz racje i tyle.I dajmy już spokój z tymi rasistami , jak są tacy mądrzy to niech na kolejnym meczu wywieszą transparent ,, Czarnuchy Wypier... '' . Jakoś nie zauważyli co zrobili z tymi wariatami z Korony co spróbowali wyzywać czarnoskórych.Teraz mają kary , a w telewizji nazwali ich pajacami.

Krzyś
*zablokowany
Na forum od 7378 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 01/12/2005 19:55
Panowie spokój. To forum o waszych ulubionych piłkarzach którzy odeszli a nie o rasizmie i jego problematyce

McVeigh
Kibic
Na forum od 8867 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 03/12/2005 20:07
Osłabia kiedy ktoś używa sformuwania "duch patriotyzmu", nie specjalnie zdając sobie sprawę o czym mówi.
Na temat patriotyzmu prawicowego, czy też lewicowego nie zamierzam się wypowiadać, ponieważ oba są skrajne i wzajemnie siebie warte. Kiedyś komuniści wpajali jedynie słuszne zasady działania i postępownia, to oni dyktowali co (w ich mniemaniu) było dla Ojczyzny najlepsze, mieli rację czy też nie - ocenia w tej chwili historia. Dzisiaj głupki pokroju pseudo-katolika Giertycha próbuje robić ze społeczństwem zupełnie to samo, tyle tylko że ciągnie w kierunku przeciwnego bieguna politycznego.
Czytam te bzdury na temat Żydów i ręce mi opadają - dlaczego niekt nie stara się zachować multiźródłowości w wygłaszaniu swoich opinii. Dlaczego nikt nie zauważa potenciału intelektualno-naukowego który ten kraj zatracił po pamiętnej decyzji Gomułki i pozbyciu się "starszych braci w wierze". Żydzi brali udział we wszystkich zrywach niepodległościowych tego kraju, pomagali tak jak mogli bo czuli się Polakami. Powstanie Listopadowe, Styczniowe, Wielkopolskie, Krakowskie i wreszcie Warszawskie, wszedzie bari czynny udział, walczyli i ginęli za ten kraj - a co my jako Polacy zrobiliśmy żeby im pomóc kiedy wzniecili powstanie w getcie -wielkie nic. Kiedy przedstawia się fakty o Jedwabnym podnosi się larum - to nie my, to propaganda itp. Przypomnę nieśmiało, że tak samo stało się w momencie kiedy niemcy odkryli groby w Katyniu. Do dzisiaj mamy pretensje do rosjan, że nie chcieli się przyznać do tego mordu i wciskali nam ciemnotę przez 50 lat - my próbujemy to samo dzisiaj zrobić z Jedwabnym ( o pogromie kieleckim nie wpomnę). Człowiek odważny potrafi przyznać się do błedu - my kleimy głupa, że nie wiemy o co chodzi. Ludziom którzy kochaja prawdę a nie propagandowe pierdoły ojca rydzyka polecam książkę Malowany Ptak, dającą przekrojowy obraz Polaka z okresu wojennego, może otworzy to niektórym oczy - nie jesteśmy narodem aniołów.
To tyle jeśli chodzi moją opinię w omawianej kwestii.
A tak przy okazji, flaga konfederatów w założeniu reprezentowała zupełnie inne ide niż te które podchwyciła garstka idiotów z KKK, przywłaszczając sobie sybol za który ginęli ludzie zupełnie nie aprobujący tego typu polityki.

"...nieważne jak wąską przechodzę bramą,
nieważne po drodze zakręty jak ostre, zostałem władcą własnej wiary, samotnie prowadzę swą duszę wyniosłą."
F G
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 04/12/2005 14:37
Przygladajac sie tej dyskusji, powiem ci Vasyl ze strasznie cienkie argumenty uzywasz. Robisz z siebie wielkiego antysemite, wg mnie na pokaz. Chcesz sie dowartosciowac czy poczuc sie silniejszym przez gloszenie roznych hasełek? Zaznaczam ze nie kocham Zydów, ale tez nie jestem zagorzałym antysemitą, a tym bardziej nie jaram sie III Rzeszą, która co wyrzadzila Polsce chyba kazdy wie. Twoj zart mnie nie urazil, chociaz watpie ze to akurat zart z twojej strony;)
Pozdro

Ostatnio edytowany przez: F G, 4 grudnia 2005, 15:01 [1 raz(y)]

BzM
Kibic
Na forum od 7855 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 04/12/2005 15:29

...Pozwol, ze zaczne od konca. Nie wiesz co sie dzieje w Kielcach to sie nie wypowiadaj. Koroniarze bojkotuja dalej 1 sklad. Nie wieszaja flag, nie prowadza dopingu, nie jezdza na wyjazdy itp. Na razie klub sobie radzi, lecz przypomni sobie o kibicach jeszcze. Szacunek dla kibicow Korony, ze tak trwaja nieustannie w swoich postanowieniach...

odezwal sie ten, ktory najwięcej wie o proteście Korony. Postanowienia kieleckie są o tyle dziwne, że przecież ten Hernani równie dobrze może zagrać w rezerwach, heheh. Więc akurat tu jest absurd. Na wyjazd prosto jest nie pojechać, natomiast dużo trudniej być wszędzie za swoją drużyną. A protest wymyka sie powoli spod kontorli, bo zwykli kibice zaczynają jeździć. Wracając do tego Hernaniego to ciekawy jestem jakby wyglądały jego pojedyncze solówki z Koroniakami (w formie boksu tajskiego)...

Poza tym wszystkim takiego pierdolenia głupot jakie Ty Vasyl robisz na tym forum to już dawno nie było. Konkretnego robisz z siebie kozaka przed monitorem...

Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: A najbardziej mi żal ? - 05/12/2005 00:44
bardzo ciekawa postacia w Pogoni byl napewno Studziński. a tak apropo niego to jakis 2 lata temu błądząc po ulicach Koszalina spotkałem pana Janusza w pewnym sklepie ze sprzętem sportowym, w charakterze sprzedawcy. Bardzo pprzyjemnie było spotkac go w końcu osobiście, wymienić pare zdań, powspominać starą dobrą pake Dumy Pomorza. Szkoda ze te czasy powoli odchodzą do lamusa, a Pogoń staje sie coraz bardziej międzynarodową przystanią dla grajków którym obce jest wyrażenie DUMA POMORZA, czy też takie słowo jak TRADYCJA.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Praga Płd
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 06/12/2005 14:59
To juz jest niezla jazda zeby wyskakiwac na solo z pilkarzem!Juz nie moiwe o biciu piknikow na nie swoim stadionie.

WYCHOWANY NA POGONI
pchela
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 06/12/2005 18:21
Te trzy cytaty ktore pokazales Vasyl , to ja tego nie napisalem tylko ten gość samhain chyba. tylko czwarty napisalem. J wcale sie ciebie nie boje jakbyś chciał wiedzieć ,
myslisz , że mówienie prawdy na necie jest napinaniem???
Dobra szkoda mi cie , i skończ już z tym rasizmem . Każdy ma swoje zdanie i
Dobra spokój już ,i nie ma się o co kłócić , i nie myśl , że jak ktoś ma inne poglądy od twoich to trzeba po nim jezdzic.CZyli według rasistów Ronaldinho i wszyscy czarnoskórzy piłkarze którzy są czarni nie zasługuja na to by ich uwielbiac , kibicować im? Zastanów się. To czemu kibice Barcy nie krzyczą do niego po hiszpańsku wypier... , albo do Eto. Kiedys w meczu Getafe Barca cały mecz kibice Getafe gdy tylko samuel miał piłke udawali odgłosy małpy i rzucali bananami. Też chcesz tak na meczu robić?

Ostatnio edytowany przez: pchela, 6 grudnia 2005, 18:30 [2 raz(y)]

borsuk
Kibic
Na forum od 8954 dni

**

Odp: A najbardziej mi żal ? - 06/12/2005 22:19
Po 1 w Polsce nie ma rasistow tylko debile..a po 2 najbardziej mi zal Pana Wyrobka i pilkarzy grajacych za Gondora...nie wspominajac juz o nas kibicach przychodzacych na mecze.

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
TymoN
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 06/12/2005 22:43

Marcin_ napisał:  
Miazka niedawno w autobusie widziale, hehe. A Mandrysz byl moim sasiadem (na serio).

A gdzie mieszkasz jeśli mogę wiedzieć? Bo moim sąsiadem Mandrysz też był... ale wiem, że kilka razy się przeprowadzał:P

g
Kibic
Na forum od 7377 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 06/12/2005 23:01

pchela napisał:  
Te trzy cytaty ktore pokazales Vasyl , to ja tego nie napisalem tylko ten gość samhain chyba. tylko czwarty napisalem. J wcale sie ciebie nie boje jakbyś chciał wiedzieć ,
Dobra spokój już ,i nie ma się o co kłócić , i nie myśl , że jak ktoś ma inne poglądy od twoich to trzeba po nim jezdzic.CZyli według rasistów Ronaldinho i wszyscy czarnoskórzy piłkarze którzy są czarni nie zasługuja na to by ich uwielbiac , kibicować im? Zastanów się. To czemu kibice Barcy nie krzyczą do niego po hiszpańsku wypier... , albo do Eto. Kiedys w meczu Getafe Barca cały mecz kibice Getafe gdy tylko samuel miał piłke udawali odgłosy małpy i rzucali bananami. Też chcesz tak na meczu robić?

Rasizm nie polega na wygwizdywaniu pilkarzy. Pomysl ilu polskich grajkow wybiloby sie, gdyby w PZPNie nie panowany tak liberalne zasady. Moim zdaniem cienizna polskiej ligi jest spowodowana miedzy innymi zbyt duza iloscia obcokrajowcow w druzynach.
Nie pomyslales kiedys, ze rasizm jest bronia samych czarnych? Nie zatrudnisz czarnego w klubie - klub rasistowski, wywiesisz konfederatke, celta - rasistowski mlyn, itp.

vasyl sorry, ale pierdolisz od rzeczy okrutnie. rasizm bronia czarnych ?:) czy ty przypadkiem sie czegos nie nacpales ? cienizna polskiej ligi jest spowodowana tylko i wylacznie tym, ze istnieje pzpn, ktorego czlonkowie maja tak naprawde cala te lige gleboko w dupie. i nie gadaj ze jest zbyt duzo obcokrajowcow, spojrz na lige angielska, wloska, niemiecka ! zastanow sie troszke nad tym co wypisujesz.

- Tylko Pogoń -
g
Kibic
Na forum od 7377 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 06/12/2005 23:27

g napisał:  
vasyl sorry, ale pierdolisz od rzeczy okrutnie. rasizm bronia czarnych ?:) czy ty przypadkiem sie czegos nie nacpales ? cienizna polskiej ligi jest spowodowana tylko i wylacznie tym, ze istnieje pzpn, ktorego czlonkowie maja tak naprawde cala te lige gleboko w dupie. i nie gadaj ze jest zbyt duzo obcokrajowcow, spojrz na lige angielska, wloska, niemiecka ! zastanow sie troszke nad tym co wypisujesz.

A czy nie? Zobacz jak jest w Stanach. Nie zatrudnisz murzyna - jestes rasista, uderzysz czarnucha bo wyzywa Ci dziewczyne - jestes rasista. Przyklady mozna wyliczac nieustannie.
Moc ligi buduje sie sie na szkoleniu mlodziezy. To akurat nie wyglada tak bardzo tragicznie u nas, ale co z tego, ze szkolki pilkarskie "wyprodukuja" jakiegos dobrego grajka, skoro prawo jest przychylniejsze do sciagania obcokrajowcow. Nie opowiadam sie za tym, aby w polskich druzynach grali jedynie Polacy, lecz jak ma sie rozwinac polski futbol, skoro mlodziez nie ma gdzie sie wybic?

ale co ty sie tak tych stanow uczepiles ? :)

- Tylko Pogoń -
g
Kibic
Na forum od 7377 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 06/12/2005 23:45
a nawiązując do tematu - to zajbiscie mi żal, że jeszcze długo (o ile wogóle) nie doczekamy się na naszym podwórku takich widowisk jak np. dzisiejsze w Mediolanie :(

ps. dobrze, że jeszcze jest Dariusz Szpakowski :)

Ostatnio edytowany przez: g, 7 grudnia 2005, 00:26 [1 raz(y)]

- Tylko Pogoń -
IS
Kibic
Na forum od 7361 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 07/12/2005 00:01
Mi żal starych czasów i tych wyjazdów w polowce lat 90 - wtedy to sie dzialo, taki baltyk gdynia sobie przyjechal na chemika i malo tego ze stracil na nasza rzecz wszystkie flagi to jeszcze pod przymusem musieli bluzgać na swoj klub.

pchela
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 07/12/2005 11:21

g napisał:  

pchela napisał:  

Rasizm nie polega na wygwizdywaniu pilkarzy. Pomysl ilu polskich grajkow wybiloby sie, gdyby w PZPNie nie panowany tak liberalne zasady. Moim zdaniem cienizna polskiej ligi jest spowodowana miedzy innymi zbyt duza iloscia obcokrajowcow w druzynach.
Nie pomyslales kiedys, ze rasizm jest bronia samych czarnych? Nie zatrudnisz czarnego w klubie - klub rasistowski, wywiesisz konfederatke, celta - rasistowski mlyn, itp.

Racja g .I dajmy se już spokój z tym rasizmem . Pozdro dal antyrasistów

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768827909 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.15 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005