A ja mam nadzieje, ze "znowu" mu woda sodowa nie uderzy do glowy
Tez sie tego boje najbardziej bo szkoda chlopaka..
Bez obaw. To jest tak ułożony i grzeczny chłopaczek że woda sodowa mu nie grozi.
Mi nie chodzilo tutaj o przyslowiowa "wode sodowa" tylko o to, zeby znow nie poczul sie nie wiem jak wielka gwiazdeczka, ktora nie musi walczyc na boisku i przechodzi caly czas obok meczu.
Bez obaw. To jest tak ułożony i grzeczny chłopaczek że woda sodowa mu nie grozi.
Mi nie chodzilo tutaj o przyslowiowa "wode sodowa" tylko o to, zeby znow nie poczul sie nie wiem jak wielka gwiazdeczka, ktora nie musi walczyc na boisku i przechodzi caly czas obok meczu.
Ps. Niech sie skupi na graniu
Wydaje mi się że ta jego słabsza gra w poprzednim sezonie; nie była spowodowana tym że czuł się gwiazdą; tylko że nie trafił z formą chłopak. Zresztą to nie jest ulubieniec Night Clubów jak np. Maciej Kaczorowski.
Wydaje mi się że ta jego słabsza gra w poprzednim sezonie; nie była spowodowana tym że czuł się gwiazdą; tylko że nie trafił z formą chłopak. Zresztą to nie jest ulubieniec Night Clubów jak np. Maciej Kaczorowski.
Moim zdaniem jego beznadziejan forma byla po czesci spowodowana wlasni tym, ze chlopak poczul si gwiazdeczka i juz. A czy ja napisalem, ze to "ulubieniec" Night club'ow??
Moim zdaniem jego beznadziejan forma byla po czesci spowodowana wlasni tym, ze chlopak poczul si gwiazdeczka i juz. A czy ja napisalem, ze to "ulubieniec" Night club'ow??
Nie napisałeś tego. Ja sobie tylko tak porównałem. Bo Kaczor jak strzelił bramkę; chyba raz mu się udało; to przez 3 dni z "Escape" nie wychodził.
Nie napisałeś tego. Ja sobie tylko tak porównałem. Bo Kaczor jak strzelił bramkę; chyba raz mu się udało; to przez 3 dni z "Escape" nie wychodził.
I tu sie obajwil jego super "profesjonalizm". Pilkarz chodzacy na balety to dla mnie nie pilkarz, tylko osoba ktora nie szanuje swojego zawodu(bycie pilkarzem to nie tylo same przywileje i przyjemnosc ale takze obowiazki)
Co do "mlodych" pilkarzy z rezerw to nie bede sie wypowiadal
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 28/09/2005 17:12
I tu sie obajwil jego super "profesjonalizm". Pilkarz chodzacy na balety to dla mnie nie pilkarz, tylko osoba ktora nie szanuje swojego zawodu(bycie pilkarzem to nie tylo same przywileje i przyjemnosc ale takze obowiazki)
Co do "mlodych" pilkarzy z rezerw to nie bede sie wypowiadal[/cytat]
Z tej Pogoni którą teraz mamy jakoś przynajmniej z pierwszego składu nie widać baleciarzy. Rezerwom to się najbardziej Soho podoba. hahaha! A ze starej Pogoni To już wspomniany Kaczor; Bartek Lawa i Mosór wiedli prym w nocnym życiu. Chociasz Bartkowi to na złe nie wyszło; jakoś w tej Arce pogrywa.
Z tej Pogoni którą teraz mamy jakoś przynajmniej z pierwszego składu nie widać baleciarzy. Rezerwom to się najbardziej Soho podoba. hahaha! A ze starej Pogoni To już wspomniany Kaczor; Bartek Lawa i Mosór wiedli prym w nocnym życiu. Chociasz Bartkowi to na złe nie wyszło; jakoś w tej Arce pogrywa.
Taa? To moze przejdz sie kiedys do pinola, najlepiej po meczu i moze akurat trafisz tam Magdonia, Batate albo Diveckiego jak ja kiedys Innym razem trafilem w pinokiu na mlodego Ptaka i 'barana'
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Z tej Pogoni którą teraz mamy jakoś przynajmniej z pierwszego składu nie widać baleciarzy. Rezerwom to się najbardziej Soho podoba. hahaha! A ze starej Pogoni To już wspomniany Kaczor; Bartek Lawa i Mosór wiedli prym w nocnym życiu. Chociasz Bartkowi to na złe nie wyszło; jakoś w tej Arce pogrywa.[/cytat]
A ja pamietam jak kiedys stałem w sklepie po cos w takim warzywniaku i przede mna stał Chifon i kupował piwo w butelce
A ja pamietam jak kiedys stałem w sklepie po cos w takim warzywniaku i przede mna stał Chifon i kupował piwo w butelce
przeciez to tez ludzie, browarka wypic musi ale bez przesady i nie tak jak wspomniani w/w panowie, ze z treningu na balety, przed meczem na balety i po meczu tez, bo jak wygrany to trzeba uczcic zwyciestwo, a jak przegrany to opic smutki
PS. temat cos sie rozmyl lekko...
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 04/10/2005 20:10
... hmm, przed chwila w Wiadomosciach (tvp1) pokazali zlamany sztuczny mur... przez Kazmierczaka ma chlop kopyto moze to drugi Roberto Carlos
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 05/10/2005 08:30
Mocne wejście do drużyny miał debiutujący w kadrze Przemysław Kaźmierczak – pisze Super Express.
Pomocnik Pogoni Szczecin, który ostatnio zasłynął piękną bramką w meczu z Legią, zaimponował kolegom podczas treningu rzutów wolnych. Piłkarz tak huknął w sztuczny mur obrońców, że aż jednemu z manekinów... odpadła głowa.
no to ładnie Kaziu da z siebie napewno wszystko
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 05/10/2005 09:53
Heheh, też nieźle się uśmiałem gdy przeczytałem o tej biednej postaci z plastikowego muru (szkoda, że nie dane mi było tego obejrzeć) Ma chłopak kopyto i wiadomo to nie od dzisiaj, oby tylko Anglikom łbów nie pourywał - szkoda byłoby w tak młodym wieku iść za kratki
Mocne wejście do drużyny miał debiutujący w kadrze Przemysław Kaźmierczak – pisze Super Express.
Pomocnik Pogoni Szczecin, który ostatnio zasłynął piękną bramką w meczu z Legią, zaimponował kolegom podczas treningu rzutów wolnych. Piłkarz tak huknął w sztuczny mur obrońców, że aż jednemu z manekinów... odpadła głowa.
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 07/10/2005 18:57
absolutnie nie... po takim meczu... ;| wszystko do tyłu... szkoda tylko ze nie grali wogole na niego... brak zaufania.. Lewandowski 100x lepiej
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768793438 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.