Odp: POGON-GKS BELCHATOW - 01/10/2005 21:31
Mecz katastrofa. Sędzia też cos kręcił. Trałka też ja niewiem co on pokazał... z resztą wszyscy strasznie grali. Z To Trzeba Pochwalić chłopaków za ładną OPRAWE (jedyne co podobałoo mi się w tym całym burdelu)
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 21:51
Mecz nudny, toczony w wolnym tempie, Pogoń grała tak jakby chciała utrzymać posadę Mariuszowi
Myślałem, że w przerwie Panik coś tam opierdoli tych naszych grajków i zaczną w końcu mądrze i skutecznie grać, a zamiast tego mieliśmy bardzo dużo nie dokładnych podań, ogromną liczba przerzutów wzdłuż boiska- ogólnie chaos i bezładna kopanine, bez pomysłu
Z zawodników na wyróznienie zasługują: Pesković-bardzo dobrze bronił, raz kapitalną wybił piłkę w tym zamieszaniu-słabo widzialem, ale ciągle mnie denerwuje, że i on i Fabiniak po strzałach odbijają piłkę zamiast w bok to do przodu...
Elokan-walczył, rozpychał sie, biegał bardzo dużo w iście sprinterskim tempie i ogólnie wywarł na mnie pozytywne wrazenie...
Tavares-grał dobrze w obronie, często starał się podwajać skrzydło, idąc na obieg i wychodziło mu to dobrze.Podobała mi się jego zadziorność i walczeczność, gdyby wszyscy piłkarze mieli taką chęć gry co on to byśmy wygrali...
Oceny(skala 1-10): Pesković- 8,Tavares- 7,Magdoń- 6,Julcimar- 6,Matlak- 5,Divecky- 5,Trałka-1,5,Kaźmierczak- 6,Grzelak- 6,5,Andradina- 6,5,Elokan- 7...Bugaj-4,Łabędzki- 3,5
Sędziowie z Pacudą na czele-3
Moze dlatego ze jest mlody i sie jebnalem ze jest wychowankiem ale nie zmienia to faktu ze jest tak slaby.Elokan 1 sklad a na srodku to juz bym wolal kogokolwiek tylko nie Tralke
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 22:01
wszyscy mowili przed meczem ze bankowo wygramy i wlasnie nie wygralismy w I połowie GKS rozbijał wszystki ataki jesli sie nie myle to były moze 2 strzały w swiatło bramki w II połowie Pogon zaczeła naprawde z animuszem,cisneli do konca,szkoda słupka Kaźmierczaka
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 22:05
Rozwalil mnie jeszcze Baranowski.Ptak z racij ze Przycial Budzet sciagnal swoje reklamy...BUhahaa.To czyli wychopdzi na to ze on je finansuje i przeznacza kase z reklam na klub?Przeciez w ten sposob sobie robi zle hehe nie czaje ziomka
Rozwalil mnie jeszcze Baranowski.Ptak z racij ze Przycial Budzet sciagnal swoje reklamy...BUhahaa.To czyli wychopdzi na to ze on je finansuje i przeznacza kase z reklam na klub?Przeciez w ten sposob sobie robi zle hehe nie czaje ziomka
Ptak chcial pokazac ze jest uczciwy i sciagnal rekalamy.
Co do meczu, kto nie spiewa niech spierdala
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 22:14
Tralka straszne drewno gra, nie wiem dlaczego na prawej stronie nie moze grac Michalski w obronie i Tavares w pomocy? bo elokan do pomocy sie nie nadaja - a do ataku jak najbardziej.
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 22:30
Poziom meczu tragiczny.Pogoń poraz kolejny dała narzucić sobie styl gry przeciwnika.Miało być pewne zwycięstwo a było walenie głową w mur. Akcji pod bramką Banaszyńskiego jak na lekarstwo. Trałka-żenada, Divecky-drewno. Wyraźny brak Milara. Nie istniała druga linia, a gra Pogoni polegała na posyłaniu długich podań do Kazia lub Grzelaka które kończyły sie najczęściej stratą piłki. Była szansa na przesunięcie się kilka pozycji w tabeli w górę no ale jak sie nie wygrywa ze słabym Bełchatowem...
Mario uratował posadę.
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 22:43
Nuda... miejscami zrywy, potem znow nuda. Slabo Matlak, powinien wziac przyklad z kolegi z drugiej strony obrony ktory zapieprzal po calym boisku. Tralka mial pare dobrych podan, ale przy masie strat i zwyklym statystowaniu to niewiele... Elokan ma problem - robi swietne akcje ale nie potrafi ich skonczyc nawet podaniem. Powinien isc do konca z ta pilka w paru sytuacjach a nie oddawac nie wiadomo komu... Grzelak pare sztuczek, ale za to sam na sam to nota idzie bardzo w dol.Divecky znow nic nie pokazal... Kazek na plus - robil sporo zamieszania w powietrzu + pare swietnych zagran. Jednak to nie poziom reprezentacyjny...
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 23:10
Niestety kolejny mecz zagrany "bez głowy", aż żal było momentami patrzeć... Nie wiem, ale chłopaki w ogóle nie mają pojęcia co robić przy ataku, co się kończyło schematycznymi próbami długich podań, albo wchodzeniem z kiwką na trzech bełchatowian. Z resztą, Bełchatów u mnie wywarł lepsze wrażenie. Może nie są to piłkarskie asy, ale wiedzą co robić na boisku, nie biegali bez sensu, składu i ładu jak nasi.
Oceny:
Na plus: Peskovic (pewny w bramce, wybronił parę trudnych piłek), Tavares (się rozkręca chłopak), Kaźmierczak (jeszcze nie pokazuje wszystkiego, ale dziś jeden z lepszych), Julcimar (trzyma poziom), Elokan (jeszcze trochę celniej żeby podawał)
Średnio na jeża: Edi, Magdoń, Matlak, Łabędzki,
Poniżej oczekiwań: Divecky, Bugaj, Grzelak (jednak tutaj, za koszmarną kóncówkę)
Tragedia: Trałka (pierwsze celne podanie w 82 minucie... cóż więcej dodać)
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 01/10/2005 23:56
pierwszy rzut rożny w meczu był dla Bełchatowa w 15-20min po tym jak Pesković z najwyższym trudem wybronił strzał z dystansu i sparował piłkę na róg.
Kmiecik za faul na Julcimarze powinien dostać czerwoną kartkę, inny duży błąd sędziego to nieodgwizdanie faulu i nie danie żółtka gościowi za kosę na Elokanie, po której ten juz dlugo nie pograł. Magdoń - wieelkie brawa za ekwilibrystyczne wybicie piłki po słupku dla Bełchatowa.
Panu Trałce oddaję jedno - bardzo dobre podanie do Grzelaka (jego sam na sam) co i tak nie zmienia oceny jego występu.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768840221 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.