Odp: Pogoń - Polonia 2:0 - 20/11/2005 13:43
nareszcie Pogon wygrala i to cieszy. Gra nie byla moze jakas zachwycajaca ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma oby takim wynikiem zakonczyl sie mecz z kujawiakiem...
ps. zdejmiijcie tego kolesia co wali w beben bo nie ma za grosz poczucia rytmu! przez to ludzie sie gubili i z dopingu, miedzy innymi dlatego, byla dupa
Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Odp: Pogoń - Polonia 2:0 - 20/11/2005 13:51
Mecz nudny,dobrze że wygrali.Grali bez pomysłu,jakiś długie piły nie dokładne.Tragedia.Ta drużyna nie ma pomysłu.Panik nie ma pojęcie.Oni graja bez ładu i składu.Dobrze ze grali z ostatnią drużyną to im się udało.Ten skład i zowadnicy wcale nie są źle tylko trener do dupy co nie umie zmotywować,nastawić drużuyny.Trałka,Milar,Divecky grali traqgicznie.Pare zmian w składzie trzeba przeprowadzić i trzeba zmienic trenera.Chwała że wygrali,ale gra BEZNADZIEJNA
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Tresc transparentu powstala chyba we Wloclawku. Bynajmniej tam to slyszalem w luznej rozmowie pewnych osob Dobre haslo
Mecz kiepski, ale wazne ze w koncu 3 punkty u siebie zdobywamy. Ile mozna remisowac i przegrywac, tym bardziej, ze u siebie zawsze bylismy mocni.
Hehe akcja meczu Grzelak zamiast podac do dobrze ustawionego Elokana, zdecydowal sie na strzal z niemal zerowego kata. Pilka trafila w boczna siatke. Na trybunach jek zawodu. Tylko jeden z Zuli zachowal zimna krew i rzekl: "A co Ty kurwa murzynowi bys podal?"
Ostatnio edytowany przez: Steryd, 20 listopada 2005, 14:59 [2 raz(y)]
Odp: Pogoń - Polonia 2:0 - 20/11/2005 15:48
widzialem fragmenty i szczerze wciaz jeszcze nie graja tego co bysmy chcieli
Przypadkowa pierwsza bramka ustawila mecz, badzmy szczerzy gdyby nie ta bramka pierwsz apolowka potoczyla by sie inaczej.
Druga polowa znacznie lepiej zagrana po wejsciu Elokana widac ze ziomek dobr jest na koncowki meczy.
i na koniec wielkie brawa ode mnie dla goscia ktory wymyslil ten tekst na Transparencie.... masz u mnie browara
Odp: Pogoń - Polonia 2:0 - 20/11/2005 17:00
Słaby zespół wygrał z beznadziejnym. Ot i całe podsumowanie meczu na trzecioligowym poziomie.
A po obserwacji Kaźmierczaka, Trałki i kilku innych widać, że kładą lachę na grę, m.in.ani jednego wślizgu gdy przeciwnik biegł obok nich.
Michalski- tragedia w obronie.
Oj ciężko będzie z Kujawiakiem...
Odp: Pogoń - Polonia 2:0 - 20/11/2005 17:43
Będzie dobrze czym sie martwicie Jak nie teraz to za rok puchar bedzie nasz . Bierzcie pod uwagę ze nasi grali w intertoto i teraz moze im troszke sił brakowac. To tez jest jakis argument hehe. Pozdro
ej kto wie czemu chwile po wejsciu przyjezdnych juz ich nie bylo na swoim sektorze? i co sie z nimi stalo?
bo to nie bylo przyjezdni... a miejscowi.... weszli sobie na faze i wyszli proste
buehehe - no też tak mi właśnmie przeszło przez głowe jak zobacyzłem, że cieszą się z bramki strzelonej przez Pogoń
A co do meczu - strasznie słaby - dobrze, ze graliśmy z tak słabą drużyną - dzięki temu możemy cieszyć się z kompletu punktów.
Niezbędne są spore zmiany w kadrze jeśli chcemy być troche wyżej w tabeli na wiosne /a jest taka realna możliwość, bo liga w tym roku jest niezwykle słaba - sam przykłąd Arki która potrafiłą wygrać z Wisłą K./
Słabo jak zwykle zagrał Trałka - tego chłopaka naprawde trzeba na pare meczy odesłać do rezerw, bo przez niego to wygląda jakby Pogoń grała w 10 /vide niektóe podania tuż pod nogi Warszawian/.
Dobrze, że tym razem Panik szybciej wpadł na pomysł ściągnięcia Trałki...
Elokan tak samo nie zagrał nic wybitnego - niby walczy, stara się, widać, żepróbuje coś zdziałać ale jednak nie wychodzi mu to za bardzo.
Grzelak - to samo...dużo walczy, szarpie biega, ale jak wchodzi w pole karne z piłką to nie ma za bardzo co zrobić /chociaż powodem tego też może być fakt, że nie ma czasem do kogo podać/.
Edi oprócz dwóch bramek też nie zagrał nic wspaniałego - zdażały mu się lepsze mecze - widać, ze ma duża technike, ale to prawdopodobnie wina murawy, że nie może zademonstrować wszystkich swoich zalet...
Podobała mi się za to gra Divecky'ego - dużo walczył i czasem nawet coś z tego wychodziło, Milar sporo biegał - raz nawet bardzo ładnie dogonił jednego z obrońców Polonii - normalnie byłem pod wrażeniem ;D
Reszta zagrała raczej na takim średnim poziomie nie wybijająć się jakoś super na plus ani na minus.
A jeśli chodzi o doping, to z perspektywy 13 sektora, w niektórych momentach meczu nie było za ciekawie.
Od 80 minuty z kolei część mojego sektora rozpoczeła swój indywidualny doping:
"Artuuuuur Buuuuugaaaaj, Artuuuuur Buuuuugaaaj"
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768822954 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.