Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Derby Pomorza Pogoń - Arka << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Tropiciel
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7383 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 02/11/2005 20:00
No w 2 lidze na meczu Pogoń - Arka to doping mieliście przedni ; ) - w szczególności jak robiliście oprawe i te donośne Arkaaaa Gdyniaaaa K...aaaa Ś....aaaa - tylko pozazdrościc ; )

Do zobaczenia w niedziele.
Arka Gdynia !

ARKA GDYNIA - DUMA POMORZA - ŚLEDZIE
dymson
Kibic
Na forum od 7508 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 02/11/2005 20:21

Tropiciel napisał:  
No w 2 lidze na meczu Pogoń - Arka to doping mieliście przedni ; ) - w szczególności jak robiliście oprawe i te donośne Arkaaaa Gdyniaaaa K...aaaa Ś....aaaa - tylko pozazdrościc ; )

Arka Gdynia !

no niestety ale po części zgodze sie z Tym gościem... Na meczu z Cracovia Było podobnie. Powinniśmy badziej sie skupić na dopingu dla Pogoni a szczególnie przy oprawach wtedy Powinnismy spiewć coś radosnego! Rozumiem nienawisc do Tych Klubów ale Niepowinniśmy Ich tak czesto wyzywać a robimy to częsciej i głośniej niż dopingujemy Pogoń np. w meczu z Cracovią a powinno być odwrotnie!! Pokazmy Im jak Sie bawią kibice Pogoni na meczu z Arką!!!!!

Porto
Kibic
Na forum od 7438 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 02/11/2005 20:28

dymson napisał:  

Tropiciel napisał:  

Arka Gdynia !

no niestety ale po części zgodze sie z Tym gościem... Na meczu z Cracovia Było podobnie. Powinniśmy badziej sie skupić na dopingu dla Pogoni a szczególnie przy oprawach wtedy Powinnismy spiewć coś radosnego! Rozumiem nienawisc do Tych Klubów ale Niepowinniśmy Ich tak czesto wyzywać a robimy to częsciej i głośniej niż dopingujemy Pogoń np. w meczu z Cracovią a powinno być odwrotnie!! Pokazmy Im jak Sie bawią kibice Pogoni na meczu z Arką!!!!!

dokladnie masz 100% racji, wiecej dopingu a mniej wyzwisk !!

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 02/11/2005 20:40

dymson napisał:  

Tropiciel napisał:  

Arka Gdynia !

No niestety musze sie znowu nie zgodzic,doping anty glownie spowodowany jest tym z kim gramy jak gralismy z Gornikiem 0 bluzg to samo Belchatow.Ale sa chyba w Polsce takie 3 kluby ktore powoduja ta nienawisc ARKA CRACOVIA LECH i to sie chyba nigdy nie zmieni wystarczy ze jedna osoba cos krzyknie i przylacza sie pol stadionu to jest poprostu nienawisc i zarazem Adrenalina.

EDIT: Mam taka mysl moze by tak wywiesic ta mala flage Brazylii? na meczu ze śledziami? na jakims wyjezdzie byla obecna bo widac ze naszym grajka nie za bardzo chce sie zapierd....MEcz z ODRA poprostu Tragedia moze to co niektorych zmotywuje. Albo moze zly pomysl:) wiem co niektorzy jakie maja podejscie do tego:)

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 2 listopada 2005, 21:28 [1 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Zbylu
Kibic
Na forum od 7450 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 02/11/2005 21:50
EDIT: Mam taka mysl moze by tak wywiesic ta mala flage Brazylii? na meczu ze śledziami? na jakims wyjezdzie byla obecna bo widac ze naszym grajka nie za bardzo chce sie zapierd....MEcz z ODRA poprostu Tragedia moze to co niektorych zmotywuje. Albo moze zly pomysl wiem co niektorzy jakie maja podejscie do tego
nasze grajki sami wiedze ze graja w Polsce dla naszej Pogoni wiec mysle ze flaga bedzie zbedna.A co do dopingu przy oprawie musimy spiewac "BO fantazja ...."

Obrazek gif wstawiony na forum
BTR
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 02/11/2005 22:40

Zbylu napisał:  
EDIT: Mam taka mysl moze by tak wywiesic ta mala flage Brazylii? na meczu ze śledziami? na jakims wyjezdzie byla obecna bo widac ze naszym grajka nie za bardzo chce sie zapierd....MEcz z ODRA poprostu Tragedia moze to co niektorych zmotywuje. Albo moze zly pomysl wiem co niektorzy jakie maja podejscie do tego
nasze grajki sami wiedze ze graja w Polsce dla naszej Pogoni wiec mysle ze flaga bedzie zbedna.A co do dopingu przy oprawie musimy spiewac "BO fantazja ...."

Na meczu z Odrą wisiała ta flaga i jak widać niewiele to dało.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 02/11/2005 22:44

Bator napisał:  

Zbylu napisał:  

Na meczu z Odrą wisiała ta flaga i jak widać niewiele to dało.

Spoko tak tylko zaproponowalem

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
bos_man
*uciszony
Na forum od 7631 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 02/11/2005 22:55
Edi już mówił że gra dla przyjemności, że w Japonii zarobił tyle że nie musi pracować więc po co ma grać, wszyscy wiemy że Pogoń to on ma gdzieś i on tutaj tylko gra żeby dorobić albo pozwiedzać sobie a do reszty to nie mam zastrzeżeń, Tavares się stara, Milar jest waleczny, Julcimar to wiadomo. EDI DO WYMIANY!

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 03/11/2005 22:52
Olo w stroju Arki w masce

Obrazek jpg wstawiony na forum

Ława nie zagra, a Moskalewicz pod wielki znakiem zapytania, pozostaje Nicinski

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 00:05

Zbylu napisał:  

ja bym na meczach zaczal wieszac konfederatke :D

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Tropiciel
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 15:11

Cobra_S napisał:  

Ława nie zagra, a Moskalewicz pod wielki znakiem zapytania, pozostaje Nicinski

OLO powinien zagrać, choć jak sam mówil ze maska mu ogranicza widzenie i utrudnia gre to moze byc róznie. Ława ma niestety konztuzje i siedzi już w Szczecinie u jakiegoś lekarza (pewnie dobry ; ) ). A Nitka poprowadzi Areczke do chociaż jednego punktu :P

Pozdrawiam.
ARKA GDYNIA !

ARKA GDYNIA - DUMA POMORZA - ŚLEDZIE
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 15:49
tropiciel Dumą Pomorza jest tylko jeden klub!
i Wy juz przestaliscie byc wladcami polnocy ? :) :) :)

Better dead than red!
kus
Kibic
Na forum od 7876 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 16:13
buhaha Wracając do meczu: typ 1x ale licze na jakieś 2:0 i na liczna grupę przyjezdnych która napewno zmobilizuje nas do dobrego dopingu. Przykład - Lech tamten sezon mnie się podobało :). A Ławe widzialem wczoraj czy przedwczoraj koło Syriusza (obok LO7) a że miałem koszulke Legii na sobie to jakoś dziwnie na mnie patrzył :D

Jankes
Kibic
Na forum od 7481 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 17:23

bos_man napisał:  
Edi już mówił że gra dla przyjemności, że w Japonii zarobił tyle że nie musi pracować więc po co ma grać, wszyscy wiemy że Pogoń to on ma gdzieś i on tutaj tylko gra żeby dorobić albo pozwiedzać sobie a do reszty to nie mam zastrzeżeń, Tavares się stara, Milar jest waleczny, Julcimar to wiadomo. EDI DO WYMIANY!

hahaha normalnie wygrałeś z tym tekstemking a co myślałeś że przyszedł do Pogoni bo kocha ją od dziecka i gra w Szczecinie to było jego wielkie marzenie???

Hej Arka Gol
Kibic
Na forum od 7381 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 18:29
Do zobaczenia w Szczecinie!!!!! Mam nadzieje ze Pogon podtrzyma passe przegranych i Arka po raz kolejny przywiezie z wyjazdu 3 punkty!!!! A co Bluzgow podczas meczu skupcie sie lepiej na Dopingu Waszej Pogoni a nie na Bluzganiu to jej sie bardziej przyda. Pozdrowienia z Gdyni :] !!!!

"...You Will Never Walk Alone..."
SamAxe
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 20:47
Nie będziesz nas pouczał , śledziu nędzny... ;)

dzm
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 20:56
Kolega prosil mnie o zamieszczenie tej "piesni" na forum Pogoni :

"Dostalismy dzis przeslanie
z kazdej strony tego swiata
w tym przeslaniu napisane
arka gdynia kurwa szmata
jej najwieksi przyjaciele
to mordercy i smierdziele
kazdy jebie w dupe arke
tak w przeslaniu tym zawarte"
by ELVIS

jezeli sie podoba to wrzuccie to na meczu z arka jezeli nie to do kosza...

pozdro

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
kaktus
Kibic
Na forum od 7578 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 20:58

Hej Arka Gol napisał:  
Do zobaczenia w Szczecinie!!!!! Mam nadzieje ze Pogon podtrzyma passe przegranych i Arka po raz kolejny przywiezie z wyjazdu 3 punkty!!!! A co Bluzgow podczas meczu skupcie sie lepiej na Dopingu Waszej Pogoni a nie na Bluzganiu to jej sie bardziej przyda. Pozdrowienia z Gdyni :] !!!!

nie ucz ojca dzieci robic !!

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 21:27

DzeM napisał:  

arka gdynia kurwa szmata
kazdy jebie w dupe arke
by ELVIS

pozdro

heheh...calkiem fajne.....ale moze melodie by podal (i nie chodzi o nutki :P)

Sami przeciw wszystkim!!!
chrisxx
Kibic
Na forum od 8604 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 22:11

Patyk napisał:  

DzeM napisał:  

arka gdynia kurwa szmata
kazdy jebie w dupe arke
by ELVIS

pozdro

heheh...calkiem fajne.....ale moze melodie by podal (i nie chodzi o nutki :P)

Pasowalaby melodia "A ja kocham tanie wina...";)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768832040 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005