Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> List Antoniego Ptaka do kibiców << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Baru195
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7412 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 20:55
Bron Bron!! ale to chyba nie mozliwe z tego co widze jest ich coraz wiecej na kazdym meczu..

Bo Moja Jedyna Miłość to Pogoń Szczecin..
Baru195
Kibic
Na forum od 7412 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 20:56

Shee napisał:  

Barszczu 91 napisał:  
Shee wlasnie o to mi chodzilo ..chodzi mi o sygnaturke twoja ? :D:Dco dalej?

tu masz cala fotke kilka dni temu wklejona na forum

TU

wiem wiem ..widzialem ja wczesniej przegladajac zdjecia na stronce kibicow eŁKSy ..stosowny transparencik..

barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 20:56
Pogon bedzie z nim, Pogon bedzie bez niego dlatego pana Ptaka mam w dupie :] fakt ze lepiej jezdzic do Warszawy, Krakowa, Zabrza itd niz po wojewodztwie, ale Pogon zawsze bede kochal niezaleznie od klasy rozgrywkowej (i mysle ze takich jak ja jest wielu :] ) choc moim zdaniem przynajmniej w takim samym stopniu jak Ptak zagral w chuja z tym 1% akcji odebranym PW tak Jurczyk zagral w chuja z Ptakiem o te tereny...

POGOŃ SZCZECIN!
kibic79
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 20:58

Dejvi napisał:  
ja powiem tylko tyle ptak ......... :)

a ja powiem jurczyk i radni .........

http://e-dieselservice.pl/
Baru195
Kibic
Na forum od 7412 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 20:58
wszyscy robia w chuja ale nie poddajmy sie!POGON TO MY i TYLKO MY KIBICE1.Pamietajmy Pogon to nie sa Ptaki ani inni dzialacze co przychodza i odchodza i maja to pozniej w dupie..a my tu zostaniemy!

Sajny
Kibic
Na forum od 7424 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 21:01

Bart1987 napisał:  
Pogon bedzie z nim, Pogon bedzie bez niego dlatego pana Ptaka mam w dupie :] fakt ze lepiej jezdzic do Warszawy, Krakowa, Zabrza itd niz po wojewodztwie, ale Pogon zawsze bede kochal niezaleznie od klasy rozgrywkowej (i mysle ze takich jak ja jest wielu :] ) choc moim zdaniem przynajmniej w takim samym stopniu jak Ptak zagral w chuja z tym 1% akcji odebranym PW tak Jurczyk zagral w chuja z Ptakiem o te tereny...

Jurczyk zagrał w chuja nie tylko z Ptakiem ale i z nami. Obiecywał gre o wielkie cele i to, że zrobi wszystko dla Pogoni. I co, i gówno. Teraz udaje, że nic się nie dzieje

berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 21:02

kibic79 napisał:  

Dejvi napisał:  
ja powiem tylko tyle ptak ........j:)

a ja powiem jurczyk i radni .........

Powiem tylko że co niektórzy bardzo są zmienni. Pamętacie jak jakiś działkowiec pisał o swoich ukochanych działkach? Styraliście go niemiłosiernie mówiąc że Ptak ma tam budować. Teraz ktoś rzucił słowo że Ptak ma wypi......ć ; a już wszyscy że tak ma być. W końcu się zdecydujcie co chcecie! Silnej Pogoni z terenami; czy 4 ligi bez terenów i silnej Pogoni?

1973
Kibic
Na forum od 7824 dni

*

wien napisał:  
nie ma co sie spinac, jak odejdzie bedziecie mieli dokladnie to samo co by bylo jakby nie przyszedl, 4 lige:)

..i tak wlasnie od poczatku powinno byc,tak odbiegajac troszke od tematu ile ja sie nawkurwialem jak spiewali na nas "ptakowia" lub "pogon ptakow" i transparenty tez byly ale niestety taka jest bolesna prawda panowie,przyjezdni mieli racje.
Obrazek gif wstawiony na forum

Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 15:28 [1 raz(y)]

Jankes
Kibic
Na forum od 7481 dni

moim zdaniem Ptak nie jest świety (z tym tekstem o przeniesieniu drużyny to przesadził az mi cisnienie skoczylokwasny) ale i tak nie zmienia to faktu ze za cale to szambo odpowiada ten KRETYN JURCZYK!!! ta sprawa z tymi nieszczęsnymi terenami powinna byc wyjasniona ladne pare lat temu!!! jezeli mnie pamięć nie myli to jak zaczynał sie cały ten cyrk jak przyszedł Turas to miasto obiecało mu te tereny w zamian za finansowanie Pogoni (jezeli sie myle to sory) a potem sie wycofalo wiec wina ewidentnie leży po stronie miasta !!! a teraz wszyscy narzekają (zresztą słusznie) na tego durnia Jurczyka a ja wam mówie TRZEBA BYŁO RUSZYĆ DUPY NA REFERENDUM!!! a teraz dorobilismy sie okreslenia ze jestesmy wsia z tramwajami w miescie nie ma zadnych inwestycji a nasz prezydent Clown pozdrawia nieboszczykówkwasny

Baru195
Kibic
Na forum od 7412 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 21:07
nasz prezydent to jest tyko z nazwy..tyle ile on glupot powiedzial..

Sajny
Kibic
Na forum od 7424 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 21:11
Trzeba będzie tego darmozjada i złodzieja na taczce wywieść razem z ta jego świtą

AMS
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 21:18
A co my kibice mozemy zrobic ,zostaje nam tylko czekanie na rozwoj sytuacji i mozemy sobie poprawic frekfencje w nabijaniu postow
I niema sensu sie napinac spinac itp..itd..
Zycze wszystkim milego wieczoru
Pozdrowionka z Wiednia dla wszystkich kibicow MKS POGON SZCZECIN :)

A ja i tak wierzyc nie przestane...
dary
Kibic
Na forum od 8613 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 21:22
Jest list to trzeba odpowiedzieć ;)

Panie Antoni,

"Ostatecznością jest przeniesienie drużyny do innego miasta. Stanie się to w przypadku fiaska rozmów z władzami Szczecina i brakiem chętnych na odkupienie Pogoni." Dziękuję za szczerość. Chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć tego cytatu.

Dla mnie ten list jest odpowiedzią na list PW, której to organizacji jestem Członkiem. Byłem jednym z tych nielicznych „szczęśliwców”, którzy uczestniczyli we wspólnych pomeczowych spotkaniach w budynku klubu. Wspominam je jako coś szczególnego. Szczególnego dlatego ze szczecińscy WAZELINIARZE z Baranowskim i pewnym Wiceprezesem na czele starali się wmówić Panu, że „białe jest czarne”. Jeden przykład: wszyscy pamiętamy zapewne jak kiepskie było nagłośnienie na II lidze. Pytał Pan, czy organizacja meczy była OK. Kiedy powiedziałem, że nic nie było słychać na „5” otrzymałem ripostę od WAZELINIARZY, że kłamię i że to nie prawda. Może trzeba było zmienić doradców, na takich, którzy nie SIEDZĄ W KIESZENI? KTO OBIECYWAŁ TERENY, KTÓRYCH NIE BYŁO ? CZEMU NAM PRZESZKODZIŁEŚ - MOŻE GRALIBYŚMY TERAZ DERBY WYBRZEŻA Z LECHIĄ W II LIDZE?

Nasze drogi rozbiegły się jesienią 2003r i na pewno już się nie zbiegną. Oszukałeś, kibiców którzy Ci zaufali (pamiętne 1%). Mam nadzieję, że w Śląsku Wrocław będą czujni. Nie-pozdrawiam Pana i autora tego listu;)

POGOŃ TO MY !
Shee
Kibic
Na forum od 7513 dni

*

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 21:22

Mario74 napisał:  

Shee napisał:  

Pszczółek napisał:  

Dla mnie ten tekst to ewidenty szantaz, nie uda sie, nie udzieliscie mi poparcia (przeslanie listu), zabieram wszyskie zabawki, lacznie z herbem i tradycjami...

niech sie wypcha...

tania socjotechnika i granie na emocjach...Boze, kto w to wierzy???? iAntonio sam sobie zaprzecza:

"Drodzy kibice nie chcę Was angażować w ten problem."

by pozniej powiedziec:

"w Krakowie czy Poznaniu kibice wyrazili swoje poparcie dla władz klubu podczas rozmów z miastem. Odwołuję się do waszego przywiązania do Dumy Pomorza.Jeżeli macie zamiar uratować Pogoń jest to ostatni dzwonek, aby zmienić jeszcze los tego klubu."

------------------------------------------------------------------------------------------
.... WINNY SIE TLUMACZY, panie Antonio...

Nieraz dobrze jest posłuchać mądrych słów płci pięknej! Ale tylko na forum. Broń Nas Panie Boże od plagi "babskiej" w młynie!

hm... dziekuje za pochwale, ktora brzmi tak, jakby inteligencja kobiet byla sprawa tajemnicza i niespotykana, niczym istnienie obcej cywilizacji....;)

pogoniarz73 napisał:  

wien napisał:  
nie ma co sie spinac, jak odejdzie bedziecie mieli dokladnie to samo co by bylo jakby nie przyszedl, 4 lige:)

..i tak wlasnie od poczatku powinno byc,tak odbiegajac troszke od tematu ile ja sie nawkurwialem jak spiewali na nas "ptakowia" lub "pogon ptakow" i transparenty tez byly ale niestety taka jest bolesna prawda panowie,przyjezdni mieli racje.

....IV liga bedzie ciekawym i trudnym sprawdzianem, jaki zdali kibice Zaglebia czy przed jakim stoja kibice gieksy... Ciekawe ile naszych napinaczy bedzie chodzic na mecze ;)

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 21:26
pierwszy raz moderowałem wpis moderatora z forum - no cóz i tak bywa, zawsze jest pierwszy raz
wciąż nakłaniam wszystkich do korzystania z sensownych i normalnych wypowiedzi
podziwiam wpisy ludzie, którzy nie przepadają za Ptakiem czy Jurczykiem i tylko potrafia rzucic mięsem czego nawet regulamin forum zabrania
nawet usilne kasowanie postów i moderowanie nie działa!! (do czasu)

1973
Kibic
Na forum od 7824 dni

*

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 21:30

Shee napisał:  

Mario74 napisał:  

Shee napisał:  

Pszczółek napisał:  

Dla mnie ten tekst to ewidenty szantaz, nie uda sie, nie udzieliscie mi poparcia (przeslanie listu), zabieram wszyskie zabawki, lacznie z herbem i tradycjami...

niech sie wypcha...

tania socjotechnika i granie na emocjach...Boze, kto w to wierzy???? iAntonio sam sobie zaprzecza:

"Drodzy kibice nie chcę Was angażować w ten problem."

by pozniej powiedziec:

"w Krakowie czy Poznaniu kibice wyrazili swoje poparcie dla władz klubu podczas rozmów z miastem. Odwołuję się do waszego przywiązania do Dumy Pomorza.Jeżeli macie zamiar uratować Pogoń jest to ostatni dzwonek, aby zmienić jeszcze los tego klubu."

------------------------------------------------------------------------------------------
.... WINNY SIE TŁUMACZY, panie Antonio...

Nieraz dobrze jest posłuchać mądrych słów płci pięknej! Ale tylko na forum. Broń Nas Panie Boże od plagi "babskiej" w młynie!

hm... dziekuje za pochwale, ktora brzmi tak, jakby inteligencja kobiet byla sprawa tajemnicza i niespotykana, niczym istnienie obcej cywilizacji....;)

pogoniarz73 napisał:  

wien napisał:  

....IV liga bedzie ciekawym i trudnym sprawdzianem, jaki zdali kibice Zaglebia czy przed jakim stoja kibice gieksy... Ciekawe ile naszych napinaczy bedzie chodzic na mecze ;)

Dolaczylbym jeszcze do tego Lechie,ztym ze roznica jest o tyle iz zaczynali od A klasy ;)

Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 15:30 [1 raz(y)]

kibic79
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 21:38
nawet usilne kasowanie postów i moderowanie nie działa!! (do czasu)[/cytat]
moze jasniej

http://e-dieselservice.pl/
berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 21:42

Cobra_S napisał:  
pierwszy raz moderowałem wpis moderatora z forum - no cóz i tak bywa, zawsze jest pierwszy raz
wciąż nakłaniam wszystkich do korzystania z sensownych i normalnych wypowiedzi
podziwiam wpisy ludzie, którzy nie przepadają za Ptakiem czy Jurczykiem i tylko potrafia rzucic mięsem czego nawet regulamin forum zabrania
nawet usilne kasowanie postów i moderowanie nie działa!! (do czasu)

Cobra_S walnij sobie browarka na rozlużnienie. Ja też bym się zdenerwował jakbym miał niezdyscyplinowanego pracownika.

byku
Kibic
Na forum od 7809 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 21:42
Ja bede chodzil na Pogon obojetnie czy gra w 1 ,2 ,4 lidze czy nawet w A klasie.Ale chyba kazdy widzi roznice miedzy meczem z Wybrzezem Rewal a meczem z Lechem czy Legia.Chyba kazdy sie zgodzi,ze mecze z Lechem w 1 lidze to pod wzgledem kibicowskim najatrakcyjniejsze momenty na Pogoni.Mi trudno by bylo sie z tym rozstac.NIe ma co, Pogon potrzebuje kogos takiego jak Ptak a patrzac prawdzie w oczy tylko on jest sklonny finansowac Pogon.Ptak nie jest idealem no ale oprocz tego ,ze lubi futbol to jest tez biznesmenem i nie bedzie ladowac kase w druzyne nie zyskujac na tym ani zlotowki.Nie kocham specjalnie tego czlowieka ale dzieki niemu mozemy emocjonowac sie meczami w 1 lidze.Nie rozumiem jeszcze jednego- dlaczego w Szczecinie z naszym kochanym urzedem nie da sie porozumiec ? Z kad ci ludzie sie tam biora ? W poznaniu czy innych miastech urzad wspiera druzyny pilkarskie a u nas chuj.

Macias
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 07/10/2005 21:43
W I czy też w IV lidze ja Pogoni się nie wstydzę !

Na mecze chodziłem, chodzę i będę chodził choćbyśmy mieli grać nawet w A-klasie...
Barwy,stadion,kibice i te niezwykłe słowo ''POGOŃ'' wywołuje u mnie emocje, które ciężko opisać...
Na poprawę sytuacji na lini: Ptak-Miasto nie mamy co liczyć, bo zeby on został tutaj na nie swoich warunkach wydaję się nie realne i jak dla mnie może być, może go nie być, bo na mecze i tak będę chodził...wszyscy dobrze wiemy, że lepiej kiedy przyjeżdża do nas Legia,Wisła,Lech, zamiast Astry Ustronie-Morskie, czy Darzbora Szczecinek, ale takie jest życie... gdybyśmy zostali wystawieni na taką ciężką próbę, byśmy pokazali co to znaczy Tradycja,przywiązanie do barw i milosć do klubu.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768840220 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005