Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
krls
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8100 dni

Odp: POGON-GKS BELCHATOW - 01/10/2005 21:28
co za mecz:/ z taka gra mozemy spokojnie pograc w 3 lidze jedyne co mi sie podobalo to Peskovic bardzo dobry wystep

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
ted
Kibic
Na forum od 8856 dni

Odp: POGON-GKS BELCHATOW - 01/10/2005 21:31
a była szansa ...

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
JuStyNa
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: POGON-GKS BELCHATOW - 01/10/2005 21:31
Mecz katastrofa. Sędzia też cos kręcił. Trałka też ja niewiem co on pokazał... z resztą wszyscy strasznie grali. Z To Trzeba Pochwalić chłopaków za ładną OPRAWE (jedyne co podobałoo mi się w tym całym burdelu)

TommyBoy
Kibic
Na forum od 7818 dni

Odp: POGON-GKS BELCHATOW - 01/10/2005 21:32

spagetti napisał:  
Z calym szacunkiem bo on jest wychowankiem ale to jak on zagral to nawet nie nazywa sie gra.Sedzia wiecej biegal.

Spagetti chyba Iglopolu Dębica :D

P.1948.S
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 21:39

JuStyNa napisał:  
Mecz katastrofa. Sędzia też cos kręcił. Trałka też ja niewiem co on pokazał... z resztą wszyscy strasznie grali. Z To Trzeba Pochwalić chłopaków za ładną OPRAWE (jedyne co podobałoo mi się w tym całym burdelu)

a tralka wogole gral bo jakos go niezauwazylem heheh

Macias
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 21:51
Mecz nudny, toczony w wolnym tempie, Pogoń grała tak jakby chciała utrzymać posadę Mariuszowi :)
Myślałem, że w przerwie Panik coś tam opierdoli tych naszych grajków i zaczną w końcu mądrze i skutecznie grać, a zamiast tego mieliśmy bardzo dużo nie dokładnych podań, ogromną liczba przerzutów wzdłuż boiska- ogólnie chaos i bezładna kopanine, bez pomysłu
Z zawodników na wyróznienie zasługują: Pesković-bardzo dobrze bronił, raz kapitalną wybił piłkę w tym zamieszaniu-słabo widzialem;), ale ciągle mnie denerwuje, że i on i Fabiniak po strzałach odbijają piłkę zamiast w bok to do przodu...
Elokan-walczył, rozpychał sie, biegał bardzo dużo w iście sprinterskim tempie i ogólnie wywarł na mnie pozytywne wrazenie...
Tavares-grał dobrze w obronie, często starał się podwajać skrzydło, idąc na obieg i wychodziło mu to dobrze.Podobała mi się jego zadziorność i walczeczność, gdyby wszyscy piłkarze mieli taką chęć gry co on to byśmy wygrali...

Oceny(skala 1-10): Pesković- 8,Tavares- 7,Magdoń- 6,Julcimar- 6,Matlak- 5,Divecky- 5,Trałka-1,5,Kaźmierczak- 6,Grzelak- 6,5,Andradina- 6,5,Elokan- 7...Bugaj-4,Łabędzki- 3,5
Sędziowie z Pacudą na czele-3 Czerwona kartka

spagetti
Kibic
Na forum od 8138 dni

*

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 21:51

TommyBoy napisał:  

spagetti napisał:  
Z calym szacunkiem bo on jest wychowankiem ale to jak on zagral to nawet nie nazywa sie gra.Sedzia wiecej biegal.

Spagetti chyba Iglopolu Dębica :D

Moze dlatego ze jest mlody i sie jebnalem ze jest wychowankiem ale nie zmienia to faktu ze jest tak slaby.Elokan 1 sklad a na srodku to juz bym wolal kogokolwiek tylko nie Tralke

,,Vi är överallt,,- POGON
kawek
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 22:01
wszyscy mowili przed meczem ze bankowo wygramy i wlasnie nie wygralismy w I połowie GKS rozbijał wszystki ataki jesli sie nie myle to były moze 2 strzały w swiatło bramki w II połowie Pogon zaczeła naprawde z animuszem,cisneli do konca,szkoda słupka Kaźmierczaka

spagetti
Kibic
Na forum od 8138 dni

*

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 22:05
Rozwalil mnie jeszcze Baranowski.Ptak z racij ze Przycial Budzet sciagnal swoje reklamy...BUhahaa.To czyli wychopdzi na to ze on je finansuje i przeznacza kase z reklam na klub?Przeciez w ten sposob sobie robi zle hehe nie czaje ziomka

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 22:11

spagetti napisał:  
Rozwalil mnie jeszcze Baranowski.Ptak z racij ze Przycial Budzet sciagnal swoje reklamy...BUhahaa.To czyli wychopdzi na to ze on je finansuje i przeznacza kase z reklam na klub?Przeciez w ten sposob sobie robi zle hehe nie czaje ziomka

Ptak chcial pokazac ze jest uczciwy ;) i sciagnal rekalamy.

Co do meczu, kto nie spiewa niech spierdala :)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
TommyBoy
Kibic
Na forum od 7818 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 22:14
Tralka straszne drewno gra, nie wiem dlaczego na prawej stronie nie moze grac Michalski w obronie i Tavares w pomocy? bo elokan do pomocy sie nie nadaja - a do ataku jak najbardziej.

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 22:30
Poziom meczu tragiczny.Pogoń poraz kolejny dała narzucić sobie styl gry przeciwnika.Miało być pewne zwycięstwo a było walenie głową w mur. Akcji pod bramką Banaszyńskiego jak na lekarstwo. Trałka-żenada, Divecky-drewno. Wyraźny brak Milara. Nie istniała druga linia, a gra Pogoni polegała na posyłaniu długich podań do Kazia lub Grzelaka które kończyły sie najczęściej stratą piłki. Była szansa na przesunięcie się kilka pozycji w tabeli w górę no ale jak sie nie wygrywa ze słabym Bełchatowem...
Mario uratował posadę.

Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 22:43
Nuda... miejscami zrywy, potem znow nuda. Slabo Matlak, powinien wziac przyklad z kolegi z drugiej strony obrony ktory zapieprzal po calym boisku. Tralka mial pare dobrych podan, ale przy masie strat i zwyklym statystowaniu to niewiele... Elokan ma problem - robi swietne akcje ale nie potrafi ich skonczyc nawet podaniem. Powinien isc do konca z ta pilka w paru sytuacjach a nie oddawac nie wiadomo komu... Grzelak pare sztuczek, ale za to sam na sam to nota idzie bardzo w dol.Divecky znow nic nie pokazal... Kazek na plus - robil sporo zamieszania w powietrzu + pare swietnych zagran. Jednak to nie poziom reprezentacyjny...

Peskovic 7 - Tavares 8, Magdon 7, Julcmiar 8, Matlak 6 - Elokan 7, Tralka 3, Kazmierczak 9, Grzelak 7 - Edi 8, Divecky 6; Labedzki 6 (wniosl troche ozywienia w przeciwienstwie do Bugiego).

Obrazek gif wstawiony na forum
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 23:09
buuaahhaa do chlopaka wyzej jakie noty :D:D:D
wszyscy na 3

Better dead than red!
Pik Nik
Kibic
Na forum od 7666 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 23:10
Niestety kolejny mecz zagrany "bez głowy", aż żal było momentami patrzeć... :( Nie wiem, ale chłopaki w ogóle nie mają pojęcia co robić przy ataku, co się kończyło schematycznymi próbami długich podań, albo wchodzeniem z kiwką na trzech bełchatowian. Z resztą, Bełchatów u mnie wywarł lepsze wrażenie. Może nie są to piłkarskie asy, ale wiedzą co robić na boisku, nie biegali bez sensu, składu i ładu jak nasi.

Oceny:
Na plus: Peskovic (pewny w bramce, wybronił parę trudnych piłek), Tavares (się rozkręca chłopak), Kaźmierczak (jeszcze nie pokazuje wszystkiego, ale dziś jeden z lepszych), Julcimar (trzyma poziom), Elokan (jeszcze trochę celniej żeby podawał)
Średnio na jeża: Edi, Magdoń, Matlak, Łabędzki,
Poniżej oczekiwań: Divecky, Bugaj, Grzelak (jednak tutaj, za koszmarną kóncówkę)
Tragedia: Trałka (pierwsze celne podanie w 82 minucie... cóż więcej dodać)

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 23:11
Kazmierczak 9 ?? : o przeciez on nic nie gral, wszystkie pilki do niego prawie byly kierowane a z zadnej nie potrafil zrobic pozytku

Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 23:23

Rafał_MKS napisał:  
wszyscy na 3

Noty dopasowuje sie do poziomu meczu. No a ten wysoki nie byl...

Obrazek gif wstawiony na forum
fenster
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 23:29

Jay-J napisał:  

Rafał_MKS napisał:  
wszyscy na 3

Noty dopasowuje sie do poziomu meczu. No a ten wysoki nie byl...

ciekawe!-prowokujesz czy żartujesz?.Chyba że o czymś nie wiemy (np.skala 1-50)???

Obrazek jpg wstawiony na forum
spagetti
Kibic
Na forum od 8138 dni

*

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 23:45
I ciekawostka...Pierwszy rzut rozny w meczu i zreszta dla Pogoni byl w 80tej ktorejs minucie:))

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 23:56
pierwszy rzut rożny w meczu był dla Bełchatowa w 15-20min po tym jak Pesković z najwyższym trudem wybronił strzał z dystansu i sparował piłkę na róg.

Kmiecik za faul na Julcimarze powinien dostać czerwoną kartkę, inny duży błąd sędziego to nieodgwizdanie faulu i nie danie żółtka gościowi za kosę na Elokanie, po której ten juz dlugo nie pograł. Magdoń - wieelkie brawa za ekwilibrystyczne wybicie piłki po słupku dla Bełchatowa.
Panu Trałce oddaję jedno - bardzo dobre podanie do Grzelaka (jego sam na sam) co i tak nie zmienia oceny jego występu.

To tyle po lidze + :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768840221 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005