Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 02/11/2005 20:00
No w 2 lidze na meczu Pogoń - Arka to doping mieliście przedni ; ) - w szczególności jak robiliście oprawe i te donośne Arkaaaa Gdyniaaaa K...aaaa Ś....aaaa - tylko pozazdrościc ; )
no niestety ale po części zgodze sie z Tym gościem... Na meczu z Cracovia Było podobnie. Powinniśmy badziej sie skupić na dopingu dla Pogoni a szczególnie przy oprawach wtedy Powinnismy spiewć coś radosnego! Rozumiem nienawisc do Tych Klubów ale Niepowinniśmy Ich tak czesto wyzywać a robimy to częsciej i głośniej niż dopingujemy Pogoń np. w meczu z Cracovią a powinno być odwrotnie!! Pokazmy Im jak Sie bawią kibice Pogoni na meczu z Arką!!!!!
No w 2 lidze na meczu Pogoń - Arka to doping mieliście przedni ; ) - w szczególności jak robiliście oprawe i te donośne Arkaaaa Gdyniaaaa K...aaaa Ś....aaaa - tylko pozazdrościc ; )
Do zobaczenia w niedziele.
Arka Gdynia !
no niestety ale po części zgodze sie z Tym gościem... Na meczu z Cracovia Było podobnie. Powinniśmy badziej sie skupić na dopingu dla Pogoni a szczególnie przy oprawach wtedy Powinnismy spiewć coś radosnego! Rozumiem nienawisc do Tych Klubów ale Niepowinniśmy Ich tak czesto wyzywać a robimy to częsciej i głośniej niż dopingujemy Pogoń np. w meczu z Cracovią a powinno być odwrotnie!! Pokazmy Im jak Sie bawią kibice Pogoni na meczu z Arką!!!!!
No niestety musze sie znowu nie zgodzic,doping anty glownie spowodowany jest tym z kim gramy jak gralismy z Gornikiem 0 bluzg to samo Belchatow.Ale sa chyba w Polsce takie 3 kluby ktore powoduja ta nienawisc ARKA CRACOVIA LECH i to sie chyba nigdy nie zmieni wystarczy ze jedna osoba cos krzyknie i przylacza sie pol stadionu to jest poprostu nienawisc i zarazem Adrenalina.
EDIT: Mam taka mysl moze by tak wywiesic ta mala flage Brazylii? na meczu ze śledziami? na jakims wyjezdzie byla obecna bo widac ze naszym grajka nie za bardzo chce sie zapierd....MEcz z ODRA poprostu Tragedia moze to co niektorych zmotywuje. Albo moze zly pomysl wiem co niektorzy jakie maja podejscie do tego
Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 02/11/2005 21:50
EDIT: Mam taka mysl moze by tak wywiesic ta mala flage Brazylii? na meczu ze śledziami? na jakims wyjezdzie byla obecna bo widac ze naszym grajka nie za bardzo chce sie zapierd....MEcz z ODRA poprostu Tragedia moze to co niektorych zmotywuje. Albo moze zly pomysl wiem co niektorzy jakie maja podejscie do tego
nasze grajki sami wiedze ze graja w Polsce dla naszej Pogoni wiec mysle ze flaga bedzie zbedna.A co do dopingu przy oprawie musimy spiewac "BO fantazja ...."
nasze grajki sami wiedze ze graja w Polsce dla naszej Pogoni wiec mysle ze flaga bedzie zbedna.A co do dopingu przy oprawie musimy spiewac "BO fantazja ...."
Na meczu z Odrą wisiała ta flaga i jak widać niewiele to dało.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Na meczu z Odrą wisiała ta flaga i jak widać niewiele to dało.
Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 02/11/2005 22:55
Edi już mówił że gra dla przyjemności, że w Japonii zarobił tyle że nie musi pracować więc po co ma grać, wszyscy wiemy że Pogoń to on ma gdzieś i on tutaj tylko gra żeby dorobić albo pozwiedzać sobie a do reszty to nie mam zastrzeżeń, Tavares się stara, Milar jest waleczny, Julcimar to wiadomo. EDI DO WYMIANY!
ja bym na meczach zaczal wieszac konfederatke
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Ława nie zagra, a Moskalewicz pod wielki znakiem zapytania, pozostaje Nicinski
OLO powinien zagrać, choć jak sam mówil ze maska mu ogranicza widzenie i utrudnia gre to moze byc róznie. Ława ma niestety konztuzje i siedzi już w Szczecinie u jakiegoś lekarza (pewnie dobry ; ) ). A Nitka poprowadzi Areczke do chociaż jednego punktu
Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 16:13 Wracając do meczu: typ 1x ale licze na jakieś 2:0 i na liczna grupę przyjezdnych która napewno zmobilizuje nas do dobrego dopingu. Przykład - Lech tamten sezon mnie się podobało . A Ławe widzialem wczoraj czy przedwczoraj koło Syriusza (obok LO7) a że miałem koszulke Legii na sobie to jakoś dziwnie na mnie patrzył
Edi już mówił że gra dla przyjemności, że w Japonii zarobił tyle że nie musi pracować więc po co ma grać, wszyscy wiemy że Pogoń to on ma gdzieś i on tutaj tylko gra żeby dorobić albo pozwiedzać sobie a do reszty to nie mam zastrzeżeń, Tavares się stara, Milar jest waleczny, Julcimar to wiadomo. EDI DO WYMIANY!
normalnie wygrałeś z tym tekstem a co myślałeś że przyszedł do Pogoni bo kocha ją od dziecka i gra w Szczecinie to było jego wielkie marzenie
Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 18:29
Do zobaczenia w Szczecinie!!!!! Mam nadzieje ze Pogon podtrzyma passe przegranych i Arka po raz kolejny przywiezie z wyjazdu 3 punkty!!!! A co Bluzgow podczas meczu skupcie sie lepiej na Dopingu Waszej Pogoni a nie na Bluzganiu to jej sie bardziej przyda. Pozdrowienia z Gdyni !!!!
"Dostalismy dzis przeslanie
z kazdej strony tego swiata
w tym przeslaniu napisane
arka gdynia kurwa szmata
jej najwieksi przyjaciele
to mordercy i smierdziele
kazdy jebie w dupe arke
tak w przeslaniu tym zawarte"
by ELVIS
jezeli sie podoba to wrzuccie to na meczu z arka jezeli nie to do kosza...
Do zobaczenia w Szczecinie!!!!! Mam nadzieje ze Pogon podtrzyma passe przegranych i Arka po raz kolejny przywiezie z wyjazdu 3 punkty!!!! A co Bluzgow podczas meczu skupcie sie lepiej na Dopingu Waszej Pogoni a nie na Bluzganiu to jej sie bardziej przyda. Pozdrowienia z Gdyni !!!!
Kolega prosil mnie o zamieszczenie tej "piesni" na forum Pogoni :
arka gdynia kurwa szmata
kazdy jebie w dupe arke
by ELVIS
pozdro
heheh...calkiem fajne.....ale moze melodie by podal (i nie chodzi o nutki )
Kolega prosil mnie o zamieszczenie tej "piesni" na forum Pogoni :
arka gdynia kurwa szmata
kazdy jebie w dupe arke
by ELVIS
pozdro
heheh...calkiem fajne.....ale moze melodie by podal (i nie chodzi o nutki )
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768832040 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.