Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Fanatic Pogoń 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Paulinus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8541 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 13:16

kamil334 napisał:  

Czarny85 napisał:  

rafczyk napisał:  
jak bedzie sie trzeba lac to sie bedzie trzeba... albo sie dostanie albo nie :)

Widze ze w dalszym ciagu nie rozumiesz o co chodzi: lepiej zastanow sie nad propozycja innych uzytkownikow forum nad wieksza aktywnoscia na pierwszym zespole.

rezerwy to tez Pogoń i tak samo nalezy jej sie doping, w koncu tam graja nastepcy obecnych pilkarzy, chyb awszyscy chcemy zeby to szczecinianie grali w pierwszym zespole, wiec trzeba ich wspomagac.

NO tak, ale organizowanie się w formalną lub mniej formalną grupę do czegoś zobowiązuje....

"CSWD" i to się nie zmieni....
rafczyk
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 13:17
kamil ma racje... wkoncu kazdy by sie cieszyl jesli wychowankowie grali by w 1 zespole... trzeba ich rowniez wspomagac... a ktos tu jest tepy jak cholera bo na 1 zespol tymbardziej chodze dopingowac

Od zawsze Szczecin, Na zawsze Pogoń!
Cz
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 13:26

rafczyk napisał:  
kamil ma racje... wkoncu kazdy by sie cieszyl jesli wychowankowie grali by w 1 zespole... trzeba ich rowniez wspomagac... a ktos tu jest tepy jak cholera bo na 1 zespol tymbardziej chodze dopingowac

Po pierwsze licz sie ze slowami a po drugie jak nie rozumiesz to wkoncu ktos Ci to pomoze zrozumiec.

www.sectorshop.net
berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 13:36

Mario74 napisał:  

rafczyk napisał:  
boshe ludzie co wy mówicie... my chcemy dopingować Pogoń bo chłopaki graja a doping napewno i m sie przyda... jak chodze na mecze rezerw to tam cisza jak cholera jest... i o czym wy wogole mowiecie... czy ktos zamierza sie bic na wlasnym terenie... bueheheh

Rafczyk a ile ty liczysz lat? I jaką grupę chcesz stworzyc? Eh! wspominam stare dobre czasy! pojeżdziło by się po wiochach na egzotyczne niby wyjazdy. Ale żeby to nie było tak że pojedziemy a ja za Was sam będę musiał lac się po mordach! Jak stworzysz ekipę to możesz liczyc na mnie starego oldboya!

Rafczyk trochę szacunku dla starszych. Od wczoraj czekam na odpowiedz na Twojego posta a tu nic. Czy ałożyłeś ten temat aby się przekamażac z innymi; czy chcesz do cholery coś zrobic!!!!!

katharsis
Kibic
Na forum od 8002 dni

**

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 14:32
ale marudzicie - ciekawe ilu z was chodzi naprawde na rezerwy. Ja powiem tak - jak moge to jestem na meczu rezerw czy tu czy na wyjezdzie - zwiedzilam troche jak to ktos napisal wiosek - Chojna, Barlinek, Stargard (hehe), Choszczno i sama juz nie wiem co jeszcze...i doping zapewniam drogiego kolege od ogarniania - JEST - szczegolnie na wyjazdach wlasnie...4 ligowe wyjazdy maja swoje szczegolne klimaty...

pozwole sobie zacytowac opis "kibicowski" ostateniego wyjazdu do Choszczna za Gazetą Pogoń Szczecin:

Cytat:  
Rozpoczęcie czwartoligowych rozgrywek, po rocznej przerwie, to święto dla kibiców, którzy kibicują rezerwom szczecińskiego zespołu. Nic więc dziwnego, że ich reprezentacja wybrała się do Choszczna, wspomagać dopingiem Pogoń II. Dla niektórych wyprawa zaczęła się już o 14. Niektórzy jednak „muszą pracować” stąd dalsza część ekipy wyruszyła ze Szczecina 2 godziny przed meczem. Droga zajęła nam godzinkę i choć nie mogliśmy trafić na stadion to ekipę Grillboysów znaleźliśmy od razu. Okazało się bowiem, że zdążyli już zintegrować się z miejscowymi kibicami Piasta, a konkretnie z Ekipą Działkowców. Jak na Grillboysów przystało nie zabrakło grilla i wspólnych śpiewów. I wszyscy razem udaliśmy się na stadion.

Do boju MKS...

Pod stadionem okazało się będzie nas jeszcze więcej – jedna osoba dojechała pociągiem, a jedna nawet ...rowerem. Przy wejściu przywitał nas Prezes Piasta, mówiąc że mamy się udać do sektora dla gości. Sektor ten przygotowano na specjalnie na nasze przyjęcie, a od pozostałych różnił się tylko dumnym napisem – „Sektor dla gości”, który powodował ogólną wesołość zarówno naszą, jak i miejscowych. Postanowiliśmy zatem go ominąć i usiedliśmy w „piekiełku”. Finalnie na stadionie przy ulicy Sportowej zasiadło 12 fanów Pogoni. Na płocie zawisły 3 flagi: barwówka, Pogoń Walcząca i „Jesteśmy zawsze tam..” – czwartoligowa wyjazdówka. Od początku spotkania zabawa na trybunach była znakomita. Piłkarzy przywitało konfetti oraz serpentyny. Doping był w zasadzie nieustanny, zarówno dla jednej, jak i drugiej drużyny. Nie zabrakło też swojskich klimatów – niektórzy w trakcje meczu odwiedzali lokalną śnieżną górkę. Po pierwszej połowie spotkania humory nam dopisywały – 1:3 na inaugurację to wynik wymarzony.

Szamanka

W przerwie meczu tradycyjnie już na boisku pojawili się nasi szamani. Co prawda tylko uczniowie, bo nasz czwartoligowy szaman jest „na urlopie”, ale zastępstwo było godne. Jak się później okazało niestety nieskuteczne. W drugiej połowie spotkanie nie zabrakło również oprawy. Na trybunach pojawiły się czerwone i granatowe chorągiewki. Mimo, iż w drugiej połowie straciliśmy 2 bramki i zwycięstwo, do końca dopingowaliśmy Portowców. Po meczu nasi zawodnicy podbiegli podziękować za doping. Przyszedł do nas również trener rezerw – Sergiej Szypowski, z którym to jeszcze zrobiliśmy sobie pamiątkowe zdjęcia. Odjeżdżając słychać było głosy, że to dobrze, że wróciliśmy do czwartej ligi.

jak nie masz chlopcze o czyms pojecia to sie nie wychylaj - szczegolne na necie - zorganizuj kolegow i dopingujcie, ale jak znam zycie to na kolejnym meczu rezerw pewnie sie nie zobaczymy...

ligowiec.net team
Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 14:43

kamil334 napisał:  

Czarny85 napisał:  

rafczyk napisał:  

Widze ze w dalszym ciagu nie rozumiesz o co chodzi: lepiej zastanow sie nad propozycja innych uzytkownikow forum nad wieksza aktywnoscia na pierwszym zespole.

rezerwy to tez Pogoń i tak samo nalezy jej sie doping, w koncu tam graja nastepcy obecnych pilkarzy, chyb awszyscy chcemy zeby to szczecinianie grali w pierwszym zespole, wiec trzeba ich wspomagac.

Kurwa baranie!!! pisałem już że pisze sie Pogoń z dużęj litery!!! Kurwa nauczcie sie ludzie!!!

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 14:57

YaReK napisał:  

kamil334 napisał:  

Czarny85 napisał:  

rafczyk napisał:  

Kurwa baranie!!! pisałem już że pisze sie Pogoń z dużęj litery!!! Kurwa nauczcie sie ludzie!!!

A ja pisałem już, że słowo dużej nie pisze się "dużęj" jak to napisaleś w swoim poście.

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 15:49
Kamil ogarnij sie...po chuj ta dyskusja? i zapamietaj sobie raz na zawsze Pogoń pisze sie z duzej litery!

Ostatnio edytowany przez: Matek., 30 sierpnia 2005, 15:55 [1 raz(y)]

Pogoń To My!
Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 16:36

Dejvi napisał:  
Kamil ogarnij sie...po chuj ta dyskusja? i zapamietaj sobie raz na zawsze Pogoń pisze sie z duzej litery!

dobra ja to rozumiem ze Pogon sie pisze z duzej litery inaczej bym nie z edytowal posta, ale po cholere zaraz ktos klnie na mnie bo sie zapomnialem. pozdro

Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 16:56

kamil334 napisał:  

Dejvi napisał:  

dobra ja to rozumiem ze Pogon sie pisze z duzej litery inaczej bym nie z edytowal posta, ale po cholere zaraz ktos klnie na mnie bo sie zapomnialem. pozdro

To sie nie zapominaj!!! co moze niedlugo zapomnisz komu kibicujesz??

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
katharsis
Kibic
Na forum od 8002 dni

**

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 17:16
za rozmywanie tematu tez powinny byc paragrafy :D

ligowiec.net team
rafczyk
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 17:38
EJ ludzie po co wy sie wogóle tu wypowiadacie... czytac nie potraficie? temat ten został załozony z myślą o zalozeniu grupy, wiec jesli nie bierzecie w tym udzialu to sie nie wypowiadajcie ok ?

tttttt
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 17:40

YaReK napisał:  

kamil334 napisał:  

Czarny85 napisał:  

rafczyk napisał:  

dobra daj sobie spokloj z ta duza litera :| wiadomo ze kibic POGONI ( <-- specjalnie dla Ciebie) ma szacunek dla swojego klubu... wiec po co sapiesz ?! :|

rafczyk
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 17:43
Nadal zapraszam chetnych do przylaczenia sie do naszej grupy - 5422022 moj nr gg

Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 17:56

rafczyk napisał:  
Nadal zapraszam chetnych do przylaczenia sie do naszej grupy - 5422022 moj nr gg

ja sie nie przylacze poniewaz, i tak duzo kasy i czasu mi zajmuje I druzyna, ale popieram twoja(wasza) inicjatywe

BRAWO !!!!!

Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 17:58

senses napisał:  

dobra daj sobie spokloj z ta duza litera :| wiadomo ze kibic POGONI ( <-- specjalnie dla Ciebie) ma szacunek dla swojego klubu... wiec po co sapiesz ?! :|

Prosze nie pisz wiecej takich bzdur. Swoje nazwisko tez pisz z małej, przeciez kazdy wie ze powinno sie pisac z dużej...ciekawe jaki to przyniesie efekt.

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 18:19

YaReK napisał:  

Dejvi napisał:  

po pierwsze panowie polonisci... to nie ma DUZEJ litery tylko WIELKA wiec jak juz kogos pouczacie to robcie to poprawnie ....

po drugie spalcie joina i dajcie zyc dzieciakowi.....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 20:39
Ja proponuje zeby robil to co ma robic a temat zamknac i przestac sie napinac ...
dziekuje ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 20:44

KloceK napisał:  
Ja proponuje zeby robil to co ma robic a temat zamknac i przestac sie napinac ...
dziekuje ;)

zgadzam sie, ponoc Pogoń nas jednoczy to nie powinnismy sie klocic, soras Yarek jak cie urazilem.:D

BzM
Kibic
Na forum od 7855 dni

Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 30/08/2005 21:27

malolat_ps napisał:  
po pierwsze panowie polonisci... to nie ma DUZEJ litery tylko WIELKA wiec jak juz kogos pouczacie to robcie to poprawnie ....
po drugie spalcie joina i dajcie zyc dzieciakowi.....

Po pierwsze: zapomniałeś postawić przecinek przed słowem "więc". Następnym razem pouczaj innych poprawnie.
Po drugie: spal jointa, skoro lubisz.
Po trzecie: do czego takie wywody prowadzą??

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768840224 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005