Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Święty
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7484 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 27/09/2005 08:18

Pa.S napisał:  

Marcin07 napisał:  
i niech ktoś powie że Ptaszki złych zawodników sprowadzają . Czekajmy tylko na odrodzenie Tavaresa

Ja powiem ..
Adriano
Rosa
Silvera
Poledica
Kuchar
Giuliano itd.

Więc narazie na minus ;)

Kuchar i poledica tak troche mało9 brazylijscvy są....

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Praga Płd
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 28/09/2005 16:29

KEVIN_007 napisał:  

Pogon v Wieden napisał:  
Jak dla mnie to jeden z najlepszych zawodnikow w historii Pogoni Szczecin" cytat"

Tu juz gruba przesada ,no ale dobry jest to trzeba przyznac

Dlaczego tak uwarzasz?? ( że to gruba przesada )

Bylo kilku lepszych pilkarzy w naszej POGONCE

WYCHOWANY NA POGONI
Kondziu_KKKK
Kibic
Na forum od 8142 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 02/11/2005 09:18

Głos Szczeciński napisał:  
Brazylijczyk Edi Andradina jest najlepszym obcokrajowcem w polskiej lidze. Ma jednak swoje wady. Stopień jego alienacji przekracza dopuszczalne granice.

Kiedy w 53 minucie meczu Groclin - Pogoń Edi został zmieniony i schodził do szatni, przez kilka ładnych minut fani skandowali jego nazwisko. Ten podziękował im za gorący doping. Kto uważnie obserwuje Brazylijczyka ten wie, że podobne sytuacje zdarzają się bardzo rzadko. Przeważnie Andradina jest pierwszym piłkarzem, który zbiega z boiska do szatni.

- Tam nakłada na uszy słuchawki i w ciągu kilku minut skutecznie alienuje się od reszty zespołu. Jest nieobecny. Nie uczestniczy w życiu drużyny - mówi jeden z zawodników.

- Co jest dla mnie najważniejsze w piłce? Zarabianie pieniędzy - to zdanie, powiedziane przez Ediego w jednym z wywiadów najlepiej obrazuje podejście Brazylijczyka do gry w Pogoni.

Zawodnik nie identyfikuje się z kibicami, nie dziękuje im za doping, nie angażuje się w sprawy zespołu, wreszcie nie rozmawia z dziennikarzami.

Więcej w papierowym wydaniu "Głosu".

Więc już chyba redaktorzy rozwiali wątpliwości ludzi, którzy za bardzo wczuwali się w zagłaskiwanie niektórych piłkarzy. Zreszta po ostatnim meczu tylko 5 z nich podziękowało za doping i zachowało się tak jak powinni (Łabędzki, Parzy, Magdoń, Julcimar, Michalski)

Zawsze wierni Portowcom!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 02/11/2005 10:51
No i co teraz powiedzą obrońcy, którzy jechali co poniektórym za zachowanie w Grodzisku?? chyba tyle Wam wystarczy, jak łatwo się domyślić w drużynie chyba go też nie lubią :D i dobrze :D a z drugiej strony wszyscy piłkarze powinni podziękować po meczu..

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
seeedzik
Kibic
Na forum od 8086 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 02/11/2005 13:54
Aspoleczny "Edek" - haslo powalilo mnie :] ale jak to napisano chodzi mu tylko o pieniadze, wiec nie ma sie co podniecac, zwykla statystyka o ktorej co predzej zapomnimy, tyle

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 02/11/2005 14:05

seeedzik napisał:  
Aspoleczny "Edek" - haslo powalilo mnie :] ale jak to napisano chodzi mu tylko o pieniadze, wiec nie ma sie co podniecac, zwykla statystyka o ktorej co predzej zapomnimy, tyle

Kto zapomni ten zapomni ale napewno nie wszyscy;)

Pogoń To My!
manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 02/11/2005 14:48
Jak narazie mam go za wybornego strzelca, nabiore wiekszego szacunku gdy po meczu podziekuje za doping.

dymson
Kibic
Na forum od 7508 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 02/11/2005 14:50

maniek^^ napisał:  
Jak narazie mam go za wybornego strzelca, nabiore wiekszego szacunku gdy po meczu podziekuje za doping.

Dziękował po meczu z Cracovią...

hornetq
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 02/11/2005 15:34
Edi żyje mottem "Get rich or die trying" i wyraźnie to powiedział że gra dla kasy.Szacunek dla niego ze nie owija w bawełne (że gra dla kiboli,klubu itp) dla niego piłka to zwykły za wód i tyle.A zawód ten na tle polskiej ligi wykonuje bardzo dobrze.

będę pamiętał.
manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 02/11/2005 17:12

dymson napisał:  

maniek^^ napisał:  

Dziękował po meczu z Cracovią...

jak tak to sry, ostatnio (chyba dwa mecze) wychodzilem wczesniej.. podstawiony i te srpawy :)

Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 02/11/2005 17:22
Edi jest najlepszym piłkarzem Pogoni pod względem umiejetnosci. W tych czasach mało który piłkarz gra nie dla kasy. Kiedyś pensje były małe i piłkarze grali bo lubią to, teraz gra w przeciętnej polskiej drużynie moze wystarczyc na dosc bogate zycie. Wracajac do Ediego to ja juz nie wiem pamietam ze po tych meczach co tak dobrze Edi gral z Korona itd. bylo kilka wypowiedzi Ediego, w ktorych powiedzial ze w Rosji i Japonii zarobil tyle ze teraz nie gra dla kasy tylko dla hobby, wtedy jeszcze powiedzial ze wielsza przyjemnosc mu sprawiaja asysty niz bramki, dokladnie to pamietam bo po tym jak to przeczytalem bardzo go polubilem i zyskal u mnie szacunek. Niech sie on albo dziennikarze(bo nie wiem kto tak zmienia zdanie) zdecyduja, a to ze nie zawsze dziekuje kibicom(z Cracovia dziekowal) mysle ze mozna mu wybaczyc, kazdy ma swoj styl zycia i swoje zwyczaje, byc moze w jego druzynie nie dziekowalo sie kibicom, choc uwazam ze powinno sie dziekowac.

PS. Mam nadzieje ze z Arka strzeli hat-tricka i podziekuje kibicom:)

PS 2. Kiedy jest dokładnie mecz z Arką ??

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 02/11/2005 17:35
PS 2. Kiedy jest dokładnie mecz z Arką ??[/cytat]

Niedziela 14:30

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
stahu
Kibic
Na forum od 8167 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 02/11/2005 17:37

Szczeper napisał:  

To pytanie dla jaj czy poważnie ? Ale żeby nie było że się czepiam to odpisze : 14:30 - 6.11.2005 (Niedziela)

Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 02/11/2005 18:07

Szczeper napisał:  
Edi jest najlepszym piłkarzem Pogoni pod względem umiejetnosci. W tych czasach mało który piłkarz gra nie dla kasy. Kiedyś pensje były małe i piłkarze grali bo lubią to, teraz gra w przeciętnej polskiej drużynie moze wystarczyc na dosc bogate zycie. Wracajac do Ediego to ja juz nie wiem pamietam ze po tych meczach co tak dobrze Edi gral z Korona itd. bylo kilka wypowiedzi Ediego, w ktorych powiedzial ze w Rosji i Japonii zarobil tyle ze teraz nie gra dla kasy tylko dla hobby, wtedy jeszcze powiedzial ze wielsza przyjemnosc mu sprawiaja asysty niz bramki, dokladnie to pamietam bo po tym jak to przeczytalem bardzo go polubilem i zyskal u mnie szacunek. Niech sie on albo dziennikarze(bo nie wiem kto tak zmienia zdanie) zdecyduja, a to ze nie zawsze dziekuje kibicom(z Cracovia dziekowal) mysle ze mozna mu wybaczyc, kazdy ma swoj styl zycia i swoje zwyczaje, byc moze w jego druzynie nie dziekowalo sie kibicom, choc uwazam ze powinno sie dziekowac.

Szczeper mówisz, że mozna mu wybaczyć? to ja ci powiem jakbyś za Pogonią troszke pojeździł to byś mówił całkiem inaczej jak kibic jedzie za drużyną chociaż mu sie należy to podziękowanie.

Pogoń To My!
sb
Kibic
Na forum od 7385 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 02/11/2005 18:38
Edi juz dal sie poznac z tej strony i chyba nie ma co sie nad nim pastwic. Dobrze ze są zawodnicy, którzy wiele bardziej czują klimat. Poza tym mam pytanie; Co tam nawyrabiał Celeban??

Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 02/11/2005 20:51

Dejvi napisał:  

Szczeper napisał:  

Szczeper mówisz, że mozna mu wybaczyć? to ja ci powiem jakbyś za Pogonią troszke pojeździł to byś mówił całkiem inaczej jak kibic jedzie za drużyną chociaż mu sie należy to podziękowanie.

No cóż ja mu moge wybaczyc, ale moze rzeczywiscie jakbym jezdzil za Pogonia, to bym mu nie wybaczyl, ale w samym Szczecinie ja nie kibicuje Pogoni dla podziekowania od zawodnikow,to samo by bylo jakbym jezdzil na wyjazdy, bo uwazam ze nie to jest najwazniejsze w tym wszytkim
pozdrawiam

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 03/11/2005 01:33
człowieku o czym Ty mowisz??słyszysz siebie??chyba nie!!łaskę robi ze podziekuje?!za to ze kilka tysiecy skanduje jego nazwisko??masz szacunek do siebie samego(Szczeper) chyba nie skoro zdzierasz gardlo krzyczac jego nazwisko a on po meczu odwraca sie dupa do Ciebie i wychodzi jak najszybciej a jego koledzy ktorzy nawet zagrali gorzej ida podziekowacze wspomagalismy ich obecnoscia,ze jestesmy i wierzymy w nich!!co wy wogole gadacie??za takie zachowanie nie mozna szanowac skoro on nie szanuje mnie ja nie szanuje jego i prosta zasada....jeszcze niedawno pewnie naplantacji bananow biegal a teraz wielki gwiazdor sie zrobil!!

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
BzM
Kibic
Na forum od 7855 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 03/11/2005 11:12
ale Wy tu macie problemy, heh.
Piłkarz to tylko zawód i jeśli nie ma ochoty podbiegać do płotu to niech tego nie robi. Lepsze to, niż robienie czegoś pod publiczke. Nie ma co się go czepiać.
Dopingujemy raczej Pogoń jako całośc, a nie jednostki które grają tu akurat.
Każdy kibicuje u siebie/jeździ na wyjazdy dla siebie, a nie dlatego żeby mu każdy piłkarz po meczu dziękował. Robi to się z przyjemności, a nie z obowiązku

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 03/11/2005 11:37

BzM napisał:  
ale Wy tu macie problemy, heh.
Piłkarz to tylko zawód i jeśli nie ma ochoty podbiegać do płotu to niech tego nie robi. Lepsze to, niż robienie czegoś pod publiczke. Nie ma co się go czepiać.
Dopingujemy raczej Pogoń jako całośc, a nie jednostki które grają tu akurat.
Każdy kibicuje u siebie/jeździ na wyjazdy dla siebie, a nie dlatego żeby mu każdy piłkarz po meczu dziękował. Robi to się z przyjemności, a nie z obowiązku

wiesz ja to rozumiem bo juz nie przywiazuje od pewnego czasu uwagi do zawodnikow bo zmieniaj barwy co jakis czas wiec juz dawno bylo widac ze stracili poczucie przynaleznosci do barw,herbu i nazwy jako symboli ktorym jestem wierny...a denerwuje mnie to jak many pucuje sie a pilkarz odwraca sie do niego dupa a ten uwaza ze ma prawo tak zrobic,mimo ze pewnie czuje sie troche nie bardzo po takim traktowaniu..sam wiesz o co chodzi,chociaz jak mialby to robic nie szczerze to tez glupota....takie jest moje zdanie,za szacunek powinno sie płacic szacunkiem....bo trudno go zdobyc ale bardzo łatwo stracic :D pozdro EW

Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 03/11/2005 17:43
jak powiedzieli sami piłkarze Pogoni http://pogon.v.pl/teksty/tekst.phtml?842 kazdy ma prawo przezywac swoje emocje na swoj sposob i o to mi chodzi od poczatku i tak jak mowi BzM my wszyscy kibicujemy(tak mi sie wydaje) dla Pogoni i robimy to dlatego bo chcemy a nie zeby pozniej cieszyc sie z podziekowan zawodnikow, choc nie uwazam ze nie powinni dziekowac, powodem takiej postawy Ediego tzn. pierwszy idzie do szatni itd. moga byc problemy zdrowotne jego ojca i zwiazany z tym stres( w ostatnich meczach widac ze Edi jest jakby nieobecny i jak powiedzialem wczesniej kazdy ma prawo przzywac emocje na swoj sposob !! kazdy ma swoj charakter i swoje zwyczaje !!!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768832055 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005