Jako fanatyk Pogoni bylem od poczatku i jestem caly czas nastawiony antyptakowo takze dla mnie to moze sie zabierac nawet juz jutro z cala swoja swita a jestem pewien ze wczesniej czy pozniej to zrobi a co do przenosin owej Piotrcowi to jak sam wspomniales jest to bardzo przykra sprawa i nie on pierwszy i nie ostatni,coz wypada tylko dodac; w naszym pieknym kraju wszystko sie moze zdarzyc..
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 15:36 [1 raz(y)]
Wlasnie a moze przzeciesc nazwe i herb Pogoni do innego miasta?? bo ma chyba przeciez 100% udzialow? sam mowil ze tego nie zrobi ale po nim mozna sie wszystkiego spodziewac..
Jak sobie wyobrazasz przeniesienie herbu i nazwy klubu do innego miasta? Kto bedzie chodzil na Pogon Wroclaw i ogladal pilkarzy z Gryfem na koszulce?
Nie wyobrazam sobie jako kibic Pogoni ale majac 100% udzilow Ptak moze wszystko (chyba)i pytam sie tylko czy moze to zrobic? nie wiem co mu moze odpalic ale popatrz na Piotrcovie-Ptak odchodzac stamtad praktycznie zniszczyl ten klub! Szanuje go(bo przeciez dzieki niemu mamy I lige) ale dla mnie to jak postapil z Piotrcovia to bylo frajerstwo i boje sie zeby cos takieg nie stalo sie z Pogonia...
Ciekawe a rusz troche glowa i odpowiedz sobie na jedno pytanie,gdzie jest teraz owa Piotrkowia?!
Wiem ze w to pilkarze Piotrcovi stworzyli trzon Pogoni w drugiej lidze ale jak ty bys sie poczul jako kibic Pogoni gdyby Ptak odszedl teraz i zabral wszystkich zawodnikow grajacyh w Pogoni?? dla mnie postapil frajersko w stosunku do kibicow Piotrcovi i tyle..
wiadomo inwestor moze sie wycofac,ale nie w taki sposob..
ciekawe ze teraz kazdy gada ze frajersko a jak przenosil zespol to kazdy w duchu sie cieszyl,moze nie bylo to uczciwe rozwiazanie ale dla mnie w 1 czy 2 lidze powinny grac kluby z tradycjami,z duzych miast a Piotrkowia takich nie posiadala, zreszta w Piotrkowie od zawsze bardziej interesowalo sie sprawami Widzewa niz Piotrcovii,obecnie jest u nich Concordia na magrinesie fc Widzewa.Radnych Szczecina nie interesuje Pogoń,ich interesuja tylko glosy wyborcow a obietnic bylo juz duzo i za kazdym razem gowno z tego bylo.Dobrym sposobem jest stowarzyszenie ktore rozmawia z wladzami miasta ale nie wiem jak to jest w Pogoni z ta sprawa moze ktos kompetentny sie wypowie?Chodzi mi o stowarzyszenie kibicow bo takie chyba za Bekdasa bylo
Odp: Zmniejszony budżet Pogoni. - 14/09/2005 21:44
Hm... a ja cały czas czekam na jakieś oficjalne stanowosko miasta... w temacie Pogoń w Szczecinie... zreszta juz od paru miesięcy czekam i kurw.... nic! I już nie licze na to że miasto ma cokolwiek do powiedzenia ze swojej strony bo jurczyk i rada zawsze wolała postawić dwa markety niz jedno boisko dla dzieciaków.
Odp: Zmniejszony budżet Pogoni. - 14/09/2005 21:46
przecież Szczecin to wielka dziura tu żadnych inwestycji nie ma. Mieli budować fabryke chińczycy podajże Hondy tylko że Jurczyk ''szukał sponsorów '' w Ameryce . I co zbudowali w końcu we Wrocławiu (chyba) A jak była tabela w Głosie gdzie sie inwestuje pienhiądze to Szczecin był w samej koncówce !!!!
przecież Szczecin to wielka dziura tu żadnych inwestycji nie ma. Mieli budować fabryke chińczycy podajże Hondy tylko że Jurczyk ''szukał sponsorów '' w Ameryce . I co zbudowali w końcu we Wrocławiu (chyba) A jak była tabela w Głosie gdzie sie inwestuje pienhiądze to Szczecin był w samej koncówce !!!!
/
Zalisz sie czy chwalisz.Chcesz to sie wyprowadz,najlepiej tam gdzie netu nie bedzie
/
Zalisz sie czy chwalisz.Chcesz to sie wyprowadz,najlepiej tam gdzie netu nie bedzie
Chłopak napisał całą prawdę!! To są fakty!.Jak nic się nie zmieni to ani ty ani on nie będziecie mieli netu bo wszystkie firmy się zawiną bo bezrobotni nie będą mieli za co płacić a tym bardziej gdzie pracować.
/
Chłopak napisał całą prawdę!! To są fakty!.Jak nic się nie zmieni to ani ty ani on nie będziecie mieli netu bo wszystkie firmy się zawiną bo bezrobotni nie będą mieli za co płacić a tym bardziej gdzie pracować.
Szczecin jest atrakcyjny jezeli chodzi o inwestycje!tylko ze wladze miasta to uniemozliwiaja i zwiazku z tym wielu inwestorow rezygnuje,jednym z waznych punktow dla inwestora jest polozenie Szczeecina a jest ono naprawde dobre! a co do bezrobocia spojrz na wskaznik innych miast....
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Zmniejszony budżet Pogoni. - 15/09/2005 12:03
Sprawa jest prosta: nikogo w Zarządzie miasta nie ma do rozmów. Sam Prezydent Jurczyk rozmów nie poprowadzi z oczywistych względów . Zastępców Prezydenta nie ma z którymi można by było rozmawiać dłużej niż pół roku czy rok. Więc kompletna martwica i o tym każdy rozumny człowiek wie, a Pan Ptak wiedzieć powinien w szczególności. I nie o tyle chodzi, że nie ma możliwości rozmowy z miastem w sprawie Pogoni lecz nie można rozmawiać z ludźmi, którzy firmują to miasto narazie swoją twarzą. Narazie. Wola w Szczecinie jest tylko słabo reprezentowana tam gdzie trzeba. I to też się zmieni za pewien czas tylko Pan Ptak zapomina, że cierpliwi zyskują więcej. I Panu Ptakowi to radzę. Gorzej jak kolejny krok będzie zanerwowy lub słabo przemyślany i wtedy wrzód w sposób niekontrolowany pęknie i będzie źle się działo nie tylko na linii Miasto - Klub Pogoń.
Odp: Zmniejszony budżet Pogoni. - 15/09/2005 17:42
puki raczka raczke myje i z krzeselka na krzeselko sie skacze to nic sie tu niezmieni .Trzeba by bylo wszystkich tych patalachow na taczce wywiezc zalac betonem wybrac zaufanych ludzi to moze .Ale tera takich to ze swieczka szukac.
Odp: Zmniejszony budżet Pogoni. - 16/09/2005 13:29
To że Ptak nie chce sprzedac Kazimierczaka do Legii i Ediego do Wisły; bo takie podchody przecież były; dobrze o nim świadczą. Chce zbudowac dobry zespół w Szczecinie. A z drugiej strony te ciągłe szantaże że odchodzi itp. Nie wiadomo co o tym wszystkim myślec.
Odp: Zmniejszony budżet Pogoni. - 17/09/2005 09:09
Wczoraj Ptak otrzymal zaproszenie od Jurczyka.Marian obiecal,ze zrobi wszystko,aby sprawe zalatwic jak najszybciej.OBY .... i proponuje sie powstrzymac od najezdzania na Ptaka przynajmniej na jakis czas.
Odp: Zmniejszony budżet Pogoni. - 17/09/2005 11:14
mnie rozbroil cytat ze pisma od Pogoni dawno leza w urzedzie czy ta sprawa ma kurwa trwa wiecznie Co im szkodzi tak tam nic ni stoi jak to mowil Czesny z Jurczykiem nie boumy sie iwestycji
Odp: Zmniejszony budżet Pogoni. - 30/09/2005 16:52
- Są to rozmowy trudne, bo nie mamy planu zagospodarowania przestrzennego terenów około stadionowych. Oczekiwania Spółki MKS Pogoń są kontrowersyjne. Zarówno sami mieszkańcy, rady osiedlowe i Zachodniopomorska Izba Kupiecka są przeciwko budowie na tym terenie hipermarketu.
Władze Szczecina chcą w najbliższym czasie sprawdzić strukturę finansową i organizacyjną Pogoni.
noi jak widzimy pan zalewski (celowo z malej litery) robi z siebie malpe z cyrku Zalewskiego smiechu warte 5 czy 6 lat jest wiadomo ze ktos chce tam inwestowac tylko nie debile z urzedu miasta eh
Odp: Zmniejszony budżet Pogoni. - 30/09/2005 19:06
jaka bieda, ja Antoniemu nie mam za zle ze sie wycofal z finansowania, wcale mu sie nie dziwie, w takim miescie z takim urzedem zaden inwestor nie ma szans za zainwestowanie w Pogon i tereny dookola stadionowe, chyba ze Abramowicz by przyszedl.
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: Zmniejszony budżet Pogoni. - 30/09/2005 19:13
No i gówno. Miasto sie nie zgodziło na dzierżawę terenów wokół POGONII. Nie zgadzają się głównie z tym żeby Ptak zbudował hipermarket. Co będzie dalej z naszą kocHaną POGONIĄ...
No i gówno. Miasto sie nie zgodziło na dzierżawę terenów wokół POGONII. Nie zgadzają się głównie z tym żeby Ptak zbudował hipermarket. Co będzie dalej z naszą kocHaną POGONIĄ...
jak to co? Bedziemy sobie smigac na IV lige. I wracac z meczu przez dzialki, ktore sie od czasu do czasu zaora.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
jak to co? Bedziemy sobie smigac na IV lige. I wracac z meczu przez dzialki, ktore sie od czasu do czasu zaora.
Zeby na tych dzialkach chociaz bylo co zerwac sobie, nawet jakies jablka chociaz...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768832056 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.